Husté vlasy, dorost vlasů, přípravky

Ahoj holky, tak jsem přišla o víc jak polovinu vlasů za poslední rok dva...nevím čím se to stalo, ale začaly mi odpadávat a už je mám jen po ramena ani ne... Jsem brunetka, vlasy si nebarvím. Doporučíte mi nějaký fakt super prostředek, po kterém by mi vlasy do června aspoň trochu dorostly. Nebo co na posílení atd.? K holiči nechodím, tak vůbec nemám představu, co by mi mohlo pomoct. Děkuji předem za vaše rady!
Odpovědět
Profilova fotka
Mela jsem to ze stresu bylo to hrozny jak mi padaly vlasy, pomohl mi sampon pantenol maji ho v lekarne na poruchu rustu vladu a nebo jeden od lorealu expert na rust vlasu ale v lekarne by ti na to neco dali, a moje mamka ma takovy pripravek od kadernice 10 v 1, jedla jsem jeste kapsle hlivy ustricne s rakytnikem
Odpovědět
Profilova fotka
Nekdy je to i hormonalni zmenou
Odpovědět
Profilova fotka
Možná by to chtělo přijít na příčinu, co se v těch posledních 2 letech změnilo? Nenasadiliy / nevysadily se nějaké léky? Nebyl nějaký velký stres? (obvykle vlasy padají pár měsíců po stresu) Mě tahle vypadlo hodně vlasů kvůli státnicím a později kvůli vysazení HA, ale nikdo mi neřekl, že to mohlo způsobit. Takže jsem pátrala hodně dlouho :-). Takové masivní vypadávání vlasů většinou způsobí stres nebo hormony... v tom druhém případě se dělají krevní rozbory na androgeny, ale málokterý lékař to napíše, tak jedině si je nechat udělat jako samoplátce... Jinak se hodně doporučuje kopřivový šampon nebo celkově pít kopřivový šampon, používat jej jako přeliv vlasů. Sama vyzkoušeno nemám tmavnou po tom vlasy, tak jsem to nechtěla riskovat :-).
Odpovědět
Jste hodné, já hormony neberu vůbec, spíše mi hormony "chybí" - nižší hladina. Začalo mi to když jsem se věnovala sportu, stres mám pravidelně v práci, jinak nevím. Hlívu jsem také brala, různé balzamy či masky, ale jinak nevím :-( Tak zkusím ještě kopřivový šampon. Díky!
Odpovědět
Stres ma v dnesni dobe skoro kazdy,a mnohdy se mu lze tezko vyhnout.ja jsem stejny pripad:-( Doporucila bych Vam sampony MILVA s chininem,maji skvele recenze,ja sama pouzivam a uz vidim po 2 mesicich prvni vysledky!maji i skvele masky na vlasy a vodicky.Cena je prijatelna,zkuste!
Odpovědět
Profilova fotka
Me se to stalo ravdepodobne po vysazeni hormonu a bylo to neskutecny ,bala jsem se i cesat :-( ,ale diky bohu to prestalo zacala jsem pouzivat vodicku na promazani a vitaminy zinek :-)
Odpovědět
co muzu doporucit tak biosil plus nebo placentu
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?