Nevěsty ze září 2009

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Zdravím všechny před pár dny jsem dostala žádost o ruku a termín jsme si řekli, že za rok v září..tak kdo je na tom podobně jako já tak pojdte prohodit pár slov :-)
Odpovědět
Profilova fotka
to je fakt dost. tady v brně je jeden obchůdek, kde dělají na zakázku a jsou trochu levnější než ostatní. a mají ty věci moc hezký. říkala jsem si, že bychom se mohli podívat tam. nebo počkat na nějakou dalekou cestu, zásnubní prstýnek jsem dostala z kalifornie, hrozně se mi líbil a pak jsem musela dělat, že nevím o tom, že ho můj milý koupil. :-D
Odpovědět
Teď koukám na prstýnky, značky Rotax, ty ceny neklesnou pod 10 000!!! Za oba teda, ale i tak. Já myslela, že se vlezeme tak do 8 tisíc. To je teda děs!! Chceme každopádně bílý zlato, ale ty ceny mě fakt šokovaly. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
jo, tam je to fakt hezký. budeš krásně roomantická nevěsta. :-)
Odpovědět
My to chtěli původně na Hluboké, to je ještě krásnější zámek, ale to je z Brna už docela dost daleko, sice budeme mít vlastní autobus, ale ta cesta by trvala přes hodinu, tak jsem vybírala buď Rájec nebo Lysice a zvítězili Lysice :-)
Odpovědět
Profilova fotka
přímo z brna, takže krajanka. :-D myslela jsem si to tak nějak, protože proč jinak svatba v lysicích, kdyby byli všichni v praze. :-)
Odpovědět
a vy jste někde z Moravy? my sice teď bydlíme v Praze kvůli to mu,že tady mám školu, ale v červnu končím tak se vracíme do Brna a taky tam je veškerá rodina, takže svatbu máme tam.
Odpovědět
Profilova fotka
luccy.luccy: hraju, ale stránky nejsou, dochází k personálním změnám, tak až bude úplně jasno, zviditelníme se. hrajeme dva až čtyři, podle velikosti akce (na svatby většinou dva nebo tři). teď zacvičuju svou starší dceru, těším se, až budeme zpívat spolu. :-)
Odpovědět
ty hraješ v nějaké kapele? Jak se jmenuje? máte stránky na netu?
Odpovědět
Profilova fotka
luccy.luccy: vidíš, tácek si už ani nepamatuju ... vdávala jsem se 1991 ... a s tím poštovným to je fakt, že seženeš sice věcí za dobrý ceny, ale zaplatíš za poslání. a jinak škoda, že už máš kapelu, klidně bych ti zahrála já se svým bandem. :-)
Odpovědět
canette: vychrtlá ne, ale nechci vypadat jak velryba v těch bílých šatech. :-( no néé, tak nějakých 5 - 10 kg dolů bych chtěla, pro ten lepší pocit. Já si beru polštářek svůj, sice už to možná nedávají na takový ty nerezový tácky jako kdysi, ale chtěla jsem bílo červený, a stál cca 300 Kč, tak to se dá... i když jak je to všechno přes poštu, tak se platí to poštovný 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
luccy.luccy: to zní mooooooooooooc dobře. polštářek pod prstýnky by mě teda nenapadnul !!! :-) a lysice jsou krásný, bude to úžasný. :-) tak budu držet palce a občas se kouknu na Tvůj vzkaz, abych viděla, co ještě vůbec nemáme. :-) hladovku nedrž, ať nejsi vychrtlá nevěsta. :-D
Odpovědět
canette: my máme zatím rezervavaný termín na matrice, budeme to mít na zámku Lysice, takže jsme museli hodně dopředu a i tak tam už měli hodně plno. Dál máme rezervovaný penzion, kapelu, koupený polštářek pod prstýnky, vybraný oznámení, teď jsem si přes internet objednala knihu hostů. Budeme mít bílo červenou svatbu, takže všechny doplňky bílý a červený, zatím se dívám po ubrouscích, výzdobě...Koncem února chci jít vybírat šaty, do té doby budu muset zřejmě sržet hladovku 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
myslím, že u nás budou nervy v klidu. už to máme jednou za sebou, tohle je taková pohodová záležitost a zatím se tím dobře bavíme. ale pokud by se náhodou povedlo mimi a museli bychom to najednou organizovat o pár měsíců dřív ... nevím nevím. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
canette vítej .... no ono sranda je tak trochu u všeckého co se příprav týče... a někdy je to i o nervy..... tulikis:jednoznačne ty první jsou hezčí. ale je fakt že fotka na modelce hdně zkresluje. ve skutečnosti můžou být ty druhé pěknější... a hlavně bude vždy záležet na tom jak se ty v ních budeš cítit. .. ale podle fotek ty první jsou pěknější..... já jednoznačne si budu šaty půjčovat... myslím si že po zaplacení zálohy bych neměla mít šaty zničené. snad nikdo takovou zkušenost nemá... nestrašte...
Odpovědět
Profilova fotka
právě řešíme s dcerkami, jaké budou jejich družičkovské šaty. dost sranda. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
nedbi: Děkuju !!! :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
canette: vitej! tulikiss: Me se libi takove stay, podobne tem prvnim jsem si dokonce zkousela. Me se libili, ale bylo mi receno mamkou, ze jsou pekne, ale az se pry budu vdavat podruhe :))) Spis se asi hodi na starsi nevesty, ktere nechcou velke bile.
Odpovědět
Profilova fotka
luccy.luccy: děkuji !!! zatím jsme ještě nezačali s žádnými přípravami, jen jsme se právě teď dohodli na místě. :-) co už máte zařízeno vy? tulikiss: mně se strašně líbí ty první šaty, ale na moje déčka by to nebylo ... ale být subtilnějsí, neváhala bych. :-)
Odpovědět
tulikiss: Šaty jsou oboje moc hezký, ale v těch prvních hodně vynikne postava, já bych je teda mít nemohla, ale ty jsi asi šťíhlounká. Já bych se najedla a vypadala bych jak těhotná. :-S Takže bych spíš volila ty první, ale je pravda, že tam ej hodně krajek, ale jsou pěkný!! Canette: vítej ;-)
Odpovědět
oprava: ne druhí, ale druhé :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, přidávám se k zářijovým nevěstám, i když ještě nevíme, kolikátého svatba bude. A jestli bude vůbec v září, protože kdyby se nám náhodou něco povedlo, urychlíme to. :-)
Odpovědět
tuli: ty první vypadají lépe, druhí jsou na můj vkus moc překrajkované :-/ dám na vás a nejdřív ozkouším, co by mi sedlo. Jsem z toho všeho nějak hrozně zmatená, nevím co dřív a to máme termín až v září :-D
Odpovědět
ahojky holky tak my si svadbu bude asi platit sami nic od nikoho nechceme celou dobu co jsme spolu tak i ted to nebudem řešit hold udělam pár 16 a budou šaty a oznamení a pokud vyjde ta svadba v září tak těch pár přesčasu udělam a můj taky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ja ted uvazuju nad temahle.. http://www.beremese.cz/album/view.php... i kdyz porad vaham jestli nevolit nejaky trochu dole sirsi, jako ma tahle slecna http://www.beremese.cz/album/view.php... tak a ted baby radte:-))))
Odpovědět
iwci: ty šaty jsou krásný, ale jak píše petra, já bych si je taky spíš vyzkoušela a rozhodla se, jaký střih a styl si můžu dovolit. Bylo by mi líto ošidit se o to zkoušení ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
petro vsak ty saty z netu taky objednavas az po tom co zkusis strihy ruznych satu v salonu, bez toho to nejde.. proto sem jich taky zkousela 17:-), ted uz vim co mi snad slusi a ted uz jenom vyberu drobnosti ale ten zaklad vim co volit... ja bych zase nesla do toho ze si saty zkusim ted a do zari muzou byt vecnym presivanim ponicene, navic budu prvni co ty saty bude mit.. iwci: no muj salek to neni ale urcite bych zkusila podobnej strih v salonu at vis jak to bude vypadat, a pokud muzu radit tak bych zvolila strih treba stejny ale latku urcite nejakou co neni leskla, prijde mi ze leskla zbytecne pridava kila a to i hodne hubenym lidem..ale pokud se ti to tak libi tak dej hlavne na svuj nazor, ty sama nejlip posoudis co ti slusi a jak se v tom citis..
Odpovědět
Profilova fotka
iwci: šaty vapadají krásně ale já bych do internetového obchodu nešla. už jenom proto že se těším jak ty všechny šatičky budu zkušet. a jak jsem tu říkala chci vyzkoušet hned napoprvé své vysněné šaty a pak prostě podle toho jestli mi budou slušet... na obrázku nebo na modelce můžou být překrásný ale když si nevyzkouším nemůžu řict.... no já zkoušení plánuji na konec února... nevíte jak to je jestli se platí hned celé šatky nebo záloha a kdy se platí potom zbytek...
Odpovědět
Profilova fotka
no přítel jednoznačně řekl, chceš se vdávat tak pla't... nakones ale prý si koupí oblek a zaplatí kytky a prstýnky půjdou na půlku.oznámení už máme i zaplacený obřad ¨(to jsem platila já) a hostinu platím já a protože nemám rodiče tak jsem ráda že přítelova maminka se nabídla že nám přispěje 17 tisíc. takže si myslím že zákusky dorty a část hostiny to zaplatí. ale zbytek já. a budu si na to půčovat protože jsme v říjnu dělali velkou rekonstrukci bytu z našetřených peněz... ale půjčuji si malou částku takže snad ok.. a na svatbě jsem chtěla max 20 lidí ... a konečný stav je zatím 24 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
barbu: asi jak si to uděláte, tak to bude, ale asi bych nějakou pozvánku vytvořila, byť třeba vlastní, míň honosnou...
Odpovědět
holky, co říkáte na tyhle šaty? http://cgi.ebay.com/WG0908-WEDDING-DR... mám silnější ruce a celkově jsem v tuto chvíli soudeček, myslíte, že v tom nebudu vypadat jak selka?
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?