Zdravím všechny před pár dny jsem dostala žádost o ruku a termín jsme si řekli, že za rok v září..tak kdo je na tom podobně jako já tak pojdte prohodit pár slov :-)
Estrellita: Pokusila jsem se vysvětlit svoje stanovisko a fotka je dovolená... Akorát z toho mám celkově takový mizerný dojem - ani ve snu by mě nenapadlo, že se tu budu přít s adminkama... :-|
Salommme: Já jsem hrozná skleróza, vím, že jsme to tu řešily, ale který šaty jsi nakonec vybrala?
Závoje se mi moc líbí - hlavně ty dlouhatánský... akorát já mám smolíčka, protože se mi nehodí k šatům...
A co se peněz týče, tak to skáče neuvěřitelným stylem - největší pálka bude 100% pití na hostině - už předem se děsím toho, jak to bude vypadat...
est: Jaky falesny culik??? To jsem asi jeste nevidela... =-)
O nějaké čelence uvažuju, ale jen něco malého...A nebo případně ten závoj, sice jsem ho nechtěla, ale jak teď koukám na fotky holek, tak se mi to začíná líbit....
salomme: co nejakou celenku?
muzes mit rozpustene, nebo takovy ten falesny culik. no a nahoru bud celenku, a nebo zavoj z vrchu hlavy :-) to vypada s rozpustenyma vlasama moc pekne!!!
jizi: hmm, koukam, ze jsme tiply dobre, kdo za tim stoji ........... 8-( no a jak jste to vyresily?
salomme: my taky nemame temer zadne zbytecnosti, ale prave nejvetsi suma je za jidlo, pak za obrad, kytky, prstynky .... ono to pak silene rychle naskace :-(
jani: Ahojky, šatky sis vybrala hezké ;-) My budeme mít od 25 lidí nahoru, záleží, na kolika příbuzných budou trvat rodiče. A rozpočet jsem ještě nepočítala - něco máme ušetřeno, tak snad to bude stačit, nechci kupovat žáídný zbytečnosti, ale jsou zase věci, na kterých šetřit nechci (fotograf, prstýnky, oblečení).
Tak už se Ikarkulka ozvala, snad to vyřešíme... doufám, že to nedopadne tak, že já se budu točit na tom, že je tam bota a ona, že je tam kocour... Vždyť je to celý absurdní...
... co se rozpočtu týče, tak u nás bude na oběd asi 30 lidí, večer 55 a pohybujeme se zatím bez svatební cesty kolem 100 000 ... je to síla - doufám, že to bude stát za to! :-)
uz vidim :-)
jani: saty jsou krasne romanticky :-)
a kdyz jsem videla odkaz, tak jsem videla i dalsi otazku - takze my budeme mit na svatbe 60 az 70 lidi, a rozpocet cca 120 000 - 150 000 :-p doufam :-p ufff, takhle to vypada uplne nechutne :-(
jizi: napis anaxamon !!! a vyreste to. tohle je fakt pakarna. at ti proste reknou, co je za problem.
kde ma jana saty? ja jsem asi moc pozorne nedocitala :-N
Jani: šaty jsou moc hezký! ... A pokud jde o dva svědky - chlapy, za sebe myslím, že je to úplně v pohodě :-) S vlasama taky nevím, co udělám, asi něco jednoduchýho, ublízlýho, mým hodně zdobený šaty, tak ať nevypadám jako maškara... Na prstýnky jsme si nic vyrýt nenechali - vím koho si beru, i kdy to bude a jestli to někdy zapomenu, tak to bude asi jedině dobře :-D Ale "krleš" je super... ;-)
Dámy, jsem na**tá jak jetel - bota je zase pryč, tak to ne - buď mi dámy adminky vysvětlí, co s ní mají za problém nebo se tu s vámi rozloučím, já se od někoho, kdo se realizuje tím, že si na postu admina svatebního webu kompenzuje pravděpodobně nedostatek moci v reálném světě, buzerovat nenechám - ta bota je moje svatební, stokrát víc to souvisí se svatbou než prádlo nebo třeba ohňostroj, co v albu mám a zůstává tam (doufám, že teď zmizí, haha) a to, že u toho leží zvíře je detail, kdyby tam byla kuchařka nebo děcko, bylo by to naprosto stejné!! Boha jeho... To mi hnulo žlučí...
... jdu vás dočíst...
jani: ale vsechny formulare ti daji na matrice,nemusis si to tisknout !!!
a nechces si zalozit album? ;-)
krktu: tak to bych si tam to "krles" teda vyryt dala :-D to je super!!! mne to prijde lepsi, nez jen datum a jemno, jsem to tu uz jednou psala, ale jsme si s pritelem rikali, ze vime, jak se jmenujeme a dulezitejsi, nez datum svatby je to, od kdy jsme spolu, ze to stejne budeme vzdy poctat podle nase vyroci. no a kdyz budeme senilni, tak si stejne nevzpomeneme, ze to mame na prstynku :-D
Janičko - jo jo formuláře jsem našla celkově potřebujeme tři, když dáš do googlu Matrika Bystrc tak to tam pak najdeš. Ale mají v hlaviš´čce jejich iniciály
krtku- jj,myslela sem tebe :-) Já vím,že to byla taková záplata,psala jsi to.Já jen reagovala na ty prstýnky, to víš závidím těm ostatním co ho dostali ;-) :-) .
janicka - šaty které se ti líbí jsou moc pěkné. nelituj,že nejsou korzetovky, mě naopak přijdou šaty s ramínky užšími či širšími velice pěkné a vkusné.
no jinak sem sem jen jukla a jdu chrnět.Zejtra nás čeká ta sláva,tak se chci na to vyspat. Jo jinak sem přistihla přítele jak kouká po svatebních fotkách.On je zejtra za toho fotografa.Tak sem myslela,že se nechává inspirovat,jak a co se fotí,detaily a tak. Nakonec z něj vylezlo,že čučí po těch technickejch detailech,jako jakej foťák fotil tu či onu fotku,clona časy, s bleskem bez blesku. teprve za hodnou chvíli si všimnul,že na těch fotkách je občas i nějaká nevěsta a ženich :-D :-D.No jo - je prostě blázen do focení.
Pane jo, ještě jsem se ani nesrovnala s faktem, že odpočítávadlo v plánovači má jenom dvě číslice, a teď koukám do alba - místo 3 měsíců už jenom 2 a 30 dní :-N Občas si fakt přeju, aby už bylo po všem. Nebo aspoň po těch přípravách, aby byl den D, všechno nachystáno, připraveno... A hodně se začínám těšit, až si pár dní po svatbě sednem nad fotky (nebo aspoň já - drahej fotky obecně moc nemusí), s pocitem, že už patříme k sobě i oficiálně, že už nejsem "slečna X...ová", ale "pani Y...ová" x-) A na Vánoce už budeme moct napsat na přání "přejí Y...ovi" x-) x-)
jani: Tak jednim okem jsme rkla - jo, je to stejný. Dobrou!
estrel: Teda, to vaše takný sousloví by mě zajímalo :-N No mě napadlo, že my bysme si tam klidně mohli dát to "krleš", jakožto údajné požádání o ruku. Mezi známejma a v rodině už je to normálně "veselá historka". A jak tě požádal? No, normálně, "krleš" :-D :-D (To už jsem totiž byla fakt docela na nervy, jak se to táhlo a pořád žádný vyslovení se, tak jsem mu vysvětlovala, že bych to i zařizovala, klidně i všechno, ale že se to musí s nějakým předstihem a abych teda mohla začít, tak někdo - jako on - musí říct to "krleš", jako že jo, jdeme do toho, můžeš zařizovat. Tak to po pár minutách ticha u nějakýho filmu na Nově řek :-N :-N )
jani: tak my mame na prstynkach vyryte takova nase tajne souslovi, jinak ani jmeno,a ni datum :-) prstynky mam v albu a uz je mame doma, tak na ne chodim koukat x-)
dobrou a zas se tu ukaz :-)