Zábava na svatební hostinu

Profilova fotka
Hezký den, jako svědkyně jsem dostala mimo jiné na starosti zábavu na svatební hostinu. Jako první ze dvou "bloků" mám připravený novomanželský kvíz. Na druhý nevěsta navrhla poznávání ženicha/nevěsty poslepu, podle ruky, zadku, ...... Ale dostala jsem volnou ruku, takže pokud by to bylo něco jiného, tak bude jedině ráda :-) Jen to nesmí být opíjecí hra a taky by to mělo být v rámci slušnosti, protože zhruba polovina hostů bude starší, tak aby to nikoho nepohoršilo. Předem děkuji za tipy :-)
Odpovědět
Ségra jako svědkyně měla vymyšlených plno věcí - na které nakonec tedy nedošlo. Například kufr - odkrývání obrázku nás dvou, nebo je pak hra, že novomanželé nevidí na plátno/papír, kde se objevuje např. ať se postaví všichni, kdo mají modré oči, a novomanželé mají poznat, co je tedy to poznávací znamení. Nebo je pak ta známá hra, že novomanželé sedí zády k sobě, mají v rukách boty (ale nevím přesně jaké - jestli od obou nebo jen svoje) a dostávají otázky, např. kdo doma více vaří, a mají odpovědět zvednutím té boty (to je hodně známé, já to vysvětluju trochu krkolomně, ale určitě to jde rychle dohledat :-))
Odpovědět
Hodně oblíbená je také svatební tombola :-) Na internetu se dá dohledat několik verzí.
Odpovědět
Profilova fotka
@sathine Děkuji :-) To poznávací znamení je zajímavé ;-) A to zvedání bot podle otázek mám právě na první zábavu ;-) @neyki Svatební tombolu jsem měla na svojí svatbě, ale kamarádka ji nechce :-.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Naši hosté se na svatbě opravdu nenudili :) Prvně jsme měli soutěž v nafukování balonků v párech, pak jsme s nimi rovnou hráli Balónkový tanec. Jako pasivní zábavu tzn. hráli jsme my novomanželé, jsme měli Nemotorný ženich, Novomanželský kvíz, Tombolu (tu sám ženich taky vtipně komentoval), jako nejlepší si pak všichni včetně prarodičů užívali hru Pytel. Měli jsme i karaoke, ale to už tolik nenadchlo :) Ale co je k našemu překvapení taky bavilo ke konci večera - svatební piňata - uvnitř našli losy nebo tetovačku nebo svítící náramky, všichni se k tomu sesypali a přebírali jako diví :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud budete tápat jak zabavit svatebčany (například při focení novomanželů) či v průběhu svatby, ráda bych Vám doporučila naší fotobudku! 3,4 nebo 6 hodin neomezené zábavy včetně neomezeného tisku fotografií - viz. náš profil:) - pro jakoukoli věkovou kategorii. Jako památku pro novomanželé si od nás můžete nechat vyrobit nádhernou svatební knihu hostů, do níž se budou lepit fotografie z fotobudky - včetně nádherných věnování všech hostů. JAK TO FUNGUJE? 1. Nejprve si vyberte z našich rekvizit dle vlastního gusta, postavte se před pozadí a zmáčkněte na dotykovém monitoru tlačítko ,,START,, (obsluha to zvládne za Vás) 2. Každý má možnost se na monitoru vidět a doladit poslední detaily před koncem odpočtu a cvaknutím spouště. Nahoďte úsměv a 3…2…1…sýýýr. 3. Pokud je fotografie dle představ všech zúčastněných, je možnost si ji nechat na místě ihned vytisknout…klidně dvacetkrát!:) 4. Výslednou fotografii si můžete nechat zaslat v elektronické podobě na e-mail. Rádi Vám zodpovíme jakékoli dotazy a budeme se těšit na případné zpestření Vaší svatby! Váš Fotodroid
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?