Zdravím všechny před pár dny jsem dostala žádost o ruku a termín jsme si řekli, že za rok v září..tak kdo je na tom podobně jako já tak pojdte prohodit pár slov :-)
sidi: Jsi mi připomněla - musim objednat ty trička! Akorát nevim velikost a u sebe se nemůžu rozhodnout s barvou. Nejradši bych černý, ale to neni. Nebo že bych to dala jenom ženichovi? Co myslíte? http://www.darek.cz/game-over-damske-...
krtek:Tak to je slušná kytka,to musela bejt asi věc celek den to nosit.
astre:Našla jsi tu paní na ty dorty?
lowe:Já ještě nevím na nástup jakou, nechci pochod, ale chtěla bychtu úvodní z pearl harbouru, pak panna anetvor od Hapky,pak hallelujah a nagratulace asi už nejsem volná a ještě,že tě lásko mám.
aci:Nebylo by jednodušší si ty šaty půjčit než se takhle trápit?
Jinak už mám objednané SPZ na auta,nevěsta a ženich, jedna za 138 Kč,tak jsem na to zvědavá
lowe: No, zatim mám takovej hrubej výběr... Ještě nevim, co na nástup svatebčabů a ženicha, asi nějakej soundtrack taky, ale nevim co. Docela mě i napadá něco ze Star Wars, ženich by měl radost :-D pak na můj nástup mám dva favority už od začátku, zatim vede jedna melodie z Nekonečnýho příběhu. Pak něco z filmu Romeo a Julie (stará verze - Zeffirelli), možná Poslední Mohykán, Armstrong, nějakej ten cajdák z 80.let, co má rád ženich, a Annie´s song od Denvera a My oh my od Sladů. Asi jsem na něco zapomněla, mám to někde napsaný... Jo, Hapku bych tam ráda někam vecpala.
aci: A kdybys je nechala šít v tý Číně? Ty by si s tim uměli poradit?
Já má zkoušku tenhle týden x-) x-) Se celá tetelim, ale jsem fakt napnutá, jak to bude vypadat.
salomme: To je fakt s těma fotkama v brelích! Táta se nechával fotit na novej pas a prostě nebylo možný to vyfotit tak, aby se to nelesklo (navíc má brejle "stmívací", je světloplachej, takže se nejdřív čekalo, až mu zesvětlaj). Tak nakonec musel brejle sundat. Jenže on je nosí pořád, už od mala, takže teď ho na tý fotce nemůže nikdo poznat :-N Navíc když ty brejle sundá, tak mívá takovej ropačitej výraz... No prostě je roztomilej, já mu řikám, že vypadá jak pštros :-D
sarka: K letenkám gratuluju! To je super, taky bych hned letěla :-)
Nám řekl farář, pro nás ty papíry z matriky zajistí...tak jsem zvědavá, koncem měsíce k němu asi skočíme...
buble: vítej, to jsi rychlá,že jsi to za týdne už zařídila...
lowe: jo, jsou to brilianty
tak jsem se radovala, že mám plisování na šaty a oni to neumějí tak, jak já chci...tak jsem zase v háji :-( asi si ty šaty budu muset nechat ušít trochu jinak :-( ale to se zase bojím, jak to dopadne
krtek: Mě zase vadí, že na fotkách s brýlema člověk kolikrát vypadá blbě, vždycky se musí nějak nasměrovat, aby nebyly vidět jen obroučky místo očí apod. Stačí mi staré fotky z občanky, nikdy bych si už fotku s brýlema na občanku dát nenechala, fotografka asi byla hodně škodolibá!
zelvi: Hi hi, tak to já si zase připadala jak blbec, že to celý vyplňuju sama, za oba. Přítel to jenom podepsal. A na matriku jsem jela bez něj, aby si nemusel brát v práci volno - takže takovou tu žádost o obřad na jiném místě jsem dokonce i podepsala za oba :-D :-D
Jinak vám musím napsat jaký jsem kopyto :-D :-D
Tak přítel donesl ty papíry z matriky a já horlivka natěšená jsem se pustila do vyplňování,....ale chybičky se vloudily,....jako národnost jsem chtěla sice napsat česká rebuklika,...ale napsala jsem to tak nějak po anglicky :-( takže česká republica,....no a pak do rodné příjmení,...jsem napsala rodná čísla, takže dneska jsem jak debil to v práci přelepovala a zamaskovávala, ofocovala Ještě že máme v práci kopírky a skenery:-)....takže na druhý pokus se pak zadařilo
Janička - u výběru těch šatů co jsem zaplatila zálohu byla máme a paní ze salonu taky přitakávala. No to už je jedno :-) Oni byli krásný, ale na fotkách to vypadalo hrozně
bubbleel: tak gratuluju a vítej ;-) ,určo se dá vše naplánovat. Nejdůležitější je mít místo obřadu,restauraci. Pak fotografa a hudbu a samozřejmě šaty. No a ostatní už pak jde samo ;-) ,tak hezké přípravy....
Ahoj asi jsem teda úplně :) ale o ruku jsem byla požádána před týdnem a bereme se 17.10.2009 podle mě to není zas tak brzo a dá se to všechno v klidu naplánovat ne?
jana: Tak to je mazec! Já byla tady na Floře v Auru taky a byly teda ochotný. Tady jsou spíš mladší prodavačky. Akorát já se byla zeptat na ocel a moc ochotně mi ukazovaly prstýnky za 5000 jeden :-N No to byl boj, jak jsem se snažila nedat najevo, že mi lehce podklesly kolena :-D Jsem byla ráda, když jsem odtamtud "takticky" vycouvala :-D
holky tak jak tak čtu,tak závidím :-D ,hned bych taky na nějakou tu svatebku jela též :-D
Holky normálně musím Vám říct zkušenost s jedním zlatnictvím tady u nás. Asi nejspíše si budeme prstýnky vybírat ve zlatnictví Primossa - tám se mi zdál asi nejlepší a nejhezčí výběr,a nejdražší stojí 11.000,--za pár. Takže paráda,to se dá.A to ještě neříkám,že my si zrovna vybereme ty nejdražší,že? ;-)
Ale byla jsem se jen "omrknout" prstýnky v jednom vyhlášeném zlatnictví Aurum. Podotýkám,jen jsem se chtěla kouknout a inspirovat se.Vím,že toto zlatnictví je dosti drahé,ale co. Přece za podívaní přece nic nedám ne?
No tak tam vlezu,tam fiflena snad 50-ti letá,oblečená jak 20-ka. Ptám se že bych se chtěla podívat na svatbební prsteny,a ona si mě změřila od hlavy až k patě (jako kdybych byla nějaká socka-což vážně nejsem :-D ,a vkus v oblíkání mam celkem myslím taky dobrý :-D ),no a hodíla jen tak prstém za sebe,že jako "tam jsou",myslela jsem,že mi je ukáže přede mě,ale tak pipka to ani z té vytríny nevytáhla (bylo to asi ode mě 3 metry,takže jsem tam prd viděla). Tak jsem si pomyslela polib mi ř.ť otočila jsem se na podpadku a šla pryč.
Aůle chápete ten přístup,taká neochota??? At si chuchnou že?? :-D
:-) :-D . No, to doufám, že se vdám :-D :-D . V Thajsku/Vietnamu budeme i přes Vánoce, vracíme se před koncem roku :-) . Našli jsme hoodně levný letenky jak už jsem tady kdysi ;-) psala, je to nízkonákladová dovolená/svatební cesta... ;-). Doklady snad do té doby budu mít vyřízené ;-)
estrel: mádr 11 000 a rýdl 13 000. malý rozdíl je v ceně práce se zlatem, větší rozdíl v ceně kamenů
sarka : nové příjmení, to je zvláštní...to bude svatební cesta?
acimedaca: no já doufám, že se budeme taky pohybovat okolo 11 tis., 2mm 1000,- to diamant?
já budu mít jen zirkony
no budou vypadat, to je těžký protože já je dost předěla, ale jestli se koukneš na zlatník kouřil, tak jsou jako ty č. 26, ale nebudou zaoblené ale rovné, a přítel nebude mít uprostře jen matnou rýhu, ale měli by se střídat matné a lesklé čtverce a já budu mít kamínky jen do půlky prstýnku asi tak
tedy jestli to půjde, ale když jsem s ním mluvila, tak říkal abych mu to napsala, že by neměl být problém, tak těd čekám jak na trní na mail jestli to bude proveditelné a na cenu že =-)
sarkajak: do banfkoku? a na vánoce jo?
já si byla včera vyzvednout pas, sice letíme jen do řecka, ale nebudu mít žádné doklady, takže jsem si ho musela nechat udělat :-(
Holky, zdravím po víkendu, tohle se vážně nedá dočítat... :-p :-p :-N .
U nás je jedna novinak, včera jsme si koupili letenky na prosinec do Bangkoku
x-) x-) . Na letence mám už nové příjmení... :-N :-N