Nevěsty ze září 2009

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Zdravím všechny před pár dny jsem dostala žádost o ruku a termín jsme si řekli, že za rok v září..tak kdo je na tom podobně jako já tak pojdte prohodit pár slov :-)
Odpovědět
Profilova fotka
salomme: myslis na obradu? budeme mit zivy klavirni doprovod :-) a na hostine pak DJ 8-) :-D
Odpovědět
ten můj bude mít tmavě šedý oblek a já svoje šaty ještě nevím :-( jednu jsou ivory a ty druhé bílé, no tak uvidíme, jakt odopadne...
Odpovědět
Profilova fotka
salomme - no já osobě taky nemám přehnané mínění a když jednám o nějaké technické věci,tak si naopak myslím,že je výhoda,že jsem ženská.Chlap,přesně jak píšeš je pak ochotnější a myslí si stejně svoje. Jinak budem mít normální kapelu,kluky co maj kytary,nějaké klávesy a hrajou tak nějak všechno.dechovku jsme zakázali a country bude jen občas na cd během přestávek.
Odpovědět
Profilova fotka
krtku: tak me se zenich ve svetru taky nelibi, al etady mame vysvetleni pod gratulacema od nevesty :-) .......Ženich se v saku necítí dobře a tak se hledalo jiné řešení. Já myslím, že podstatný ve svatební den je právě to, aby oběma bylo krásně. A v saku by se manžel pořád ošíval a řešil ho. Takhle se cítil dobře, byl nádhernej a ten nej. Svatba nebyla zrovna tradiční, ale to jsme ani jeden nechtěli. Proč taky, byl to náš den, tak jsme všechno naplánovali přesně podle našich představ a všechno vyšlo:). Rodiče a všichni nám blízký byli nadšení a to pro nás bylo důležitý. Ale závěrem, všem za názory děkujeme a těm co si rýpou, pmohu jen popřát, aby je podobné poznámky po vlastní svatbě nepotkaly........ ale asi bych to taky vyresila radeji nejak jinak :-) ale myslim, ze ma nevesta pravdu, proc by se mel citi neprijemne, ze? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jizi - vidle neměl,jen opratě a hnal kočár rychle k obřadu. Možná rychle proto,aby si to nevěsta nerozmyslela ;-)
Odpovědět
A jakou tedy budete mít hudbu? My asi jen CD....I když se bojím, že rodičové budou chtít aspoň harmonikáře, aby si mohli skočit v kole....
Odpovědět
Jednat s lidma je docela těžký. Hlavně, pokud oni nechtějí pochopit...to mám v práci pořád. jak arci psala o tom telefonování ms tím autoservisem - tak na tom jsme stejně. Ale už jsem se naučila, že není ostuda přiznat, že něco neumím nebo něčemu nerozumím, když je to absolutně mimo můj obor a zejména před pány. Jsou pak ochotnější a nech si klidně myslí, že jsem blbá ženská...já vím, že oni zase neumí a nerozumí spoustě jiných věcí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
lowe - no nějak to už dopadne,taky sme možná měli dát na klasiku.Aspoń v oblečení :-D . Jinak holky včera babička přišla s tím jak se těší na tu naší svatbu a na tu naší kapelu. Jenže její představa byla taková,že bude obřad a někde v rohu nám bude fidlat nějaký muzikant na housle,pianista a saxofon :-D . nevím kde to sebrala,ale tady je to vesnice a jdou tu strašný drby.Já bych takovou svatbu nikdy nechtěla. Netvrdim,že je to špatně,ale k naší povaze by to byla jak rána palicí.Babička bude asi sklamaná.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Petrajde: A měl v ruce vidle? :-) U nás má ženich černý oblek a já šampaň šaty ;-) V bílých jsem vypadala jak vyblitý zelí, to fakt nešlo - tak snad nebudu na fotkách zapraná :-D
Odpovědět
Profilova fotka
lowe - moje řeč a určitě ještě naučí :-( :-(
Odpovědět
Profilova fotka
petrajda: já jsem o ženichovi měla jasno hnedka, černý oblek a hotovo já jsem původně chtěla taky šampan šaty, ale ženich řekl, jak ty píšeš, prej ty vypadají jak zapraný, tak mám nakonec čistě bělounké šatičky a myslím, že spolu budeme ladit s tím telefonováním, jsme na to asi všechny dost podobně, jak říkám, život nás naučil ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jinak když se bavíte o kosočtvercovim ženichovi,tak známá zase jednou vyprávěla,ale už je to docela dlouho,že byla na jedné venkovské svatbě -nevěsta květinový šaty,proč ne slušely jí a hodily se k jejímu typu a ženich měl kostkovanou flanelovou košili a rifle.No každý ať si to udělá podle svého,ale zas nějakou úroveň by to mít mělo.My si z naší svatby děláme tak trochu legraci,ale v neoprénu :-) ,jak původně muj ženich navrhoval,taky nakonec nepůjde.
Odpovědět
Profilova fotka
ono šlo hlavně o pár fotek.A tady na té bylo jasně vidět,jak je důležité volit oblečení i kvůli focení.To že šaty a oblek byli šampaň vím odjinut,na fotce oba vypadali,že jsou oba v býílim.Tohle tvrdí vždycky můj přítel,je fanda do focení,že třeba černý oblek a šampaň nevěsta pak vypadá -ta nevěsta :-) -jako že je "ušmudlaná".To jsou takové kontrasty.Ale záleží pak na fotografovi jak pak ve finále fotky upraví. My to máme tak že já mám šaty bílé a ženich svetlešedý oblek,ale protože je taky blonďák sem začala trošku váhat.Ale byla sem u toho,když si to zkoušel a seklo mu to.No já nevim jestli sme neudělali blbost. No jinak co se telefonování týče,tak sem se do toho musela taky težce vpravovat,ale už sem psala,že sem osvč,tak mě to prostě muselo všechno dokopat,protože řadu věcí si holt musím obstarat sama.Jinak kdy te'd nerada telefonuju,jen když jde o nějakou nepříjemnost,což je logické ,ale někdy se nepříjemnosti po telefonu řešej líp :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
Sarkajak: Rozhodně :-) ... mně na ty svetrový svatbě fascinovala ještě jedna věc - všimly jste si, že všichni chlapi-svatebčani, byli v oblecích a kravatou? ...
Odpovědět
Profilova fotka
petrajda: sněhulák, dobrý, to by měl slyšet můj přítel, který taky není žádný hubeňour, navíc ani moc nevyrostl, a chtěl světlý oblek, jo a je špinavej blond, tak jsem mu to rezolutně zamítla, že on prostě takovej oblek mít nemůže, i paní kde jsme ho kupovali, řekla, jasně černý, nebo tmavý, v žádném případě světlý ale toto bych mu přála slyšet :-D ¨ jinak něvěsta jak panenka a ženich to takhle pokazil, asi jsem také staromodní, ale prostě oblek by byl hezčí
Odpovědět
Krtku: ten telefonát zvládneš ;-) , jde přeci o svatební šaty... :-N =-) . Být Tebou, tak tam zavolám, tento způsob jednání se mi nezdá úplně šťastný... :-| ]-( . Já to mám obecně s telefonováním jak kdy, někdy pohoda, někdy blok... 8-( 8-( Svetr na svatbě nic moc, s tím golfem jste to trefily :-D :-D , ale každý to má podle svého gusta ;-) ;-) Jizi: dáš boty do alba? :-)
Odpovědět
Článek se načítá
jizi: já se nazačátku v práci toho úplně děsila a fakt jsem se potila hrůzou.... :-( Ale tedka už je to dobrý :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Petrajda: Sněhulák, haha, jsem si poprskala kafem monitor - není nad bujnou fantazii po ránu... Jinak jsem se včera úplně zapomněla pochlubit, že jsme sehnali u Bati nádherný boty pro muže na svatbu, jsou fakt bomba :-) Zelvi, Aci: S tím telefonováním to u mě bude asi muset být stejný jako u vás - jinak to nejspíš nikdy nezlomím :-|
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky,já věděla,že zas nebudu moc dočítat. Mám teď internet jen v práci a teď sem dva dny v práci byla či spíš nebyla,ale dnes tu jsem sama, nic se nikde neděje žádné problémy. K té svatbě od krtka,ženich fakt vypadá zvláštně. Nikdy sem teda nebyla stryktní,že by se všechno mělo dodržovat,sama nedodržuju,ale jak s pan snoubenec oblékl se mi taky moc nelíbí. Já navíc moc nemám ráda tyhle skandinávské vzory ,jak byli jeden čas modní,tak to byl děs! Ale ted sem nedávno viděla fotky z jedné svatby,nevěsta šampaň,ženich taktéž a vzhledem k tomu,že on je tak trochu korpulentní,tak vypadal spíš jak sněhulák,měl ještě k tomu oranžovou kravatu :-) . No taky kritizuju a sama sem zvědavá na nás :-) . Co se financí týče tak mi máme taky vše dohromady. učty máme sice dva,chtěla sem zřídit jeden,ale mě víc vyhovuje poštovní a přítel chce mít internetový bankovnictví a já sem zas proti tomu.Takže když dávám peníze na stavbu,posílám to na přítelův účet a z něho převážně čerpáme.Můj účet je spíš takovej ten "šetřící".Aby sme neutratili všechno :-) .
Odpovědět
zelvi: nápodobně...tkay jsem se dřív bála někam zavolat,a le od tý doby, co musím telefonovat pracovně jsem to docela překonala :-) akorát teda, když volám do autoserivsu, tak nevím..nerada po telefonu mluví o věcech, kterým nerozumím
Odpovědět
Profilova fotka
Holky dřív jsem byla taky stydlín, ale práce mě naučila, moje práce jednat s dodavateli, takže buďto musím být suveren :-( a musím mít navrch, nebo tam nemám co dělat.
Odpovědět
jizi: :-N A taky je gól, když ten na druhým konci mluví třeba zároveň s někým jiným. Na to je expert můj přítel (ten během hovoru komentuje práci na počítači, kterou právě dělá) a taky jeho maminka. Minule měla na každým uchu jeden telefon a domlouvala nám třem (s tou osobou na druhým drátě) společnej sraz. Fakt úžasný - já pořád nevěděla, jestli mám mlčet, nebo se vyjadřovat, tak jsem se každou chvíli nablble ptala "to jako já? to bylo na mě?" :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Krtek: Kdyby mlčení! Já bytostně nesnáším, když mi ten druhý nerozumí! Víš, takový to: "Františka Vopičková, dobrý den, já bych..." "Kdožé? Cožé? Já vás neslyším??" ... Brrrr... :-)
Odpovědět
No to já nerada i osobně... Před, během, a dokonce nejvíc po schůzce s fotografkou jsem byla totálně mimo, úplně jsem cítila, jak jsem trapně rudá, zpocená - a přitom je to fakt moc fajn pani! Ale do telefonu navíc člověk nevidí reakce, navíc to trapný oboustranný mlčení, co se občas přihodí =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Krtek: To si můžeme vzít za ruce a vyrazit směr Království bez telefonů :-) Nesnáším telefonování, mám z něj regulérní fóbii - když jsem se měla objednat na zkoušení šatů, hodinu jsem se rozdýchávala, než jsem tam zavolala... hrůza ... Takže tě naprosto chápu!! ;-)
Odpovědět
jizi: Když já navíc tak šíleně nerada telefonuju s kýmkoliv kromě rodičů a přítele :-N A vůbec, já jsem děsnej stydlín - já se musela kvůli zařizování svatby tak překonávat, bejt to před pár lety, tak to nezařídim - bych se prostě styděla někam volat a chodit domlouvat, jsem nemožná :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Krtek: Taky mi to přijde trochu jako: "Jééé, sorry, já zapomněl, že se dneska žením. No nic, dopatuju si tuhle jamku, a pak vyrazím..." - nevím, kdyby to měli někde na pláži / útesu / v jeskyni / atp. a ona nebyla nevěsta jako ze žurnálu sakum prdum se vším, co má mít, tak jo, proč ne... ale taky mi to přišlo krapet nesourodý... A přesně tak - pokud si sem dám svoje fotky, musím zákonitě počítat s tím, že se objeví lidi, kterým se nebudu líbit, kterým bude naše svatba připadat třeba přeplácaná, zbytečně pomézní nebo naopak zase málo... a budou mě komentovat - jestli mi to bude vadit, fotky sem nedám a vám třeba pošlu odkaz na nějaký web, kam je budu moct dát s vědomím, že je neuvidí nikdo, koho vůbec neznám... (muž příjemně překvapil - i jemu to přijde divný :-D) Sedmá, osmá mi ještě nijak pozdě nepřijde... Klidně tam brnkni (teda, teď už asi ne ;-))
Odpovědět
Holky, já už začínám bejt nervózní z těch šatů. Už jsem tam chtěla dvakrát z práce zavolat (páč domů chodim docela pozdě a volat někam kolem sedmý, osmý večer už mi přijde blbý), ale pokaždý si zapomenu doma jejich číslo :-N
Odpovědět
Já už radši mlčim, nerada bych někomu ublížila... Každopádně můj nastávající se vyjádřil, že by tak klidně šel taky, kdyby ovšem neměl odpor ke svetrům :-D
Odpovědět
podle mě to je strašný .... :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?