Zdravím všechny před pár dny jsem dostala žádost o ruku a termín jsme si řekli, že za rok v září..tak kdo je na tom podobně jako já tak pojdte prohodit pár slov :-)
ahoj sidi - mimčo stále plánujeme a nepřichází,ale nezahálíme a požádali jsme o konzultaci. Ještě nevíme co a jak,ale snad se to už brzo dozvíme.
Výročí máme až poslední víkend v září a já doufám,že proběhne nějaká večeře. Tuto aktivitu zkusím přenechat manželovi,aniž bych se připoměla.Uvidím jestli to vyjde ;-)
befanna - my měli svatbu 19.9. a bylo uplně nádherný počasí krásný teplo, ale nikoli vedro - jsem moc ráda, že to takhle vyšlo - ještě večer sme seděli sami nahoře na Rozhledně; toho 31.července co měla bejt svatba původně bylo děsný vedro - to bych se v těch šatech upekla - takhle to bylo akorát ;-)
befanna - ta mi měli svatbu poslední výkend v září a musím říct,že jsme si vybrali skvěle, v létě snad ani líp nebylo. A to jsem ani počasí nepřikládala valnou důležitost a vyšlo to ;-)
Ahoj,náhdou jsem sem zavítala,protože potřebuju konečně prodat nějaké věcičky ze svatby....
Počasí bylo nááááádherné..je to patrné z fotek v albu.Ale třeba týden před námi holky moc nejuchaly:-(((
Takže počásko si člověk opravdu nevybere...
Ale za zářijový termín jsem moc ráda i s ohledem na to,že i tak mi bylo v šatech neskutečné vedro,svatební dort jsme museli dát ze stolu do lednice.....Nedokážu si to představit při vedrech,jaká panují třeba v červenci nebo srpnu....Takže já bych termín rozhodně neměnila a jsem za něj moc ráda:-)))
ahojky,
mám dotaz na zářijačky,jaké jste měli na svatbu počasí? vím,že je to nevyzpytatelné,my máme rezervovaný termín 11.9.,a bojím se,ýe už nemusí být moc hezky... :-|
acimedaca: je pravda, že na svatbě našich kamarádů měla paní Jurčová na sobě džíny, ale vypadal normálě a vůbec mi nepřišlo, že to bylo nějak nepatřičné
linee: no tak to jednani pani fotografky me prijde dost divne... a na vety typu ze by jine kalhoty nez rifle jeji kleky neudrzeli to uz jsem vazne alergicka... my meli na svatbe fotografa, ktery se neustale valel po zemi a porad to stavel na odiv jak je obetavy - fotky pro me ve vysledku byli zklamanim.. S brachou obcas fotim svatby, tak vim ze kolena po takovem dni docela boli, protoze clovek preci jen musi obcas do drepu nebo si kleknout ale rozhodne je to svatba tak na ni nikdy nedorazime v riflich...
linee - nevím jestli tady měl někdo za fotografku tutu paní,ale každopádně se nenech otrávit a zkus hledat jinde.Celkově je její přístup divný.
Každopádně nečekej od fotografa že přijde v kvádru,přinejlepšim si myslim,že bude mít na sobě něco společensky sportovního,ono opravdu fotit v saku neni žádná slast.Já bych oblečení fotografa asi neřešila spíš bych hleděla jak fotí. Čím fotí to si myslím že zas taky neni zas tak důležité,i když když se zeptáte tak by měla prostě odpovědět.Na tom dotazu nic neni. Důležitej je výsledek.
náš fotograf měl na sobě společenské kalhoty a přiměřeně k tomu vršek a kameramanka měla batikované šaty.A vůbec nepůsobili nepatřičně.Upřímě řečeno sem se musela podívat na naše fotky co ti dva vlastně měli na sobě.To jsem moc neřešila,připadá mi to prostě nedůležité. ;-)
linee: fotila naše kamarády v roce 2008 a byli s ní horzně spkojení a fotky měla krásné, já sí chtěla na své svatbě,ale měal už obsazeno....takže já jí mohu zprostředkovaně doporučit
Ahoj holky,
také jsme chtěli pí. Jurčovou alias malujiamiluju jako fotografku. Plánujeme příští rok svatbu v Uhříněvsi a ona tam má atéliér, tak by to bylo i skvělé. Bohužel nás hned po prvním e-mailu odradila. Byla strašně arogantní. Nejvíc mě pobavila tím, že jsme se i ptali, v jakém oblečení fotí (jednou jsem byly na svatbě a fotograf přišel v rifllích a flanelce), tak odpověděla, že zásadně v riflích, jiné kalhoty by totiž její kleky neudrželi... Vlastně nám napsala, že z našich dotazů usuzuje, že žádnou svatbu neplánujeme a když něco chceme vědět, máme tu na jejím webu. A že máme klást pravdivé dotazy, pak nám na ně odpoví. Ptali jsme se věci, jakým foťákem fotí, jak dlouho trvá, než dostaneme fotky a pod. Myslím, že to jsou i normální dotazy. Tak jsme ji napsali, že bohužel nemáme zájem. Ona nám ještě odepsala, že je to jedno, že přece každý víme svoje....Tak jsem z toho holky úplně zmatená...Doufala jsem, že to bude ok, má opravdu hezké fota, ale s tím přístupem jsem nakonec i ráda.
Jaké s ní máte zkušenosti vy?
sarkajak: Buď v klidu, právě probíráme plastový okna ;-)
Nezdá se vám, že ten říjen celkově stojí nějak za prd? :-( Doufám, že třeba aspoň pro edvi to nakonec bude dobrej měsíc ;-) , zatim mám pocit, že se nám to všem tak nějak víceméně s..e :-| Teď i sarka - tak teda držim pěsti, ať se to i u vás rychle srovná, babi ať je už jenom dobře a manžel ať nezlobí!
Ahoj holky, zdravím po víc jak týdnu... Tenhle týden byl celkem mazec :-( . Od minulého víkendu docela problémy s babi, museli jsme se jí vloupat do bytu a našli jsme ji, jak leží a není schopná vstát... Takže jsem volala záchranku... Po x hodinách v nemocnici ji pustili s tím, že jí nic není =-) 8-( 8-( .
Přes noc zase špatný, ráno zase nebyla schopná vstát - byla u ní přes noc teta z německa) - v pondělí jsem se jí snažily zařídit nějakou hospitalizaci, večer jsem jela do Prahy, v úterý jsem v práci školila (už tak jsem musela tu pondělní část hodit na někoho jiného.. :-x :-. ).
Přes týden práce víc než přiměřeně, o víkendu jsme byli s kamarádama v Jizerkách, slušně jsme se s manželem pohádali... První manželskou hádku máme tedy už za sebou, tedy abych byla přesná, vlastně stále trvá... :-x .
No ateď večer musím ještě udělat něco do práce...
ups..
Koukala jsem, že jste se houfně přesunuly na koníka, já zatím nemám tu potřebu a upřímně, teď ani náladu na mimkovské téma... Třeba se přidám časem ;-)
salomme - pocházím z Velkého Meziříčí a v Brně bydlím cca rok a půl, ale do práce pořád dojíždím do rodného města.
Aci - to jako že bych se mohla poflakovat venku úplně celej den? nebo jak to myslíš neomezený vycházky,...no to by bylo super, to by na mě teda nemohla za celou dobu ani přijít kontrola? jak to je holky?
Edvi: myslela jsem na tebe - bojovníci to určitě zvládnou - teď budeš čekat jak dlouho, než můžeš začít testovat?
Zelvi: S tím dojížděním je to fakt na pytel - obdivuju tě, tohle bych nezvládla ani jako netěhotná, natož s rostoucím pupíkem ...
Krtku, tak co? Jaký to bylo?
... holky, tak já něco na tom koňovi založím a hodím sem link, buď se to tam chytne anebo ne ;-) ...
te´d jsem vám napsala a samo se mi smazalo, tak ještě jednou.
edvi - držím palce, myslela jsem na tebe
krti - i tobě držím palce a písni jak jsi na tom
Já jdu zítra na ultrazvuk vaječníků. spermiogram te´d být nemůže, antibiotika to můžou ovlivnit až tři měsíce, tak má přijít za 1-2 týdny a kdyby byl výsledek moc špatný, tak ho vyšetří za 3 měsíce znovu.
přestěhovat diskuzi klidně můžeme, třeba do volné a tam si založit stejný téma jako máme tady? aby to každý snadno našel.
jdu z práce domů, hurá, ráno mi držte palce, jestli si vzpomenete, děkuju
ahojky:-) tak mám dvě embryjka v děloze. doufám, že je jim tam dobře. Bohužel to třetí to v noci vzdalo, takže do zásoby nezbylo nic.:-( ale musím doufat v tyhle dvě, že aspon jedno to zvládne.:-)
zelvi - souhlas s aci. V Praze sem na to moc zvyklá nebyla,ale až tady jsem zjistila,že doktoři píšou na neschopenku vycházky.Do té doby jsem to neznala :-D :-D já měla vždy neomezenou!! Tak si na to dej bacha.
A jinak si hezky užívej těhotenství doma když můžeš.Je to pak pohoda,myslim,že se zabavíš i tak..
Tak co holky přesunem se na koníka? Ale je fakt že nevim jaké téma a pod co se zařadit :-.
penzijko mám od 26, firma nám dává totéž, co si dáváme my, tak se to vyplatí :-)
taky bych si přečdstavovala těhotenství doma :-)
zelvi: jo kámoška mě upozornovala, hlavně at si vyžádám napsat vycházky neomezené, že prý tam doktoři s oblibou píšou těhulkám třeba vycházky jen od 14 do 16 h a to je všechno....tak na to bacha