Svatební šaty pro nevěstu ve věku 46 let?

Holky poraďte prosím. Jsem bezradná. V srpnu se budu vdávat a vůbec nevím v jakých šatech. Bude to moje druhá svatba, mám vel. 38 - 40. Nemáte nějaké tipy? Do bílých se mi moc nechce. Nevím, jestli to vzhledem k okolnostem (věk, druhá svatba) není blbé a nějaké hezké v jiné barvě jsem zatím neobjevila.
Odpovědět
Ahoj :-) Pokud nechceš bílé šaty, že by ses v tom necítila, tak to je vše v pořádku, ale pokud jen kvůli věku a druhé svatbě, tak se na to vyprdni a vem si klidně bílé šaty :-) Však nemusí být princeznovske, ale třeba splivave, jednodušší :-) Pro mě má jedny z nejkrásnějších šatů Madora, sídlí v Mikulově, ale nevím z kama jsi, tak zda to pro tebe nebude daleko. Jinak jejich šaty se dají sehnat i v různých salonech se kterými spolupracují. Nebo bych se poohlidla po bazarcich, skupinách na FB. Tam spousty holek nabízí různé typy šatů a narazis tam i na jiné než bílé, kdybys chtěla. Já si koupila šaty třeba tady na bazaru :-)
Odpovědět
Měla jsem kompromis, bílé i barevné. Druhá svatba, 40 let, velikost 40. Doladěné do detailů žluté, modré a slunečnic. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu pro vás šaty navrhnout i zhotovit, tak aby odpovídaly vašim očekáváním i představám a přitom ještě podtrhly vaší osobitost. Nebo se můžete podívat na moje webové stránky, kde je momentálně možné pořídit různé šaty za bezkonkurenční ceny. Slevy mám na celkový sortiment. Krásný den Michal
Odpovědět
@michal_marek_atelier Děkuji za vaši nabídku, ale rozhlédnu se tady po něčem v nejbližším okolí.
Odpovědět
Osobně bych se vyprdla na to, že se to "nehodí", ale na co se cítíš a taky v jakém duchu bude svatba. Jestli klasika na radnici, zámku nebo v zahradě atd...a nebo někde v lese u táboráku. Klidně se poohlídni v salonech, nemají jen dlouhé, bílé a princeznovské. Sama po vyzkoušení uvidíš co Ti sedne.
Odpovědět
@lekulina Asi tak nějak to vidím. Oběhnu svat. salóny, obchody v Českém Těšíně, který mám nedaleko a hin sa ukáže ! :-) :-D
Odpovědět
@quenna Přesně, to se musí vyzkoušet a pak se ukáže. Držím palce!!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?