Svatební salón v Brně

Zdravím všechny a prosím vás o doporučení/zkušenosti svatebního salónu v Brně. Např. salón paní Damborské? Velikost mám 38-40, cena max 11.000,-, ale pokud budou opravdu stát za to, jsem ochotna dát i víc, vždyť se vdávám jednou za život, ne? :-D Moc děkuji :-)
Odpovědět
Pokud je dotaz stále aktuální, tak přidám svou zkušenost - brněnské salony mě nijak nenadchly (navštívila jsem Naive a Bella). Naive - moc hezké šaty, ale populárnější modely vypadaly "jetě" již v březnu (před sezonou). Cena vysoká, přístup nic moc. Na dotaz, zda se mohu spolehnout, že šaty, která si vyberu, nebudou vypadat jako 100x použité jsem dostala odpověď - to je riziko "půjčení". V Belle měly hadry. A vybíraly poplatek za zkoušení (to bych skousla, kdyby bylo co vybírat). Pak jsem zkusila salon Svatka v Uherském Hradišti - vyhledala jsem je podle toho, že jako jediný na Moravě měl zn. Enzoani (jejich modely se mi moc líbily). Salon moc hezký, obsluha velmi ochotná a hlavně - krásné šaty ve výborném stavu za poloviční cenu oproti Brnu. A paní majitelka mi řekla, že pokud by se šaty opotřebovaly nějak viditelně (měla jsem svatbu až v září, takže celá hlavní sezona před námi), tak objedná nový model. Po zkušenostech z Brna jsem byla nadšená a půjčila si šaty tam, i když mě to stálo pár cest. Snad Ti to trochu pomůže. Přeji, ať dobře vybereš. PS: Perfektně mi šaty upravili na postavu. Měla jsem model Enzoani Galesburg. Mají i zn. Air Barcelona a nově i Pronovias.
Odpovědět
Profilova fotka
Dřív tady nebyli, ale od podzimu je v Brně i CAXA a rozhodně bych doporučil zajít se tam kouknout, nejsem sice nevěsta :-D :-D :-D :-D , ale párkrát jsem tam byl při výběru šatů na focení a přišel mi ten salon moc dobrej. Kámoška stylistka tam taky chodí moc ráda když někomu pomáhá s výběrem šatů.
Odpovědět
Dobrý večer, jsme menší salon na Merhautově ulici 55,Brno, čaty máme dle zákaznic pěkné a ceny rozumné. Taky Vám můžeme na přání ušít šaty dle Vašich přestav. Svat. salon Dream M. Kulková
Odpovědět
Profilova fotka
Taky mohu doporučit salon Caxa :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?