Nevěsty ze září 2009

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Zdravím všechny před pár dny jsem dostala žádost o ruku a termín jsme si řekli, že za rok v září..tak kdo je na tom podobně jako já tak pojdte prohodit pár slov :-)
Odpovědět
Ahoj holky. 25.12.2008 me muj pritel pozadal o ruku. Svatbu bysme chteli mit v zari, takze budu s nejvetsi pravdepodobnosti take zarijova nevesta. Moc rada bych se k vam tedy pridala... :-)
Odpovědět
a ty to budeš mít i s ubytováním?Ta cena je skvělá! ;-) My taky, normálně je noc za 1100 Kč, 8-( tak doufám, že nám dá nějakou množstevní cenu, v pondělí bysme se měli jet domluvit. Je to blbý jezdít kvůli každé maličkosti z Prahy. ]-( Ale na šaty se těším. Jen nevím s kým jít, svědkyni mám tady v Praze a mamku v Brně. obě se už těší a ptají se kdy půjdeme. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
:-) no ja uz sem byla akcni, chci si je uz brzo objednavat tak sem musela zkusit strihy:-) a docela me to i bavilo.. jinak myslim ze v brne bude dost velkej vyber a mozna te to vyjde o trochu levneji..a ta restaurace je C & W Saloon No. 1 ve zbysove( pamir.cz), maji tam super ubytovani jenom za 300 na osobu na noc coz se v Brne neda jinak sehnat..
Odpovědět
tulikiss teď jsem se dívala do Tvýho alba, ty jsi si zkoušela už tolik šatů?? :-N Já plánuji, že půjdu až tak koncem února. Taky nevím kam, jestli tady v Praze a nebo v Brně, kde bydlí rodiče a bude tam hostina, obřad...nechce se mi převážet je z Prahy, ale tady asi bude větší výběr. A taky budou asi dražší. :-( A co je to za restauraci jak tam budete mí hostinu, ta vypadá hezky!!
Odpovědět
já jsem oznámko dělala s Přemkem,hodně mi pomáhal
Odpovědět
Profilova fotka
no ja sem obcas trochu silena kdyz jde o nejaky veci takze pritel mi do toho ani nemluvi jaky bude oznamko:-)), rikal, rekni mi kam mam prijit rict ano a vic nepotrebuju vedet:-) az bude tak vam ho urcite ukazu, jenom nevim kdy se k tomu konecne dostanu..v unoru me doufam konecne cekaji statnice tak mozna jako relax budu delat oznamko:-)
Odpovědět
jéé tak to bude roztomilý. Já napřed chtěla dvě postavičky, holčičku s culíčky a chlapečka s ježatými vlásky jak se drží za ruce, ale přítel říkal, že to vypadá jak kdyby jsme byli mentoši. ]-( Mě to náhodou přišlo pěkný, no ale tak máme srdíčka a nechci si kazit iluze, že se mi nebude líbit až příjde poštou. Docela se toho bojím, jestli jsem dobře vybrala. :-.
Odpovědět
tulikiss jéé tak pak ukážeš,viď? :-) Budeš si ho teda dělat sama?
Odpovědět
Profilova fotka
no bude oranzovy a misto srdicek budou zirafky co se k sobe tuli:-)..
Odpovědět
tulikiss ty srdíčka jsem taky chtěla ale tak jsem přešla na medvídky :-D
Odpovědět
Tulikiss: nad tímto jsme taky uvažovali, ale nakonec jsme zvolili otevírací, aby to bylo jako napínavý, i když každýmu to asi bude hend jasný. :-D Podobný typ jako to "tvoje", bílo červený, na titulní straně jen dvě srdíčka, takový obyč. Mám ho v albu. x-)
Odpovědět
já si dělám tiskoviny sama a i s vytisknutím mě vše bude stál cca 650kč,a to máme 60 oznámení,30 pozvánek ke stolu 20 etiket na víno,45 jmenovek,pak obaly na čokolády,jmenovky,děkování,obrázek na obálky,atd.. Paní co dělá oznámka mi řekla,že by mi vše udělala tak za 4-5tisíc a možná i víc,protože by to bylo vše s mím návrhem
Odpovědět
Profilova fotka
ja taky nejsem nejaky vytvarny typ, ale chci neco jednoduchyho co zvladnu vytisknou sama http://www.beremese.cz/album/view.php... takovy jen s jinym obrazkem...stejne si to kazdej jenom jednou prohlidne a pak nekam zalozi:-)
Odpovědět
My jsme taky původně chtěli oznámení si udělat, ale já nejsem takový ten výtvarný pečlivý typ, abych někde něco stříhala, lepila, kreslila, tak jsem si to nechala udělat. Už mi přišel grafický návrh a ten jsme schválili.45 oznámení a 25 pozvánek ke svatebnímu stolu i s poštovným bude stát 2388 Kč., což se dá, myslím. ;-) Budou větší položky. 8-(
Odpovědět
čaute holky tak ja ted do půjčovny nemůžu v kroočit až budu mít o 8kg mín minimállně bo hnus se na mě podívat 8-( tak u mě šaty se budou zkoušet květen červen to bude stačit a termín ještě není pevny bo jdem teprve na matriku tak uvidíme co bude volné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
to ja si chci zkusit vyrobit oznamko sama ale nevim jak to dopadne, a hlavne kde na to vezmu cas..ale aspon nekde chci usetrit,vyvazky uz sem si udelala tak jeste oznamka a jmenovky..
Odpovědět
Článek se načítá
Tulikiss: nic si z toho nedělej, já se taky pořád nemůžu rozhodnout, je to fakt složitý výběr. Teď jsme vybírali oznámení a taky jsem váhala. Je moc druhů, ale nakonec jsme vybrali a v pátek nám příjde.Tak jsem zvědavá, snad se bude líbit. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak dekuji holky za rady asi to nakonec budou uplne jiny:-)) sem hrozna, udelam kombinaci nekolika satu, u kazdych se mi neco libi a neco min tak to dam dohromady tak sem zvedava jak to dopadne..
Odpovědět
No to teda jo, to je fakt trošku z ruky. :-D Tak dobrou.
Odpovědět
Profilova fotka
týjo ty prstýnky i šaty jsou moc krásný. a flíček je kouzelnej !!!!!! budu držet palce, aby šlo všechno dobře. vydrž to v práci, za chvíli je ráno !!! ahoj !!!
Odpovědět
Profilova fotka
a co děláš?
Odpovědět
Profilova fotka
to chápu. je krásnej, staník si dal záležet. :-) moje perličky i briliantky zatím drží ... a doufám, že budou, na redondo beach to mám teď přece jen trochu z ruky.
Odpovědět
Pokud je seženu tak jo, jsou z ebay... přes internet je kupovat nechci. Tak zítra ještě mrkni na ten prstýnek. ;-) To já se dostanu do postele až v 8 ráno, mám noční. Ach jo!! :-S
Odpovědět
jo a ten zásnubní prstýnek mám v albu, můžeš se podívat. Mě se líbí, na to že ho vybíral sám... ale ty malý kamínky fakt dost vypadávají a vždycky je mi to líto, když ho nesu na reklamaci. Už jsem se tam i dohádala s prodavačkou, až potom jsem si uvědomila, že za to chudera nemůže, ale byla jsem tak vzteklá!! ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
:-) no jasně, kdybych se vdávala poprvé, taky bych to brala jinak. jdu do postele a přeju dobrou noc i tobě. ty teda chceš ty šaty, co máš v albu? papa.
Odpovědět
Tak to je dobrý nápad s tou hostinou. Mě taky napadlo udělat to u rodičů, mají velký dům se zahradou, postavěly by se takový ty párty stany, ale vzhledem k tomu, že bude okolo 50 lidí, tak zase ta zahrada tak obrovská není...no možná by se vešli, ale když si uvědomím to nádobí, skleničky, i když by byly třeba papírový tácky, tak všechno na tom být taky nemůže... tak jsme to zamítli a necháme se obskakovat. No a taky si za to připlatíme. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no ... to je fakt. žádná sranda, taková svatba. my náklady minimalizujeme, naštěstí máme krásnej domek v nedotčený přírodě uprostřed lesů, kde když uděláme pořádnou grilovačku, můžeme halekat a juchat a pindat budou tak maximálně danci a zajíci, takže místo hostiny uděláme tohle. ale na prstýnkách taky šetřit nechceme.
Odpovědět
U mě asi jeden kamínek, u něho ne, aby měl prstýnek s kamínkem, to mi příjde trošku divný. :-D Možná nějak rýhovanej, nevím, zatím koukám a hledám, ale šetřit můžeme začít hned. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
fakt???? tak to je teda síla. ale jinak máš pravdu, je to dlouhodobá investice. a jakej chcete? kromě toho, že bílej.
Odpovědět
Ale zase je to jednou za život, ne?? Aspoň doufám. ;-) Tak se musí investovat a já ho nosit budu určitě a snoubenec slíbil, že taky. :-N Tak ho využijeme. Hlavně nechci nic z aurumu, mám od nich zásnubní s kamínkama a už jsem ho od října 2x reklamovala!!! 8-( Takže jsem ho měla na ruce všeho všudý týden, vždycky si dají 30 dní na reklamaci, zítra jdu pro něho znovu!
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?