Zdravím všechny před pár dny jsem dostala žádost o ruku a termín jsme si řekli, že za rok v září..tak kdo je na tom podobně jako já tak pojdte prohodit pár slov :-)
Ahoj nevěsty....můžu se přidat?
u mě to také vypadá na září ;-) :-) , ale konkrétní termín ještě nevím =-) , kartářka mi poradila 9.9.....to je sice středa, ale oddávat by snad mohli, co myslíte?
raddka: ona teta je ze Źihle, to je ještě blíž od Roztok, koláčka má úplně malinkatý, já si myslím, že snad dělá pořád menší z kila jich je asi 500 ks, dělá standartně tvarohový, makový a mě bude dělat speciálně ještě jablečný pro miláčka a ořechový, ale jen malinko
tak se domluvte a uvidíš, záleží na tobě, do ničeho tě nenutím, ona toho pořád dost a mě bude dělat jak koláčky, tak hlavní dort, rolády a ostatní cukroví, něco málo si snad upeču i sama, jen nevím jak to budu stíhat
lowe: no, ale je to dost daleko, neměl by tam kdo dojed, ale možná mamči přítel ten je z Roztok u Křivoklátu tak ten to má nejlbížš :-D zkusím jeho, a jaké má koláčky? Malé, velké víš tak.
raddka: klidně tetu využít můžeš, si myslím jestli bys chtěla k ní jezdí zákazníci i z Prahy, Mostu a tak, jak bys chtěla ty, já mám rezervovaný ten termín od 12.9. do 19.9. ty to máš týden předem
Ja jsem si taky rikala, ze pockam na novou kolekci. Ale aspon mam vyzkousene i saty z lonske, kdyby me v nove nic nezaujalo. A jakmile se nova kolekce objevi, tak ji rychle vyzkousim a neco si zamluvim.
Ja se i bojim toho, ze si ted zamluvim saty v jednom salonu a pak prijde nova kolekce a me se budou libit saty z jineho salonu.... Jeste jsem nezjistovala, jak je to v tehle pripadech se zalohou, ale pochybuji, ze ji vraci........
Me se do zkouseni taky nechtelo, mela jsem tendence z toho vycouvat, ale svedkyne me tam dotlacila, kdyz uz jsme byly jednou domluvene. A nelituju, aspon mam predstavu, jake saty ano a jake ne. Ale rozhodnout se nemuzu. Porad si rikam, ze treba jeste nekde narazim na nejake, ktere budou uuuuzasne :-) I kdyz vim, ze to tak nebude. A ten rozdil na fotkach na modelkach a pak v realu je dost velky. V podstate me vzdycky sedely saty, ktere se mi na fotkach vubec nelibily.
Já se objednávala na zkoušení radši předem, nemusíte na nic čekat, když s Váma počítají.. ostatní maj smůlu x-) zkoušela jsem jen v jednom salonu asi sedmery šaty - z toho si hned vybrala.. a můžu říct, že se mi do toho taky moc nechtělo.. nějak mě zklamalo, jak vypadají St.Patricky na netu na fotkách a ve skutečnosti - nakonec jsem si vybrala ty, který mě předtím vůbec nenadchly. Jak se znám, kdyby těch vyzkoušených šatů bylo víc, tím horší by u mě bylo to rozhodování :-| nejhorší je pak doba, kdy šaty jsou zamluvený, visí v půjčovně a nemůžete si je kdykoliv vzít na sebe ]-(
raddka: tak to jsem na to stejně, tak se mi do toho moc nechce
koláčky mám jasný teta peče báječný a každou chvíli někomu jinému ale týden před 19. zářím 09 mám rezervovaný celý já :-D
me se taky moc zkouset nechtelo furt sem si rikala ze mi nic nebude sluset a ze se do niceho nevlezu, ale nakonec to celkem slo, teda doporucuju to rozhodit na nekolik dni ja zkousela 17 satu za jeden den a uz mi to lezlo krkem.. jinak je dulezity hooodne fotit klidne i 10 fotek jednech satu protoze z fotek si pak vyberes, nektery saty co se mi libily na fotkach vubec nevypadali dobre takze na to pozor...
babss: zatím přemýšlím taky jestli zkusit šaty, ale holky jsem asi divná a vůbec se mi do toho nechce. Nějak se na to netěším, nebudu vědět, které si vybrat.
Jinak jsme byli ochutnatn koláčky v Čelákovicích v cukrárně a byly moooc dobré. ;-) :-)
ja te nestrasim, ted je idealni doba, ja vychytala dobu kdy zkouseli holky do tanecnich a nekde sem cekala i 45 minut coz byl fakt hnus..a to vetsinou zkousi tak dvoje troje saty ale kdyz je tam nevesta tak jich zkousi vic...navic si myslim ze kdyz pujdes v lednu tak na tebe nebudou mit tolik cas, kamoska rikala ze v lednu to bylo rychle obliknout kouknout do zrcadla a hned ven a zkusit jiny.. proste kdyz ti tam ceka dalsich nekoli lidi tak se ti tolik nebudou venovat..