Poničené svatební šaty po nevěstě přede mnou? Co pak?

Profilova fotka
zajima me jedna vec, urcite se to tu uz resilo, ale nemuzu to najit. Vyberu si saty na termin a tyden prede mnou je ma jina nevesta, ktera ty saty znici. Co pak? daji mi vybrat z toho, co zbylo? nebo rychle objednaji jiny kus stejnych satu? nebo mi vrati zalohu a bez se podivat, co zbylo jinde? Fakt nevim a zajima me, jak se to resi.
Odpovědět
1
2
5
Jasnenka:dneska jsou v salonech hodně šikovní a zvládnou to většinou opravit;-)Ale určitě jsou i případy,kdy to nejde.
Odpovědět
Profilova fotka
prave mi jde o pripady, kdy je to poniceni natolik velke, ze to nejde opravit - politi vinem, propaleni cigaretou atd, a nebo mi to proste vadi, ze saty nevypadaji jako pri zkousce, tak jak to mam napsane ve smlouve.
Odpovědět
Profilova fotka
Baby mňa v tejto súvislosti na padlo, že keď mi pri skúšaní šaty perfektne sadli, ale medzi tým ich bude mať nevesta, na ktorú ich budú musieť upravovať, čo potom?
Odpovědět
Profilova fotka
na tohle jsem se ptala a paní mi řekla,že nové by samozřejmě už nestihli přijít, že to trvá tak 2 měsíce,ale že bych si mohla vybrat jakékoliv jiné a i kdyby byly dražší,že by mi nechala cenu jak na původních (já měla šaty za 5500) a kdyby se předemnou zničili,tak bych mohla mít třeba za 10 tis a platila bych jen těch 5500. Ale říkala,že se to fakt moc nestává,ale to bylo v Liberci v Angelice,jiné salóny to mají třeba jinak ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já teda nevím jak to chodí v jiných salónech alev salónu v Plzni se chodí na poslední zkoušku v týdnu před svatbou, kde se šaty upraví do finální podoby, pak si pro ně nevěsta přijde ve čtvrtek či pátek před svatbou. Ale jak je o ,když je jiná nevěsta zničí týden před vaší svatbou, to netuším. Asi by je měli objednat z jiného salónu, zřejmě ty samé, nebo se nějak domluvit s nevěstou.....To nevím.
Odpovědět
jasnenka:já bych na takové věci vůbec nemyslela.Samozřejmě,že se může stít spousta katastrof,ale proč si tím ničit přípravy na svatbu.POkud to příjde,tak to budu řešit.
Odpovědět
Profilova fotka
jasne ze si nepripoustim, ze se to stane zrovna me, ale tak nejak me to napadlo a zajima, jak se to resi. ja se nebojim, ze bych si kdyztak nevybrala jine, nebo jinde, vsude mi vsechno sluselo, ze jsem nevedela, ktere driv ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jasnenka: kamarádce se to stalo, že ty šaty byly tak poničené že nešly, tak si den před svatbou vybírala, říkala že byla tak mimo a ve spěchu, že ani pomalu nevěděla co si vybrala a zjistila to pořádně až na svatbě :-(
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Nám se to stalo s oblekem pro ženicha. Hledali jsme dlouho, až jsme v jedné půjčovně našli jeden, který mu fakt super sedl a byl to ten pravý. Necelý týden před svatbou nám volali, že oblek je zničený a neopravitelný, a že mu druhý nestihnout ušít. Vrátili nám zálohu a my jsme pracně na poslední chvíli scháněli jiný. Musím říct, že jsem si tenkrát hooodně pořvala než jsme to vyřešili. A to ještě v pátek nepřišla zásilka růží na svatební kytku, které byly objednané cca 3 měsíce předem. Na celém okrese nebyly žádné krémové růže (holt všechny květinářství zásobuje jedna firma). No, fakt to byly "radosti"... Držím všem pěsti, ať to máte všechno v pohodě!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Vím o jedné nevěstě od nás,které se stalo,že nevěsta před ní jí šaty totálně zničila,tak si půjčovala jiné.Stát se to mně,tak nevím nevím :-D
Odpovědět
Budu mít půjčené šaty ze salonu Evanie v Brně, mám zaplacenou jen zálohu, smlouvu jsem zatím nepodepisovala, takže nevím jak je to s placením škody na šatech. Nemáte někdo zkušenosti?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
tuhle diskuzi jsem myslela jako naopak, kdyz je nekdo poskodi pred tebou. Placeni skod zpusobenych tebou budes mit prave v te smlouve. To se divim, ze ti nedali smlouvu hned pri placeni zalohy...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahoj.Mne pani zo salonu hovorila,ze tie saty ktore mam ja zajednane,tak tie nemoze pozicat nikomu inemu,az po mojej svadbe.Ze to tak maju s kazdymi satami.Takze si tam na mna cakaju,som mala stastie,ze su cisto nove,dostali ich 2 tyzdne predtym ako som ich zajednala. ;-)
Odpovědět
Koukla jsem se nato znovu, smlouvu mám podepsanou, jen mě asi zmátlo, že tam nemám třeba napsány žádný podmínky atd.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
moja sestra s tymto nemala problem.v tom salone totiz nepozicaju saty,ktore si uz niekto zajednal,az po svadbe nevesty.z jedneho pohladu divny pristup,ak sa pacia niekomu inemu tie iste saty a z druhej strany vyhoda,ze nik ich neznici. ak ide o oblubeny model,tak ho vedia objednavat v dvoch kusoch,pripadne doobjednaju,ak vedia,ze model je ziadany.
Odpovědět
Profilova fotka
tak to je fakt divne ze nepoziciaju tie saty predtym.. ak si ich nevesta objedna rok do predu, tak tam len tak stoja bez pozicania??? ja netusim ako to je v mojom salone, nepytala som sa na to, kazdopadne o moj model sice zaujem je, vraj su to teraz najziadanejsie saty, ale mozu ich mat len vysoke nevesty, lebo sa nedaju vobec skratit a nizsie sa v nich doslova utopia... tak verim ze mi ich nikto neznici... a teda dufam, ze ich neznicim ja !!
Odpovědět
leatea: je mozna hezky ze ti to rekli, ale ani trosku tomu neverim :) Jak pise uankab, pokud si ty saty nekdo objedna rok dopredu, tak to znamena ze je rok nepujcuji???
Odpovědět
uanka..tie saty mala z maleho mesta a tam su dva salony,s tym,ze kde ona brala,tak mohla skocit do druheho mesta,lebo tam mali tiez svoju pobocku a saty by jej priniesli. pokial ide baba na skusku az ten tyzden pred svadbou,tak urcite sa tie saty v poho poziciavaju.
Odpovědět
Profilova fotka
lea, asi som tatar :-D ... ale nevadi.... chapem, ze salony mozu mat dva rovnake modely, nechapem to nepozicanie pred svadbou ... ja idem na skusku v stredu pred svadbou, skor tam nebudem a neviem si fakt predstavit ze by som si mala vyberat nove... ved k nim uz mam kupene topanocky, pancusky, bizu (verim ze budem), vybrane kvety, ... to by bola nocna mora pre mna ...
Odpovědět
asi sa boja riskovat to,ze nejaka ina nevesta ich znici.ked som sla so sestrou pozerat saty,tak rovno povedala,ze tie ani skusat nemoze,lebo uz su zajednane.vyber bol stale dobry,dokonca si vybrala uplne nove saty a tym padom bola prva nevesta,ktora ich mala oblecene.len tam staci zajednavat saty tak 3mesiace dopredu a vzdy je super vyber. vo vacsich mestach je to uz inac,snazis sa zajednat skor,aby si nik nezajednal tie saty na tvoj termin.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
nocturno, 50% priplatok ??? tak to sa mi zda fakt vela, ved saty sami o sebe su uz dost drahe... teda tie moje urcite... ja ked som si zajednavala saty v oktobri, tak vela siat uz na moj termin zajednanych bolo a to bolo teda viac ako pol roka pred svadbou... mozno v malych mestach to je inak, neviem...
Odpovědět
Já mám šaty ze 7th heaven a po zaplacení zálohy je už jiné nevěstě nepůjčí(šaty mám zamluvené od února a vdávám se v červnu). Nevidím na tom nic divného,podle mě je to známka kvalitního salonu,který nabízí nadstandartní služby. :-)
Odpovědět
lennanek: a na cem ten salon potom vydelava??? To by museli mit stovky modelu nebo by saty musely zamlouvat mesic pred svatbou
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
terak..zavisi aj od velkosti mesta..na mensie mesto stacia dva-tri salony a nemas problem si vybrat aj pekne a oni ich pozicaju len tebe..len zas to su tie jednoduchsie modely..lebo na znackovych chcu salony aj cosi zarobit,kedze ich model niekolkokrat poziciat,aby sa im vratila cena za ne..
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?