Zdravím všechny před pár dny jsem dostala žádost o ruku a termín jsme si řekli, že za rok v září..tak kdo je na tom podobně jako já tak pojdte prohodit pár slov :-)
Tak my planujem 19.9.. jinak sem byla pozadana o ruku uz pred dvema lety na nase druhe vyroci, a hned sme vybrali to datum 19.9.2009. Jinak uz probehlo i oficialni zadani nasich takze uz jsou pripravy v plnym proudu, uz mame zamluveneho oddavajiciho, zamek i restauraci.
My jsme spolu paty rok, tak tak nejak. Jinak nic jeste neplanuji. Cekame na schvaleni terminu a pak snad. Taky to jeho rodina jeste nevi. Takze zatim pomalu a zvolna...jak dlouho jste spolu Vy?
Ahoj, no přítel mě požádal o ruku na naše výročí v červenci tak nějak od té doby přemýšlíme a hledáme místa kde by jsme chtěli a termín. Ale zatím to nijak nehrotíme až se zamluví místo a termín tak bude čas. Začnu se dívat po šatech.
a už něco plánujete?Já zatím tomu nechávám volných průběh...z rodiny to moc lidí ještě neví tak prva jim to chcem oznámit a potom začnu řešit...a po kolika letech vás požádal a jak dlouho jste spolu??a kolik vám je let obom?a jak a kde si tu svatbu představujete? :-)