Nevěsty ze září 2009

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Zdravím všechny před pár dny jsem dostala žádost o ruku a termín jsme si řekli, že za rok v září..tak kdo je na tom podobně jako já tak pojdte prohodit pár slov :-)
Odpovědět
Profilova fotka
lowe: ten co myslím a chci já najdeš na dost svatebních stránkách, hledej pod balonky a lampiony a i za stejnou cenu, jukni třeba na www.krasnasvatba.cz nebo www.svatbadekor.cz ;-) určitě ho kup je to fakt krásný a originální ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
raddka. vy mě asi s tím lampionem taky asi zblázníte, kde jste to objednávali?
Odpovědět
Profilova fotka
pugie: lampion bude 100%, ale jen jeden pro nás :-D ;-) na těch fotkách není vidět, že by byla zima, vypadá to, že je pěkně a moc vám to sluší ;-) :-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Raddko, ty lampiony určitě objednej, měli obrovskej úspěch, nikdo to neznal.. sice foukalo, jeden nám v dálce nalítl do vysokýho vedení, o kterým jsme ani nevěděli, museli jsme pak jít hledat, ten hořák totiž spadl zpátky na zem do trávy :-| ještě hořel, ale naštěstí nic nechytlo, myslim, že je to v Německu dokonce zakázaný kvůli požárům.. (nejlevnější jsem sehnala na "létajícípřání", brali jsme jich 11) Jinak ohledně počasí, jak jsi se ptala - den předtím nádherně na tričko, noc před svatbou se to úplně obrátilo, zatáhlo se, foukal hroznej vítr (pozorovali jsme to smutně celou noc, byli jsme totiž ještě ve tři hodiny ráno zdobit stoly :-x byla jsem z toho vyřízená, ráno to vypadalo pořád stejně, ale jak jsme vylezli z radnice (obřad ve 12h), tak zničehonic začlo svítit sluníčko - akorát na focení.. jen byla zima (do 15stupňů), jde to na fotkách vidět, jakou mám husinu a fičelo tak, že mi to rozfoukalo účes :-S Ale je to jedno, v dnešní době asi nezáleží na datumu, počasí si stejně dělá co chce.. takže Vám určitě bude svítit sluníčko 8-) 8-) Babss: nervák to bude, ale neboj, určitě to z Tebe v ten den opadne, má to takhle plno lidí - včetně mě-když jsem viděla manžela, že je víc nervózní než já, hodně mi to pomohlo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
babss: a kde to tedy bude? 10.10?
Odpovědět
Profilova fotka
raddka: až po Novém roce:) :-|
Odpovědět
Profilova fotka
babss: už máte stanovený termín a zamluvený?
Odpovědět
Profilova fotka
každá máme své důvody:)
Odpovědět
Profilova fotka
doufejme :-D ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
září bude hezky, určitě a hlavně nebude to úmorný horky, kde se všechno rychle kazí, ne?
Odpovědět
babss: :-D moje slova :-D
Odpovědět
Profilova fotka
beruska9:treisi: To víte srpen a červenec je už ohrátej...září a říjen je IN pro rok 2009 :-D
Odpovědět
jj..snad bude hezky ať máme pěkné podzimní veselí :-D
Odpovědět
zari je vsude :-D
Odpovědět
Ahojda..zase to naše zááářííííí??? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Mooc vám děkuji. :-D ;-) :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
babss: jo to měla štěnátka, jak píšu jsou to už 3 roky a vývazky jsem si dělala sama, za dva večery byli hotové :-D
Odpovědět
Profilova fotka
lowe: to je psíků:) jinak ty vývazky sis dělala sama???moc krásné x-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoooj tak to je super je to mazec, že ti to vyšlo těžce závidím:) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
nevadí, já už jsem to hodila do albumu
Odpovědět
Profilova fotka
lowe: děkuji ;-) , jo tak to netuším :-D
Odpovědět
Profilova fotka
raddka: tak to je super, že ti to vyšlo do alba vím, ale chtěla jsem ho dát rovnou sem do diskuze, víš
Odpovědět
Profilova fotka
lowe: normálně do alba zadej, přidat fotku ;-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak máme naše datum 11.9.2009 v 12:30h. v Průhonickým zámku, můj sen :-D jsem šťastná.
Odpovědět
Profilova fotka
pro babss: jak sem vkládají fotky? poradíš mi?
Odpovědět
Profilova fotka
pugie: díky doufám, že si to budu užívat a ne se nervit...:)
Odpovědět
Profilova fotka
pugie: já si také myslím, ten lampion určitě chci to byla první věc, kterou jsem věděla, že musíme mít :-D strašně se mi to líbí a nikdo kromě jedné kamarádky to ještě neměl tak to nikdo nezná a budeme originální a budou koukat. ;-) :-D můžu se zeptat v kolik jste měly obřad a jestli už bylo teplo?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte holky, přeju Vám pevný nervy s přípravama ;-) Já už mám to svý svatební září za sebou a musim přiznat, že mi ten blázinec kolem přeci jen teď trochu chybí... Co se týká výzdoby, objednávala jsem ze svat.dekorace, taky z floristy - a lampiony jsme i přes dost velkej vítr pouštěli, dopadlo to dobře, nic nechytlo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
babss: myslíš s pejskem nebo s přítelem? :-D termín budu vědět až v pondělí, hned ráno tam zavolám, drž palce Sendynce jsou 3 roky a skoro 10 měsíců, je to naše mimi :-) teď tady u mě spinká v pelíšku, ve svém pelíšku teda, ale jinak s námi spí v posteli je to maličký pejsáček, foto když byla malá mám v albu tak se jukněte ;-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
lowe a raddka: dejte sem nákou fotečku jak jste spolu :)chcu vás vidět :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?