Ahoj holky,
máme tu už založené téma pro svatby v roce 2012 tak mě napadlo založit i téma pro srpen. Budu ráda když se nás tu sejde co nejvíce, takže neváhejte a pište :-D
@marrwenn tak záleží kdy... na začátek srpna už byste to měli vcelku dost napnutý... kdybys měla čas jen na to, tak by to bylo ok. Ale ještě s operačním zákrokem :-( nechci tě strašit, ale abys spíš z tý svatby neměla nervy, než cokoliv jinýho...
@maycat jj, Praha-východ je docela "narvaná" bohužel :-| a nekoukali jste na Říčany - okolí obřadní síně teda nic moc (spíš nic, než to moc), ale obřadní síň je nádherná - tedy na obřadní síň :-) myslím, že i těch 80 lidí by se tam vešlo vcelku dobře.
@nimi38 snad ne no :-D ono se to vždycky dá nějakou improvizací doladit - tedy pokud nechybí ženich :-D :-D
@hannnahs hele to je to..já se tím nenervuju..nějak to dopadnout musí :) jako začínám uvažovat že třeba aspon prstýnky a šaty bych měla řešit ale furt se mi do toho moc nechce.. :-S ted čekám na přesnej termín operace a od toho asi začnu s vyřizováním svatby..ale už sem se koukala na oznámení :D
@marrwenn jj, to asi jo. Že by to nejdřív chtělo vědět ten termín operace. Tak uvidíš, jak budete postupně zařizovat, jestli to půjde bez problémů, jak budou mít volno dodavatelé a tak :-) Já jsem právě nervák, takže já bych si to vůbec neužila, jak bych to dělala na poslední chvíli, to by mi spíš kleplo :-D
Ahoj holky, tak jsem po operaci a hospitalizaci zpátky doma. Teď mně čeká 6 týdnů domácí klid na lůžku, jelikož jsem slabá jak třikrát vylouhovaný čaj. Doufám, že se brzo postavím na nohy a budu schopna dořešit zbytek věcí.
@kylli jestli ti můžu poradit restauraci, tedy nevim v jaké části Prahy to máte, tak v průhonicích je například krásná Tvrz nebo Hliněná Bašta, na Vinohradech pak Zelená Zahrada (akorát je menší, ale dokonalá)..nevím jakou cenovou realci hledáte, protože tohle je dražší ale z těch normálních je moc příjemná v Horních Počernicích Sezona. V jaké nčásti to máte a jakou cenovou relaci hledáte?
Jinak děkuju za recenzi na hotel :)
@hannnahs já sem zase lajdák :-D vše na poslední chvíli..na poslední chvíli sem se učila na závěrečky ve škole, na poslední chvíli sem se učila na autoškolu, na poslední chvíli balila do porodnice.. :-D tak si to asi dám i se svatbou no :-) ale můžu říct že se stresem teda problém fakt nemám..říkám si že nějak to vždy dopadne..už sem sehnala kapelu :D
@aneta_m
Obřad máme na Nuselské radnici, tak restauraci hledáme někde na Praze asi 4-a ideál v přírodě. Máme 2 malé děti a potřebujeme je někam po obědě "vypustit".-)))).
Jinak já mám už šaty, boty, vývazky, výzdobu na auta, jmenovky na stůl, šaty pro malé dřůžičky, chlap si objednal oblek. Pro kluky mám kravaty, pro svědka taky. Papíry na matrice už jsou taky zařízené. Ted se koukám po kytkách a po účesech a musím sehnat oblečky pro syny.
Oznámení už máme nějaké rozdané. Ted řeším výslušky.
Díky bohu, že alespon ten starší syn je ve školce a ten 10ti měsíční mě občas nechá něco zařídit
@marrwenn ale řeknu, že tohle je můj sen! Já se se vším nervuju, takže být tak trochu flegmatik je můj životní cíl, ale moc se mi to nedaří, respektive vůbec :-D Hele jestli ti jde takhle rychle shánění (viz ta kapela), tak tu svadbu stihneš zařídit raz dva ;-) já nad vším vždycky dlouho přemýšlím, hledám něco jiného apod., takže se mnou je to fakt těžký :-D
A jinak vítám všechny nově příchozí! :-) @nikolav@ketrinka242@lenullka1
@hannnahs no hele kapelu sem měla vyhlídnutou už někdy od února ale ta lenost jim napsat jestli mají volný termín.. :-D no hele můj životní cíl se mi zatím docela daří :) mám krásný hodný dítě :) skoro dostavěnej domek..ted bude svatba takže i muže budu mít :) no a ke štěstí mi chybí už jen drobnosti..aby dobře dopadla operace a abych mohla mít jeste aspon jedno miminko :)
@marrwenn určitě jo ;-) ono je to hodně všechno o přístupu k životu si myslím. Podle toho, jak píšeš, tak bych řekla, že si nezdolná optimistka a navíc pokud nejsi nervák, tak máš stokrát lepší zdraví, než půlka lidí tady ;-) takže to určitě dobře dopadne :-)
Ahoj holky, před třemi dny jsme se rozhodli, že se vezmeme ještě letos a byl volný nádherný termín 4.8.2012 Co už máte zařízené a co teprve čeká na vyřízení?
@kylli Mrkni na tohle :). http://www.magickazahrada.cz/cs/resta... a pak mě ještě napadají Žluté Lázně :) .
Ty jo, ty toho už máš teda! :) to je super :). Jinak ty oblečky pro kluky, mrkni na bandi.cz .. objednával si tam můj skoromanžel oblek a luxus za super peníze. Oblek včetně kravaty a košile a dodatečných úprav na míru - 5500,- :) A navíc jsou to kvakitní obleky, i náš kamarád si tam pořizoval oblek do práce a tahá ho pořád a nemůže si ho vynachválit. Mají tam právě takový krásný minioblečky pro kluky.. hrozně roztomilý! :) mrkni na ty webovky. Jinak sídlo mají na Budějovický a otevřeno od po do ne myslím do 18h.
@hannnahs tak zas takovej nezdolnej optimista nejsem :-D někdy se pěkně vztekám kvůli blbostem a taky sem pořádně panovačná a všechno musí bejt po mím..sem jak beran když si něco usmyslím tak za tím většinou jdu přes mrtvoly.. :-S následky si uvědomuju až když je po všem a nedá se tomu vyhnout..
@marrwenn hele ale tenhle přístup se ti bude při vyjednávání svatby sakra hodit! Teda aspoň z mojí zkušenosti - vždycky se najde někdo, kdo tě bude chtít nějak ošidit, trošku oškubat nebo nějak trošku jinak to zaonačit. A tady se fakt hodí ostrý lokty a pevný nervy!
@hannnahs hele jsem vyučená kuchařka a číšnice takže co se týče jídla,pití,výzdoby mě nikdo jen tak napálit nemůže..trochu horší je to s kapelou u který mi přijde 8 tisíc za 8 hodin hrabí trochu dost ale jsou to 4 holky takže za mín by se jim asi nevyplatilo vystupovat,na matrice nic nezmůžu tam jen vybrat hudbu a na oznámení je to jen o objednání..prstýnky jsou jen o ozkoušení a oblečení si necháme ušít..žádný stres :D
@hannnahs :-D to já doufám taky :-D tak pití si budu kupovat sama v tom mě ani nikdo neobere a na jídlo si budem najímat kuchaře ale nebude toho nějak moc..bude grilovanej čuňák a ten bude hlavní..jinak bude jen pomálu ostatního a ze sladkého skoro nic..neumím si představit kdo by v srpnu v těch vedrech chtěl jíst dortíčky..
@marrwenn to jsme na tom stejně. Taky moc sladkýho nedávám - to už spíš ovoce. Ale při tom, jaká je předpověď na srpen, bych možná nějaké sladké mohla přiobjednat, prý to nebude nic moc :-|
@kylli tu nuselskou radnici ti zavidim, hrozne moc se mi libi. taky jsem to tam chtela mit - pritel je puvodem z nusli, ale on radnici nechtel. tak to mame v pruhonicih. a hostina bude taky v pruhonicich - jiz zminovana tvrz. pro deti je tvrz dobra, maji tam zahradu a spoustu blbin pro deti. nechas si kytky navazat nekde v nuslich? ja tam taky vyhlizim kvetinarstvi.
@marrwenn proto my jsme jí nechtěli.. na poslední chvíli něco přesouvat.. navíc skoro žádné počasí není ideální.. ale tak uvidíme.. je to dost dopředu, třeba jim ty předpovědi nevyjdou tak černé :-)
Ahojky..tak se přidávám k termínu 18.8 :-) Trošku jste mě uklidnili,ze jste také na začátku s přípravama.. Já už mám zamluvené místo hostiny i sestavené meníčko,zamluvenou radnici,vybrané šaty,prstýnky a fotografa,který o tom,ale ještě neví :-) zatím se nejvíc trápím se svatebním oznámením :-( jinak barvička bude kombinace staro růžové a běžové..