Svatební šaty pro těhotné nevěsty, jak jste to řešily?

Ahojte holky, chtěla bych poradit v jakých šatech jste se vdávali, když už jste měli bříško..pokud to dobře půjde tak bych měla být tak ve 4.-5.měsíci a nevím zda už budu potřebovat šaty pro těhotné nebo si můžu půjčit klasické šaty jen třeba větší velikost. Jak jste to řešili vy???Děkuji všem
Odpovědět
Profilova fotka
Uvidíš, jak na tom budeš, počítám, že zatím těhotná nejsi, když máš svatbu v květnu...vybírala bych rozhodně volnější šaty, empírový střih, klidně i mimo svatební salony...já na své svatbě těhotná nebyla, ale šaty jsem měla volnější a byly kupované v butiku 1-2-3, viz mé album ...švagrová se vdávala před pár týdny v pátém měsíci těhotenství, myslela, jak jí padnou vybrané korzetové šaty, přesně větší velikost, ale nakonec měnila střih šatů i typ šatů - původně vybrané jí vůbec nepadly, přes bříško ji to mačkalo, v prsou jí bylo velké, zkrátka děs. Chce to šaty, v nichž se budeš cítit pohodlně a volně i když se trochu najíš, mně by vadilo i mačkání v oblasti prsou, teď jsem ve třetím měsíci s prvním dítětem a prsa mi vybujely a byly citlivá snad od pátého týdne....kostice v korzetu si fakt nedovedu představit...porozhlédni se i tady v albech, je tu dost inspirace...
Odpovědět
Profilova fotka
Speciální potřebovat nebudeš, jen si nevybírej upnutý korzet se sníženým pasem. Bříško totiž začíná růst právě odspodu. Já se taky budu vdávat těhotná, na svatbě budu v 19. týdnu a mám šaty s bohatou sukní a vyšším pasem, bříško tam schovám. Teď jsem v 16. týdnu a mám ho dost malý, vejdu se do všech svých normálních šatů.
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě doporučuji nevybírat šaty dopředu . Každá těhule roste jinak a tak se nedá říct přesně jaký typ šatů je vhodný. Proto opravdu vyčkejte. Šatů je spousta tak se určitě nebojte, že později nic nevyberete. Pokud otěhotníte kolem Vánoc nechejte to až na měsíc až dva před svatbou.
Odpovědět
Profilova fotka
@gershy já se vdávala na začátku 6m (24tt) a šaty jsem měla uplně klasické a dokonce zúžené, vybírala jsem je asi měsíc před a týden před jsem měla klasicky zkoušku. nemyslim, že by to vypadalo nějak nevkusně, a byli i pohodlné, na bříško netlačili :-)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
@antoinet Ahoj, mohla bych te poprosit o fotecku satecek.....
Odpovědět
Profilova fotka
@gershy já jsem právě v 5. měsíci a bříško skoro žádné nemám, vypadám jak každá druhá holka na ulici :-D takže bych asi počkala, třeba narostete hodně a budou třeba těhu šaty, nicméně já bych se ještě oblékla do pomalu jakýchkoli šatiček x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Měla jsem koupené šněrovací šaty, ušila si dvojí stuhu na zavazování (měla jsem stažený zvlášť hrudník - víc stažený a zvlášť břicho - míň stažený)... Takhle mi šaty alespoň pořádně držely a netlačili na bříško, vdávala jsem se v 5. měsíci a bříško jsem už měla:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem se vdávala v pátém měsíci. Paní v půjčovně byla fajn, protože mi poradila jaké šaty a navrhla, že je podle potřeby upraví. Byly rezervované a týden předem jsem se tam opět zastavila a ona mi dala větší korzet (zůstal na volno) spodní díl popošila. Šatům to nijak neuškodilo a miminku taky ne.
Odpovědět
za týden se vdávám a přesně v ten den vstupuji do pátého měsíce. Váhala jsem původně nad antickými šaty, kam by se bříško pohodlně schovalo, ale když jsem v půjčovně zjistila že v nich vypadám jak dobře živená bílá paní v noční košili zavrhla jsem tuto variantu. Nakonec jsem se rozhodla pro klasické korzetové šaty s tím že se prostě nebudou přes bříško tolik utahovat. No a nakonec teď, týden před svatbou můžu říct, že utahovat se budou, neboť bříško se stále odmítá ukázat... Ranními nevolnostmi jsem dost shodila a nakonec jsem možná ještě štíhlejší než před otěhotněním...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?