Zdravím všechny před pár dny jsem dostala žádost o ruku a termín jsme si řekli, že za rok v září..tak kdo je na tom podobně jako já tak pojdte prohodit pár slov :-)
urcite sem fotku pak dam, ja mam taky slabou vuli proto potrebuju donucovaci prostredky a tim jsou prave saty.. a navic kazda sme pro toho naseho krasna proto si nas bere:-))))
já když zhubnu dvě kila tak jsem oka a celkem spokojená...jen ten zadek a břicho je vždy jak balón..kde ty časy kdy sem ještě před rokem jedla vše a nepřibrala ani deko...
a pro me hlavni vyhoda je ze kdyz budu mit saty doma tak se budu pekne hlidat abych nepribrala, protoze to budu moci zkontrolovat , kdyby byly v pujcovne tak bych mela tendence rict si ze nejaky to kilo nevadi a ze treba to nepujde videt, takhle kouknu a uvidim ze mam nezrat :-D :-D :-D :-D
holky ona mě poslala, které šaty měli holky atd. ale kde si je vyberu přímo na ebay???A přesně stránka ze svatebníma šatama je jaká ebay???Tu fotku jí pak ukážu a on je ušije atd??Nebo jak mám postupovat??? :-)
takze ty fotky co jte poslaly jsou vsechny z ebay, saty prijdou postou a reklamace je samozrejme mozna, navic se ten prodejce moc snazi aby kdyz se objednavaji pres tu holky byly hodne povedeny protoze vi ze kdyz budou super sezene mu dalsi holky:-)
jinak tu fotku nemam v dobe kdy sem je mela na sobe se uz vybil fotak:-(
jinak cokofontanu mam z popron.cz a je super uz sem ji i testovala a naprosta spokojenost
tulikiss: mě se z tvého alba líbí tyhle http://www.beremese.cz/album/view.php...
Tak to je super cena 4000kč( dá se říct, že celkem málo :-x ) a jak je převezmeš?On ti je pošle nebo jak?a co když ti nebudou můžeš je reklamovat nebo jak??? :-p
tak to je skvělá cena, ale nenašla jsem v albu žádné podobné tak nevím jak ti sluší? nemáš nějakou fotečku, abych tě mohla okouknout? určitě to bude super a budeš sexy nevěsta ;-) :-)
tyhle me vyjdou neco malo pres 4000 a je to podobnej strih co sem mela, sem trochu prcek takze potrebuju takovyhle aby me trochu protahli, vsechny ostatni co sli do sirsi sukne me delali snad jeste mensi nez sem
tulikiss: ty jsou krásné :-) ty jo tak to bych vůbec nevěděla jak je zdobit, ale když si nějaké vyberu, zkusím a budou mi sedět tak mu pošlu fotku a on mi je ušije a řekne za kolik? A materiál vybírá on nebo ty?
tulikiss: Ty jsou úžasné mrkala sem na ně:)ale chce to postavičku jeden proutek...je fakt, že prva vyzkoušet střih šatů a pak objednávat..a na kolik tě vyjdou??:)Mě ses líbila jak sis zkoušele ty šaty myslím, že drůhé byli ten střih ti sedl! :-)
babss: funguje to tak ze je jendo jestli on ty saty ma v nabidce nebo ne proste mu posles fotky tech co chces napises netaily cim to zdobit a tak a on ti je usije...to je vyhoda protoze nejsi omezena jeho nabidkou
to zni hrozne kdyz napises ze sme po sezone:-))))))))))))))
jinak asi tak na 99% mam vybrano
http://www.beremese.cz/album/view.php...
jenom budou s malyma zmenama
tullikiss: děkuji, já jí asi napíšu a uvidím, je fakt, že ve všem je něco, ale stejně si člověk podobné šaty nejdříve musí zkusit jestli k němu půjdou, ale nebála bych se toho, že budou zničené to by se musela fakt stát něco velkého, oni jsou profesionálové a ty úpravy dělají tak, aby to nebylo vidět. zatím jsem na žádných šatech nic neviděla, všechny nevěsty i šaty byly krásné bez poškození ;-)