Svatební šaty pro starší nevěstu. Seženu nějaké?

Ať se podívám na jakékoli stránky se svatebními šaty, kralují dlouhé bílé princeznovské. Pro nevěstu přes čtyřicet nemyslitelné, ba trapné. Kde bych mohla najít nějaké kostýmky, příp.společenské šaty, které by neměly odhalená ramena (v salonech jsou i společenské šaty pro mne střihově nevyhovující)? Kde si třeba vaše maminky opatřily něco vhodného na vaši svatbu, co by mohla mít i nevěsta za zenitem? Nemladá a neštíhlá? A radši něco k zakoupení než k půjčení.
Odpovědět
1
2
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
No ono opravdu pokud chce někdo něco jiného než je zvykem neni moc na výběr spíš bych doporučila dobrou švadlenu a šatky s její pomocí společně ušít a vymyslet ..ja jsi šatky taky navrhovala sama a šila mi je kamarádka protože ani ja si v salonech nevybrala ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
markarola: Což se inspirovat na webu společnosti "dianthe" v sekci koktejlek nebo kostýmků? ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
nocturno: Však říkám, jen se inspirovat. A nechat si třeba něco ušít na míru...
Odpovědět
Profilova fotka
markarola - nevím , kolik ti je let ale řešila jsem podobný problém. Vdával jsem letos ve čtařiceti letech, nejdříve jsem uvažoval o koktejlkách či kostýmku, jenže manžel chtěl dlouhé bílé šaty. Jsem ráda, že jsem ho poslechla i když to dalo trochu víc běhání než jsem si vybrala vítězný model. Nechtěla jsem žádné přezdobené nebo něco jako "šlehačkový dort".
Odpovědět
Profilova fotka
Zelvicko 40,ty saty Ti moc sluší a na :-) 40 :-) nevypadáš.Já taky budu starší nevěsta příští rok mi bude 37 a manžel si také přeje abych měla bílé dlouhe šaty.Bude to má 2 svatba a budoucího manžela 1.Tak snad budu pro něj krásná nevěsta i v tomto věku jsem bohužel baculka :-( ,ale pry hezká. :-) Tak uvidím jaké šatky seženu.Přeji Vám hodně štěstíčka v manželství.
Odpovědět
já si myslím, že to není tolik o věku, ale o tom, v čem se kdo cítí dobře. Nenechat se ukecat od nikoho, ani tak, ani tak. Někdo se cítí jako starší nevěsta líp v něčem střízlivějším a je to v pořádku, neí třeba se do ničeho nutit, a naopak pokud má nevěsta chuť obléct se "klasicky" do bílého se vším všudy, tak by byla škoda se o to ochudit, jen kvůli tomu, co kdo řekne. Ale zase je třeba uvážit, jestli to zvládnu ustát, pokud budou na svatbě třeba právě takový týpci, co šmahem kritizujou. Prostě se rozhodnout tak, aby byla spokojenost hlavně na straně nevěsty :-) ženichovi se stejně nejvíc bude líbit, když bude ve své kůži, ne? :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Zelva40 : Mělas hezké šaty, takové střízlivější (mně se na dlouhých bílých nelíbí ty "šlehačkové" sukně) ve štíhlé siluetě. Opravdu to nevypadá špatně. Ale já budu, pokud se vůbec rozhoupeme , příští rok zralá šestačtyřicátnice, a ještě hodně plnoštíhlá. Líbilo se mi , co si dala v tématu Nevěsty XXL ušít kaajka (str.131 disluze), takový jako kostýmek. Baculkám se často doporučuje "princesový střih", přiznám se, že nevím, jak vypadá. ladulav, nocturno - připusť, že trochu o věku to je - dvacítka v dlouhých bílých vypadá dobře, podruhé se vdávající čtyřicítka s dvěma dětmi moc ne... Já bych se (jak říkám, není to definitivní) vdávala sice poprvé, ale přece jen bych se necítila dobře. Pro mě se určitě víc hodí nějaké hezké šaty nebo kostým, jaký by si oblékla spíš maminka nevěsty-dvacítky.
Odpovědět
Profilova fotka
markarola,já také přidám svoji zkušenost.V červenci jsem se vdavala,také nejsem zrovna dvacítka,měla jsem úplně stejné pocity.Dnes už mluvím úplně jinak,můj názor je na věku tak moc nezáleží,každá jsme osobnost,a každé sluší něco jiného,a znam mraky žen které ve 40 vypadají sotva na 30let.Hlavu vzhuru,dnes je tak ohromnej výběr,barev,stylu.Já jsem si říkala to samé,nakonec vše dopadlo dobře,já sice moc romantiku nemusím,ale došlo na ni,měla jsem obavy jak budu vypadat,zda nebudu trapná a k smíchu.Volila jsem barevné šaty,přítel byl nadšenej a já nakonec také,za ten pocit to stálo.narazila jsem na úžasnou paní,co nechává šaty šít na míru,šaty jsem měla zAnglie,a rozumnou cenu,kvalita byla výborn,.barevně jsem si nechala poradit,doporučuji vyhledat odborníka.žena je krásná v každém věku........držím palce při výběru a hlavu vzhůru. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Marjem,ty šatičky jsou krásné co jsi měla barva i střih moc Ti slusí. Vypadáš mladě 30 Ti určite ještě není x-) přeji Vám hodně štestíčka.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
jvd,tak moc děkuji za pochvalu,to potěší...........jsem kojící 36letá máma,měla jsem hrozné obavy jak budu vypadat,ale dají se dělat zázraky.....stačí si pohrát a barvy a střih udělá své...... ;-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Marjem,téééda 36 to vážně nevypadáš!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mě je 36 a :-( baculka co chystá 2svadbu tak jsem zvedavá jaké šaty seženu ale takoví střih co jsi měla Ty si nemužu dovolit ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
jvd,dám ti kontakt na paní co jsem měla od ní šaty.......má ruzné střihy písni do IP adresu pošlu ti ho.
Odpovědět
Profilova fotka
Marjem už jsem Ti napsala do IP x-)
Odpovědět
Profilova fotka
jvd,už jsem poslala,došlo?
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji za pochvalu :-) , vždycky jsem se chtěla vdávat v dlouhých bílých šatech, ale taky jsem bála aby to nebylo v mém věku trapné, tím, že to chtěl i manžel, splnil se mi "holčičí sen" a všichni to hodnotili kladně :-) protože v šatech mě neznají :-), kdybych poslechla své rozumné já, asi bych neměla ten sváteční pocit, protože to byla premiéra pro nás oba vezměte si na sebe co chcete vy a váš nastávající, je to váš den marjem - měla jsi nádherné šaty!
Odpovědět
Profilova fotka
zelva40 děkuji za pochvalu a souhlasím s tebou.....svatá pravda,na rady druhých těch hodně chytrých nedejte,je to jen váš den :-) :-)
Odpovědět
Marjem, ty sis tenhle styl mohla dovolit, nejsi vůbec silná a obstárlá taky ne. Pro mě by to už fakt nebylo. Já jsem doufala, že mi sem hodíte rady typu "krejčovství ńa Praze 4 paní Vopičková, koukni , jaké krásné kostýmkové šaty od ní moje máma měla na svatbu." Asi bych si vzhlede k disproporcím postavy nelajsla dát si něco šít na dálku, ale pro jsitotu, písnu ti do IP a pošli mi prosím tě kontakt na tu tvoji úžasnou paní, ano? :-))
Odpovědět
Profilova fotka
Markarola, na kostýnkové šaty,na to máš fakt jěště čas...... :-( :-( :-(písnu adresu a katalog :-)
Odpovědět
Ahojky taky jsem tento problém řešila bude mi 33 let mám již jedno dítě a jsem rozvedená a můj přítel chce princeznu se závojem naštěstí jsou tady bezva holky co mi dodali sebevědomí vím že některým kecům z okolí asi neuniknu ale je to můj den a já si ho udělám podle svého.
Odpovědět
Tak do týhle party taky patřím :-). Nevdávám se poprvý a tak vybírám a vybírám... v jednom mám jasno - šaty budou krátký - teda ke kolenům, na přání přítele :-).Takže nejspíš se poohlídnu po šikovný švadlence, kdyby někdo o nějaké věděl, sem s ní. Moje dcery jsou zklamané,chtěly dlouhý šaty - a já bych se v nich necítila - je mi 42 let, takže něco krátkýho a snad krajkovýho... :-)
Odpovědět
roza: vdávala jsem se v 35, měla jsem smetanové šaty s vlečkou a nezaznamenala jsem negativní reakce,naopak. Myslím, že nevěsta má mít na sobě to, co si vysnila a v čem se ona bude cítit dobře. A okolí do toho nic není. Samozřejmě, že jsem měla poradkyně při výběru šatů, které by mi zatrhly něco, co by nebylo to pravé, ale konečný výběr byl na mně. Na střízlivý kostýmek je čas v důchodu :-D
Odpovědět
Já si nemyslím, že kostýmek musí být vždycky střízlivý. Viděla jsem i docela dost šmrncovní kostýmky a dámy, co je měli na sobě rozhodně byly spíš starší a plnoštíhlé a jaké to byly kočky. Určitě by strčily do kapsy kdejakou mladici. ;-)
Odpovědět
To "střízlivý" bylo napsáno samozřejmě s nadsázkou. Prostě jsem tím chtěla říct, že klasické svatební šaty si můžu vzít jen ve svůj svatební den. Šmrncovní kostýmy můžu nosit celý život. ;-)
Odpovědět
meandra: Nadsázku jsem pochopila :-) , samozřejmě klasika je klasika. Ale jak psala marjem, že má markajem na kostýmkové šaty fakt ještě čas, tak to se podle mně nedá takhle podat. Když se vybere správný střih a barvy, tak kostýmek nebo kostýmkové šaty můžou slušet i velmi mladé nevěstě a třeba i víc, než princeznovské svatební šaty. Prostě záleží od typu nevěsty a střihu šatů. A samozřejmě na tom, v čem se cítí nejlíp. Všem nevěstám doporučuju zkusit si i takový střih šatů, o kterém si myslí, že ho mít nemůžou nebo se jim na první pohled nelíbí. V hodně případech se už stalo, že byly překvapené, jak jim to sluší. ;-)
Odpovědět
To jo máte pravdu holky jen se stejně obávám těch blbých naražek nebo překvapených pohledů i přesto že si vše udělám po svém asi se dokážete vžít do té situace vy budete zářit štěstím a někdo se na vás blbě podívá a klesna vám nálada na bod mrazu.
Odpovědět
Profilova fotka
rozalie7,obavy rychle pustit z hlavy,je to jen tvůj den a co říkají ostatní na to nekoukej.já kdybych poslechla ty ostatní tak jdu jak kostýmková babka,jsem ráda že jsem šla tvrdě za svým.......dnes obě maminky hrdě ukazují fotečky.Neříkám že kostýmek je jen pro staré každému sedne něco jiného je třeba vyhledat odbornou poradu,určitě se to vyplatí poradí i barevnost a styl.Dnes jsou úplně jiné možnosti než dříve,každá si můžeme svůj den vychutnat na plno :-) :-) :-) proto já říkám proč ze sebe dělat šedé myšky :-( :-( :-(
Odpovědět
roza: určitě máš kolem sebe někoho, kdo ti s výběrem šatů poradí a nedopustí, abys ve svůj svatební den nevypadala hezky. Vem ho s sebou, vyzkoušej v půjčovnách různé střihy, barvy, vyfoť se v nich, a myslím, že sama poznáš, co je to pravé a co ti prostě nesedí.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?