Zdravím všechny před pár dny jsem dostala žádost o ruku a termín jsme si řekli, že za rok v září..tak kdo je na tom podobně jako já tak pojdte prohodit pár slov :-)
jani: fakt i na konikovi se to resilo, jo? :-)
no prave, kdyby on si vzal nejakou lila kosili, tak je to podle me jeste OK .... mno
jani: ja jsem je tu v albu mela hodne dlouho, ale uz jsem je smazala :-) ale najdu je na www
Krtek: Jsme měli včera doma taky Itálii - nejspíš byly nějaký skvrny ny slunci ... :-)
Jani: Teda oboje jsou nádherný - myslím, že tu budeš z nás jediná s dlouhým rukávem - paráda!! :-D
Jinak se mi zdál další skvělý svatební sen - byla zima a moje sestra-svědkyně přišla oblečená v džínách a dvou svetrech (nějaký tlustým hnusným šedivým a přes něj měla bílej) - strašně jsem se v tom snu vytočila, k tomu ji začala naše máma obhajovat, že jí přeci nebude zima!! :-) ... Nechci vědět, co se mi bude zdát týden před svatbou!! ;-)
Esteril a kdepak máš Ty svoje šaty..jinak teda 8000 je fakt ranec....ale na šatech bych taky šetřit nechtěla..raději si zaplatím s rukávkem nějaké dražší francouzské,ale budu vědět,že mi sluší a že se v nic cítím. dobře...než to nějak pyklíkovat jen s korzetovkama a pak se pořád ošívat,že v tom mám ramena jako Xena.
Mimo gigaprsou mám totiž problém s tím,že mám nemocná záda,takže je mám občas docela dost napuchlá,chodím na masáže,ale nepomáhá mi to...
Víš co oni tady alespoň trochu ladí..ale myslím,že všichni řeší tu fotku s ženichem v lila svetru..ten se dokonce dostal až na koníka....a oni to měli hloupý v tom,že ona krajku a on pleteninu..to moc k sobě nešlo....
A pak ještě ty desátý..(ona má za sebou vě vázy s růžema)
No uvidíme co zjistím v úterý...
Nikde jsem neviděla tolik hezkých šatů,které by splňovaly můj požadavek na rukávek!!!!
holky, jak jsme se bavily o tom zenichovi ve svetru, tak pridavam fotku, kde je zenich taky lezerne obleceny a presto to vypada dobre :-)
http://www.beremese.cz/album/view.php...
Jani, tak rekni koliktae jsou to saty od zacatku :-) to pujcovane je dobre. ja mam za 8 000 kc, protoze jsem zrovna chytla akci v Andelskem svatebnim, kdy meli 2 000 kc slevu :-p
Jééé ono tam skáče pořád to stejný..tak to mne mrzí.....
Uvidíme,pojedeme tam v úterý,tak snad si vyberu.Půjčovné mají od 4 do 6 tisíc.
Mayner a máš je na obrázku???Hoď odkaz..
Dobré ranko holčinky,
včera jsem toho měla nějak moc,tak jsem se ani nedostala ke kompu.Ahojky Sidi..spolu jsme se ještě neseznámily ;-)
Prosím Tě pročpak se Ti nelíbí ta Adina???Já teda o Praze uvažuju jako o poslední možnosti..nedokážu si představit 3 x jet 120 km kvůli šatům.Ty co jsem dávala do odkazu mají sice taky v Praze,ale napsala jsem jim tam,zda by bylo možné si je třeba v Praze vyzkoušet,ale pak by mi je hodili do Teplic(kde mají taky pobočku a já mám jednodušší se tam dostat).
Zítra snad půjdeme na ten úřad,jen Pepča má noční,tak zase bude brblat..rozčílí mě a bude!!!To už vidím. :-p
sidi: tak to je teda dobre. u nas uz je jidlo uzavrene, jen tam pojedu dat na konci cervna zalohu jeste za jidlo, a nechat si to vsechno podepsat,a le jinak jsme jiz na vsem domluveni !!!
sidi: a jak to mas zarizene s tim dortem? dovezou ti ho tam?
sidi: ty jo, to je super cena. kde ho nechavas delat? :-)
krtku: no jo, to se obcas stava. u zenskych je aspon jasny, kdy ta blba nalada bude, u chlapu je to mene predpovidatelne :-D
krtek:Tak holt budeš muset vydržet ještě týden.To mé drahé polovičce ted docvaklo,že se svatba blíží a začíná řešit věci pro mě vyřešené jako co bude k obědu proč budou knedlíky a zelí když on by chtěl svíčkovou a tak.Takžemám pocit začínáme znovu.Výlet byl parádní byli jsme i na Červený na lodičkách,ale jsem úplně K.O
Já chci taky na výlet :-( Jsem se snažila ho ukecat v úterý do Podolí (kamarádka je bohužel na dovče) - výsledek: 100 + 1 výmluva :-S no, taky na sebe dneska moc nemluvíme - jako ne že bysme byli rozhádaný, ale nějak neni nálada. A to jsem v práci uvažovala, jak je spousta věcí, co mu chci už třeba tejden říct a nějak na to neni čas. Hm, tak teď čas je, a zase nejsou podmínky...
krtek:To víš chlap jak se špatně vyspí toje lepší naněj nemluvit,Rodiče minaštěstí neřešíme ty jeho sice bydlí 3 km od nás ale vidíme je tak 5x do roka,takže paráda.
My byli dnes na výletě na Hluboký,byli tam svatby a musím říct,že to prostředí prostě nádhera
Nám to dneska hapruje i doma... Mladej vstával po pr... a ještě to hází na mě, že to vyvolávám. (např. do telefonu: já - Ahoj! On (otráveně) - Co jeeee? já - chce se mi říct ho..., komentuju "ten tón", on - No a co mám řikat, když začneš TAKHLE, já - a čím jsem jako měla začít jiným než pozdravem??? =-) :-D) Prostě protivnej jak noc, včera jsem razantně odmítla další návštěvu u "jejich", že by to bylo tim? jenže já mám fakt dost práce doma, fakt už nemá jedinou čistou a hlavně vyžehlenou košili... A s další návštěvou u nich jsem nepočítala, většinou jezdíme párkrát do roka a byli jsme tam před měsícem, navíc jsme se viděli ještě jednou mimo, plus se ani nezeptal a rovnou mi oznámil, že jedem na oběd - tak jsem mu oznámila, že jedině v případě, že si ty košile vyžehlí sám (je dneska celej den doma, já do šesti v práci) :-p :-N . Zítra mám po hodně dlouhý době den fakt sama pro sebe, těšim se na to už od středy. A u jeho rodičů jsem vždycky "zpovídaná" já, drahoušek si pustí bednu, sní oběd a nevnímá... Sakra. Jsem tak trochu doufala, že pojede sám - ale prej co by tam beze mě dělal =-) No co asi, jsou to jeho rodiče =-) Pradon za ten slohovej útvar, ale jsem dneska fakt rozladěná...
jizi:Takuž hotaky vidím, je kouzelnej.
zelvinka:Já nejdřív chtěla na ty dílky,pak kulatej ale z hranatýho se dá nakrájet prej vic porcí.Jen ho budeme mít vínovej, tak jsem na něj zvědavá.
jizi - ta fotka je krásná, jak s pohádky,...když zapojíš fantazi ijak se k té botce tulí,..je to bomba
Sidi - dortík je super, taky jsme se rozhodli pro hranatej.
jizi:Já tm žádnýho kocoura nevidím?
janička:Ahoj,taktě taky vítám, já jsem byla nějak mimo,šaty jsou krásný, tak hlavně aby ti sedli.Jinakpevný nervy s vybíráním,a nedoporučuju Adinu v Holešovicích.Jinakmy máme 34 lidí na oběd a večer ještě 25 a jsme už přes 100 tis.Dál už radši nepočítám.
Jinak už mám konečně zamluvený dort,házím do alba,vyjde mě na 1500Kč!!!!!!!!