Nevěsty ze září 2009

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Zdravím všechny před pár dny jsem dostala žádost o ruku a termín jsme si řekli, že za rok v září..tak kdo je na tom podobně jako já tak pojdte prohodit pár slov :-)
Odpovědět
Profilova fotka
edvi - mám radost,bude to dobré,jsi statečná. mě to normálně dojalo :-. ,jsem teď nějaká naměkko
Odpovědět
Profilova fotka
jani - téda ty musíš bejt pekařinka. Já na to moc nejsem. Vařim a peču jako ráda,ale stylem nasypat,zamíchat,vylejt na pekáč a po upečení sníst.Nebaví mě zdobení atd.To by mě švihlo. Drahýmu naštěstí stačí dva druhy jako linecký a rohlíčky a když se mi jako moooc chce tak udělám ještě perníky. Jinak vánoce s dětma musej bejt paráda. Loni jsme je absolvovali s malým synovečkem,to mu byli 2 měsíce,ale bomba. Rozum z toho moc asi neměl,ale bylo to hezké a milí s tím škvrnětem x-) . Já tak trochu doufám,že za rok už budem rozbalovat taky tři =-) .Ale pšššt,jen doufám.
Odpovědět
Profilova fotka
edvi: no paráda, :-) ale chápu,musí to být únavné :-S :-. . Od T.sestra taky prožívala to co ty,dlouho nemohla otěhotnět,no a ted po umělém čekají koncem ledna dvojčátka x-) ,tak tobě přeju hlavně hodně štěstí a t to dobře dopadne..... ;-)
Odpovědět
Jani: už jsem dorazila i domů. Bylo to ok celkem. Narkoza se dala. Pohledám pár info na netu a jdu to dospat. Vajíček máme 11.:-) Taková normálka. :-) Jsem moooc ráda, že to mám za sebou. tak a ted budu hned zítra volat jak to vypadá, jak se vyvíjejí a kdy mi je dají hezky zpátky do dělohy.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky,mám dočteno.... Jizi: taky vítám zpátky....tý jo...Afrika...paráda,ale ta chudoba je fakt všude.(myslím tím v Africe,jestli je to Egypt,Tunis..). Ale závidím Vám to móřo,teploučko,sluníčko...... :-) Já jsem zase po pracovním víkendu na baráku,tak vymrzlá :-p brr....jé,holt vydržať :-D Edvi: tak hodně štěstí při odběru....i když v tudle dobu už to máš vlastně za sebou :-N ;-) Jinač, co se týče vánoc,tak se těším,fakt,mám je ráda (i dkyž vždycky jak je všude plno lidí a hotový blázinec,tak nadávám :-N ),to můj manžel vánoce nemusí,teda néé že nemusí,ale vždycky hraje "machra" ale ve skutečnosti vím,že je rád má,už jen k vůli malému,jak se mu vždycky rozzáří očíčka,tak to na něm vidím :-) . Co se týče dárků,jo tak pro malého už mám :-) jsem cvok,ještě nějakých pár drobností,ale co pro chlopka....?? To fakt nevím,má všecko :-N ,loni dostal zaltý řetízek s přívěškem,a stejně leží většinou ve skříní,parfému má (nekecám) asi 6 + 3 kolínské,néé že by byl "šampoňák",ale co jsem vždycky měla kupovat na narozky či vánoce,parfémy....no a tak se mu to nasbíralo :-N a do práce se nevoní,jen když někde jdem. No tak uvažuju o nové kožené peněžence,už má tu svojí škaredou. + něco na oblečení (klasika),jo a jezdíme lyžovat,tak ještě se chci podívat na nějakou novou čepici na lyžování..... Akorát nepeču cukroví,tady v tom našem 1+1,to ani nejde. Ale na baráku příští rok si to všecko vychutnám,pečení + zdobení (na to jsem magor :-D ,to vždycky T.jak to vidí,jen překroutí oči :-N ),to se pak na baráku vyřádím,tady to ani moc nejde,máme tak malý stůl,že ani "blbý" adventní věnec nemůžeme mít,protože to není kde dát :-| .....tak asi tak..... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jizi - si mě dostala =-) .Ty že seš šněk? Já jsem zas Pendolino v době krize :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a Petrajdo, kdy budou fotky ze svatby? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Sidi: A co Mauricius? Jaký to bylo? Děkuju za přivítání - s fotkama jsem tentokrát jak šnek, prošvihla jsem první dva týdny školy, tak tu přehazuju z hromady na hromadu desítky stran arabských textů, co musím dočíst a který s mojí pracovní morálkou pod bodem mrazu moc nemizí :-( Petrajda: Upřímně? Jako bych ani nikde nebyla - svatba a i cesta proběhla snad před sto lety :-) A na Vánoce se těším - akorát letos nějak nevím, co T. koupit - taky máme laťku hodně vysoko: vloni dostal lyže, předloni letenky do Irska a letos? Asi mu na prázdnou roličku od hajzlpapíru napíšu ahoj (to kdysi udělala jedna kamarádka svojí sestře... šlechtí jen to, že jí bylo asi pět :-D), došla mi invence... Ale musím se pochlubit, protože mám dárek pro neteřinku - dostane loutkový divadlo, tak doufám, že bude mít úspěch. Letos to budou první Vánoce, kdy nebudu na Štědrý den doma - domluvili jsme se s rodiči, že obě se sestrou dorazíme na První boží hod a Štědrý den teda strávíme s tchánovci na chalupě, tak nevím, jaký to bude =-)
Odpovědět
Profilova fotka
hm...já se těšila že po svatbě začnu vymejšlet vánoce,tedy dárečky,a jaksi zatím není za co.Mě to celkem baví vymejšlet dárky,ale... Tchánovcům jsem si říkala,maj všechno,tak proč je neposlat zahrát si třeba bowling-kouknu se jestli někde nemaj třeba nějaké ty dárkové šeky atd.Teď v sobotu sme byli v Sedmihorkám a docela dobrý. Byla sem nej... ale neřeknu co :-D jinak Jizi - ahoj zpátky.Musíš bejt pěkně vysluněná salomme - rybí oko je druh objektivu.Jsou to ty fotky jak máš jakoby rozvlněný nebo rozmazaný okraj a ostrý střed. Ale dnes už dost často se to dá upravit v počítači
Odpovědět
petraajda: z toho si nic nedělej,to se stane :-) já mám taky vždycky mraky chyb já mám vánoce ráda, cukroví a dárečky, je taková milá atmosféra....loni se mi povedlo nakoupit v říjnu,tak jsem byla pak vysmátá, letost nevím, ajk to zvládnu
Odpovědět
Profilova fotka
jéžiš to je zase čeština :-) , "vidělám"!!! Bože..omlouvám se :-) i za ostatní. Já prostě po sobě nikdy nečtu
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky ,tak jsem vás dočetla :-p . Na vánoce se docela těším,letos budeme poprvé ve svém a v "novém" bytě,ale jinak jsme už vánoce společně několikrát slavili.A vždycky sami dva a pak se jezdilo po návštěvách. Dárky já sem teda cvolk,nakupuju vždycky dost dopředu a letos jsem začala už v červenci.Nemám ráda nakupování naposlední chvíli,to se spíš koupí pitominy.Takže když něvo vidím a ono se to hodí tak koupím a schovám.A letos se to asi vyplatí dvojnásob. V práci jsem na tom mizerně sotva vidělám na provoz takže sem ráda,že už něco mám,ale samozřejmě že nikoliv pro všechny. Mužovi udělám radost spíš nějakým tím nářadím,loni dostal brusku :-) ,předloni vrtačku ;-) ,letos sem chtěla sehnat frézu :-D ,ale asi budu mít smůlu.Prostě na ni nemám,takže letos to budou jen nějaké drobnosti.Parfém,to už kdysi taky dostal a dodnes ho má v koupelně nespotřebovanej ani z poloviny. Pro něj to je chemie.On toto neocení.Proste je spíš praktik a kutil.A šikovnej!To zas jo. Takže to u nás bude vypadat jak jsem si prostě přála.Dárky jen drobnosti,hlavně že budem spolu.
Odpovědět
To já mám naopak Vánoce ráda. Teda od té doby, co žiju s manželem. Předtím doma to bylo peklo. Teď tady mám napečeno, naklizeno, voňavo, stromeček svítí, moc pěkný. x-) Už se těšíme. Začínám dárky shánět už teď jelikož se nechci dostat do situace, kdy 22.12 budu lítat po Tescu a kupovat hovadiny, jen abych něco pro někoho měla.
Odpovědět
Mám kamarádku, co žije v Číně, tak jsme se tam loni s manželem byli mrknout....a přitom jsme si zajeli na 4 dny na Filipíny....jinak bych se tam taky nedostala :-) bylo to super, každému můžu doporučit. My letěli do Shanghaie - 2 h do Mosky a pak přestup a 9 h do Shanghaie. No a pak z Shanghaie do Manily...
Odpovědět
Ahoj! S Vánocema teda nevim, to je pokaždý oříšek. Přiznám se, že jeden dárek už mám ve skříni, ale ten asi padne k narozeninám za měsíc ;-) S mým mužem je to dost těžký, on si na oslavy a dárky vůbec nepotrpí, možná tak nějakej zážitek, ale zase je děsnej pecivál :-D Takže mu dávám buď drobnosti, který ho snad potěšej, což ale člověk nikdy pořádně nepozná :-N nebo užitečný věci, ze kterejch mám radost aspoň já (že třeba pak manžílek vypadá líp, voní líp... ;-) Už dlouho se chystám mu koupit parfém Lacoste - ale to je taky dárek spíš pro mě. On používá už snad čtyři roky něco od Oriflame a mně už to docela smrdí, ale prej nic novýho nenačne, dokud tohle nedorazí. Na parádu si nepotrpí a sice ho bavěj počítače, ale v těch se zase absloutně nevyznám já, takže udělat mu radost je fakt těžký. Já jsem dneska nějaká extrémně otupělá, celej den jsem prakticky proflákala, akorát jsem uklidila koupelnu. A to prosím v úterý očekávám tchýni a paní majitelku bytu - to tu prostě musí bejt ullizeno! No, asi doufám, že to nějak sfouknu v úterý dopoledne. Fakt jsem dneska úplně k ničemu :-|
Odpovědět
jin: :-D Tak to je dobrý. To já bych ale musela volit viné (a nebo vinné?) lázně :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ahojky, na vánoční dárek jsem už myslela, ale vůbec nic mě nenapadá. Loni jsem nasadila laťku vysoko, koupila jsem relaxační pobyt v pivních lázních . . . takže letos to nemůžu odbýt ponožkama :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
edvi:Někdo to tak z Vánocema prostě má.Určitě to všechno vyjde,držím palce ;-) lotri:To fakt nevím,sice se blíží,ale je času dost.Já mám ráda tu atmosféru pálím doma vonný svíčky a tak.V práci vždycky dělám výzdobu i stromek a je to fajn aci:Ty bláho to je exotika.Jak dlouho jste tam letěli? jizi:To je hrozný,oni to tam nechápou.Mě je vždycky strašně líto těch zvířat,bylo to i na Mauriciu,ty psy opuštěny a tak,vždycky mám úplně slzy v očích.
Odpovědět
Sal: jsem na tom stejně :-) Filipíny jsou taky docela šílené.
Odpovědět
aci: Ty jo, filipiny :-) A kdy jsi tam byla a jake to bylo? koukam, že tady je to sama exotika, ja zatim byla jen klasika - egypt, tunis a moje jižní morava :-D
Odpovědět
jizi: vítej zpátky, na fotky jsem moc zvědavá....s tou chudobou je špatný,v těch místech kam se dostanou turisti úplně..., jakmile přijede někdo bílej,tak to musí být boháč... :-( nám na filipínách ukradli i tričko, který jsem nechali venku přes noc,asi mysleli,že ho nepotřebujeme.... vánoce jsme ještě daleko, vůbec nevím, co mu koupím.. krte: držím palce na pohovor...excelu se neboj, to zvládneš levou zadní :-)
Odpovědět
Lotri: Nic, my vánoce neslavíme. Nejsme jehovisti, ale ani nejsme křesťani a spíš je prostě nemáme rádi a sešli jsme se dva co to tak cítíme. Nemám ráda ten shon a zmatek všude a řešit co komu koupit. Rodina to sice nechápe, ale myslím, že nás můžou takhle tolerovat ne? Nechápu, ale berou to tak.Samozřejmě kupuju dárečky synovi. A vánoce si prožije u mých rodičů a babiček apod. Každé vánoce se u nás něco semele. V loni jsme jeli večeřet k babičce a tatkovi a tatku odvezla od večeře záchranka s mrtvičkou, pak se ukázalo, že je to zánět mozku a vypadalo to všelijak, nakonec se z toho dostal bez následků, ale bylo to šílené. Předloni jsem přišla o miminko atd...
Odpovědět
Holky, co kupujete svému manželovi jako vánoční dárek? ;-)
Odpovědět
edvi: To mě taky napadlo, ale zapomněla jsem to napsat - jak byste se teď brali na sjezdovce :-N To by sice byla romantika jak blázen (pokud se tam ovšem dá vůbec dostat), ale ty fotky by byly asi poněkud do modra :-D Stejně neuvěřitelný - je to sotva 14 dní, co jste tam stáli tak "na letno" oblečený, a najednou je to všechno pod sněhem =-)
Odpovědět
holky dík. Jsou to prostě obrovské dávky těch hormonů. Ale naštěstí ještě reaguju dobře.Zatím, problémy můžou nastat hlavně příští týden. Nesmím si to připouštět. Jizi oni totiž ti lidi mají pocit, že všichni kdo tam přijede a hlavně každý běloch je obrovský boháč a bezednou peněženku. Jenže kolikrát ti lidi na tu dovolenou tak tak našetřili. To je to co mi taky hodně vadí v těhle zemích. Holky já jsem tak ráda,že jsme tu svatbu takhle stihli na poslední chvíli kvůli tomu sněhu, ted jsem přemýšlela jak bychom to jako řešili ted o 3 týdny později, když tam leží metr sněhu.
Odpovědět
Profilova fotka
Krtí, já bych tu chudobu i nějak zvládla, je to hrozný, ale těžko to může jeden člověk změnit - mně spíš hrozně vadil ten jejich přístup - "když nechceš zaplatit statisíce, tak si trhni nohou" - místo aby se snažili pochopit, že jsou i lidi, kteří třeba ty statisíce nemají a klidně by zaplatili nad cenou, ale ne takhle hrozně moc... Edvi: Tak to je hukot - musí to být pro tebe hrozný zápřah... budu držet palce, aby všechno vyšlo!
Odpovědět
jizi: Zážitek na celej život ;-) Ale mně by to teda ta chudoba tam taky docela kazila, neumim si tyhle věci "odmyslet" a nevnímat je :-| edvi: Tý jo, to je úplná alchymie - to jsem netušila. Já myslela, že to prostě uzraje a odebere se, a ono jde fakt o hodiny! To věřim, že neni nic příjemnýho - mně stačí, když potřebuju "kouzlit" s práškama kvůli cyklu a taky mi nebejvá nic moc :-N Tak ať ti to aspoň rychle uteče a je ti brzo dobře ;-)
Odpovědět
Tak jsme to docela ustáli, konečně sníh taje. Fakt šílenství. Stromy jsou na tom bídně. Co se dá dělat. Ty borovice to naštěstí ustály. Jizi, jé tak jsem zvědavá taky na fotky.Moc. Je fakt, že to je odvrácená tvář co ti v katalogu neukážou. Jinak já jsem na tom dnes už hůř, vajíčka jsou sice krásné a zralé a je jich asi 20, takže dokonalá paráda, ale ty hormony, připadám si jak kdyby mi bylo 80 , je mi špatně, pospávám, dnes večer si musím přesně v 19.40 píchnout poslední dávku jiného hormonu, který to celé spustí a za 38h začnou praskat a uvolnovat se a tím pádem jdu za 37h v 8,40 v pondělí na sál a musí je stihnout odebrat. Prostě šílenost kde jde už o hodiny. Tak snad to klapne. Navíc jsem nachlazená a snažím se to vyležet kvůli té narkoze.
Odpovědět
Profilova fotka
Sal: To máš svatou pravdu ;-) Chystám se už týden udělat nějakou probírku a hodit ji na rajče, takže až se dokopu, ráda pošlu link :-) Chystáte se už na Ježíška?
Odpovědět
jizi: A jo, ten zanzibar. Co si budeme namlouvat - ona spousty míst, i když jsou krásné a nádherné, stačí navštívit jen jednou ;-) A s tím co popisuješ už jsem se setkala u několika lidí - třeba co byli v Africe na safari, že je tam strašná bída a špína, děti žebrali a když nic nedostali, neváhali po lidech začít házat kamení, všechno pro turisty předražené...Ale zase ten zážitek na celý život :) nehodíš na chvíli do alba nějaké fotky, ať se můžeme kouknout?
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?