Zdravím všechny před pár dny jsem dostala žádost o ruku a termín jsme si řekli, že za rok v září..tak kdo je na tom podobně jako já tak pojdte prohodit pár slov :-)
AHOJKY holky vy jste to tady pěkně rozjeli...taky máme miminko labradorka 4měsíčního takže už takové větší mimi:). :-)
lowe: vidím, že nic nenecháváš náhodě
raddka: Tak co termín??? :-)
my jí nechaly operovat dobrovolně dokud je mladá, protože jednou by na tu nožičku nemusla šlápnout vůbec a čím jsou starší tím jsou ty operací komplikovanější a doporučili nám to doktoři, ona tu nožičku nepoužívala na schodech a občas si cítila jak jí v tom přeskočilo a bylo to i slyšet
lowe: jj to je přesně můj případ, musim vidět nějaké náměty a pak už většinou něco vymyslím :-D
já musim hlídat Sendynku (naše fenka jorkšírského teriéra) je operace kloubní čéšky tak si moc neodpočinu
raddka: ahojky, taky musím mít inspiraci, pak už si fantazii dodám, ale většinou mi chybí ten prvotní nápad
to se máš, taky bych potřebovala dovolenou, ale příští rok si to vynahradím...snad
ty jsi šikovná, já jsem úplně nešika a bez fantazie na tyhle věci. Těma novinama jsi mě nadchla, ale nemám vůbec tušení jak bych je udělala. Jaký program na to používáš? Kdybych tam chtěla vkládat pozadí nebo tak.
to já jsem si je dělala sama, úplně jednoduchý jen s mašličkou a černě napsané jméno, ještě je tedy nemám hotové ale ve svém albumu myslím mám ten styl
vybrala jsem si tam jedny jmenovky jen bych potřebovala upravit barvu tak tam asi napíšu, na těch stránkách o svatebních novinách jsem moc inspirace nenašla, jdu se ještě podívat jinam, potřebovala bych, aby to za na nás někdo napsal :-D
fakt jo? tak to je blbý to jsem myslela, že vydrží déle. Vždyť, když si přineseme balonky z poutě nebo tak, tak vydrží pár dní, to je divný.
Teď jsem koukala na jedny stránky a mají tam spousty pěkných věci http://www.svatebnidekorace.cz/index....
když nebude pršet tak se dají vypouštět podle v létě i v zimě to je jedno, jinak výzdobu lampionkama dělají ve Viničním altánu a vypadá to moc krásně.
Já bych koupila hélium a nafouklo by se to tím, ale chtěla bych jen pár balonku třeba 10 nebo tak
já vím který myslíš, ale nevím jestli na to téměř na konci září bude počasí
balonky měla moje kamarádka, nafukovala je den předem a na svatbu je měla poloprázdné, měla je přivázané na kameny, vipadalo to docela dobře ale na svatbě už byli jen na zemi
já myslím takový velký lampion, který se vypouští pro štěstí o půlnoci :-) koukni mi do alba, mám ho tam :-D
mě se líbí balonky, je pár a přivázat je k židlým nebo ke sloupům vypadá to moc pěkně
tolik stránek?????
jo já taky pomalu nakupuji, taky mi to příde někdy dost divný, ale je lepší mít vrabce v hrsti
balonky mít nebudu to se mi moc nelíbí ani tam není místo kam je dát, ale lampionky budeme mít sice se vrátime do komunistických let ale večer to bude dobrá intimní atmosféra...myslím
jinak za ten typ nemáš zač, taky jsem si myslela, že když udělám 10 - 15 stránek tak bude dobrý ale nakonec jsem jich udělala 30 takže jsem ráda :-D
lowe: já už taky pomalu nakupuji, mám kamínky jako dekoraci na stůl, přítelova maminka koupila plátky růží, až budeme vědět termín objednám skleničky a balonky, lampion. Možná i figurky na dort jelikož už máme vybráno. Finančně to bude hustý tak je dobré asi nakoupit dopředu, ale přijdu si jako blázen. :-D
Děkuji za tip na ty noviny, ten nápad se mi líbí, možná taky něco vymyslím. ;-)
raddka: no my máme už termín, místo, místo pro hostinu + kuchařky, teta mi bude péct veškeré cukroví i svatební dort, atd
no já už nic měnit nebudu představu mám a pomalu začínám nakupovat aby toho pak nebylo tolik, stejně těch výdajů bude tolik
jinak svatební noviny mám, je to něco málo o nás, fotky z dětství, rodičů + prarodičů, pár vtipů a tak různě neumím to popsat, inspiraci jsem našla tady na diskuzi svatební noviny a byl tam i typ kde jsem docela věcí použila www.svatebni-noviny.wz.cz
lowe: to máš pravdu, já bych to taky nejraději zařídila všechno hned, ale nevim, abych pak nepřišla ještě na něco jiného a třeba lepšího, nechávám tomu volný průběh, vždyť ani nemáme zamluvený termín, máme jen fotografku tak doufám, že ten náš termín vyjde
jaké svatební noviny máš na mysly?
raddka, babss: já vím, že je brzo, ale já musím mít vše připravené dost dopředu, jinak bych se z toho zbláznila
raději to budu mít v krabicích a připravené třeba půl roku předem než to pak shánět na poslední chvíli
jinak na šaty půjdu taky až po novém roce dřív ne
dnes jsem dodělala svatební noviny, dnes je s partnerem naposledy zkontrolujeme a budu moc tisknout ;-)
jj jediná malá fotka co se dá zveřejnit :-D
já už zamluvila fotografku tak už jen doufám, že bude ten termín co chceme. Pani na matrice slíbila, že na mne bude myslet tak snad nezapomněla a bude se v ten den oddávat na zámku. Drž palce prosím :-) ;-)
raddka:ahojky tak ještě nebyla..držím se...a je pravda, že ani není kdy makám až do večera a nikam se nedostanu. Tý jo tak jsou hezké,ale na sobě bych je asi neunesla...jinak vidím, že sis sem dala fotečku :-)
babss: už jsi se byla podívat na šaty nebo ještě držíš? :-D mě už to také začíná dost lákat, strašně se mi líbí takové princeznovské koukněte do mého alba dolu jsou úžasné, tak aby je měli jekož toto je výprodej a stojí 5tisícKč což je paráda :-)
dnes už jsme se bavili o hodině, kterou by jsme chtěli, přítel říkal ve dvě, ale to se mi zdá dost pozdě, aby jsme si to pak také pořádně užili co myslíte?