Svatební salon Naive, máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj holky, prosím pište Vaše zkušenosti se svatebním salonem Naive. Děkuji moc Klára
Odpovědět
@klara2008 Zatim ne, ale chystam se tam. :-) ale cetla jsem tady nekde na beremku, ze to je v poho
Odpovědět
@klara2008 Byla jsem v listopadu. Paní byla ochotná. Salon je menší, jedna kabinka na zkoušení. Vadilo mi, že dovnitř salonu bylo vidět okny z ulice. Šaty moc zajímavé, většinou takové krémové barvy. Pevné, nažehlené, vypadaly opravdu kvalitně. Nejsou to klasické šaty na šněrovačku, do kterých se vejdeš, když máš velikost 36 - 42 :-) Žádné mi nesedly, musely se mi upravit přímo na míru. Nemám takovou fantazii, abych si uměla představit zúžený korzet, odšitou mašly na zadku a novou prodlouženou sukni... Bohužel jsem si nevybrala. Ale pokud sháníš něco jiného a neokoukaného, tak určitě zkus!
Odpovědět
Profilova fotka
Také se tam chystám, jsem objednaná na 27.1. A lucie1984 - jaké bylo prosím půjčovné?
Odpovědět
@hellene1 Zkoušela jsem si asi patery šaty a většinou byly za cca. 12.000,-.
Odpovědět
Profilova fotka
@lucie1984 Děkuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si u nich koupila svatební šaty a byla jsem spokojená. Hlavně mi je krásně nažehlila a vyvoněla, že mi vydržely voňavé 4 měsíve ve skříni až do dne D. Určitě je to ale spíš pro holky, které netrvají na tom typu šatů, které má každá druhá - korzet a mega sukně. Jsou takové originálnější
Odpovědět
Profilova fotka
a ano, půjčovné záleží, ale tak od 9.000 za ty opotřebovanější a jednodušší šaty, viděla jsem tam i půjčovné za 16.000. Ale to fakt záleží na modelu
Odpovědět
Profilova fotka
Holky děkuji, také se tam objednám a uvidíme. Ještě mi prosím řekně. Kolik se platí za zkoušení? Děkuji:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hellene1 @klara2008 Holky, jen chci doplnit info, abyste pak nebyly nemile prekvapene...cokoliv z nove kolekce 2014 Costuras a urcite i vetsina kolekce 2013 Soirée je za pujcovne 15-17 tisic. Zkousela jsem si tam saty v rijnu a v prosinci a ty ceny byly takove. Za 12 tisic to budou uz opravdu nejake postarsi. Za zkouseni se samozrejme nic neplatí, ale pozor na obsluhu, jsou tam 2 slecny a jedna neni moc prijemna, tak se obrnte, at vam to nezkazi dojem z satu, protoze ty za to urcite stoji.;)
Odpovědět
Profilova fotka
@mineate Děkuji moc za informaci o půjčovné mi ani tak nejde. Chtěla jsem si tam vyzkoušet tyto Jesus peiro a popřípadě si je nechám ušít. Známe šikovnou švadlenu přímo na svatebky. Každopádně nemilá paní ve svatební salonu by asi být neměla:-) Ještě jedno děkuji:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@klara2008 Aha, chapu:), jen jestli je tam budou mit...z cele kolekce mivaji vetsinou jen tak 5-10 kousku nebo na objednani, ale musis slozit zalohu. Je dobre tam zavolat a zeptat se primo na cislo modelu, jestli tam je. Jinak moje zkusenosti jsou ze salonu v Praze a slecna byla opravdu zvlastni, v takovem salonu bych to rozhodne necekala. Drzim palce!;)
Odpovědět
Profilova fotka
To já půjdu do Brna, tak snadbude ochota na vyšší úrovní. Každopádně děkuji:-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@klara2008 Tak tam by to mohlo být v pohodě, žádné špatné zkušenosti jsem o něm nečetla. Není vůbec zač, ať ti to se šaty vyjde.;)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji moc:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Ahoj, já byla v Naive moc spokojená (Brno), šaty krásné, sice dražší ale paní velmi ochotná, úpravovali jsme několikrát a vše OK.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Nabízím slevový kupon 5000 Kč na zapůjčení svatebních šatů Naive. Platnost kuponu je do 31.3.2016 (výběr šatů a jejich rezervace na svatební den). Ačkoli jsou jejich šaty krásné a určitě bych si vybrala, nevyužiji ho. V případě zájmu mě prosím kontaktujte pro bližší informace. Veronika
Odpovědět
Ahojky,a zkusily jste salon ve Strážnici,půjčovné je tam kolem 6000,- a výběr ze 120 šatů x-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?