Zdravím všechny před pár dny jsem dostala žádost o ruku a termín jsme si řekli, že za rok v září..tak kdo je na tom podobně jako já tak pojdte prohodit pár slov :-)
Ahoj holky, na mě koukají v práci jak na blázna tak je mi blbé i si s vámi psát jelikož pracovní prostředí nic moc. :-( :-|
lowe: máš krásné oznámení a strašně ti závidím, že už máš vše zařízené, tedy místo obřadu, já budu volat v listopadu a už vidím jak budu na nerva, že se nemůžu dovolat, jelikož tam budou volat všichni :-)
My jsme chtěli na oznámení fotku, ale bude problém jelikož se neradi fotíme tak moc fotek nemáme, teda těch co by jsme mohli na oznamko dát. Nicméně bych si představovala nějaké otevírací a uvnitř naši fotku. Koukněte se do mého alba mam tam tipy jaké by se mi líbili.
A taky jsem babss koukala na šaty, našla jsem jedny úplně princeznovské :-) cena za nákup 5.000,--Kč. ;-)
no tak to máš jednoduchý, ne?
ještě pořád nevíme, ale jsme početná rodina, takže když budeme brát ty nejbližší a pár přátel, tak to vychází kolem 40 - 50 lidí, ale víc bychom asi nechtěli
co se dá dělat, pozvat všechny nemůže, nejsme milionáři
a Vy?
raddka, babss, tak z toho si nic nedělejte, já už svatbu plánuji rok, ale začala jsem v práci o tom mluvit až letos, taky na mě koukali jak na blázna, ale to kdo mě zná tak ví, že musím mít vše připravené
tak holky já už mám jak datum tak hodinu, a taky už mám oznámení :-)
dělala jsem si ho sama, nelíbí se mi ty hodně zdobené + holubičky
mám to jednoduché a hotovo
slunecnice 84 my máme 19.9.2009 to je taky hezký ne? a je to sobota!
ahojky, ja se zase ozyvam. Jak vidim, tak mate taky problem s terminama. My chteli 12.9., ale to uz mame smulu, protoze ten den kdy chceme se tam neoddava, tak musime neco noveho vymyslet.
raddka: Taky sem pořád na beremese.cz a čučím na albumy atd..a kolega se mi tady směje jak si už vybírám šaty atd...ale prdím na něj..sem hold taková :-D
jinak mi se termín dovíme už teď v listopadu, mam strašnou chuť tam už zase zavolat a zeptat jestli mi,alespoň už řeknou kdy budou oddávat na zámku a kdy v dendrologické zahradě. Tam se to totiž střídá po 2 týdnech a my chceme na zámku. Jen nemůžu z práce jelikož se mi tady smějou, že už vybíram svatební věci. ;-( :-S
Už, aby ten termín byl, z toho jsem strašně nervozní. :-) :-N
babss:to je krásné datum, je jedno jestli září nebo říjen, zrovna dneska jsem se dívala na fotoalba tady jedni měli svatbu 8.10.2008 a venku a vypadalo to krásně, ono je asi jedno kdy to je jestli v létě nebo v zimě, hlavně ať neprší, každá roční doba má něco do sebe.
No zatím začínám pokukovat po šatech na netu co bych si asi tak představovala a psal jsem si do salonu kam bych chtěla zajít a nová kolekce bude až v prosinci tak to asi nechám opravdu až po novém roce. Jen se musím objednat, budou se věnovat jen mě. :-D ;-) :-)
raddka: ahojky no jako asi padlo datum 10.10. 2009,ale to se dovíme až po novém roce jestli je volnej ten termín:)ale to znamená, že nejsem zářijovka,ale říjnovka:) :-) jinak mám ůplně chut jít do salónu a konečně si něco zkusit a co ty??
tak to u nás taková romantika nebyla, i když jsem to taky nečekala jelikož se k tomu taky vůbec neměl a přede všema říkal, že ještě ne, že jsme mladí a pak tohle. Já to čekala jen z toho důvodu, že jsem si z něj dělala srandu a jednou jsem mu řeklaže by mě mohl na výročí požádat o ruku ;-) ,ale koukal jako blázen a já se teda usmívala. Jen jsem v to doufala už strašně dlouho jestli mě požádá nebo ne. Už o vánocích jsem si to přála a narozeninách (to teda nevěděl). Tak taky překvápko i když mnou dloooho očekávané. ;-)
babss: jo? tak to je dobrej, u nás to věděl jen jeho táta, jinak nikdo, nastávající tchán se na mě jen vždy culil, jinak nic nenaznačil, ale to on se culí pořád
lowe: no právě půl roku hrál, že ho žádná svatba nezajímá (předemnou),ale pak mi řekne, že se půl roku na to připravoval a že to půlka našich kamarádů věděla:) :-)
babss,děkuji, ale 19 je prostě naše číslo, datum
jo romantika, a nejlepší když to nečekáš, když to fakt napadlo jeho samotnýho, já to taky nečekala a bulela jsem jako malá holka
Nomě přítel požádal v den mích narozenin. A přinesla mi to naše 3měsíční labradorka na obojku měla krabičku s prstýnkem. Já to nečekala ani omylem..přítel mě tvrdil, že ted na to není vůbec čas (prostě mě zkoušel) a já jen hmm tak jo no...a najendou předemnou klečí a ptá se jestli si ho vezmu..nemohla sem mluvit jak sem byla dojatá tak ze mě vypadlo ůplně jen ,,,,anoo,,,, chci si tě vzít a musím říct, že když mi to přítel říkal tak snad podruhé co sem viděla, že má v očích slzy. Romantika jako hrom:)ještě ted když na to pomyslím tak sem vedle:)
u nás se pořád všichni ptali kdy se už vememe atd., ale když mamču požádal o ruku tak byla překvapená až jsem taky málem uronila slzu :-) , když požádal přítel mě tak jsem nebrečela a musím říct, že jsem z toho sama překvapená, protože jsem na ten okamžik čekala a doufala v něj, a když mě požádal tak jsem tomu nemohla uvěřit a byla jsem strašně šťasná a pořád jsem se dívala a hrála si s prstýnkem, nebrečela jsem, byla jsem v sedmém nebi. :-) :-D
to u nas vsichni o svatbe vedeli takze zadost rodicu probehla podle ocekavani, pritel prisel rekl ze je tu skrz tu ruku a bylo vsechno vyreseny :-D :-D romantika to nebyla i kdyz pri srovnani zadosti o ruku a oznamovani to rodicum to vlastne romantika byla
jo u nás byli překvapený všichni a nejvíc asi já, no nebrečela jsem sama, i neteřinka (13) uronila slzičku, což jsem koukala, ale jak říkáš, jsou to miláčkové :-)
Ahoj lowe: přítel taky, když mamču žádal o moji ruku tak byla úplně paf a strašně mile překvapená a zaskočená. Dostala krásnou modro růžovou kytku a měla radost. Jen já, když jsem dostala zásnubní prstýnek tak jsem překvapená byla, ale trošku jsem to čekala jelikož věděl, že bych ho chtěla :-D dostala jsem ho k našemu výročí a mam strašnou radost, jsem z toho pořád nadšená. :-) :-D :-o jelikož jsem tomu nechtěla věřit, že se rozhodl mě požádat, ničím to nenaznačil. Je to miláček. x-) :-)
Ahoj holky taky se budeme brát v září. Důvod? No bylo to hrozně jednoduché když jsem se před dvěma lety ptala přítele, kdy se vezmem tak jen řekl, tak mi řekni datum a čas a já tam přídu, romantik že?
No a já plácla 19.9.2009, aniž bych věděla co je to za den, ale hned potom jsem běžela k mobilu a posouvala se o dva roky vpřed (kalendář ještě nebyl na 09) a vyšlo mi že to bude sobota, takže už jsme to brali za hotovou věc. A hlavní je také to že spolu budeme v ten den 11 let, tak to konečně spečetíme a příbuzný budou mít radost, že už! ;-)
Jinak prstýnek k zásnubám jsem dostala na štědrý den před večeří, kdy přítel požádal mě a mé rodiče o mou ruku, no můžu vám říct, že pak jsem nemohla už ani jíst, protože jsem z toho byla tak paf, vůbec jsem to nečekala, a prej že není romantik. :-)
Já jsem chtěla v červnu, ale to se bere snad každý náš známý a rodina. Chtěli jsme tedy v červenci na naše výročí, ale to nám vymluvili, že budou dovolené atd. a je taky pravda, že bývá děsné vedro. Nevim proč, ale přítel chtěl od začátku v září a tím jsem nad tím také začala přemýšlet a datum 11.9. 2009 se nám moc líbí oboum tak proto září. Já jsem ráda, že v tento měsíc kromě mojí mamči žádnou svatbu ve svém okolí nemáme tak budeme originální. ;-) a v červnu 2009 se vdává příteleva teta, zrovna v datum, které se nám jako jediné líbí oběma.
raddka: Já je stahal z nákeho alba ještě je nemám:)ale taky se mi líbí:)...jéé děkujem..no profesional fota kdysik dávno přestalo mě to bavit ;-)
holky a asi nebudu zářijovka nevěsta,ale říjnovka...posouvá se nám to o dva týdny takže 10.10.2009 bud naše datum..asik:/..ale neva taky pěkný...sice už je větší zima,ale to neva:)holky a proč se vůbec berete v září?máte k tomu nějaké důvody??Me osobně se tedy líbí na vdávání měsíc září-říjen :)červenec-srpen mají svatbu všichni a jsou vedra a dá se říct, že ani není čas :-D