Svatba na zámku Kuks, srpen 2009. Máte nějaké rady?

Ahoj holky, mám svatbu 08.08.2009 na Kuksu a bohužel jsem tady nikoho podobného nenašla ;-(? Ráda bych nějaké rady a zkušenosti, třeba s kosmetičkou, kadeřnicí atd. okolo Jaroměře, České Skalice, tak pokud mi některá můžete poradit, doporučit, budu moc ráda. Díky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojda, tak to je dobrá náhoda, my budeme mít svatbu taky na Kuksu a taky 8.8. V kolik to máte, my ve 12:30.
Odpovědět
Ahojky, tak to je tedy náhoda, protože mi půl hodiny po vás, tedy ve 13.00hod :-). Koukala jsem na fotečky a co nevidím, také Lapidárium :-))), jako my.
Odpovědět
Ježíš sorry, my a ne mi :-))). Mám takovou radost, že se někdo ozval, až z toho blbnu :-/.
Odpovědět
Profilova fotka
No jo, zbyla tam mezírka akorát pro nás. Tak se tam uvidíme, já už to budu mít za sebou. Ty jsi asi od někud z Jaroměře co?
Odpovědět
No, rodiče mám u České Skalice (Velký Třebešov, pokud Ti ta vesnička něco říká)..., ale já bydlím v Praze. A tu mezírku na 08.08. jsme vám zařídili my, jelikož původně tento termín byl dán na úřad ve Dvoře :-)))), takže jsme si vyprosili přesunutí na Kuks :-)), šikulové, co?! A jak se těšíš, začínáš být nervózní? Mě to zatím moc nedochází, jelikož si stále opakuju, že ještě 3 měsíce....., ale už se to blíží ;-).
Odpovědět
aaaaandi :-), jsem už vyřízená, tak půjdu chrupkat, ale budu ráda, když se tu zase někdy sejdeme a pokecáme o přípravách atd. pa,pa a dobrou
Odpovědět
Profilova fotka
Jojo Velký Třebešov mi něco říká, jednu dobu jsem dost často jezdila do Skalice, já jsem ze Dvora. Tak to moc dík, že jsi nám to tak pěkně zařídila, kdyby nedopadlo tohle datum, tak se snad ani nevezmem. Původně jsme chtěli 19.9, ale to už někdo měl svatbu domluvenou na úředě, pak 29.8., ale to nebylo volný místo na hostinu a nejbližší termín v Kuksu byl právě 8.8. a to datum se nám i moc líbilo a navíc to je skoro na den dvou a půlroční výročí (7.8.). Tak velký DÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍK ;-) Já se hrozně těším, ale mám i chvíle kdy jsem strašně nervozní, ale ještě pořád to jde. A kdy jste si tam to místo rezervovali? Před náma bude ještě jedna svatba, jestli jich teda od března nepřibilo víc. A kolik máte lidí, aby jsme se moc netlačili na parkovišti.
Odpovědět
Profilova fotka
tak dobrou, zas někdy! Já tu jsem skoro denně
Odpovědět
Ahojky, přeji hezký den ;-). My jsme to tuším rezervovali na začátku února... Jsem ráda, že jsme si mohli vybrat i hodinu, protože takhle bude čas na přípravu a já nejsem zrovna ranní ptáče :-D. Nás bude něco kolem cca 40-50ti max, ale i kdyby to bylo méně, tak se budeme mačkat, jelikož svatba před váma se též zdrží. Hele, nevíš náhodou něco o restauraci "U Milana" je to kousek od Kuksu, Choustníkovo Hradiště tuším? Já že tam chci mít hostinu, tedy oběd, tak jestli nemáš nějaké reference? Jo a prča je, že máš ženicha laděného lehce do růžova a my budeme mít to samé..... ;-), tedy doplňky do růžova, včetně květiny. Ale spoustu toho nemáme, třeba oblek pro přítele, kytku.... Svatební oznámení a prstýnky máme teoreticky vybrané..., ovšem prakticky stále není nic zamluveno :-).
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojda,takže s tím parkováním to bude opravdu zajímavé, ale snad se tam nějak naskládáme. Půl jedné byl náš původní termín, takže j jsem vlastně taky byla spokojená s hodinou. Jo "U Milana" to znám, taky jsme se tam byli ptát, ale je to tam malé, tak max. pro 30 lidí, ale jinak pan majitel je milej a asi i cena by byla příjemná, ale nás bude asi zhruba 37 a to by jsme se tam mačkali a hudba by se tam už vůbec nevešla. Doplňky budeme mít do červena, na některých fotkách to asi vypadá trochu do růžova, ale snažím se o červenou, i když všechno do jednoho odstínu sladit nejde, tak mi to neva, snad to nikdo porovnávat nebude. Ale růžová se mi taky líbí, je to takové něžné a romantické. Prstýnky si zařiďte co nejdřív, my na ně čekali měsíc a kdyby náhodou tam byla nějaká chyba tak ať to stihneš reklamovat, to samé i oznámení. A co šatičky, budeš je mít z Prahy nebo někde od nás, výborný salon je v Jaroměři a i tady na netu si ho holky chválili.
Odpovědět
Ahojky, tak my chceme u Milana jen oběd s rodinou, takže okolo 20ti lidí. Jen trošku problém s jídlem, stále nevím co za hlavní jídlo, možná nějaké kuřecí s opeč. bramborem, nebo tak něco. On to tam pan majitel má v kuchyni nějaké menší, takže aby to nebylo nic složitého. Omlouvám se, myslela jsem, že kravata je růžová :-)), jsem slepota. Tak do červena je to také moc zajímavé..., i když já zvolila romantiku ;-), tak snad to bude vypadat hezky. Kytičku bych chtěla růžovo-bílé růže, takovou jednoduchou kulatou.... A co se týče prstýnků, tak máme 3 vybrané, ještě se definitivně rozhodnout a budeme objednávat. To víš, máš určitě pravdu, že kdyby nějaká chybka se vloudila, aby byl ještě čas. Ale já doufám, že to bude v pohodě a bez chyby. Jinak šaty jsem si koupila v praze, bylo to za cenu půjčovného a vlastně mi naznačili, že by koupě byla vhodnější (jelikož prý ještě jedna slečna měla zájem :-/). No a protože jsem je chtěla, tak jsem si je vzala...V Jaroměři jsem se také byla mrknout, byla tam moc ochotná paní...., ale nakonec jsem šla v Praze, pomohly mi kámošky s výběrem. A co ty a šaty,jaké jsi si vybrala? Teď jsou moderní jen korzetové, ale já chtěla s ramínkama, protože mám trošku silnější ručky :-). Tak si říkám, že to třeba opticky zamaskují, hi,hi. No a také jsem si vybrala, díky svat.salónu kadeřnici z Jaroměře. Chtěla bych se tam co nejdříve podívat a s holčinou se domluvit..., akorát doufám, že je opravdu dobrá. Škoda, že se nikdo nepřidal na naší diskuzi,co? Viděla jsem ještě další termín 08.08.2009, ale nemají to na Kuksu. Tak pa,pa a já jdu chrupkat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to máš v poho, jestli tam chcete být jen na oběd, to budete mít "U Milana" ideální, je to kousek od Kuksu a vaří taky dobře. A s tím jídlem, jestli nechceš klasiku svíčkovou, tak si myslím, že to kuřecí je nejlepčí volba, to jí snad každý, pan majitel ti taky poradí co je nejlepší, my teda volíme klasiku, i když ještě je čas na definitivní rozhodnutí. Kytičku mám taky vybranou z růžiček, taky kulatou, ale červenou, růže mám moc ráda, i krásně voní, už se na ni moc těším. Prstýnky budou určitě v pohodě, většinou to tak bývá, jenom my jsme hrozně nedočkaví a hned vidím ve všem problém, i když to tak není. A máte vybrané zlaté nebo něco jiného? My máme žluté zlato, chci aby to každý věděl, že jsem vdaná. Já mám šatičky půjčené právě z Jaroměře, na internetu jsem si pár vybrala a pak jen zkoušela a jsem moc spokojená, mám korzet a trochu nařasenou sukni. Taky jsem si zamluvila závoj, nejdřív jsem nechtěla, ale pak mi budoucí švagrová řekla, že si hi můžu vzít jen jednou v životě, tak jsem do toho šla, sundat ho můžu vždycky! Jestli máš šaty koupené a ještě za výhodnou cenu, tak je to super, myslím, že takhle si to víc užiješ ve SVÝCH šatech. Jojojo, škoda, že se ještě někdo neozval a přitom tam bývá svateb dost, ale třeba se ještě někdo přidá. Já jdu taky do hajan, už jsem se pořádně nevyspala ani nepamatuju.
Odpovědět
Článek se načítá
No to my povidej :-(, zrovna dneska jsem jak praštěná do hlavy, jelikoz jsem "opět" ponocovala ;-))). Jsem ráda, že je pátek.... a zase trošku volna, relativního klidu. V sobotu jdeme shánět oblek pro přítele....., byli jsme v jednom salónu a tam si vybral dva obleky, jeden černý, druhý světlý do šedivo-stříbrna. K tomu bílou vestičku a kravatu, abych byla upřímná, vypadalo to fakt dobře, jenže to bych nebyla já, abych si neřekla, že se raději ještě někam podíváme... Hlavně se jednalo o ten světlý oblek, protože černý je klasika, taky ho mají většinou všude, ale světlý si myslím, že musí člověk promysleta a podívat se na různé odstíny barev. No a tak jdeme ještě do jednoho salónu a pokud tam nic nenajdeme, tak se vracíme zpět do toho původního, ovšem s tím, že už je tam třeba mít nebudou ;-))). Uff, už aby další věc byla vyřešena, víš, mám vždy takový dobrý pocit, když něco vyřídíme, zařídíme a vlastně si to můžeme odškrtnout, jako splněný úkol, hi,hi. V té Jaroměři jsou dva salony se svatebníma šatama? Protože já byla ve svatebním salónu www.sediva.cz, kde byla moc příjemná a ochotná paní. Jak jsem Ti říkala, nakonec mi dala kontakt na dvě kadeřnice a to www.kadernictvistyle.7x.cz, nebo tak nejak :-). No a pokud mas nejake reference, budu rada, protoze jsem tam nikdy nebyla. My budeme mit prstýnky - bile zlato a rytina na povrchu..., přijde mi to takove symbolické a hlavně ze každý vidí, že je ten druhy zadaný ;-)))). Ale jeste mame jednoho favorita..., mno stale nevim, nevim. Ale asi to bude ten s tím rytím na povrchu, včetne kamínku. Ja bohuzel zlato nenosim, tak proto volíme bílé zlato, ale je fakt, že žluté zlato je jednoznacne :-) a vypada to take dobre. Taky jsem si říkala, že bych mohla nějaké fotečky dát na "bereme se" už teď, ale zatím jsem se k tomu nedostala :-). Už máš šperky k šatům? Já ještě ne, dokonce jsem si vytiskla dekolt u šatů, abych si mohla dobře a zjednodušeně vybírat :-))). Ale je fakt, že člověk když na sobě ty šaty nemá, tak vlastně nemusí odhadnout délku řetízku atd. Mám tedy pomocníka..., tak už jen něco vybrat.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to já jsem taky vždycky šťastná, když máme něco zařízeného, je toho strašně moc, takže za každou maličkost mám radost. Tak to já byla v tom druhém salonu www.pujcovna-renata.cz a tam jsem taky byla spokojená, docela by mě i taková práce bavila, dělat ve svatebním salonu, s každou nevěstou prožívat její zkoušky atd. O tom kadeřnictví bohužel nic nevím, já měla potíže se rozhodnout kam půjdu sama, u kadeřnice jsem nebyla hrooozně dlouho, taky mám vlasy až na zadek, takže jsem se ptala známích a budoucí švagrová mi řekla, že v tom jejim dělají účesy na svatby a plesy skoro každý víkend tak jdu tam a i paní mi řekla, že si můžu přinést svůj obrázek a budem zkoušet. Určitě se taky objednej na zkoušku a uvidíš jak jim to jde. Šperky už mám taky, rovnou jsem si je koupila v salonu jak jsem zkoušela šaty a opravdu ten šperk tomu dodá šmrnc, rovnou jsem k tomu vybrala i naušničky. Jestli věříš na pověry tak žádný perly, perličky-slzičky. Ale těch pověr je tolik, že bych se z toho asi zbláznila všechno dodržovat! Tak hodně štěstí při výběru a určitě si založ album, ať se můžu podívat co máš pěkného a na šatičky! :-)
Odpovědět
Hurá :-))), máme vybráno..., uff. Takže oblek máme, dokonce i šperk (neboj, žádné perličky, hi,hi) jsem si tam koupila... Moc hezký, jenže když jsem přišla domů, tak jsem zjistila, že na naušnici nejsou dva kamínky :-(. Musím tam v pondělí zavolat, ale obávám se, že mi nabídnou výběr něčeho jiného..., což nepotřebuji. Nic moc mě tam jiného a vhodného nezaujlo. Není to sice tolik vidět, ale ten pocit a hlavně to, že to není zrovna levná záležitost 560,- Kč, no ne?! Neboj, vše nafotím... a založím album :-). Nad účesem též stále váhám, protože bych ráda závoj... Říkám si, že ho vezmu jen jednou v životě :-), ale zase na druhou stranu se zakryje účes...., no uvidíme, co kadeřnice doporučí. Chtěla bych asi něco vyčesaného.., jednak proto, že to je slavnostní a pak, většinou nosím vlasy rozpuštěné, tak ať je změna v tento výjimečný den :-). Hele a podvazek jsi si koupila sama, nebo Ti ho někdo daroval? Já mám slíbený od kamarádek..., ovšem doufám, že odhadnou správnou velikost :-)), aby to pak nebyl trapas s přiškrcenou nehezkou nožkou ;-)). Teď už budu řešit kytičku, musím vytisknout nějaké obrázky na ukázku . Ještě jsem přemýšlela nad prádélkem..., už nějaké máš :-)? Víš, myslím takové to hezké a sexy... přeci jen náš čeká svatební noc. I když pravda v den svatební se jí dobrovolně vzdávám, myslím, že by to bylo o ničem ;-).
Odpovědět
Profilova fotka
No určitě si tam zkus zavolat a třeba mají ještě něco v záloze, kdyby ti na naušnicích chyběli kamínky tak by jsi se asi necítila dobře nebo se třeba záhadně zakoukáš do něčeho jiného, je to osud. Já zas vlasy nosím pořád v culíku, tak je chci mít rozpuštěné, možná i kudrlinky, ale to až se domluvím s kadeřnicí, aby ty kudrliny vydžely celý den! Závoj to sice zakryje, ale nemusíš ho mít celý den, já si ho asi ještě před objedem sundám, uvidíme. Podvazek jsem si koupila sama a když nad tím tak přemýšlím, tak ani nic darovaného nemám, to ještě musím dopilovat. A co punčochy, budeš je mít? Já jo, abych neodřela nožky a taky se pak ženská v punčochách cítí víc sexy a žensky. Prádýlko ještě nemám, podprdu pod šaty mít nemusím a ani pod popůlnočky a na svtební noc musím ještě něco vybrat, je to překvapení pro ženicha. Sice taky nevím jestli na nějaké řádění budu mít chuť, ale třeba zrovna jo, hlavně aby jí měl ženich, on chodí spát se slepicema :-N
Odpovědět
Hele a jaké máš ty šaty, nebo převlečení po půlnoci? Já jsem přemýšlela, že bych si nechala ušít takovou halenku, vlastně zkráceninu svat. šatů... a k tomu černé kalhoty, společně s bílíma botama. Ohledně punčoch ještě nevím..., říkám si, že bych je ráda měla, třeba už jen, kdybychom se fotili a já tu nožku s podvazkem ukazovala :-)), ale nevím, nevím. Trochu se obávám, že to bude v botách klouzat :-/, nemyslíš? Já také asi nedodržím vše co se má a nemá..., prostě tak nějak ten základ. Myslím, že budu mít něco půjčeného (kámoška mi nabídla náramek), darovaného asi ten podvazek a starého, nemám tušení. S tím prádélkem to také budu muset promyslet, přítel se ptal...., to víš, je zvědavej...., protože jsem o tom mluvila a tak už se těší co ho čeká. Ale pod šaty si podprdu asi vezmu, abych měla hezký dekolt, hi,hi. Hele a můžu se optat kolik Ti je, když už si tak píšeme :-)?!
Odpovědět
Profilova fotka
Svatební šaty mám v albumu, ale jenom na modelce, nechci sem dávat ze zkoušky kdyby se náhodou díval miláček a popůlnočky ještě přidám, zatím jsem neměla nějak čas. Na fotkách to určitě bude vypadat pěkně když budu mít punčochy a v botách mi to klouzat nebude, mám botky s páskem, ale je pravda, že jsem si koupila baleríny na přezutí k popůlnočkám a tam už to je horší, pata hrozně vykluzuju, takže je asi daruju neteři, ta má větší nohu, ještě, že jsem je koupila u vietnamců za 100, ale fakt se mi líbily :-( Mě je 25 a v den svatby mi bude 6 dní 26, rozlučku se svobodou vlastně oslavím i s narozeninama. A tobě je kolik?
Odpovědět
Profilova fotka
jo a teď jsem se koukala do svého alba a ženichův oblek tam má opravdu růžové (nebo to je taková světle fialová) doplňky, ale to jsem si stáhla ze stránek půjčovny, takže to je oficiální fotka, ale můj miláček bude mít doplňky čevené. Tak sorry, opravdu nejsi slepá a viděla jsi dobře, já to mám nedostatečně popsané!
Odpovědět
Ahojky, tak jsem včera byla reklamovat ten šperk a bez problémů :-), což jsem ráda. Prý mi ho dealer vymění, nebo mi vrátí peníze, popřípadě slevu, kdybych se rozhodla šperk si ponechat. Zítra jdeme zamluvit prstýnky, jupííí ;-). Ale docela Ti závidím, že už je máš doma a vyřešené...., pořád se tak nějak nemůžeme rozhodnout. Tak jsme si řekli, že zajdeme do zlatnictví a ještě jednou si všechny tři prstýnky vyzkoušíme a pak se definitivně rozhodneme. Chtěla bych co nejdříve vytvořit to album, abych Ti je mohla ukázat :-), ale stále není nějak čas.... O víkendu jdeme na úřad, zaplatit obřad (už z toho opravdu nevyvázneme, hi,hi) a pak se také chci zastavit u té kadeřnice, které jsem volala a prý bude mít čas, tak snad se tam za dopoledne moc lidí neukáže, aby byl čas a klid :-). Helel, chtěla jsem Tě poprosit..., neříká Ti něco p. Kárník? Máme u něho objednanou hudbu, jenže já vůbec netuším, jak hrají :-( a když jsme se domlouvali, že bychom si je poslechli, tak nebyl problém. Ňavrhl termín (asi před měsícem) této soboty, ale najednou se mu dovolat nemohu a na smsku nereagoval :-(. Je to na doporučení od taťky, jenže tenkrát byli spojeni ještě s někým jiným, což teď nejsou a jakkoli mě pán ubezpečuje, že nemusím mít strach, tak přeci jen vědomí, že nemají žádné stránky, není možný ani poslech...... Tak kdyby jsi o nich něco věděla...., nebo mi mohla třeba doporučit nějakou kapelu (což by už asi stejnak nešlo), ale prostě mám trošku obavy :-/, chápeš ne?
Odpovědět
Jinak mě je 28 :-) a narozky budu mít až v listopadu, tedy tři měsíce po svatbě. Když už jsi nakousla tu rozlučku, společně s narozeninama..., jak si to představuješ:-)? Já budu mít rozlučku asi u kamarádky v bytě, který mi ochotně půjčila (hodná holka), pak možná bude striptér, nebo nějaké překvápko od kámošek (ovšem to víš, že jsem naznačila, že nejsem proti, hi,hi) a pak asi diskotéka a pořádně se vyřádit. Chtěla bych, abychom si to všechny užily a byla legrace. Ale jak to bude ve skutečnosi vypadat a jestli se budeme držet plánu netuším :-)). No a takhle by to mohlo být nenásilné, jelikož v bytě se všechny holky poznají, trošku se popije a abychom se časem nenudily, tak vyrazíme ven...
Odpovědět
Profilova fotka
Výběr prstýnku si užij a pořádně rozmysli, pak už nebude cesta zpět, my jsme jich vyzkoušeli mraky a stejně jsme se pak rozhodli pro ten první! Nejhezčí je když už je máš doma, mě přišli ještě krásnější než v obchodě, i když samozdřejmě byli úplně stejné. Takže o víkendu jedeš do Dvora? My už to na matrice i na Kuksu máme zaplacené, rovnou jsme si to dali i s prohlídkou, ať trochu nasajem atmosféru. Překvapilo mě ale, jak jsou ty poplatky drahý, hlavně švgr se rozčiloval, že pro mladé nic neudělají a ještě to tak natáhnou. Pana Kárníka neznám, hraje sám nebo ještě v nějaké kapele? Jestli to máš přes taťku, tak to snad bude v poho! My jsme s hudbou taky měli potíže, původně jsme měli zamluvené místní duo, ale jelikož mě pořád leželo v hlavě jestli na svatbu budou vhodný a tak jsem nakonec začala hledat přes net někoho jiného. Hodně jich už mělo obsazeno, ale vždycky mi doporučili někoho jiného, až jsem si jednu vybrala a zamluvila, byli jsme si je i poslechnout a super, myslím že budou dělat i zábavu a to jde né? Při tom hledání jsem narazila na hudební agenturu z Trutnova, tak to můžeš zkusit, má pod sebou několik kapel i samostatných hudebníku, to už něco vyjít musí,odkaz ti napíšu do IP, aby mi to tady nesmázli. Rozlučka bude v Hostinném na Porcinkuli, ještě ve škole jsme se tam každý rok scházely, ale teď už jsme nějak neměli čas, dvě mají rodinu, jedna bydlí v Praze atd. Tak se těším, že zas zapaříme jako dřív, kolotoče, pivo v kelímku, chemický záchodky a o půlnoci ohňostroj, nechám to celé osudu. Teda ale na toho striptéra bych taky byla zvědavá, ale asi taky červená až na pr...
Odpovědět
Ahojky, tak po delší době zase tady :-). Představ si, že prsýnky stále ještě nemáme zamluvené :-/, pořád se nemůžeme rozhodnout.., tohle je fakt hrůza asi budeme volit losování ;-)))). Teď jsem u našich, byli jsme v pátek zaplatit poplatekna matrice a ještě musíme zajet na Kuks, ale to až příště. Ke kadeřnici jsem se také dostala, i když tam toho měla dost, tedy jsem jí jen ukázala fotku s účesem.... Říkala, že tak až měsíc před svatbou se mám ukázat, uděláme zkoušku. Musím doufat, že to pak bude opravdu dobré a účes se jí podaří, tak jak si představuji. I když si říkám, že to nechám spíš na ní, stejnak se nedá nic pořádně udělat podle předlohy, každý tam zanechá svůj podpis. Ovšem i přesto doufám, že to bude ke vzájemné spokojenosi a výsledek mi bude slušet :-). Ty se stejnak máš, že Ti účes bude dělat člověk blízký, kterého znáš a můžeš se s ní domluivit, nehledě nato, že bude jistě snaživá a ochotnái. Co se týče kapely, tak vlastně ani netuším, jak se jmenují..., dostala jsem jen kontakt od taťky a to byl Grundig, nebo jak.. Ovšem ta kapela se rozpadla a jak se teď jmenují..?Nicméně bych se nebránila kontaktu na agenturu z Trutnova, alespoň pro jistotu..., nerada bych řešila vše na poslední chvíli a p. Kárník se mi dosud neozval, takže nemám zrovna dobrý pocit :-(. Nevím co je to IP, tak pokud by jsi chtěla, můžu Ti napsat e-mailovou adresu? Jo, jo jsou to problémy s organizováním, co? Koukala jsem na ty tvé popůlnočky a jsou opravdu krásné a sexy :-), super!Já ještě žádné nemám, vlasntně ani nevím jaké.., jen malá představa, že třeba krajkové rukávy (dlouhé), taková delší tunika a k tomu bílé kalhoty, ale fakt ještě nevím. Kde jsi je koupila, nebo jsi si je nechala ušít? Kámoška mi potvrdila propůjčení bytečku, takže rozlučka v bytě je jistá.., pak ten striptérek, hi,hi (neboj, také si to tolik představit neumím a rudá budu asi 100% ;-)) a závěr někde na diskotéce. Už se celkem těšíém, banda holek a snad bude pořádná sranda..., doufám?! Hele a ten ohňostroj bude na Tvojí počest, nebo je to nějaká veřejná akce, včetně ohňostroje?
Odpovědět
Profilova fotka
ahojda, no to je škoda, že jste si ještě žádné prstýnky nevybrali, já už jsem se těšila. Zkuste si vybrat úplně jiné a definitivně nebo opravdu losujte, to je taky dobrý! Na zkoušku účesu jsem objednaná 14 dní před svatbou a taky doufám, že to bude v poho, ale jsem celkem optimista a věřím, že to bude fajn. IP je Interní pošta tady na beremese, když se koukneš úplně nahoru, tak by jsi to tam měla mít napsáno a u toho 1 nový. Popůlnočky jsem koupila v Orsay, určitě ten obchod taky znáš, je v Hradci ve Futuru, v Mladé Boleslavi v Olympii a v Praze určitě taky bude. Nebyli ani drahy asi 520 Kč, měli na ně zrovna nějakou slevu, tak jsem byla ráda. Ta móda se mi vůbec líbí, je taková ženská, ale mě je vždycky líto dávat moc peněz za oblečení, buď chodím k vietnamcům nebo co je v akci. Máš dobrý, že chceš dlouhej rukáv, mě napadlo až později, že převlíkat se budu asi až bude chladněji, tak snad nebude moc velká zima. Ten ohňostroj je tam každý rok, jasně že každýmu budu říkat, že letos je jen pro mě :-D , ale on mi to stejně nikdo neuvěří. Příští týden už budem posílat oznámení, je sice ještě čas, ale když už ho máme doma, tak ať nám po něm nezůstane ďolík, strašně rychle to utíká.
Odpovědět
Ahojky aaaaandi :-), tak už máme prstýnky ;-), jupiiii! Ale že to dalo práce, uff. Neboj, brzo je budeš moct omrknout, zkusím je stahnout z netu. Teď ještě to oznameni, ktere nám kamarád vytváří :-) a už pomalu finišujeme, že :-)? Hrozné, jak to letí :-(, člověk se honí, maká, aby vše stihnul a přitom je to takové krásné období, které bych si chtěla prodloužit. Užít si naplno to vzrušení okolo svatby, tedy MÉ svatby, hi,hi. Já ještě stále netuším, co na ten večer..., možná také juknu do Orsay ;-). Dělám to stějně, jako ty...., koukám po akcích a pak nakupuju. Jsem takový šudlil :-), byť mám módu a hezké oblečení moc ráda. Prostě mi také přijde zbytečné někde utratit majlant za svetřík, když si ho můžu třeba koupit se slevou, nebo podobný někde jinde, ovšem tím neříkám, že občas nezhřeším a někoupím něco z rozmaru, hi,hi. Jo a co se týče popůlnoček, tak to že jsem vymyslela dlouhý rukáv, nebo něco teplejšího sice je ušlechtilé, ovšem zapománáš na jedno, a to, že ještě stále nemám NIC ;-))). Kdežto ty jsi fešácky oháklá už teď a nestresuješ se tím, co si vezmeš, nebo kde to sehnat a nebo ukoho si nechat něco levně ušít :-/. Jo a taky se omlouvám, že píši sporadicky, jenže já to fakt nestíhám :-/ a je mi to líto, někdy bych si s Tebou ráda psala on-line, podrbat prostě aktuálně :-). No tak já jdu našim zavolat, že už jsou prstýnky doma..., huráááá! A k tomu ohňostroji, neboj 100 % bude ten den jen pro Tebe :-), pa
Odpovědět
Profilova fotka
Tak už je konečně máte, koukala jsem do alba a jsou opravdu krásný, jemný a nádherný, vybrali jste dobře! Je to super pocit je mít doma že? To že už mám skoro všechno hotové je zásluha mého miláčka, ten už chce mít vždycka všchno hotové, tak mě tahal po obchodech a tyhle se nám oboum líbili. No a kdybych si je chtěla ušít tak to tak není problém, jsem tim vyučená, ale nebaví mě to, radši si to už vyzkouším ušité než se s tím plácat a nervovat, snad mě nikdy okolnosti nedonutí si tím vydělávat! Jo a taky jsem náhoou zjistila kdo bude mít svatbu ještě před náma, je to jeden kluk od nás z práce (teda pokud si ho nebereš ty, ale jelikož bydlíš v Praze tak předpoládá, že tam bydlí i tvůj nastávající) To tada zase bude haló až se lidi dozví, že to máme ve stejný den. Toho kluka znám jen od vidění, takže si s ním o tom ani nemůžu popovídat. My jsme to teda v práci ještě neoznámili, čekáme až se to rozkřikne nějak z venčí. Ty už si to v práci řekla? Hlavní důvod byl ten, že jsme nechtěli už půl roku předem každýmu vykládat co a jak.
Odpovědět
No tak to je sranda, taková náhoda, co:-)? My jsme se to v práci také snažili ututlat co nejdéle..., ale znáš to... Teď už se s tím netajíme, ale stále se snažím, aby se to lavinově nerozkřiklo a vědělo o svatbě jen pár lidí a moc se to neřešilo. Škoda že Tě to neba, myslím, že je super, když si na sebe můžeš něco ušít. Ono asi nejde vysloveně o časté šití, protože se to snad ani nevyplatí. Ale když už něco potřebuješ, třeba něco extra, tak si to můžeš vyrobit. Hele teď mě napadá, kde jsi si objednávala ty košíčky na výslužku? Já jsem si říkala, že kouknu na net, kde je to nejlevnější, ale raději bych doporučení. Já jsem stejnak nejraději, když mi někdo řekne kde co :-)), pak je to všechno jednodušší. Prstýnky budeme mít 23/07/09, což mi přijde celkem dlouho, ale omlouvali se, že toho mají hodně. Jinak je u nich normální lhůta dodání 5 týdnů. Budeš si nechávat upravovat nehty? Já si nechám udělat umělé, francouzskou manikůru. Teď tu mám sestřenku, tak jdeme mrknout na přípravy ostatních.... :-) a písnu, jak to půjde, pa,pa
Odpovědět
Profilova fotka
U nás v práci dělá i moje švagrová (je nás tam půlka rodiny) a ta se nás pořád ptá, kdy už to může rozkecat, ta je víc natěšená než my, já z toho mám trochu hrůzu, už vidím ty největší drbny jak to budou řešit. Někoho to šití bere hodně, některý holky ze třídy si ušili skoro všechno, ale mě nebaví ty drobnosti ke konci, zipy atd. No pokud myslíš košíčky na koláčky, co se roznášejí před svatbou (už jsem tady četla diskuzi, že v každém kraji to je inak a jinak tomu říkají), tak ty jsme si objednávali u kvetuse, teď přesně nevím jak jsou její internetový stránky, ale je v katalogu firem jak je ten odkaz nahoře. Porovnávala jsem to i s ostatníma stránkama a měli stejnou cenu, objednávali jsme ale uplně čisté a pak jsme si je doma ozdobili a pokud ti můžu doporučit, tak si je taky ozdob sama, můžeš tam dát svůj obrázek, mašličku atd., vypadá to líp než přímo ty potištěné a nikdo jinej ho mít nebude. Kdyby mě ta tvůrčí činnost napadla dřív, tak si udělám i sama jmenovky, ale už jsme je objednávali rovnou s oznámením, to je nevýhoda, když máš všechno moc dopředu, napadne tě něco lepšího a už s tím nic nenaděláš. Od té Květuše jsme objednávali skoro všechno, vypsala jsem si co všechno potřebuju a pak jsem porovnávala, má tam všechno. Něco jsme ještě brali ze svatebnidekorace, měli tam levnější kytičky na výzdobu a vyplatilo se mi to i když jsem platila dvoje poštovný. No jo, to mě taky mohlo napadnout, že je ještě nebudeš mít doma, když jste se pro ně teprve rozhodli, trvá jim to sice dlouho, ale ještš pořád tam máš tak dva týdny rezervu. Nehty si taky nechám udělat gelovky a francouzskou, to ale ještě nevím kde, já je zatím nikdy neměla, tak se musím poptat. Nedávno byla poprvé neteř a měla to pěkně udělané a ani nebyli drahé, tak asi tam, ale je to v nějaké vesnici. A kdy si je necháš dělat? Já mám strach, že když si je udělám den předem, že si na to nestihnu zvyknout a ani se pak nepodepíšu, no a když si je nechám udělat dřív tak se bojím že se mi zlomí. Je to hrůůůza. Teď o víkendu tady budu asi často, miláček pracuje, tak se budu nudit. papapapap
Odpovědět
No vidíš a já jsem zrovna na víkend jela pryč :-(. A když jsi se nudila..., nezjistila jsi nějaké šikovné rady od ostatních? Třeba bychom mohly něco použít i na našich svatbách :-). Já byla u tety, ukazovala jsem jí na obrázku prstýnky, co jsme si vybrali a také šaty... Musela jsem jí o svatebních přípravách povyprávět, jelikož už je stará, navíc bydlí až v Mostě a na svatbu nepřijede. Děkuju za odkaz na košíčky, budu určitě kupovat jen bílé, přijde mi zbytečné do toho investovat, stejnak se to promastí, lidi obsah snědí a krabičku zahodí :-))). Ale dobrý nápad, mohla bych si je také vyzdobit, nebo dát mašle, ještě uvidím. Možná to nechám čistě bílé a jen přidám růžovou mašli. Také chci gelovky s francouzskou, myslím, že je to ideální, takové jednoduché, elegantní. Už jsem je 2x měla, jenže poprvé před lety mi to ta ženská udělala strašnš silné, prostě nepřirozené. Teď jsem si je nechávala dělat tady v Praze a představ si u čongů..., jo, jo, nejen hadry a zelenina, dokonce i manikůra :-)))) No a hezké, vlastně i slušné cenou, bohužel jedna nevýhoda tam je a to komunikace...., neumějí česky. Takže jsem se tam vždy domluvila s tou hlavní, které to patřilo, nebo byla vedoucí, netuším. A ta jim to přetlumočila, vysvětlila a holky makaly :-). Uvidíš, určitě si zvykneš do 2dnů..., takže moje rada, pokud jsi je ještě nikdy neměla, určitě si je nedělat den dopředu. Ono se to s nehtíkama musíš naučit, no fakt :-)). Docela legrace, když si neutřeš ani pr... a to je fakt!!! A určitě si je nedělej moc dlouhé...., tak akorát. Vím, že je to hezké, když jsou dlouhé a ono Tě to svádí, jelikož to vypadá dobře..., ovšem není to praktické a hned tak Ti neslezou. Já si je nechávám takové, abych mohla psát na PC, takže si to třeba otestuj s nalepovacíma jen tak pro zkoušku. Aby se Ti dobře psalo, protože pak se Ti bude dobře dělat všechno a nepoznáš rozdíl...., tedy až na detaily, jako zapnutí naušnice :-)) atd. Holka, zítra je červen, takže už opravdu jen dva měsíce a jeden týden, uff, to je síla, letí to neskutečně :-/. Jsem docela zvědavá, jestli se tam uvidíme..., to víš, když už si takhle píšeme, jsem na Tebe zvědavá :-). Tak pa,pa, jdu chrupkat..., hmm, teda podívat se co dělá má drahá polovička, hi,hi. pa
Odpovědět
Profilova fotka
No až mám z těch nehtů strach, jestli si neutřu ani p...., tak co budu dělat :-D . Dlouhý ani nechci, to už bych se vůbec zbláznila. Pak mě ještě trápí, že mám dost velký záděry, jak se mi nějaká objeví, tak už za ní tahám a koušu a vypadá to strašně, i když se snažim ovládat, tak to už dělám podvědomě, musím ale na něco přijít abych to nechala být. Já jsem na tebe taky zvědavá a myslím, že se uvidíme, půjdete hned po nás, takže tam někde budete stát až budem vycházet, pak se určitě budem míjet na zahradě kvůli focení, fotograf už nám říkal, že to bude trvat minimálně 3/4 hoďky. A co máš vlastně za šaty, nechceš dát foto do alba? A máš bílí nebo něco jiného? Já mám teda šampaň, pání v salónu mi poradila, že mi víc sednou, jsem blondýna a světlým typům víc sluší ta šampaň, no a tak jsem dala na zkušené oko, zkoušela jsem obě barvy a musela jsem souhlasit.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?