Nevěsty ze září 2009

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Zdravím všechny před pár dny jsem dostala žádost o ruku a termín jsme si řekli, že za rok v září..tak kdo je na tom podobně jako já tak pojdte prohodit pár slov :-)
Odpovědět
krtek: v pohodě...já přišla na to, že nejlepší je nevynechávat, že to stačí tak jednou za čtvrt roku...a ani doktor proti tomu nic nenamítal....ale tedka beru třífázovku, tak se to nedá :-(
Odpovědět
Ježiši, spousta tam mělo bejt napsáno... To je děsný, já už to tak komolim, že ani sama zpětně nejsem málem schopná identifikovat, co jsem to chtěla napsat =-)
Odpovědět
aci: Jako teoreticky je času spstam ale prakticky jede na dovolenou nejdřív pani švadlena a pak já, takže pokud nechceme došívat šaty pár dnů před svatbou, tak by se to mělo sfouknout tučim tak do konce července ;-) Jinak dneska jsem sebou málem sekla - jsem si z nudy kontrolovala kalendář... A jak jsem tu někde v jednom tématu "poučeně" radila, jak jsem si úžasně posunula "své dny", aby mi nevyšly do svatby... Tak jsem si je posunula blbě :-N Jako do svatby by nevyšly, zato přesně první den na dovolený. Vzhledem k tomu, že to mívám prakticky celej tejden, by nám z tý dovči moc nezbylo :-S Takže jdu posunovat ještě jednou, tentokrát fakt aby se "to" vecpalo přesně mezi dovolenou a svatbu. Uf, ještě že jsem na to přišla teď! Omlouvám se za možná příliš osobní téma, ale fakt je to dneska můj nejsilnější zážitek :-D
Odpovědět
no asi jsou, zřejmně to budou ty Postal....:-)
Odpovědět
acimedaca:To mě je jí líto, ale jsou doležitější věci hlavně ať je to na celý život!!!
Odpovědět
acimedaca: krásné šaty jsou mezi nima i ty nej???
Odpovědět
hanik: no nezbývá, než tomu věřit....kámoška měla svatbu před 14 dny, bylo 11 stupnů a pršelo..hrůza
Odpovědět
No dovču necháváme na posled tak doufám že nebudeme doma ;-(
Odpovědět
pravdu
Odpovědět
:-D hmm doufám že máš oravdu
Odpovědět
hanik: no přece zelý září bude super počasí....a nejlíp bude každou sobotu a pátek :-) zelvi: no já nemyslím, na nějaké noční řádění, to věřím, že budeme úplně grogy, ale takový pokoj, jako mají v tom Mýtu, to je přesně moje představa, s tou výřivkou, ona se bude hodit, aspons i člověk odpočine....Domů to budeme mít 100km, tam nepojedeme
Odpovědět
Profilova fotka
h.p. - no to jsou my otázky :-D :-D :-D :-D tady máme všichni zarezervovaný sluníčko :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
holky my budeme svatební noc doma, aby mě přítel přenesl přes práh našeho bytečku, navíc každej z našich přátel nám říkal že byli po svatbě tak vyřízení že si neměli ani chut neco takového vychutnávat, takže bych to vyděla na následující víkend. takovej svatební dar manžílkovi, TEN HOTEL JE FAKT BOŽÍ
Odpovědět
Ahoj nevěsty tak co jaké bude v září počasíčko co myslíte?
Odpovědět
Profilova fotka
to jo svatba má byt o radosti ne o stresu :) však ono se to nějak udělá :)
Odpovědět
bubbleel: no vidíš, jak jsi šikovná...aspon to máš z krku a ted se můžeš v klidu těšit..
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
tady je to na mě nějaké rychlé hehe svatbu budeme mít na slezské radnici a hostinu bud na zámku v šilheřovicích a nebo v edenu a pak je ještě místo takže plus mínus to je pohoda...prstýnky taky vybrány šaty si budu nechat šít seznam hostů i pozvánky jsou hotovy tak nevím hehe co dál...fotografka je kadeřnice i maskérka snad taky auto zařízeno tak já nevím jsem nějaký rychlík hehe
Odpovědět
krtek: tak nám pak poreferuješ, jak ti šaty sedí...není proč se nervovat, svatba je až v září :-)
Odpovědět
Ahojky! Jsem tu dneska jenom ůletem světem, tak jsem požádně vnímala jenom první dnešní stránku ;-) sidi: To album je... prostě mazec, co na to říct? Jinak já občas taky takhle sejčkuju, ale nedovedu si vůbec představit, že by se něco fakt stalo. Někdo tu psal - život je kurva. Tak pod to se podepisuju :-( jizi: Ehm, ta fotka v pasu je právě dva roky (= asi 5 kilo ;-) ) stará, takže tam bych se teď chtěla opět dostat. A podle obličeje se u mě nedá soudit, do pasu to je v pohodě, ale zato od pasu dolů... :-N Určitě jsem chtěla reagovat ještě na něco, ale jsem skleróza... jo, už vim - byty! To my teď řešíme každou chvíli, jestli lepší dlouhodobej pronájem, nebo hypotéku. Taky je tu možnost odoupit od někoho dekret na družstevní byt... Ale nevim, aby to nevyšlo stejně jak ta hypotéka :-N No, zatim je před náma svatba a pak se uvidí. A dneska jsem si domluvila zkoušku šatů na pátek večer x-) - jestli to pani stihne, je prej kapánek ve skluzu.
Odpovědět
já jsem také dlouho hledala než jsem narazila na ten hotel astra. uřčitě ještě neco najdes.
Odpovědět
My máme hostinu v Dolních Počernicích v restauraci Léta Páně, tak jsem myslela, že najedu něco poblíž...jsou tam sice nějaké pensionky, ale tam jsou jen obyčejné pokoje a my jsme si chtěli dopřát na svatební noc něco super...
Odpovědět
my tu hostinu máme hotelu Astra pár metrů od metra skalka.
Odpovědět
bohužel Vysoké Mýto je z Prahy dost daleko....snažím se v Praze najít nějaký pěkný hotýlek, kam bysme se na svatební noc ubytovali, ale nic hezkého jsem nenašla :-( všechno je úplně v centru, na Malé Straně...myslela jsem, že najdu něco pěkného blízko počernic a nenašla :-( nejblíž ve Strašnicích
Odpovědět
acimedaca.: vid já když jsem to viděla tak jsem z toho byla hotová. vzhledem k tomu že svatební noc budeme mít v apartmanu kde bude hostina. ale v tom Vysokém Mytě to je bomba.
Odpovědět
mayner:ty jo, to je fakt paráda, to bych si představovala jako pokoj pro svatební noc..
Odpovědět
no když to říkáš :-) jdu se na ty fotky hotelu mrknout, nalákala jsi mě
Odpovědět
no jo, ale chlapec si to zaslouží
Odpovědět
mayner: no pěkně ho rozmazluješ :-)
Odpovědět
jizi, máš to v poště, ale ještě jsem je nedělala ;-)
Odpovědět
ahojky, zajistila jsem pro svého přítele který má 19 července narozeniny 32 tiny, ubytovaní na víkend hotelu viva ironia je to ve vysokém mýtě, jsou tam luxusní pokoje v ložnici s výřivkou naprosto mě ty fotky dostaly. tak jsem si řekla že mu dám dárek romantický předsvatební víkend.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?