Jaké spodní prádlo zvolit pod svatební šaty?

Profilova fotka
Ahojky děvčata :-) Vdávám se poprvé a nevím jaké mám zvolit spodní prádlo pod svatební šaty. Vůbec totiž nevím, jestli si mam brát nějaké punčochy nebo ne. Budu mít svatební šaty jen na obřad a na oběd a pak budeme mít posezení venku, takže tam si šatu sleču a budu klasicky v nějakých ,,sexy'' teplákách :-D Prosím poraďte co tak pod svatební šaty nosí. Děkuju :-) :-)
Odpovědět
1
2
8
Ahoj, paní v salonu mi říkala, že holky nejčastěji chodí na ostro aby pod šaty nebylo vidět prádlo... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jo tak to jsem take slysela, pry je to ted hit roku 2008
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych to řešila asi tak, že si vemu jen kalhoty popřípadě podprsenku, když budu muset, ale na punčochy se vykašlu, ale ptam se radši na zkušenosti...
Odpovědět
Profilova fotka
Chtěla jsem napsat kalhotky. Nějak mi to K vypadlo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, taky se přidávám s dotazem jaké spodní prádýlko... naostro - to zní zajímavě a možná i pohodlně, ale zase pak ta představa svatební noci, že by mi manžílek sundal šaty a tam nic... jen at se potrápí i s tou podprsenkou a kalhotkami :-D spíš by mě zajímalo, jestli máte nekdo zkušenosti mít pod šaty bez ramínek klasickou push-up podprsenku, které jsou jenom odepnuté ramínka... nebo raději zvolit přímo určenou k nošení bez ramínek..?? :-.
Odpovědět
Ahoj, já budu mít kalhotky s vyšším sedem , takové spíš bombarďáky, které nosím pod obtažené společenské šaty, právě aby nebyl vidět každý špek :-D A podprsenka nebude žádná, pod ty elastické mám takovou jakokdyby push-upku (spíš je to taková pevnější podprsenka), mám.vel. 75D a bez toho by to pod elastické nešlo, ale pod svatební ji mít nebudu, nehci hlídat, kde poleze, na plese se mi už stalo, že mi spadla do pasu (nerozepnula se, jen se sesunula :-D ), pokud je dostatečně pevný materiál, tak to jde i bez podprsenky. Punčochy budu mít kasické, jednak nebudu mít bílé šaty, a hroooozně s emi ty bílé punčochy nelíbí :-N Hlavně abych se ve všem cítila pohodlně, nepohodlné sexy prádélko přijde na řadu až o svatební noci ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, budu mít určitě kalhotky (tanga) a podpsenku bezramínek(samodržící), i když ještě uvidím možná ji pod šaty ani potřebovat nebudu to se rozhodne až na zkoušce před svatbou. Chci si na večer koupit nějaku syxy košilku . Jak píše Blanka na to příjde řada o svaební noci pokud neusneme únavou.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ja jsem si koupila kalhotky sloggi.jsou tak uzasne site, ze vubec nejsou videt a poprsenku budu mit bez raminek, samodrzici. Po obradu ji mozna svliknu. Puncochy budu mit asi taky jen na obrad. Svatbu mame koncem cervna, tak se budu zbavovat prebytecnych vrstev ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jsem na tom stejně budu mít podprsenku bez ramínek samodržící a bez kalhotek bych asi nešla. Spodní prádlo mám jasný. Nevím jen, co ty punčochy. Aby pak nebyly odřené nohy z bot, ty silonky to přece jen chrání, když někdo není zvyklej takový boty nosit. My teniskáři to holt máme těžký.Fakt nevím. A když jo, tak odmítám bílé! x-)
Odpovědět
ja mela hedvabny set v kremove barve s jemnou krajkou (aby nebylo pradlo pod satama videt), podprsenka byla minimalisticka(mela jsem na satech vetsi vystrih vepredu i vzadu) puncochy s krajkou a podvazek na pozdejs ;-) plus jsem k tomu prihodila jako alternativu francouzsky kalhotky ..s nohavickama vysoky az k pupiku(manzelovi se hrozne libily)
Odpovědět
ja mela jen tanga a bylo to akorat. podpresenka neni treba, kdyz mas vyztuzeny saty. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak já půjdu také na ostro teda kalhotky mít budu :-D před odebráním ke svatební noci si půjdu obléci nějaký erotický korzet ;-) a bude to :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
ahojky holky, prosim vas premyslela jste nektera nad silikonovymi vlozkami do podprsenky?
Odpovědět
Profilova fotka
měla jsem je loni na plese a upřímě nic moc - skoro jsem je při tanci ztratila,ale kamarádka je nosí skoro běžně a je s nima spokojená. Dost záleží jak jsi od přírody vybavená ;-) Jestli máš možnost si je vyzkoušet a nebo dej raději na jistotu nějaké super "pušapky".
Odpovědět
Profilova fotka
taky budu mit jen tanga, saty jsou vyztuzene a bez podprdy je to lepsi, zkousela jsem je take bez a vypadalo to lip no a se svatebni nocí ten den moc nepocitam, takze neco poridim az na svatebni cestu jo a silonky asi mit taky nebudu, beztak bude teplo a podvazek bude stacit
Odpovědět
Profilova fotka
pindruz. no "vybavena" moc nejsem, mam kosicky 70B... jsem celkove hodne drobnucka. Nemate nektera zkusenost s gelovou podprsenkou? Rikala jsem si, ze by to mozna mohlo byt jeste lepsi nez push up.
Odpovědět
Profilova fotka
Asi si koupím takové to stahovací prádlo, abych měla malej zadek a břicho :-) Jinak podprsenku asi budu muset mít, no to uvidím podle šatů... A na nohy už jsem si koupila punčochy ve spreji (viz jiná debata tady na beremese)...
Odpovědět
no já se chystala v různých variantách nakonec jsem šla naostro :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Adelka89:Gelová podprsenka je to nejpříjemnější prádlo,co jsem si mohla koupit,perfektně se nosí a hlavně objednala jsem si i takovou,co má průhledná záda-jsou z materiálu jako ramínka!Jen jsem objednávala přez net a měla strach zda padne a super! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jindraa: a kdes to objednávala?
Odpovědět
Profilova fotka
jindraa vis ja bych potrebovala podprsenku, ktera mi svetsi prsa, slysela jsem,ze gelove jsou perfektni, ale myslis, ze jsou i nejake pro zeny s podobnym problemem jako mam ja?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky je to objednané přez internet,pokud budete mít zájem tak pošlu info na Ip,každopádně já mám velikost 85B a teď mám úplně skvělý pocit,bezvadně drží tvar,je pusch-up a vypadá skvěle pod šaty,tedy prsa,podprda není vidět vůbec ;-)
Odpovědět
Ahojky, a nemuzete nekdo doporucit, kde se daji koupit v Praze? Radsi bych to prvne zkusila...
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky holky, já taky řeším co pod...uričtě půjdu v tangáčí a na to šaty že :-D a s podprdou si lámu hlavu no...příroda taky moc právě nenadělila, tak bych potřebovala prsa:-) jindruš, můžeš prosím poslat do mé IP kontakt, kde jsi objednávala tu gelovou podprdu? Jinak se taky chystám nějakou rebelii krajkovou na svatební noc objednat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Máš to na IP ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
díííky moc:-) už na to koukám...no mají toho tam spoustu:-) gelovou bych asi objednala i kdyby nebyla do šatů, tak se užije:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Právě mě tahle firma nadchla tím množstvím a výberem značek a sortimentu a rychlým zasláním. ;-)
Odpovědět
prosím prosím tak kontaktík. předem děkuju moc jindraa
Odpovědět
ja se pridavam, hodne ted pradlo resim a bylo by fajn zkusit neco overeneho. diky jindroo
Odpovědět
Profilova fotka
No holky,taky jsem to strašně řešila a nakoupila si prádýlko,podvazky a nevím co všechno.... ;-) No a jak se ráno lítalo a bylo toho hodně,tak jsem se samozřejmě zapoměla převlíct a celý svatební den jsem měla moje rozkošné klasické bavlněné tanga se Snoopym :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
1
2
8
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?