Svatební šaty pro starší nevěstu

Ahoj,vdávám se v červnu-podruhé,a pořád nevím co si obleču.Nechci samozřejmě bílé šaty,ale třeba fialkové,béžové apod.Klidně dlouhé,nebo kratší-pouzdrové,vel.42.Nemáte nějaký tip na šaty pro starší nevěstu,nebo nějaký salon v Ostravě a okolí,kde bych takové šaty našla?
Odpovědět
Profilova fotka
Já též v červnu, podruhé,budu mít krátké krajkové smetanové šaty. Na půjčovny nemám nervy. Zkusila bych Karinu,nebo prodejnu šatů ve Futuru ( objednáš na netu, zkusíš tam), nebo bych se podívala na společenské šaty v těch obchudcich v OC. Kolik ti je let? Mně bude 35 a vel též cca 40. Ale už nechci klasické princeznovske za 10 tis z půjčovny.
Odpovědět
@andreaska2 Záleží na tom, co si máme představit pod pojmem "starší nevěsta". Spousta krásných světlých šatů je v jarních kolekcích běžných konfekcí. U krátkých šatů je ale také třeba věnovat zvýšenou pozornost botám.
Odpovědět
Zkus se kouknout na web, mě se třeba moc líbí šampaň šaty.:)
Odpovědět
@andelka mám 44 let a díky za tip :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@andreaska2 není za co. Fakt bych to viděla na nějaké krásné šaty, společenské,ne korzetové takové ty plesovky,to mi přijde out i v mém věku, natož barevné. Normálně bílé, krémové, pastelové,s krajkou třeba, klidně krátké pokud máš nohy na to ( vel máš ideální takže myslím že ok), s rukavkem. Ozdobu do vlasů ( já budu mít čelenku s živými květy), jemné šperky..perfekt.
Odpovědět
Já v červnu taky podruhé.....ale 49.....jdu do bílých, ivory mi přijde jak zapraná bílá a šampaň v našem věku dělá smutnou tvář ;-), šaty mám v albu.
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a též záleží jakou svatbu budeš mít,velkou,malou,kde bude obřad..já mám na hradě a oslavu zahradní a jen blízkou rodinu,takže klasické dlouhé jsem brzo zavrhla.
Odpovědět
Profilova fotka
@mischack ono záleží na barevném typu. Já v bílé vypadám strašně bledá, nesluší mi moc. Šampaň a pod je vhodnější pro některé typy. A na fotkách vypadá stejně většinou jako bílá,jen tak nerazí.
Odpovědět
@andelka To je pravda, já jsem spíš snědší, takže možná proto, je to taky o pocitu, hlavně se cítit dobře ;-)
Odpovědět
myslím, že se dají sehnat pěkný na webu:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?