Zdravím všechny před pár dny jsem dostala žádost o ruku a termín jsme si řekli, že za rok v září..tak kdo je na tom podobně jako já tak pojdte prohodit pár slov :-)
zelvi: no já jsem čekala, že mě nějaký nadchnou...jak jsem tu prohlížela ty alba z příprav a tam u těch různých fotek šatů ty výkřiky "nádherné"..."ty a žádné jiné"...no tak jsem čekala, až to na mě taky přijde....ale asi jsem moc velkej cynik...nějak to nepřišlo, tak jsem si vybrala pak ty nejhezčí....když jsem pořád nemohla najít, co sjem chtěl,tak mě to přestalo bavit ty salony obcházet....a to jsem jich ještě spoustu projela na netu, abych nechodila naslepo :-)
holky kde čerpáte inspiraci pro svou kytku???Já hledala na netu,ale snad nejlepší je to tady na beremku.
Jinak mi prosím držte palce,psala jsem kamarádovi,aby mi šel za svědka,tak snad bude mít čas.Teď rozjel podnikání v USA,takže toho má opravdu až nad hlavu...ale když já bych si ho moc přála,je to skvělej kluk,s manželkou už od osmnácti a pořád jim to klape...
Ahoj dámy, jdu jenom pozdravit od učení - dneska dorazil balík s objednanýma dekoracema - jsou super :-) Zítra vyfotím a hodím do alba...
Jinak Jani: gratulace k zamluvenému termínu ;-) A co se týče šatů, tak jsem byla jenom v jednom salonu, zkusila patery, jedny vybrala a bohatě mi to stačilo - na víc bych neměla ani nervy :-D
A čeština obecně na netových diskusích je kapitola sama pro sebe... ;-) Občas si říkám, jestli jsou ty lidi jenom líní přemýšlet, nebo jestli jsou opravdu jenom pologramotný...
Asi jsem málo kytkofil, mně kaly nepřijdou o nic profláklejší než bílý svatební šaty :-D
jani: já byla asi v 15 salonech a nevybrala jsem....nebo....nakonec jsem se pro jednu rozhodla, ale neuchvátilo mě nic na první pohled....
tedka jsem našla album, kdy má slečna zamluveného fotografa, hostinu, ale ještě nemá obřad...na příští rok v červenci...to přece není vůbec jisté, že se ten den, co si vybrala bude oddávat...
já do kal nejdu, budu mít nějakou zeleno-bílou kombinaci...přítel do toho chce vnutit i něco barevného, tak možná maličko oranžové nebo žluté....
petra: my jsme taky nemohli sehnat žádného DJ, až náhodou na svatbě kamarádky..už máme zarezervováno
Acimedi já mám pocit,že kdybych začala tak před dvěma měsíci,tak budu mít optimální čas..momentálně se cítím docela našponovaná..ale 1,5 roku dopředu je husťárna.
Holky a co moje anketka,prosím odpovězte mi???Byly jste jen v jednom salonu a vybraly si tam hned nebo jste jich prošly víc?????
Já jsem teda taky pro kalu...sice je to teď docela profláklá kytka,ale líbila by se mi.A nebo ještě se mi hodně líbí zeleno-bílá kombinace kytek..no uvidíme.Včera jsem vyštrachala docela hezké srdíčko na auto z břečťanu..nemuselo by být tak drahé...
jj, taky se mi to tak zdá...taky nevíš, jestli se třeba nerozejdou a tak...
a proč nechceš mít na svatbu brýle? přítellovi bys e líbilo, kdybych šla na svatbu bez brýlí, ale to se mi nechce...jen tka, že on si řekne a já se nebudu cítit dobře.....navíc, nikdy neřekl, že bych bez brýlí vypadala špatně, vymyslel si to až ted, tak se mi an to nechce moc přistupovat...
aci: To já taky nechápu s těma přípravama a zamlouváním 2 roky dopředu...Hlavně ty šaty - člověk může ztloustnou, zhubnout, přijde nová a hezčí kolekce...A taky v těch salonech se podle mně na ně musí dívat znechucenějc než na ty, které už to mají co by kamenem dohodil.
salome: já nosím brýle a budu je mít i na svatbu, bez nich to nejsem já myslím si, že s nima mám i hezčí oči...ted jsem prohlížela alba z příprav...nějaká slečna tam mměla asi tisíc hrubek v popisu alba..mimo jiné měla napsanou stejnou větu, jako máš tedka ty..."na 100procent kali, měla je babi a mami, budu mít já - prostě zvik :-) "...no když jsem to četla, tak jsem šla do kolen....a podobně dlaší fotky jsou popsány..
já vždycky po víkendu projíždím alba ze svateb a občas ty alba z příprav...tak koukám, jak někdo se můžue rozhodnout pro svatbu dva roky a vybírat šaty letos, když má svatbu příští rok v srpnu...to přece budou už úplně nové kolekce, bude se nosti jiný styl...nebo mít třeba rok a půl hotové oznámení dopředu...nechápu
Ahojky holčinky....tak jsme dneska byli na Měú na matrice a domluvili si pevně datum..Holky já se budu vdávat 26.9.2009 ve 12 hodin!!!!!Jupíííííííí :-D
Jsem moc šťastná..první krok splněn!!
Zítra mám tu první zkoušku šatů.
Holky byly jste jen v jednom salonu a vybraly si tam hned nebo jste jich prošly víc?????
Tak se přidávám do spolku holek, co budou mít kaly. měla je už moje máti, budu je mít i já :)))
Udělám další takovou malou anketku - holky které nosíte brýle, budete je mít i na svatbu a nebo si pořídíte čočky? já nosím brýle, ale chci mít čočky, kdysi dávno jsem jedny měla a tak jsem si teď šla do optiky udělat další, no ale asi to na ty moje oči nebude tak jednoduchý, první pokus se nezdařil, takže mi objednali další typ a čekám dál. Jsem si říkala, ještě že jsem to začala řešit zavčasu :-)
Aci - četla jsem že jsi sehnala plisování tak to je super.
Jinak holky, dneska jsem byla mile překvapena, jak jsme byli v pátek u faráře, tak nám řekl jaké tři papíry přez matriku potřebuje,...a dneska jsem přišla z práce domů a máme je na stole 8-) 8-) Mazlik měl kolem prý cestu
Ahoj holky,no co to bylo? :-D Celý den se tady snažim dostat...
teda nestíhám dočítat.
Tak co se týče kv ětin,tak už jsem domluvena s paní květinářkou co nám bude i zdobit kostel,že si necham kýtí udělat u ní + kytici na auto. no a říkala,že mě musí vidět + jaké budu mít šaty+barvu svatby,a že podle toho mi poradí jakou kytici si nechat udělat.
příští týden jdem pro papíry na matriku a pak za farářem. A asi hned se skočíme juknout i na prstýnky,tak jsem zvědavá.
Tý jo,to je dneska hic :-p
petrajda: tak jaká byla svatba?....už se těšíma podrobný report
holky, vy hrozně moc píšete, já tak vůbec nestíhám reagovat...o víkendu jsem se pěkně spálila, tak teda sedím v práci jak na jehlách...:-(
ahoj holky,víkend utekl a chystám se rozepisovat o svatbě,na které jsme byli účastníky. Tak jen pár reakcí na to co jste napsali,ale četla jsem všechno dost zběžně.
jizi - já sem si taky dodatečně zapmluvila takovej pléd na ramena,kdyby byla zzzzima. Ale sama ta pani mi řekla,že to je jen taková psschycká ochrana.Sama pochybuju,že by mě to zahřálo a nic víc se k ěm mejm šatům nehodí.To bych fakt musela jít v kožichu a ten bych na sebe nevzala.
janicka - no já si myslim,že ta květinářka se jen tak jistí.Co já vim tak kaly se pohybujou v rozmezí 30 - 140 kč/ks,záleží na velikosti květu,délce stonků,barvě a bohužel i roční době.Když te´d kaly stojí třeba pajdu,tak těžko ti zaručí že za 3 měsíce budou stát to samé. A na burze se ty ceny mění každým dnem.A bohužel to bejvá tak,že co se objednává tak levnější nebejvá.
Ale jinak ta kytice co se ti líbí je nádherná.Je krásně propracovaná,hlavně ten zelenej lem z tý typhy.Takže bejt tebou,jdu do toho,ale myslim si,že nejlevnější nebude. Ale jak jsi psala máš kamarádku floristku,tak třeba ti udělá cenu.
kaly té samé barvy se daj sehnat najednou s menšími i většími květy a jde to promíchat,aby to nevypadalo skutečně jako otep :-) ,jak tu někdo psal,ale už nevim kdo ;-) .
A k tomu oznámení já bych volila taky to první.Mému oku lahodí nejvíc.
:-)
sidi: diky za info do IP, jen mi to nefunguje :-(( jo super, takze den predem, to je dobre, ale skoda, ze to nerozvaeji :-D
jizi: ja chci ty maly, ale barevny. ona rikala, ze tohle byla jednou nejvyssi cena se kterou se setkala, protoze to nakupuji v holandsku na burze, tak nemuze presne rict, kolik to bude stat. ale jdu tam za nima az v cervenci, takze ted to neresim a pak to od nich budu chtit nejak vic specifikovat :-)
Teda vy fakt dneska píšete,už jsemvássnad dočetla
jizi:Ty šaty jsou fakt nádherný a hlavně ti fakt sednou super.Poslala jsem ti odkaz na ten dort do IP,tak snad O.K, kdybyněcotaknapiš jo aještě pro tendort simusíme dojet večer před svatbou,
janicka:V Adině asi podle toho nakoho narazíš já měla silnou blondýnu a fakt byla neochotná jak pr....No nebuduto dál rozebírat.
Co máte proti zvířátkům na oznámení????
Mě je 25 a bydlíme spolu už 5 let,takže není co řešit a pojedeme od nás.Jinakv šatech mě viděl na obrázku,chtěla jsem znát takyjeho názor aby se na zámku nezhrozil, tohle fakt neřeším
Tak to je květinářka z docela drahýho kraje - i když teda záleží, jestli nechceš ty úplně největší - o těch mi ale ta moje tvrdila, že jsou už fakt hodně veliký a hlavně těžký... (viděla jsem i fotky u jedný nevěsty a vážně vypadala, jak když vleče otep) - my počítali jednu kalu za 30,- (ale bílá, ne barevné, ty jsou dražší) ...
Jinak my budeme spát normálně doma, muž ráno pojede ke své sestře, kde si ho přichystá jeho strana rodiny a k nám domů přijede moje strana a pomůže s chystáním mě - uvidíme se až v obřadní síni ;-)
jani: mne se nejvic lii to rpvni oznameni :-)
jinak my spolu bydlime, ale den pred budu u svych rodicu, protoze se uvidime az na obradu, teda on me uvidi, az me k nemu tata povede. budu u rodicu i z praktickeho hlediska, protoze mi mamka pomuze do satu, bracha ozdobi auto a svedkyne taky pomuze s vecma. a zenich neuvidi ani saty, ani liceni, ani uces predem :-) takze se vsichni sejdeme az tam, zadne spolecne odjizdeni, to az z obradu x-) x-) x-) a pritel zustane u nas doma a rano se odebere ke svym rodicum, kde se sejde jejich cast rodiny :-)
jani: ja budu mit kaly a kvetinarka mi rikala, ze jsou v zari vetsinou nejdrazsi a jedna muze stat az 120 kc. :-p ale i tak jdu do toho ;-)
Petrajda prosím tě na kolik vyjde takováhle kytka....sice asi budeš říkat,že jsem bez fantazie,ale když mě se tak moc líbí....
http://www.beremese.cz/album/view.php...
nebo podle šatů bych brala možná ještě orchidejky...prosím tě je pravda,že an podzim jsou dražší než v jinou sezonu???
No já se teda nikdy moc nesměju..vždycky říkám"Ty jsi byl v Ch..." a on nikdy neřekne ne :-D :-D :-D,vždycky se strefím.... :-o :-o
Jeho máma není zlá..jen je taková jednodušší..celý život dřela rukama...nemám si s ní co říct...
Když se podívám na svou mámu,která je jen o 3 roky mladší...tak člověk vidí ten propastný rozdíl...
Nevím po kom je Pepča takový chytrý,umí perfektně anglicky,v práci má dobré místo.....
Já taky na zvířátka moc nejsem..připadá mi to takové infantilní....ale když máte limit 19 Kč.... :-p :-p ..není moc z čeho vybírat....
Líbilo se mi jedno..s lisovaným listem a takovou tou přírodní lýkovou stužkou..ale to stálo už 33 Kč...to bych doma nepropašovala.
Jizi šaty máš moc hezký..netradiční..a to se cení!!!!Víš teď to mají všichni na jedno brdo,tohle je výjmečné!!budeš kóčule... ;-)
Holky a jak to budete mít v den D???Předpokládám,že spolu všichni bydlíte...už vaši partneři vědí,jak vypadají vaše šaty???(já bych to teda chtěla nechat jako překvápko až k radnici)a jak to budete mít..pojdete oba z domova nebo každý od svých rodičů???A spát budete oba spolu doma nebo už u těch rodičů???
Já to vidím tak,že budeme oba spát doma..pak se já sbalím k našim a Pepču nechám u nás doma....nechci aby jezdil k jeho máme..on totiž vždycky když přijede domů,tak strašně smrdí :-N :-N ..je to tady trapný říkat..ale jeho máma bydlí na vesnici..v nic moc baráku,říkám mu v muří nožce..brrr....já tam jezdím moc nerada.