Zdravím všechny před pár dny jsem dostala žádost o ruku a termín jsme si řekli, že za rok v září..tak kdo je na tom podobně jako já tak pojdte prohodit pár slov :-)
zelvi: odbarvuješ se na blond? ty jo, to je změna....a do toho lila pramínky...hmm, to abys ladila se svatební výzdobou :-) to je teda nějaký sepciální preparát, jen doufám, že s toho vyleze tam lila barva a ne nějaká jiná :-) mě barva chytá strašně špatně, mám vlasy vyšisované od chloru (12 let jsem závodně plavala), takž at je kadeřnice sebedražší a má sebelepší barvy, tak já ze všeho mám po dvou umytích zrzavou...
jizi - jasně že se nechám, a budu ráda za jakoukoliv kritiku, lepší za včas, když s tím člověk ještě může něco udělat s :-D tím závojem to říká ta kadeřnice, ale to jsem měla jasnou volbu ještě než jsme se o tom bavili, ale rozhodně nemám pocit že bych v závoji vypadal starší
Aci - jestli myslíš ten světlí s tím ocáskem ten je taky super, prostě jeden z těchto dvou to bude. ted akorát odbarvujeme vlasy na bílo a pak na svatbu mi na to dá lila pramínky - je to prej nějaká barva která se nanáší cca 5hodin,...jakože šampon působí ale půl hoďky, pak barva, pak zas nějakej přípravek, pak uzamykač,.....no doufám že na svatbu budu mít vůbec vlasy:-)
jizi: no když mluvíš o těch beďarech a tak....minulý víkend jsem se pěkně opálila při práci na zahradě, až semi z toho udělaly opary, vypadám příšerně....já na ně navíc docela trpím, skoro na každé fotce mám opar na puse...tak se mě přítel ptal, že doufá, že na svatbu to mít nebudu....úplně mě to vyděsilo...představa, že takhle vypadám na svatbu, to by mě zabilo...tak se asi 14 dní předtím budu cpát všem možnýma práškama, na opary, beta karotenem, vitamíny a co já vím, co je proti flekům na obličeji.....
Ziraf: Tak dej vědět!
Aci: No však, přeci si nesmím dopředu připouštět, že mi ze stresu vyraší beďary, účes mi nebude držet, líčení se rozmaže, zlomím si podpatek, pokydám se jídlem... a do toho všeho bude pět stupňů, vichr a déšť - to bych si to mohla jít rovnou hodit :-D
Zelvi: Závoje zestaršují? No, s tím bych si dovolila nesouhlasit ;-) A jako cukrblík podle mě vypadat nebudeš - ale uvidíš na zkoušce, pak to prodiskutejeme detailně ;-) (samozřejmě pokud se necháš :-D)
ziraf: tak držíme palce...
jizi: hezký optimismus :-D
zelvi: no já nevím právě, co budu mít za účes...do drdolu to nedám, mám jen takový myší ocásek...mám od přírody vlasy vlnitý, tak to prostě asi nechám sepnout nějakýma sponečkama.....ono na krátké vlasy moc účesů není, mám doma asi dvě fotky, co se mi líbí, večer to hodím do alba...zkouším je naechat narůst,ale nejsem na to moc zvyklá a je to divný....
kudrnatý? to není - mě se tedy líbí víc ten světlý účes co máš v albu a ten je jen zvlněný, ne kudrnatý...ten bych řekla, že se k těm šatům hodí...
holky a nebudu působit v kudrnatejch vlasech jak cukrblik když mám nadělanou sukni? co myslíte,....strašně se mi líbí ten účes, ale kadeřnice mi řekla že by volila něco hladkýho, ale je pravda že ta kadeřnice(je to moje kamarádka)třeba vůbec neuznává závoje, prej zestaršují,....ale kdybych ho opravdu chtěla tak bych si ho prosadila:-) :-p
TO jsou fotky, někdy z ledna, takže teď už mám delší vlasy, ale těším se že je hned po svatbě zase nechám ostříhat a hlavně sestříhat,...mám to teď takový nijaký:-)
To bolerko chci mít jen večer v záloze když by bylo u grilu chladno a půjde i k těm převlekovkám.
A co ty Aci plánuješ s vlasama?
Ahojky holky,
tak vás po delší době zdravím :-)
Příští sobotu jdeme konečně na prstýnky, už se moc moc těšíme, snad se shodneme :-)
A dneska jdu za švadlenou, chci si nechat ušít bolerko k šatům, tak jsem zvědavá, jak dopadnu :-)
no jo, nějak jsme si nespojily předek a zadek šatů...a jk máš to bolerko, tak to to úplně změní...Já bych taky chtěla mít dlouhé vlasy na pěkný účes :-(
Aci , jizi a jani- v mém albu jsou pouze dvoje šaty jedno s bolerkem a pak i bez bolerka ty samé a pak ty jednoduchý,..to jsou převlekovky, mohla jsem si je vybrat zdarma ke svatebním šatům. Je fakt že fotky strašně zkreslují. Jinak závoj mít nebudu, protože jsem strašně chtěla tu sponu do vlasů(už ji mám doma koupenou) vršek vlasů bude nějak sepnutej, a spodek určitě rozpuštěnej, akorát nevím to ukážou zkoužky jestli rovné nebo natočené.
Jinak bolerko mi šijí stejné ale větší, protože mi bylo těsný přes ruky.
zelvi: budeš mít ty poslední? jsou moc pěkné, krásná sukně :-) A určitě se závojem
jizi: no je to hrůza, dlužit tolilk peněz, nikdy nevíš, co se může stát...
jizi: tak jsem Ti taky jukla do alba,a určo k těm tvým šatům nějaký drdůlek ;-) ,a jestli se Ti ten závoj tak líbí,tak jdi do toho,bude Ti to slušet....S těma bytama a hypotékama ani nemluvit. Taky jsme se zadlužili na celý život,a fakt člověk neví co příjde zítra. Ale je fakt,že koho znám to tak bohužel má.....
zelvinka: taky jsem ti kukla do alba a ty šaty jsou good :-D ,a souhlasím se sidi: s těma rozpuštěnýma vláskama + závoj,Ti to opravdu sluší...
Jizi - mě se taky hrozně líbí ty velké spony ve vlasech,...taky už mám koupenou tu co mám v albu,...akorát ještě domyslet ten účes,...ae dole chci mír na ramenách vlasy, ale jestli natočené nebo rovné,...to ukáže až zkoužka
Aci: Děkuju - můj muž taky vždycky lobbuje za rozpuštěný vlasy, ale myslím, že k těmhle šatům bude drdol hezčí - chci něco jednoduchýho, ulíznutýho - objednala jsem si ten hřebínek, co mám v albu - líbí se mi ty účesy s broží na boku, tak něco v tomhle stylu... A ty závoje jsou prostě bomba... :-) S tím postupným předělávání - to já taky říkám, jenže muž je ten typ, co když už tak už - takže když je třeba něco udělat, nechce se mu to nechávat na pozdějc... na jednu stranu je to fajn, ale představa, že mám celoživotně za zadkem dvou a půl milionovej dluh a do toho se kompletně vydám z peněz, protože bude potřeba udělat kuchyni v jiné místnosti, předělat kompletně koupelnu a eletriku a navíc by to chtělo udělat tam plynovej kotel a radiátory... já ti nevím - je to hrozně těžký... Fakt závidím všem bohatým děckám, kterým koupí kvartýr rodiče :-|
jizi: parádně ses rozepsala....četla jsem, že budeš mít vlasy vyčesané nahoru...mě se líbíš moc v rozpuštěných, ale zase nevím,jestli bys se k tomu stylu šatů hodily...ty dlouhé originální závoje s okrajovou krajkou jsou nádherné :-)
no s tím bytem, ono je to složitý...ale tak ted by ceny měly jít trochu dolů,tak je lepší doba na nákup..kolgyně si koupila byt loni, otlučený na cihlu a musela do něj nakonec nacpat navíc ještě 600tis., i když původně počítala s polovinou - ty rekonstrukce jsou strašně zrádný. A platit něco 30 let, když nevíš, co bude příští rok, to je strašný, no ale zase je člověk ve svým....těžko říct, já se hypotéce bráním, jak můžu, ale když člověk nic nemá, nebo nezdědí, nebo nevyvdá, tak je to těžký.Záleží na tom, jak velká rekonstrukce by se tma musela dělat, co byste si třeba mohli udělat vlastními silami a tak...pak to vyjde třebas levněji...a zařízení se tkay dá nakupovat postupně, my třeba do tedka nemáme ještě dveře a svítidla a zařízený obývák...
Dobré ráno, kočky!
Tak jsem vás konečně dopřelouskala... snad na něco nezapomenu :-)
Sarka: Bangkog - to bude parádní svatební cesta... :-) Jsem moc zvědavá, co budeš potom vyprávět! (ne že všechny hned po svwtbě zdrhnete na koníka!! :-D)
Janicka: S těma šatama mají holky rozhodně pravdu - vůbec se nenech otrávit, ber to jako špatný první pokus - určitě nejsi jediná, kdo má větší prsa a štíhlý zbytek, takže nějaký nádherný šaty rozhodně seženeš!
Jani: Slečna ve zlatnictví byla asi nějaká pizda - vždycky mě akorát napadne, jestli za tím není nějaký skalní mindrák - jakože: takhle nikdy vypadat nebude a tím spíš se asi nevzdám... :-) Tak mají smůlu, díky Pipině nebude kšeft!
Aci: asi šest stránek na zpět ses ptala, jestli budu mít závoj - nejdřív jsem říkala, že ne, že už by to bylo moc a čím dýl o tom přemýšlím a čím víc fotek holek s tím megadlouhým závojem vidím, tím víc si říkám, že bych ho asi vážně taky moc chtěla... :-)
Krtku ty mi teda nepřijdeš jako adeptka na dietu... :-) Ani podle fotku v pasu, ani podle fotky ze zkoušky líčení - rozhodně nevypadáš jako někdo, kdo by potřeboval míň jíst... A pokud jde o debatu oblíkání svatebčanů, budu se muset ještě dojít mrknout - jenom k tomu svetru - tady to podle mě žádný vášně nevyvolalo - všechny jsme se podívaly, pár z nás řeklo, že OK, zbytek, že by to takly ONY nechtěly, ale hlavně, že jsou oni dva spokojení - asi jsem teda divná, ale mně to nepřijde ani hnusný, ani zlý ani nějaký jiný... jenom komentář a oni dva ať jsou hlavně zdraví a šťastný - a pod to bychom se přeci podepsaly všechny, ne?
A fotky ze svatby Berusky21 jsou dost drastická masáž... Myslím, že to bude rok, co se to stalo, pamatuju si to, protože mi tehdy volala sestra, že si o té nehodě přečetla v místních novinách, a jelikož má malou dcerku, občas brousí po koníkovi a spojila si to - je to vážně tragédie, brrr.... :-(
... Jinak fotky ze svatby sjou bezva - skoromanžel je velký sympaťák!!
Ještě čtete?? To jste dobrý! Tak já budu pokračovat :-D Mám za sebou další úspěšnou zkoušku - hurá a včera jsme se byli podívat na další byt, asi miliontý v pořadí, už mě to fakticky nebaví - pořád někomu lízt do obýváku a ložnice a tvářit se děsně zaujatě, i když už ode dveří víte, že za tohle byste nedali snad ani poloviční peníze a nějak jsem už začínala propadat beznaději, že se nejspíš použitelný byty propadají do země, protože to fakt jinak není možný - a ten včerejší bych takřka naprostý opak - jediné, co je problém, je hromada práce, která by na tom byla potřeba udělat a s tím samozřejmě spojený poměrně velký finanční investice, který zároveň s hypotékou mi přijdou jako naprosto spolehlivý kladivo na čarodejnice - nejdřív jsem z toho měla obrovskou radost no a po věčeři s tchánovcema (který zdrbli, co mohli) se mi to nějak rozleželo a večer z tý vidiny, že končí sranda a začne ta pravá legrace na mě padla depka jako blázen... Já ani nevím, jestli vůbec nějaký byt kupovat chci! Jestli není lepší opravdu zůstat v nějakým solidnějším podnájmu, protože kdyby se nám to povedlo za třicet let splatit, tak co?? Bude nám šedesát a budeme mít byt, paráda :-|