Zdravím všechny před pár dny jsem dostala žádost o ruku a termín jsme si řekli, že za rok v září..tak kdo je na tom podobně jako já tak pojdte prohodit pár slov :-)
Jani: Taky mi to dneska celý den blbne... Z těch oznámení se mi líbí to první a třetí, já nějak na ta zamilovaná zvířátka nejsem... Děkuju za pochvalu šatů :-) Jsem ráda, že mi tu nepíšete, že jsem se zatraceně sekla ve výběru a že bych to měla ještě hooodně přehodnotit :-D
Jizi o obleku mi ani nemluv...když tady v Lounech byl výprodej v prostějovské,tak měli opravdu ooooobrovské slevy.Oblek za 8500 stál 1990 Kč....
Vybrala jsem Pepčovi krásný tmavý oblek..no a on???že se mu tam nechce chodit a kdesi cosi!!!!!Takže teď má jen ten tmavě antracitový..je to moc hezký oblek,v nejhorším by se dal i pro ženicha použít..ale když já bych si přála černý oblek,bílou košili a takovou tu bílou saténovou vázanku....On je černovlasý,tak co myslíte může to mít?????
Jinak jsem koukala na ty fotky na rajčeti a šaty jsou opravdu skvělé!!!Taky by se mi tak líbily šaty bez rukávů,ale prostě musím vybrat s :-x ...ale zase myslím,že s rukávkem taky může být člověk šmrncovní a rozhodně budu originální(moc holčinek si tyhle šaty nebere)
Jinak těm šatům by se Ti hodil takový ten drdůlek jako týle hlavy,ulízaný,pěšinka na straně
Holky taky mi to nějak blbne..napsalo mi to že uživatel janička006 neexistuje!!Ale já jseeeeem!!! ]-(
Vybrala jsem si už asi 5 oznámení....pro Pepču to není moc důležitá věc,takže mám povoleno si vybrat co chci,ale mám limit 19 Kč... :-D :-D :-D ..takže musím vybírat z těch nejlevnějších...ale i tak jsem myslím vybrala hezké..
tohle by se mi líbilo,ale nevím jak vypadá v reálu..(nerada bych se zklamala)
http://svatebni-oznameni.net/produkty...
tohle měla kamarádka,takže ho máme doma a mohla jsem si ho prohlédnout,osahat(provedení-jako myslím kvalita OK)
tohle by se asi nejvíc líbilo mě..s ohledem na limit,který jsem dostala (kus 23 kč)
Muž měl předtím, než jsme kupovali svatební, oblek všehovšudy jeden a snad ještě od tanečních - u nich doma až donedávna panovalo přesvědčení, že má velikost XL místo L, což se odrazilo i na tom jediným obleku - sice mu sluší, všechno, ale je mu dlouhý a nesedí mu v ramenou - takže když si na sebe vzal v krámě ten tmavý oblek s vestičkou, málem jsem padla na zadek, jak pěknýho chlapa si to beru :-D
jizi: Joooo, tak 25 bych do konce života brala taky, chi chi :-N
Drahý sice nechodí nijak často v obleku, ale problém mu to nečiní, což mě těší. A navíc se moc líbí vestička a mě se zase moc líbí on v té vestičce x-)
Salomme: 25 - a mohlo by být do konce života ;-) ... Jo ták - mně to hned nedocvaklo - no, normální - mně by se tamty líbily k obřadu někde na louce, s malou kytičkou nějakých sněženek nebo něčeho podobně romantickýho a celkově z menší akci, než bude ta naše... Klidně si k nim umím představit, že by ženich ani nemusel mít kravatu - stačilo by sako a rozhalenka... Ale to já právěže jakože nechci - on to jeden den přežije a ten oblek s vestičkou si vezme! Protože mu to sekne, i když to nemá rád... ;-)
Nějak to dneska blbne... teď jsem se pokusila poslat odpověď a prdlajs... Tak druhý pokus:
Estrell: Kolem krku to neřezalo - i když je fakt, že sjem to měla dost volný a budou mi to zužovat, tak snad nezačne... nerada bych byla na konci večera Bezhlavá paní...
Salomme: Typ čeho?
Děkuju za pochvalu, fakt se červenám... ;-)
A vlasy chci vyčesat, normálně to tak vůbec nenosím, tak bude aspoň změna... Jinak ty s tou mašličkou, ty se mi taky hodně, hodně libily - ale nějak jsme se s ženskýma shodly, že by se hodily na jiný typ svatby, než budeme mít...
Výraz nehodnotit... :-) Na tom musím ještě zapracovat :-D http://jizinka.rajce.idnes.cz/Zkouska... (jméno i heslo je "šaty")
Salomme: Rudolf Reisen - mají kancl pod Kotvou, paní mi tam přišla docela laxní na to, co by se měla snažit prodávat... :-|
Estrellita: Jo jo, budu mít ty z alba :-) Ony na fotce vypadají... no řekněme: zvláštně (před zkouškou jsme se shodly, že ty mají prostě všechno a rozhodně ne v kladném slova smyslu... ještě na ramínku jsem z nich byla dost konsternovaná a celkový dojem byl naprosto fascinující :-)) ...kdyžtak můžu poslat odkaz na fotky ze zkoušky... ;-)
salomme: nn, tak jsem se sem nemohla dostat. a to si delam pravidelne pauzy od uceni a vzdy jdem chtela kouknout a ono nic, tak jsem se musela jit ucit :-D a dekuju :-)
jizi: ty budes mit ty v albu? no ja bych asi taky zvolila jen nejaky pled bez vzorku.
jizi: Taky přemýšlím, co na šaty...Přeci jen v kostele je chladno i v létě :-| Uvažuju o nějakém plédu nebo šálu nebo něco takového...obyčejné, bez vzorku.
Jo jo, vypadalo to na odstávku serveru...
Zrovna dneska se mě sestra ptala, co budu mít přes ramena, když bude hnusně (volala jsem jí, abych jí vynadala za ty džíny a světr :-D - ale mám být prý v klidu, nejsem magor, taky se jí před svatbou zdály ujetý sny o tom, jak se po***lo všechno, co mohlo...) - a netuším... mám pocit, že ať si k těm "mým" vezmu cokoliv, bude to vypadat blbě a já nechci vypadat jako člneka ansámblu z cirkusu Humberto... Co byste si vzaly vy?
sidi: prosim prosim, hod mi do IP odpoved na ten dort. kde vam ho v Praze budou delat za takovou super cenu?
dekuju :-) nn, budu to mit bez bolerka, ani jsem ho nezkousela, mozna ho vyzkousim na zkousce tyden pred a uvidim i podle pocasi :-)
To víš,že se to řešilo i tam..někdo to vyštrachal,tak pak dal odkaz na koníka....
Každý máme jiný vkus,takže nám asi nepřísluší říkat,že jsou nevkusný..ale pokud mám vyjádřit svůj názor,tak já bych tohle u partnera "nekousla"..chci klasický oblek.Navíc nevím zda máte stejný názor jako já..ale ať je chlap sebeošklivější,tak pěkný oblek,který mu sekne z něj udělá vždy chlapáka.A taky já mám partnera,který si bere oblek cca 3x do roka,takže budu moc ráda,že ho v něm zase uvidím.Mám doma fotbalistu,takže má vysportovanou postavu a tak je na něj v obleku radost pohledět..chichi..i bez něj :-D :-D :-D
Jinak jsem poslala emila té paní na tyhle poslední šaty..říkala,že na provozovně má jen část věcí,ale prý není problém objednat!!Jupííí..tak snad to klapne!!!Navíc se mi moc líbil její přístup,kdy jsem okolo 10 emila poslala a už mám odpověď.....(pro někoho třeba hloupost,ale mě to přijde milé)
Esteril ty šaty jsou nádherný,úžasný!!!!Budeš to mít i s tím bolerkem nebo bez???
My jsme teď přišli z procházky,byla jsem si v práci vytisknout ten formulář,tak ho vyplním a zítra tam skočíme.