Zdravím všechny před pár dny jsem dostala žádost o ruku a termín jsme si řekli, že za rok v září..tak kdo je na tom podobně jako já tak pojdte prohodit pár slov :-)
Ahojte. Souhlas s Jizi, zrovna jsem o tomhle nedávno přemýšlela, že už je tehle portál pro nás trochu pasé. Už ta hlavní stránka mě akorát nas..á, když postupem času vidím, že jsou zase jiné svat. sarapatičky a možnosti, které "za nás" nebyly. A taky už nejdou vkládat další fotky a i když bych něco umazala, nebude mít nová fotka svatební tematiku. No sice ještě dítě neřeším, ale tak když je ten kůň spřízněným serverm od BRMS tak proč ne. :-) Sem bych dala odkaz a my už se přece nějak najdem, ne? Taky existuje IP a kdyby nás někdo nemohl dohledat, hodí dotaz sem nebo přes IP.
jizi - ty jsi ještě asi vyloženě zaměstnaná nebyla nebo ano? Myslím tím TPP se smlouvou? Myslím,že se to pak kombinuje nějak s pracákem,ale já taky moc neznám.Nechci tu hlásat nějaké bludy.
Jinak chlap a mimi,no každej asi hned nejásá.Ale když to přijde tak jsou zpravidla rádi. Tak pokud jste se vzali asi spolu plánujete něco víc než jednu postel a společné jméno :-) .
U nás to je že si mimi přejem oba. Třeba včera sme měli s mužem takovej rozhovor,tak mi řekl že by mi toho sviště přál,aspoň bych konečně přišla na jiné myšlenky :-)
Zvláštní to opravdu je =-) ... já bych nejradši začala miminko řešit už po novým roce, ale muž se tváří tak nějak ... nijak - o tomhle tématu je s ním hrozně těžká řeč... Ale snad bere jako reálnou variantu mimča při tom doktorátu, akorát netuším, jak je to pak s mateřskou...
:-o hm..to ani nevim se přiznám.Tak dík za upozornění.
No už se stalo...zvláštní podmínky
:-)
A co ty? Nejdřív doktorát a pak mimi nebo při doktorátu??
Tak to nikde moc nepiš, všechny tři portály jsou plný aktivních adminek, které tě s chutí za víc účtů zabanují, protože správně bys měl používat jeden nick všude - tady, na koni i na BRMS... :-S Proč, to netuším 8-(
jizi - já tam občas taky zavítám,ale spíš tak koukám než se zapojoju a když spíš sem řešila ty administrativní věcičky kolem těhotenství.A stejně vim prd!
Když některá bude chtít tak se tam stejně vydá.
Já tam mám třeba i jiné jméno.nenechala sem si petrajdu ;-)
To byl jenom nápad :-D (a sem by se samozřejmě na novou diskusi dal odkaz... 8-) ) ... já jen, že mě to čučení na svatební šaty nebaví a vzhledem k tomu, že mám zase záchvat rodičovskýho puzení, tak slintám na kočáry a cizí miminka a pupky a ultrazvuky - a z čistě vlastní lenosti, se mi nechce pořád překlikávat mezi koněm a brms ;-)
jizi - já nevím s tím přesunem,...tady jsme zvyklé,..navíc kdo tu delší dobu třeba nebyl ani by nás pak nenašel,....ale samozřejmě se podřídím davu,teď když budu mít konečně zase čas :-D
Ahoj kočky, tak jak je při čtvrtku?
Edvi, jak to vypadá s bojovníkama? Drží se? Přiznávám, že jsem nedočítala úplně poctivě, tak se omlouvám, jestlis to už psala, ale volal tam manžel, aby zjistil, co se stalo?
Zelvi: To znám, kvůli tomuhle k smrti nerada chodím do banky, mám moc fajn bakéřku, ale nejsem dostatečně asertivní, takže si vždycky domů přitáhnu hromadu kravin, který nepotřebuju, muž mě pak peskuje, že jsem praštěná a že se musím naučit důrazně říkat ne, jinak budu platit akorát hromady poplatků a kde nic tu nic.
Jinak já a ty moje klikyháky - studuju arabštinu, letos bych měla končit, tak snad už to k ty trubce dotáhnu a pak se uvidí - v ideálním světě mě vezmou v létě na doktorát :-)
Většinu času teď zevluju na koni, tak mě tak napadlo, jestli bychom se tam nepřesunuly? Totiž - svatba mi přijde jako uzavřená kapitola, přípravy byly super, samotná svatba nádhera, ale jsem ráda, že je to za mnou ;-). A valná část potomky aktuálně řeší, část už dětičky má a zbytek by asi výhledově taky chtěl předat kus genofondu, co vy na to? :-D
jééé, zelvi, to je dojemný.Moc ti to přeju.Už se těšíme na mimíska až se vyklube.Tak doufám,že se tu budem setkávat všichni stále a třeba přibude víc těhulek x-)
jak se mám? no teď když mám za sebou vyřizování ve spořiteně, tak dobře. :-D taky tak strašně nesnášíte když se vám snaží narvat nějakej úžasnej produkt? šla jsem si tam změnit jméno a trvalej pobyt a nekecám byla jsem tam hodinu. ta ženská byla na zabití,..už mě tam zase několik let neuvidí,.....to bylo a nechcete tuhle kartu?....NE,....ale vám se to vyplatí,.....NECHCI,...a za minutu, a vy čekáte miminko, a co pojištění,...atd
Jinak se mám dobře a ta vidina posledního týdne v práci je naprosto úžasná. Miminko i já jsme zdraví, už jsme ho i s manžílkem viděli na 3D ultrazvuku a bylo to úplně boží,...slyšeli jsme i srdíčko,..a viděli prstíky a nosánek a jak mimiškovi proudí krev,..páteř,...a už víme i co to bude,....ale je to samozřejmě tajné....Pěkně se mi začíná zakulacovat bříško a musím říct že jsem zatím na něj hrdá,...a vůbec si nepřipadám jako bandaska nebo tak něco,..jak jsem slýchávala od těhulek v okolí.,....manžel se v každým nestřeženým okamžiku chce mazlit s bříškem a povídá si s miminkem,...je to prostě úžasný a od toho ultrazvuku hlavně pro manžela je to takový intenzivnější....protože viděl jak mele ručičkama atd.
Jediný co jsem měla před čtrnácti dny za problém,....začala mi růst osmička a měla jsem tam zánět,...a nemohli mi s tím v celku nic,...jen vyplachovat čaji,...ale už je to dobrý,...ale trpěla jsem jako pes,..... :-D
já si tedka byla vyzvednout stravenky, našla jsem se tam pod novým jménem a suveréně jsem se chtěla podepsat starým :-) pak sjem šla podepsat telefon, tam zase jsem pod starým a tak sjem byla ráda....dneska jsem si ofotila starou občanku, když mi jí dneska seberou, abych měla památku :-)
aci - tak to máme stejnej přístu :-D
jana :-) no já se podepisuju pořád po staru.Protože mám ještě starej ŽL na staré jméno ani to jinak nejde,ale jsou situace kdy už musím nově.Takže než něco podepíšu musím se nejprve rozmylslet jak :-) Jinak hřeším na to,že třeba smlouvy jako stavebko atd. můžu změnit později.
ahoj holky,tak včera jsem si zašla pro novou občanku,a stejně jak jsem ji přebírala,podepsala jsem se začátátečními tři písmeny po staru :-N ,takže zase bylo škrtání....jsem debil :-N ,prostě se ted vůbec nepodepisuju,tak mi to vždycky trochu později dojde :-D ..... Takže se momentálně chystám do města i s malým (nemám hlídání),a letím si změnit účet,telefon.....pojišt. nestihnu,to je dosti od nás daleko....takže je to běh na dlouhou trat :-| a vůbec se mi do toho nechce !!! :-p
Mějte se.....
ahoj zelvi : no tak se těšíme, až tu pak budeš pečená vařená :-)
já bych si měla jít vyzvednou občanku,ale nechce se mi...a pak budu muset začít obcházet banky, pojištění at ak, vůbec všechno....
Ahoj holky,. já jsem ale ostuda že? nemám vůbec čásek sem za váma chodit, protože v práci zaučuji novou kolegyni a po pravdě jí to víc nejde než jde, takže jsem z ní úplně vyřízená. Ale ještě týden a hurá na neschopenku.jestli ještě někdy budu čekat druhé dítě, tak jdu okamžitě na neschopenku, odmítám se nervovat a někoho zaučovat.ale až budu doma,to už budu mít času, že tady určo budu denně.
Koukala jsem že se tady probírá placení umělého oplodnění,....kamarádka to teď taky podstupuje,..poprvé,..a musí si zacálovat tři tisíce za injekce, který si bude doma sama píchat do břicha a pak další osmnáct tisíc za oplodnění.nevím úplně přesně za co to je, ale už je s tím seznámili.
Dneska jdu vyřizovat přepisy účtu a všech penzijek, buřinek,..atd tak doufám že to půjde jako pomásle :-D
edvi:Nesmíš to bzdávat,tři jsou taky šance.moc ti držím palečky ;-)
krtek:Určotě něco najdeš, tak bys byla nějakou dobu na pracáku no.Já myslíš,že skoro v každý práci jsou víkendy to si člověk moc nevybere.Já jsem vloni sloužila třeba vánoce :-(
katcha:Tak to je fajn tak ses do toho vložila jo.Já jsem si konečně nechalapřidělat fotečky a začnu tvořit druhý svatební album s fotečkama 15 x 20 cm ;-)
edvi: Tři jsou pořád dost! Musíš zkusit myslet pozitivně - dobře naladěná mysl je často polovinou úspěchu. Takové trochu hloupé přirovnání - ale opravdu je vyzkoumáno, že pokud se člověk s něčím smíří a přijme to (nemoc apod) a rozhodne se bojovat a nevzdát, jsou větší naděje na úspěch.
krtek: Tak to s těmi konkurzy je nemilé, ale já si opravdu myslím, že ty nejlepší inzeráty se objeví až kolem prosince, jak lidi začnou měnit zaměstnání k novému roku. ;-) Takže vytrvat :-)
Aci: Ono to s tím biologickým materiálem a člověkem obecně není moc jednoduché. V medicíně totiž nikdy nic není 100%, existuje určitá biologická variabilita - všichni jsme jedineční, nikdo není stejný, co jednomu vyhovuje (myšleno léky apod) druhý mít třeba nemůže nebo to na něj nepůsobí. Někdo má slepé střevo 5cm, druhý třeba metr. A tak je to asi i s těmi vajíčky, tam je tolik faktorů, které to ovlivňují...
katcha: No vida, ty máš aspoň pěknou zábavu. :-)
edvi: Aha. Jak jsi právě psala o těch dvou, takl jsem si řikala - a když ne, tak co to jedno chudák? To se na něj vykašlou? :-N Jak řikám, ještě se nevzdávej, pořád je tam šance ;-) A pátek je už pozítří, to vyjde!
Krtek: i když zbyde jednou tak ho zavézt můžou. jen se ta šance snižuje tak na 15% V drtivé většině se zavádějí dvě aby byla aspon nějaká šance, že se chytne jedno z nich. Já už budu ráda za jakékoliv.
Katcha,:tak to uvidíš z druhé strany. ;-)
katcha: Jo, Ctěnice - taky jezdíme často okolo odbočky ;-) Tuhle jsem potkala inzerát - hledali tam recepční. Škoda, že je to od nás tak z ruky. Navíc bych se tim nezbavila víkendovejch směn :-|
Ahoj holky. Vím, že tu teď řešíte spoustu problémů, a myslím na vás, kudy chodím. Ale mě těď potěšila jedna místní nevěsta, když mě požádala o rady- jak a co, že chystá svatbu. No tak já v tom zase lítám a doufám, že jsem ji neodradila závalem prvotních informací, protože si to celkem užívám, jak lovím v těch svých složkách a vzpomínám, jak jsem se chystala na svatbu já. A že jsem toho oběhala a obtelefonovala... :-D .
Krtek: jinak na tebe si vždycky vzpomenu, když jedem po Praze a vidím tam tu odbočku na Ctěnice :-)
klara: A víš, že já bych si odpočinula docela ráda? Akorát se bojim, že to musí bejt docela na bednu - to vědomí, že odpočívám "z donucení", navíc peníze pak začnou ubejvat... Jsem si to zažila kdysi dva měsíce a úplně mi to stačilo :-| Ale to jsem ještě studovala, tak mě aspoň nemusely zajímat nějaký pojištění a tak. Na druhou stranu - taky jsem nedostala od státu ani korunu. Takhle aspoň na půl roku dopředu vim, že dostanu aspoň něco ;-) OPravdu zle zašne bejt až tak v červnu, to už půjde vážně do tuhýho :-N
edvi: teda to je složitý, holt to všechno závisí na příliš mnoha faktorech :-( ale i ta 30% šance je lepší než žádná šance, takkže budeme držet všechny palce, aby to ty zbývající tři do pátku vydržely :-)
krtek: neboj, já myslím,ž e si určitě něco najdeš, hledáš teprve 14 dní....