Zdravím všechny před pár dny jsem dostala žádost o ruku a termín jsme si řekli, že za rok v září..tak kdo je na tom podobně jako já tak pojdte prohodit pár slov :-)
aci - něco na tom je. na téhle svatbě nebylo co řešit. Obě nevěsty jsou ze sedmi sourozenců,kdyby dělili letos svatby dvě bylo by to asi náročné,hlavně finančně.Tady se sešlo asi 70 lidí a většinou samá rodina. Kamarádi sme se sešli jen čtyři. A obě strany jeli na půl
to je právě to. Přítel do práce dojíždí autem,ale to se může stát kdykoliv a kdekolv ..na přechodu, v autobuse..Kolikrát mam strach a napadaj mě takovéhle sýčkárny..
Nevim jestli bych se dokázala znovu sebrat.. :-(
sidi: to mi nedělej, to zase nebudu spát, sice jsem to tu už jednou viděla, ale je to strašný, ale co my víme co nám osud přichystá, že?
jana1k: je to tak, člověku až mrazí, když si uvědomí jak vše bereme úplně samozřejmě, a přitom by se mohlo stát něco co by nám život obrátilo úplně na ruby, a pak všechny ostatní "důležité" věci jsou jen prkotiny
sidi-tak to album je síla. Normálně mám až slzy v očích. Poslední dobou,jsem jak pes na svého přítele,a ani nevím proč. Možná proto,že mi málo říká "mám Tě rád",i když vím,že má. Prostě nemám pořád jakousi náladu. Ale ted si uvědomuju,jaké to jsou všechno prkotiny. Hrome,mračím se na něho a zítra už tu nemusíme být. Je to strašné. Tak jsem si ted řekla "dost". Zase mi něco otevřelo oči =-)
krtku - ta kytice cos sem dala je podle mě nádherná.Luční kvítí není nic krásnějšího a co se trvalivosti takvej květů týče,tak nemaj konkurenta
sidi - mě úplně zamrazilo,když sem se koukla na to album,fotky maj nádherné,ale... |-|
jinak k šatum.ta nevěsta ,které jsme byli na svatbě měnila šaty tejden před svatbou. Je těhotná a ty původní najednou nedopla x-) .
Jinak janička nezoufej. Půjčoven je hodně a určitě si vybereš.
Ahoj holky, nestíhám sem chodit mám toho moc. Doufám,že už trvale máme doma zprovozněný internet.Přidala sem do alba már fotek ze sobotní svatby,takovou ochutnávku.Ale protože jde o cizí svatbu (i když šlo o kamarády),nechám tam fotky tak den a pak je asi smažu.
Jinak si jdu přečíst co jste napsaly. Tak zatím...
Já mám znostalgie jednu sukni - a je mijasný, že tu už prostě neoblíknu. Zbytek pořád ještě foufám... Jako ty věci jsou třeba jenom dva tři roky starý!
krtek: já ty malý věci radši vyhazuju...akorát z nostalgie mám jedny kalhoty z francie, ty jsou nádherný, ale tak velikost 36 a to už je dávná minulost :-(
sidi: blondýnku, ale s delšíma vlasama
zelvi: já zkoušela nutriční poradnu, ale poradili mi tam děsný věci, který se vůbeci nedali dodržovat :-(
sidi: odka? no zkopírujše jeho adresu...a nebo napiš třeba wéwéwé kolecko tecka cz :-) aby ti to nikdo nesmazal...
aci: Dyť řikám - budu jak těhotnej vorvaň :-D A ty moje teda budou od prsou dolů celkem volný. Já taky netvrdim, že jsem tlustá, ale štve mě, jak se mi postupně tenčí šatník... Spoustu věcí prostě neoblíknu nebo to už nevypadá dobře no...
salomme: To já zhubla, když byl přítel na služebce :-D Páč jsem byla večer už líná si cokoliv vařit a šla jsem radši spát. Ale jeho když se s nadějí v hlase v deset zeptám, jestli vůbec ještě chce jíst, tak nadšeně přikývne :-N
sidi: Já budu mít taky šaty vlastní, přešívat je nebudu a ani prodávat - já jsem holt ten nostallgickej typ, co je bude mít doma složený v krabici a jednou za čas zatlačovat slzu dojetí v oku :-D
krtek: Dyť jsi hubená! Já myslím, že se tím nemusíš bůces t¨stresovat.
Myslím, že vězšina z nás přibrala po nástupu do práce, já taky před 3 roky měla ještě o 5kg míň, ale v práci holt nemám čas pravidelně jíst, hlad různě zaplácávám a doháním to k večeru, kdy je trochu volněji....Ale když jsem letos v zimě byla měsíc doma na marodce, tak hned jsem 2kg zhubla a to jen díky pravidelné stravě, protože jinak jsem se jen válela. Ale když už jsme u toho - taky by mně potěšilo, kdybych do svatby nějaké to kilo zhubla a nejlépe aby to šlo samo od sebe :-N