O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Hostina a ubytováni v Liberci
Ahoj holky, můžete mi doporučit místo ke svatební hostině a ubytování? První volba nám nevyšla, jed…
l_fifi
Před 9 lety
7
Setkaly jste se s tímto prstenem někde?
Dobrý večer, setkaly jste se s takovým typem už někde prosím? ... Samozřejmě jsem se zase nechala…
nase_ema
Před 9 lety
4
Závoj přes obličej - účes?
Ahoj, holky. Sháním nějakou inspiraci - vy, které jste měly závoj přes obličej, jaký jste měly účes…
88renca88
Před 9 lety
3
Zlatnictví Janka
Dobrý den, dneska jsme si vybrali na svatebním veletrhu prstýnky u zlatnictví Janka (Praha - Floren…
sanndra
Před 9 lety
2
Svatební blahopřání
Ahojte holky, chtěla jsem se zeptat, zda jste si pořizovaly nějakou krabici na blahopřání nebo jak …
88renca88
Před 9 lety
2
Vybavení místa svatby
Teď jsem tu četla perličky ze svateb...a to jako fakt, že si musíte kupovat vlastní toaletní papír?…
lomilomi
Před 9 lety
1
Jaké spodní prádlo zvolit pod svatební šaty?
Ahojky děvčata :-) Vdávám se poprvé a nevím jaké mám zvolit spodní prádlo pod svatební šaty. Vůb…
lucineni
Před 9 lety
1
2
...
...
7
8
219
Kytice Fuchsia
Mladé paní, či nevěsty čekatelky, prosím o fotečky kytice barvy fuchsia. Pro inspiraci. Svatba červ…
kultbizuterie
Před 9 lety
14
sponzor fóra
Koupit nebo si saty pujcit? A jaka je sance saty prodat?
Mam vybrane saty, ale vaham, zda si je vypujcit nebo koupit. Pujceni stoji 8000,- sedi mi dobre, sn…
lucik_k
Před 9 lety
19
Nutné shanim šaty St. Patrick
Dobrý den, nutné shanim šaty viz přiložené fotí nejlépe v čistě bílé barvě. Jsem z Liberce ale příj…
lucieneli
Před 9 lety
10
Nemůžu se rozhodnout
Ahojky, poraďte, podle čeho jste vybírali barvu svatby? Nemůžu se rozhodnout :-)
kuratko90
Před 9 lety
27
Svatební dort + cupcakes BRNO
Nevíte někdo o někom (nebo někdo z vás) kdo by zvládl nějaký jednodušší dort + cupcakes? Jedná se…
jitulindaj
Před 9 lety
4
Vepřová panenka a jaká k tomu příloha?
Prosím o tipy. Ke svatebnímu obědu chceme vepřovou panenku. Ale co se k ní hodí nejvíc? Šťouchačky,…
zorro4
Před 9 lety
20
DARUJI slevový kupón KOLÍN
Ahoj holky. Daruji slevový kupón na půjčovné v hodnotě 300kč. Svatební salon Farfalino
lucieneli
Před 9 lety
1
Kde seženu pěkný závoj? Praha
Holky potřebuju malou radu.... kde seženu nějaký pěkný závoj? :-S Praha.... Děkuji
jitulinka89
Před 9 lety
6
Svatba duben 2017 Rychnovsko, kde hostina?
Ahoj, plánujeme svatbu na duben 2017, i přes to, že je to ještě rok a čtvrt, tak už začínáme plán…
partystany
Před 9 lety
6
Husté vlasy, dorost vlasů, přípravky
Ahoj holky, tak jsem přišla o víc jak polovinu vlasů za poslední rok dva...nevím čím se to stalo, a…
monikcka
Před 9 lety
8
Poukaz na snubní prsteny Bisaku
Nabízím voucher v hodnotě 1000 Kč na nákup snubních prstenů v Bisaku. My už prstýnky máme koupené a…
kata009
Před 9 lety
8
Příjemný statek, usedlost v přírodě na střední Moravě? Prosím!
Dobrý den! Hledám nějaký statek, mlýn, loučku atd. pro svatbu "vše na jednom místě", zhruba 35 svat…
sinbeck
Před 9 lety
4
Skladani ubrousku na svatebni stul
Ahoj holky, Jak budete skladat ubrousky na stul? Ja bych chtela dve barvy zlutou a hnedou ....pro…
jannetta85
Před 9 lety
2
Kniha vzpominek na Svatebni den
Ahoj vsem, Prosim o radu co se pise na uvodni stranku do knihy vzpominek (kniha hostu, .....) Li…
jannetta85
Před 9 lety
2
Kadeřnice z okolí Velkého Meziříčí
Ahoj holky, chci se zeptat, jestli neznáte šikovnou kadeřnici z okolí Velkého Meziříčí? Budu ráda z…
herminavons
Před 9 lety
2
Kde sehnat levné helium??
Ahoj, nevíte kde se dá sehnat levné helium do balónků :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
zankova_photo
Před 9 lety
6
Jaká kravata a pásek k šedému obleku?
Ahoj holky, neřešili ste některá to, že ženich bude mít šedý oblek a černé boty. Jakou pak zvolit…
stastnevdana
Před 9 lety
2
Depilace nad rty - čím a jak?
Holky, chci se zeptat, byla jsem na kosmetice a kosmetička zjistila, že mi kůže reaguje na vosk. Ch…
elesse
Před 9 lety
4
Výběr šatů, nevím si rady
Ahoj všem, nedokážu se rozhodnout pro šaty, třeba mi někdo poradí :-) bohužel mám fotku jen v jedně…
zuuzzkkaaa
Před 9 lety
13
Šperky z chirurgicke oceli brno
Prosím, chtěla bych se zeptat, kde v BRNĚ nebo okolí Brna sehnat prsty z chirurgicke oceli ? Objedn…
jamesie
Před 9 lety
2
Ahoj, máte někdo zkušenost s nákupem svatebních šatů z netu: http://www.lightinthebox.com
http://www.lightinthebox.com Foto x realita?
mirizu
Před 9 lety
2
Svatební salon Naive, máte zkušenost?
Ahoj holky, prosím pište Vaše zkušenosti se svatebním salonem Naive. Děkuji moc Klára
gummybear
Před 9 lety
18
Slevový poukaz do svatebního salonu Naive
Ahoj holky a budoucí nevěsty, pokud plánujete půjčení šatů ze svatebního salonu Naive, můžu Vám n…
pavca876
Před 9 lety
1
1
2
…
1007
1008
1009
1010
1011
…