Svatba na zámku Loučeň. Máte zkušenosti?

nevim jestli tady někde je diskuze o svatbě na tomhle zámku ale já ji nenašla, pokud by měl někdo odkaz budu ráda..no, a jinak mám dotaz, svatby na tomhle zámku, jsou pěkné? Koukala jsem že nabízejí "balíčky" standart a prestige, líbí se mi prestige, ale nevím jestli to bude stát za to, stojí to 21 tisíc. Ten zámek jsem si vybrala i proto, že jako jeden z mála měli termín který jsme chtěli, ale neznám nikoho kdo tam svatbu měl. Takže bych byla ráda za rady nebo zkušenosti, zatím jsem ještě neměla schůzku z koordinátorkou, mám jen zamluveny termín na svatbu.zajímá mě přístup a jestli opravdu dostojí tomu, co nabízí.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
regent, budu moc ráda když se mi ozveš. v kontaktu jsem s koordinátorkou lenkou ch.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
liram, neměla bys přesný odkaz?mě to přes tu diskuzi nejde najít,háže mi to chybu
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
A pak tady, jak to probíhalo jinde: http://www.beremese.cz/forum/show.php... Při vyhledávání, zda už tu konkrétní diskuze je, je třeba psát slova BEZ háčků a čárek! A říkejte prosím na Loučeni, na Loučni mi trhá uši. :-) Díky.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Ahoj holky, nevíte prosím, kolik je tady poplatek na matrice?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, poplatek je 1.000,- za obřad jinde než je obřadní síň úřadu. Máme tam svatbu za necelé 3 týdny, tak pokud tě zajímá něco víc, klidně mi písni.
Odpovědět
Profilova fotka
@beth Tak moc gratuluji, je to tam krásný :-) ať vám vyjde počasí a celý den. A jsi místní? My máme Loučeň asi 15 km. Ten poplatek je fajn, zajímala jsem se ještě o zámek Dětenice a tam chtějí na matrice 2.800 Kč ]-( a moc díky za odpověď.
Odpovědět
Profilova fotka
@annazuza Děkuju:) Z počasí a některých členů rodiny mám největší obavy... snad vyjde oboje:))) Místní jsme, bydlíme do 20ti minut od Loučně. V Dětenicích jsme se byli taky podívat, ale Loučeň je nám líbila, máme ji blíž a i cenově jsou přijatelní. S tím poplatkem to nechápu, proč chtějí víc, mělo by to být dané nějakou vyhláškou... =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tos napsala hezky - z některých členů rodiny :-) to mám stejně, ale spíš se bojím až hostiny, aby se tam něco nezvrtlo :-D moje rodina je trochu akčnější než přítelova. My máme blíž Dětenice, ale díky tomu poplatku je Loučeň levnější a taky se nám líbí víc. Dětenice spadají pod Libáň a tam mi právě psali, že je poplatek 2800 v lichý týden nebo 2300 v sudý - taky to nechápu =-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@annazuza :-D to s těmi týdny je super, u nich na úřadě bych chtěla pracovat S rodinou je to složitější, moje mamina se aspoň nechá usměrnit, ale přítel je jedináček a celá rodina na něm doslova visí. Taky čekám nějakou scénu na hostině, sejde se tam jen ta nejužší rodina, ale i tak to stačí. Přítel je z rozvedeného manželství, ale s tátou se vídal a tak ho i na svatbu pozval. To nemůže vydýchat jeho mamka a hlavně babička... navíc ta babička je fakt švihlá, co na srdci, to na jazyku a ze svatby není nadšená, protože je vnouček ještě moc malý (je mu 26 pryč 8-) ) Asi je všude něco...:)
Odpovědět
Ahoj děvčata, ráda bych se k vám připojila....plánujeme svatbu příští rok...jsme z Nymburka. Nemáte nějaké tipy na krásný obřad a hostinu v okolí Nymburka? Loučeň se mě osobně moc líbí a Dětenice také ale má druhá polovička je proti:-( Moc děkuju za tipy:-))
Odpovědět
Profilova fotka
@denisa84 No záleží na tom, co by tvoje polovička ráda. Pokud něco civilnějšího, než jsou zmíněné zámky, co třeba Poděbrady? Mají tam hezkou obřadní místnost a na kolonádě vzniknou určitě parádní fotky;) Pro hostinu doporučuju restauraci/hotel Golfi (vaří tam fakt super), nebo v Nymburce Katovnu. Taky je pěkný zámeček v Radimi. Jo a nesmím zapomenout na nádherný zámek Kačina - to bylo naše místo č. 2 :-)
Odpovědět
@beth Moc děkuju:-)Chtěli bychom nějaký ten zámeček ale aby u nás nebyl tak profláknutý jako je ta Loučeň, ted u nás vede jeden kostel v Nymburce, po výzdobě by to mohlo vypadat supr. Jenže to se musím ještě dojít zeptat farářky, jestli je to možné, když přítel není pokřtěný. Jinak v Katovně jsem se už byla zeptat, byli tam velice příjemní a je to tam krásné prostředí...tak o tom taky uvažujeme. No a další možnost pro hostinu je malá myslivna za Nymburkem, je to tam na samotě a dýchá tam na tebe romantika...takže ted jen řeším, jestli je lepší mít hostinu v restauraci ( kde to bude stát víc peněz, konec ve 2hodiny ráno, a bez možnosti grilovat prasátko ale na druhou stranu je to zase bez strarostí se zařizováním) a nebo jestli to mít v myslivně ( kde mě čeká příprava všeho... dohodnutí se třeba v Poděbradech v učilišti stravování, jestli by nám tam napůjčili kuchaře a čísníky pro roznášení....a na druhou stranu to možná vyjde levněji, bude to do ranních hodin a prasátko si tam budeme moci taky udělat) takže ted už jen čekám na září, co mi povědí v Poděbradech ( zda vůbec dokáží něco takové udělat)....Zatím jsem jen ve fázi plánování ale i tak je to boj:-))
Odpovědět
Profilova fotka
@beth Ahojky, tak jaká byla svatba? Vyšlo všechno podle představ? My se nakonec rozhodli pro Dětenice - máme to na podzim 11.11. a obřadní síň se nám líbí víc tady než na Loučeni :-) tak uvidíme, jak nám to vyjde. @denisa84 no s místem asi moc neporadím, my se byli dívat jenom ve Starých Hradech a Dětenicích, Loučeň známe :) Staré Hrady jsou celkem fajn, jenom pro nás nevhodné, protože tam v zimě netopí a moc mě nenadchnul přístup paní, která nás tam provázela, ale může tam být krásně. V Dětenicích se nám líbilo až na ty (pro nás) děsný ceny - opravdu jsem za obřad tolik peněz dávat nechtěla, ale nakonec jsme do toho šli :-D a slečna, co tam má svatby na starosti je hrozně milá a ochotná. Kamarádka se byla v Dětenicích jenom fotit v zahradě po obřadě na radnici a mají odtamtud nádherné fotky, ani jsem nechtěla věřit, že je to tam. A na Loučeni se mi líbí obřady venku, obřadní místnost níc moc. Pak je ještě zámeček v Chlumci nad Cidlinou, myslím Karlova koruna nebo tak nějak, koukala jsem na net na fotky a taky se mi tam líbílo, jenom to je pro nás už daleko.
Odpovědět
děkuju za typy, my se ještě ted byli podívat v Bučickém mlýně a tam to bylo krásné, takže máme rozhodnuto:-) ted jen čekáme co nám udělají za nabídku a budeme to mít konečně z krku....udělají tam obřad i hostinu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
@annazuza tak jsem se teprve dokopala udělat album :-) Dívala jsem se na tvoje ze svatby v Dětenicích a moc se mi líbí, byla jsi nádherná nevěsta, úplná princezna! Pro listopad to byla rozhodně dobrá volba, Loučeň je fakt jen na léto...
Odpovědět
Profilova fotka
@denisa84 Jééé, opravdu na Bučici? Já jsem z Rožďalovic :-D tam mě to vůbec nenapadlo, ale je tam krásně, rádi tam chodíme na procházky. Tak ať Vám to tam vyjde a svatba se povede.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím:-) Chtěla jsem se zeptat, jestli by jste mi nedaly nějaké info.....15.9. 2012 se tu budu vdávat :-) Budu i ráda za odkazy na půjčovnu šatů, prstýnky......ještě kromě termínu nic nemáme a nevím co a jak :-( Moc díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marikura Ahoj Marikuro, podívej se do mého alba - na Loučeni jsme se brali loni v srpnu. Jsou tam postřehy jak ohledně organizaci na Loučeni, tak i ohledně dodavatelů z okolí :)
Odpovědět
Varuji všechny před svatbou na zámku Loučeň, mají opravdu podivné obchodní praktiky. Ještě tři měsíce před svatbou jsem si myslela, že je všechno v pořádku, poplatek za balíček zaplacený, měla tam být hostina, raut a hosté ubytovaní v zámeckém hotelu (měli jsme předem rezervovanou půlku hotelu), všichni už pozvaní samozřejmě, aby si mohli vzít dovolenou. Pak mě kamarádka upozornila, že jí cenu za svatbu navýšili, což se dověděla až z faktury (měla tam jenom obřad, takže ceny uvedené na internetu berte jako orientační). Po přímém dotazu nám koordinátorka opravdu potvrdila, že cenu navýší o nějaká procenta z celkové částky (včetně ceny za ubytování hotelu, takže nám chtěli dát vyšší cenu než lidem z ulice"). Skončilo to tak, že nám dva měsíce před dnem D zavolala koordinátorka, aby nám oznámila, že celý hotel rezervovali jinému klientovi a my si máme ubytování zajistit jinde nebo zvolit jiné datum. Nechápala jsem, proč nezruší rezervaci tomu druhému klientovi, ale asi z něj měli větší zisk. Náš rezervační poplatek se prý nevztahoval na hotel... Dokážete si asi představit, jak mi bylo, byly tam problémy neustále, předchozí dohody byly neustále zapomínány, detailní svatební rozpočet - závazná objednávka byl mimo, že jsem ho musela celý předělat (špatně od menu po ubytování) atd. Za ty nervy to rozhodně nestojí. Svatba bude na loveckém zámečku Černice a rozhodně všem doporučuji, přístup je úplně jinde, za svoje peníze dostanete oproti zámku Loučeň daleko víc a hlavne je tam nádherně a celé si to můžete za velmi dobrou cenu rezervovat na 24 hodin. Hlavně jim můžete věřit.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Já taky varuji před svatbou na zámku Loučen...a to varování s několika vykřičníky!!!! Zámek krásný, park fantastický, hotel je nestandartní, tedy ten starý zámecký hotel,ale taky kouzelný.....ale tím asi superlativy končí...Byl to důvod proč jsem si vybrali tohle místo letos v květnu, ale bohužel naprosto špatně a myslím, že největší vinu měla koordinátorka.Chtěli jsme malou svatbu, pouze o 5 lidech, tudíž organizace by neměla být problém.. Zaplacená záloha za ubytování měsíc dopředu a vybraný dvojpokoj pro pět lidí...po příjezdu platba nenalezena, pokoje přiděleny úplně jiné a naprosto pro svatbu nevyhovující...koordinátorka nebyla k nalezení a hasit si svou nespokojenost na chudince recepční, která tam byla první den, nám přišlo hloupé... ]-(,,největší průšvih ale byl den D...ráno trochu pršelo...tudíž se nás během dopoledne přišla koordinátorka 4x zeptat,jestli opravdu chceme svatbu venku...to byl ale hlavní důvod, proč jsem ten krásný den, chtěli strávit na Loučeni...a pak nás prostě šoupla do náhradních prostorů malé obřadní síně, protože venku fouka a zvukař by měl problém...no shrnu to..svatba v obř. síni za slunného odpoledne v květnu, poté studený oběd, protože se to špatně naplánovalo a focení prý trvalo déle než mělo..a to stále mluvíme o 5 lidech...večer jsme si nenechali zkazit a jeli oslavovat do blízkých Dětenic... Takže..Loučen krásná, ale na nedělní výlet do parku a prohlídku zámku..víc nedoporučuji...a hlavně ne svatbu...aspoň dokud tam bude původní svatební koordinátorka... Svůj den D si nenechte zkazit cizí neschopností :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@darina02 a můžu se zeptat jakou jste měli koordinátorku?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Taky by mě zajímalo jméno koordinátorky prosím, třeba do zpráv.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
Holky já tam mám obřad - byla jsem to domluvit v červnu na červenec příští rok a na příštup paní co se mnou jednala si nemůžu stěžovat! Byla super.... Všechno mám písemně v emailu a jen měsíc před svatbou jedeme akorát na matriku jinak nemusím nic....
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
@fortuna_ Máte už svatbu za sebou? Zajímalo by mne jak Vám svatba proběhla, zda vše ok či nikoliv?
Odpovědět
Za mě nedoporučuji!!!! :-( Nazdobení mostu v hodnotě 600,- bylo spíše v hodnotě 50,- jen mašle uprostřed mostu - ostuda!!! Když jsme se tam byly podívat most byl nádherně nazdoben a na webu dřív měly taky krásnou fotku mostu. Měly jsme housle a houslista tam před obřadem pobíhal, že nemá kam odložit futrál od houslí, nakonec ho hodil ke stromu u obřadu, což vypadalo opravdu "hezky". Když jsme přicházeli k oltáři, tak první šel ženich a potom jsem měla jít já - koodinátorka řekla ať jdu houslista zažal dělat, že ještě nemám chodit. A ve finále, když jsem měla jít už neřek nikdo nic!! Svatebčanům nikdo neřek, že už se mužou usadit, takže celou dobu stály, což pak i všichni řikali, že nevěděli zda si sednout můžou takže zde jsme měly kritiku... Nebylo nám řečeno zda si už můžem dát novomanželskou pusu - bylo to zmatené připadalo nám to jako by to dělaly poprvé v životě!!!!! Nazvučený prostor byly řvoucí děti pod oodávajícím místem!!!! Největší góóól nastal po obřadě, nikdo nám nestřihnul občanky, tak jsme se na to šli zeptat a ve finále jsme ještě jeli na úřad v Loučni, aby nám dali zelené kartičky k občankám, což nás samozdřejmě zdrželo a svatebčani na nás musely čekat!!!! :-( Co se opravdu vyplatilo, bylo focení v zámku :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lulan13 nás to čeká v sobotu a mam obavy
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?