Zdravím všechny před pár dny jsem dostala žádost o ruku a termín jsme si řekli, že za rok v září..tak kdo je na tom podobně jako já tak pojdte prohodit pár slov :-)
ahoj holky :-)
tak uz vim stopro termin, tak bych se k vam rada pridala :-) misto uz mame zamluvene a na matrice zaplacene, stejne jako fotografy a kameramana :-)
jizi ty jsi z Prahy, kde to budes mit? uz mate nejakou restauraci?
po oznameni zatim pokukuju, ale nic me zatim uplne neuchvatilo :-(
No v tu chlíi to zas tak super nebylo, nejdřív smyk, tam jsem ještě myslela, že to vyberu, ale nepovedlo se a když jsem se točila v hodinách, tak jsem koukala, aby nikdo nejel a ještě mě nesejmul... naštěstí nic z toho se nestalo a já dopadla do měkýho sněhu a na autě nemám ani škrábaneček... sestřenice to rovnou otočila na střechu...
Tady je ticho po pěšině... :-)
Oznámení zatím neřeším - přijde mi, že je na to dost času. Zato moje podvědomí už nejspíš propadá panice, protože se mi v posledním týdnu zdálo o svatbě už třikrát a vždycky bylo všechno špatně - až jsem se tomu musela ráno smát - v jednom snu jsem neměla šaty - běhala jsem bytě v prádle a hledala šaty - nakonec jsem si musela vzít jedny ještě z tanečních (takový krátký, jasně modrý, který jsem už tehdy podědila :-D), protože mi ty moje v salonu nepřipravili... v dalším zase nebylo hotového nic z těch "prkotin" - tzn. jmenovky na stůl, výzdoba, vývazky a hosté nevěděli, kam mají jet, protože jim nikdo nepřipravil mapičku :-) Já jsem fakt případ... ;-) Jen doufám, že to nejsou nějaký vize dnů příštích, haha...
Petunia: Ty brďo, tak hlavně že jsi v pořádku, to musel být teda super "zážitek" :-/
dadndi: jj, musela jsem hned ten den a teď už zase lítám, sice pomalu, jak začátečník, ale není se čemu divit, když je teĎ tak hnusně... včera jsem jela v noci domu, mlha jak mlíko a nějakej debil za mnou totálně nalepenej a ještě si na mně rozsvítil dálkový, tak jsem mu dupla na brzdy, ať se na mě tak nelepí, idiot...
jinak jsme se včera domluvili, že vyrazíme na svatební veletrh do Pardubic, je to posledního a předposledního ledna :-)
ahojky holčiny, tak jsem se po týdnu vrátila ze služební cesty a hltám opět tyto řádky, Vy jste se tady činily :-) každopádně teď už se budu jen a jen soustředit na svatební přípravy. V únoru jdu s kamarádkou na svatební veletrh do Diplomatu, tam snad načerpám nějakou inspiraci, mezitím bych chtěla dodělat svatební noviny a nechat vyrobit svatební oznámení a pozvánky... já bych chtěla oznámení rozdat až tak 2-3 měsíce před svatbou. Nebudeme mít tolik lidí a myslím, že 2 měsíce je dostatek času nato, aby si všichni z rodiny vzali dovolenou a vše naplánovali. Měla bych strach to rozdat půl roku dopředu, pak se to založí a neustále se to bude řešit po telefonu, kde to je a v kolik, to mi přijde hloupé. Jak se mi zdal přítel ze začátku zdrženlivý a neustále mi říkal, proč už to řeším, že je na vše brzo, tak včera když pro mě byl na letišti mi hlásil, že už se rozhodl, kdo mu půjde za svědka, tak to je velmi příjemná změna... ono to těm našim chlapům v hlavě taky leží, jen to prostě nechávají na nás, abychom to vše pořešili a oni jen přijdou k tomu oltáři říct to "ANO".
petunia: hlavně, že se ti nic nestalo.... hlavně nato přestat myslet a nebát se znovu sednout za volant, držím palce
holky, tak jsem jela na zkoušku a nedojela... auto i já jsme naštěstí v pořádku, jen já jsem malinko vedle... ale hlavně že jsme v pohodě... prostě si chtělo zaparkovat v příkopě a pak jsme ho hodinu a půl lovili z příkopa, takže už bylo po začátku... být to ústní, tak to ještě zkusim, mezi posledníma, ale byl nejdřív test a ten startovali všichni stejně...tak snad mám smůlu vybranou...
Lowe:rozhodně nevypadáš jako babička :-D ,ale myslela jsem to tak,že já jsem s přítele narozdíl od Tebe začala chodit v 26-ti letech.tak že kdybych měla čekat 11.let,tak mi bude 37,a to se nechci nikoho dotknout,ale moc pěkná nevěsta by už ze mě asi nebyla :-S
Cuttysark:tak to ještě že nejsem ty,jinak bych se nemohla 19.09.2009 provdat,protože bych už měla po a ani bych o tom nevěděla ;-)
zirafka82:vím Tě 8-)
ahojky zirafko, já mám svatbu jako ty, akorát o hodinu dřív....my máme zamluvené místo na matrice, v restauraci na hostinu, v pátek jsme koupili šatičky, takže už je mám doma - jsou v albu...a ted vymýšlíme oznámení, prstýnky, kytku, boty a td......
Ahojky holky, můžu k vám ... ? Máme zamluvený a již zaplacený termín 5.9.2009 ve 12,00 hodin, státní zámek Libochovice .-) Jediné co máme je termín, místo hostiny, botky a polštářek pod prstýnky a podvazek a ještě špendlíčky na vývazky ... Vybrané jsou i prstýnky a oznámení.... Toť vše :-) Ale těšíme se na svatební veletrhy, snad načerpáme další inspiraci :-D
vave: neboj, já taky ne :) ale jediný, co mě štve, je ten obřad, ten bych chtěla mít z krku, jinak šaty zatím neřeším, kapelu nechci a fotit nám bude asi kamarád...
Ahoj holky, teda tady to jede :-) , člověk pár dní nemá čas a pak nestačí dočítat ty vaše příspěvky ;-) . Tak to jsem tady snad jediná, která ještě nemá nic zařízenýho :-( . Zatím mám jen představy a spoustu věcí v hlavě, ale nic konkrétního. Říkám si, že je ještě celkem čas .... ale jak nakouknu mezi vás, tak začínám být nervózní ;-) . Jinak já taky studuju, při práci, ekonomku ... dělala jsem po škole tři roky Mendlovku, ale nebavilo mě to a nakonec jsem to ani nedodělala...pak jsem dostala "rozum", hodilo se mi v práci pokračovat ve vzdělání, tak jsem začala studovat znovu a ted jsem ve druháku. Jenže se mi tak nějak přihodilo, že mě tento obor moc nebavil, práce mě nanaplňovala ... tak jsem řešila co dál, protože takový život mě neba 8-) a už je tomu skoro rok, co jsem odešla z práce a pustila se úplně do něčeho jiného - začala jsem pracovat v květinářství a je to super, hrozně mě to baví a tak si postupně štráduju ke splnění dalšího snu ... a to že si jednou otevřu svůj vlastní krásný obchůdek :-) .
Jinak co se týká toho Řecka tak taky můžu vřele doporučit, hlavně ostrovy Sámos a Lefkada, je tam nádherně, měli jsme na celý týden půjčenou motorku a všechno si projeli ... jak se tady psalo, jsou tam moc milí lidi, docela levně, nádherná příroda, moře a pláže .. no my jsme byli nadšení.
Tak fajn víkend a moc to s těma přípravama nepřehánějte ;-) pa
My budeme kupovat tady v Praze takový ty český, ty kulatý jak je ta náplň vidět, ty dáme s tím oznámením a potom babička upeče na hostinu pravý moravský, to jsou takový ty jak když buchtičky. Chtěla upéct i dort, to ji ale asi nesvěřím |-|
Asi to zatím rozdáme rodině, ti nezapomenou, ale kamarádům atd. asi později. Já jsem totiž fakt přemýšlela, že by na to mohl někdo zapomenout. Někam to založí a za 7 měsíců si těžko vzpomene. A potom týden před svatbou všem volat jestli s tím počítají je blbý. ]-( Ale já se na to rozdávání tak těším!! Budeme k tomu dávat koláčky v košíčku a těm nejbližším asi svatební víno. :-)
Luccy: jo, tak to my toho budeme mít asi víc, asi abych si to rozdělila, co :-) nadepisovat to všechno najednou... já bych ještě počkala... stejně ti nejbližší o tom vědí a tak nějak s tím počítají a ten zbytek má čas, u přítele v práci to zatím nevědí a u mně jsme zas jenom holky, tak to jsme si to řekly :) a rozebíráme :)
Petunia: no jsem akční. :-D Teď se právě rozmýšlím, jestli je už rozdat nebo ne. Připadá mi to brzo, aby na to ještě nezapomněli!! :-( Oznámení jsme měli 45x a pozvánek ke svatebnímu stolu 30. Nakonec nám 4 zbyly, ale třeba se ještě rozdají.
jizi: mám, ale je to obrázek z internetu, doma jsme ho sice fotili, ale je to jakýsi rozmazaný. ]-( Teď jsem skončila s nadepisováním obálek, pěkně mě bolí ruka. :-D
barbucha81: kolik si myslíš, že mi je? babička opravdu nejsem
jinak hoilky klobouk dolů, že Vás to baví, ležet v knížkách a drtit se, na to já jsem nikdy nebyla
luccy: mám taky hotelovku ;-) ale nikdy jsem v tom oboru neděla, jsem úplně mimo
Ahoj holky, tak jsme si dnes vyzvedli oznámení na poště, teď jsme ho dali do obálek. Jsem spokojená, líbí se nám. :-) Už jenom vydržet a nerozdat ho hned. =-) Zdá se mi to přece jenom ještě brzo..
Jizi:taky se tím rokem utěšuji,Protože kdyby jsme spolu měli chodit tak dlouho jako Lowe,tak se vdávám jako babička :-D
iwci:ale i tak jsem ráda,že v tom nejsem sama ;-)
Barbucha: exotka nejsi... My se budem v den svatby znát 23 měsíců :-)
A 163cm je nejlepší výška ;-)
jizi: kéž by..tohle je zatím pouze první semestr, já blbka si rozdělala druhou školu a teď upím. :-x
Barbucha: Dva roky nejsou tak málo... A jestli je ta "81" vedle tvého nicku rok narození, tak myslím, že není co řešit :-) A s výškou jsme na tom hodně podobně - mám jen o dva cenťáky víc - tak na co růst? Já myslela, že vybalíš nějaký metr a půl, ne-li méně... ;-)
Iwci: Diplomka? :-)