Zdravím všechny před pár dny jsem dostala žádost o ruku a termín jsme si řekli, že za rok v září..tak kdo je na tom podobně jako já tak pojdte prohodit pár slov :-)
Teda holky, ja jsem docela rada, ze mame jako fotografa kamarada, ktery se foceni venuje a svatby bezne foti. On nam to udela vice mene zadarmo. No a kapelu mame triclennou, ktera hraje celkem dobre a bezne na zabavach a rekli si zhruba o 5000kc.
Lowe:Co jsem se dívala na diskuzi o hudbě,tak záleží kolik členů tak kapela bude mít,ale myslím,že to bude stát pod 7,000,-Ale počítej raději víc a pak buď mile překvapená:o)
My budeme mít DJ za 3,000,- (známý známého :-D )´,tak jsem ráda,ale jinak DJ se také pohybuje okolo 5 tis
Tříčlenná kapela si prý bere kolem 1150 Kč na hodinu, tak si to můžeš zhruba vypočítat, aspoň teda mě to tak říkali, jak se to pohybuje v Brně, nevím jak jinde. Uvažovala jsem i o CD, ale to se myslím moc nehodí, tak musíme zainvestovat.
ajronka: ahojky
luccy.luccy: jo je to šílený my máme fotografa za 9 tis. docela šílený, kamery se zhostí sestra, tak snad to bude taky pěkný je to amatér, ale snad se jí to povede a kapelu zatím nemáme, ale počítám tak 7 tis.
a to ještě šaty, a různý prkotiny a pak hostina
Pindruzka: je to hodně peněz, ale snad to bude stát za to, když tak počítám, za kapelu, fotografa a kameramana dáme skoro 30 000. A co potom hostina?? =-) No začínáme šetřit.
Ajronka: vítej, a gratuluji k zásnubám!! :-) Kde to budete mít?
Ahoj, můžu se přidat? Natrefila jsem na tuto diskuzi teprve dneska. Mám datum 12. září a mámuž docela nervy na pochodu. To se chci vidět ve svatební den :-| .
no tak to je desny takovahle palka, ja si to ani nezjistovala protoze jak rikam, doufam v toho kamarada. a s fotografem to mam obdobne.teda ne ze by to byl znamej, ale pres znamyho kluk, kterej foti jako konicek, jeho fotky uz jsme videla a moc se mi libily, rikal ze neni drahy tak nepocitam ze si rekne 7000!!! a pak bude jeste asi fotit sestrenka, ma docela dobrej kanon tak uvidime co nalovi :-)
Pindruzka, tak to máš výhodu. Mě kameraman řekl, že si vezme 7000 Kč + jídlo a pití. To chce teda každej, i fotograf, kapela... no a on ten oběd taky není zadarmo, že? Tak aspoň doufám, že se bu´dou krotit v pití. 8-(
luccy tak to ja se taky na videu moc nemusim, ale proste to clovek bude muset prezit :-| jak rikas, na pamatku
jiank s videem, profesionalniho kameramana objednavat nebudu, doufam, ze mi to natoci kamos + sestrihat + hudba, videla jsme od nej takovy maly narozeninovy video a mel to moc pekne udelane tak bych ho chtela poprosit jestli by mi to taky tak neudelal jako svatebni dar ;-)
Tak já jsem právě objednala kameramana a fotografa, tak jsem zvědavá, ale už teď když si vybavím, jak budu nervózní a ještě tam kolem mě bude poskakovat kameraman... no nevím. Navíc se na videu teda moc vidět nemusím, ale zase na památku je to dobrý a pěkně to sestříhá, dá se do toho hudba.Ale těch peněz!! :-S
Jo, škola, to je taky jedna velká hrůza, už aby jsme to měly za sebou, že?
no ja ted akorat taky sprtam, takze mam akorat termin, hospodu a na zacatku unora bych se chtela kouknout po nejakych satech,ale ted na nejaky noviny vazne nemam cas, takze to nechavam az na cerven,to se stihne
pindruzka: no prave ze ja ted musim dat jednu zkousku abych mohla v unoru ke statnicim tak prtoo ted vubec nestiham, a jestli ji zase nezvladnu tak me cekaji statnice taky v cervnu....blba skola:-(
jezisi tak to abych taky zacala, ale nevim kde na to vezmu cas uz aspon dva mesice se dokopavam k tomu abych udelala jmenovky na stul ale porad to nejak nestiham...ale o vikendu s tim zkusim pohnout:-) a to me ceka jeste delat oznamka achjo :-(
ahojky holky,
co se týká novin, takjá už je mám také hotové asi měsíc a půl, jsem cvok, ale raději vše dopředu
jen je musím dát dohromady
jinak jsem je tiskla na obyč A4 a barevné se spoustou fotek, myslím, že se budou líbit
já je mám ready v kompíku...
čekají na vytištění... až se koupí nové barvičky do tiskárny, ty jejich startbarvy jsou hned v čudu, tak až budou nový, tak to natisknu :)
ahojyk, já se dopoledne učila, pan ženich dorazil domů ve třičtvrtě na jednu, takže mazec a odpoledne jsem byla v práci...
a teĎ se půjdu znovu vrhnout na učení, protože opět nemám protějšek doma...
Holky, ja jsem svatebni noviny vubec delat nechtela, ale kdyz uz se tu o nich pise, tak jsem to zkusila zadat do googlu/seznamu a vyjelo silene moc odkazu - tzn. inspirace. Zacinam tak trochu uvazovat, ze neco takoveho take pripravime :-)
Taky se asi vydám do Diplomatu inspirovat, ještě jsem tam nikdy nebyla. :-D
dandalinek: a co to je za ty stránky, chtěla jsem se tam podívat, budu taky dělat noviny a nejde mi to otevřít. ]-(
a nemá taky trošku strach z toho, aby tvůj výběr nezrušil finanční rozpočet domácnosti na další půl rok??? O to mám strach spíše já, protože šatů nádherných je mraky, ale mě se samozřejmě líbí ty nejdražší... :-( budu holt muset zkrotit své touhy a přání a koukat nejdříve na cenu a pak teprve na krásu šatů
dandalinek: my se take budeme divat s pritelem na vse ostatni, krome satu ;o)) Chceme se videt az pri obradu. Ale na vybirani satu se mnou pro jistotu muj pritel chce poslat sveho bratra/svedka, pry abych trochu krotila svou bujnou fantazii (a hlavne fantazii moji maminky)...