Nevěsty ze září 2009

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Zdravím všechny před pár dny jsem dostala žádost o ruku a termín jsme si řekli, že za rok v září..tak kdo je na tom podobně jako já tak pojdte prohodit pár slov :-)
Odpovědět
my budeme mít světle zelenou a přítel to chce ozživit nějakou barvou...já chtěla žlutou, jemu se to zdá málo, tak asi dáme oranžovou a nebo trošku červené...jen do kytek, nebo tak..
Odpovědět
Hmmm, tak to ta výzdoba přijde hodně....Bílo-smetanová se mi taky líbí, ale vzhledem k tomu, že budou bílé ubnrusy, tak mi to teď, když se nad tím zamyslím, přijde takové nevýrazné, že moc nevynikne. Asi se budu muset ještě poptat ségry, oni často pořádají i hostiny a většinou je ladí podle barvy salonku, v kterém se odehrávají, tak se zeptám, jestli nemá nějaké tipy.
Odpovědět
salomme: já bych ráda barvu, kterou budu mít na stuze na šatech - takvou meruňkovou, světlounkou... Ale nakonec asi budeme mít to, co bude schopná zajistit restaurace. jelikož si za výzdobu nechaj docela slušně zaplatit (1500), tak fakt nejsem ochotná vrážet ještě další peníze do ubrousků, kamínků apod. maximálně nejakou svíčku, kdyby se naskytla. A jestli nebudou mít něco podobnýho tý stuze, tak bílo smetanová to jistí. Ale možná se s restauračkou ještě dohodnem na nějaký jiný ceně, přeci jenom, výzdoba pro 15 lidí mi přijde "trošku" míň nákladná, než třeba pro 50, tak snad nebudou trvat na tom paušálu. nebo by nám mohli nabídnout aspoň něco navíc, třeba povlaky na židle nebo kytky (za obojí se jinak platí zvlášť)
Odpovědět
My jednoznačně razíme vestičku a jsem proti nátělníku. Vím, že by to dle bontonu asi být mělo, ale mě se to nelíbí, fakt v tom vidím jen takové ty dědečky a to zrovna moc sexy není. Jinak my si dneska definiotivně zamluvili fotografa, zaplatili jsme i zálohu, mám z toho radost. A byli jsme se kouknout v Ikeii, mají tam krásné ubrousky ve výprodeji, s potiskem, ale když já ještě nevím, do jaké barvy to mám sladit, tak to bylo pro mě utrpení. Musíme co nejdřív zjistit, kde to tedy nakonec budeme mít a pak to začít nějak už zařizovat. Jakou barvu výzdob apod. budete mít vy? A proč zrovna takovou? A nebo to neřešíte?
Odpovědět
Já už taky dobrý. Ale tak pět minut to vypadalo úplně stejně jak o víkendu. Tak jsem se lekla - když se sem konečně dostanu, tak to musí fachat a ne že né :-D
Odpovědět
Profilova fotka
krtku - copak.Žádnej problém nevidím. mě teda tenkrát naštvalo jak sem psala svou slohovou práci o jiné svatbě,jak to hned spadlo. Sem myslela že mě trefí šlak!!
Odpovědět
A hele, napoprvý - jako Pája :-D
Odpovědět
Ahojky! Tak jsem vás dočetla, ale už si zase nepamatuju všechno, na co jsem chtěla reagovat :-N každopádně kauza nátělník - u nás nikdy!!! Jako vážně, já to mám spojený s generací mýho dědy, to už pak chyběj jenom pruhovaný trenky - a hlavně ten nátělník zastrčit dovnitř :-p Vestička se u nás nekoná - budu ráda, když uspěju s kravatou :-N A mně se to stejně moc nelíbí, teda na někom jo, ale na tom mým "samorostovi" si to nedokážu představit, asi by mi připadal spíš vtipnej než "mužnej" ;-) jizi, nedbi a možná někdo další: Gratulace ke zkouškám! S počasím si řikám, že proto je teď tak blbě (většinou) - protože se to "šetří" na září ;-) jizi: Dvě věže teď dávali v telce a jak jsem na to koukala, tak si řikám no jo, z tohodle by se taky dalo něco použít :-D filu: Těšim se na fotky, zkoušku si užij! Mě to čeká asi taky v červenci, až budou jasný ty šaty. A k tématům tady - taky už nehltám všechno jako dřív, jenom když se fakt nudim nebo něco hledám. Ale sem zajdu vždycky. Chtěla jsem i na 11.9., ale nestíhám - už nevim, co kdo kde psal a co jsem kde psala a nepsala já... A tady jefajn, tak ani necejtim potřebu lízt jinam. A mimochodem - taky se vám to teď tak s.re, ty stránky tady? Že by zase nějakej problém? Já se vsadim, že tuhle odpověď budu posílat minimálně na třikrát ]-(
Odpovědět
zelvi: myslíš ty s těma orchideiema...to se špatně skolňuje to slovo..:-) mě se líbí spíš ta druhá, taková rozmanitá, ale zase jsou tam kaly a ty jsem nechtěla...
Odpovědět
Profilova fotka
Aci - ta čtvrtá kytička je krásná
Odpovědět
filu: tak držím palce zelvi: no jo, diskuze z 5.9. nějak upadal, protže jsme se všechny přesunuly sem a cutty byla na dovolené.. to já musím toho svého pochválit, že se angažuje i sám od sebe a ani moc nedržkuje...ale bude to tí, že chtěl tu svatbu víc než já taky jsem ráda, že jsme se tu tak sešly samý normální holky :-)
Odpovědět
Ahoj holky, dneska jsem se brms téměř nedostala a o5 nestíhám dočítat... ]-( ;-( ;-( . Tak vás aspoň zdravím z práce, domů budu pádit tak za půl hodinky... :-p filu: užij si zkoušku, já se na něco podobného chystám až v červenci :-) :-).
Odpovědět
Holky, za pár minut razím z práce na zkoušku účesu a líčení a moc se na to těším! Když to nějak esteticky dobře dopadne, hodím fotky do alba, neboť to hodlám řádně zdokumentovat. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
petrajda - máš pravdu, že já bych třeba nesnesla slyšet od chlapa odpovědi typu, jak chceš, mě je to jedno,.... To je pak na vytočení :-D
Odpovědět
Profilova fotka
zelvi - a to zas ne,ale ti naši chlapy jsou prostě k těm přípravám takový laxní. Já už to beru tak,že mi stačí pocit že mu to není zas až tak jedno a občas nějakej názor řekne.
Odpovědět
Profilova fotka
petajda - prostě takový loutky? :-D :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
filu - to jsou chlapy. Tvrděj,že jsou hlava rodiny,ale my jsme tím kdo tím krkem hýbe o))
Odpovědět
To já tedy zatím vůbec nevím, co bude mít na sobě ženich. Nátělník určitě ne, ale jestli bude chtít vestičku, jakou barvu košile, kravaty, atd... Oblek budem nejspíš vybírat na poslední chvíli. Přítel, stejně jako skoro všichni chlapi, z těch příprav a plánování moc odvázanej není, tak vždycky musím všechno dávkovat postupně - jít vyjednávat do restaurace, týden klid, pak vybírat prstýnky, týden klid, poprosit ho, aby sestavil seznam svých hostů, týden klid, vybrat s ním oznámko, ... :-D Roztomilý je, jak to vypadá, že ho ty přípravy nezajímaj, ale pak když už, tak musí mít všechno perfektní. Takže jsem ráda, že v jeho případě nemusím mít strach, že by chtěl jít na svou svatbu třeba v teplákách a tričku. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, dneska nějak nestíhám sem koukat, takže moje doplnění: Aci - chtěla jsem aby přítel měl vestičku strašně se mi to líbí,....neprošlo to, ale kývl na lila košili s krátkým rukávem(protože bude samozřejmě teplo :-D :-D ) kravatu v podobném ladění a nátělník?..nenosí ani v zimě,...takže bych po něm něco takového ani nežádala,...a pod barevnou košili to snad nemusí být Petrajda - Blackmore nights - to je dobrá volba,....krásná hudba,...mám je taky moc ráda Salomme - pošli mi do IP mail a já ti ráda pošlu mou přehlídku vybraných svatebních šatů a převlekovek.Tady se málo kdy potkáváme :-( Jizi - musím říct že mě tady na servru zajímají pouze tyto tři debaty,.....ta naše, pak hotel Kozí horka:-) a svatba 5.9.2009(ale tam to až tak nežije) Holky jsem strašně ráda že jsme tady v tomhle osazení a že jsme si káply do noty,.....chci tím říct, že tady nění nějaká fiflena, která druhý jen stírá a je za hvězdu,...po pravdě jsem se toho ze začátku bála Jsem ráda že vás tady všechny mám ;-) :-N
Odpovědět
Profilova fotka
aci - ono je to nakonec fuk. Mě vypadávaj písmenka o hrubkách nemluvě a nakonec co,hlavně že si povíme co potřebujem ;-)
Odpovědět
já zase zbytečně rychle píšu...pak je tam chyb, to je děs...vždycky to doešlu a apak teprve to po sobě čtu...a to už je pozdě
Odpovědět
Profilova fotka
aci - no jo.Já taky všechno přelítnu nadsvetelnou rychlostí ;-)
Odpovědět
petrajda: velikosti tam mají napsané :-) A je to tak, že nabízejí ty šaty, o které není moc zájem, to je jasný, aby si naplnily kapacitu...ty moje hindu prý taky nikdo nechtěl, říkala mi slečna, když jsem si je tam zkoušla... monca: já bohužel hradec neznám...
Odpovědět
Devcata,nevite nektera,ktere kadernictvi je vyborny v HK?A kde vam nebudou cpat svoje nazory?Ja mam totiz smulu,ze pokazdy a neni to tak casto,ze kdyz jdu do kadernictvi,ze mi ostrihaji vlasy minimalne o 3 cm i kdyz to nechci a 3x jsem chtela meliry a nic moc :-( A o natackach ani nemluvim.Naposledy jsem odchazela od kadernice s hlavou jak patraci balon :-D Hlava se mi zvetsila na XXL :-|
Odpovědět
Profilova fotka
estrellita - to je fakt a bůch ví jak to maj s termínama. Nabízej třeba ty o které není zas až takovej zájem a navíc nevíš co maj za velikosti. Ale i tak šaty tam maj krásné. Kolikrát jsem za tu dobu slintala nad jinejma než mam,ale pokažde jsem si našla argument,že ty mé jsou prostě nej :-) . Ono tu už jinak nejde...mam šaty z půjčovny co je trochu z ruku,ale nicméně stála mi za to.
Odpovědět
v andělském akce mají pořád...já koukám na stránky Belly hradec, kde mají moje vysněné a tam nemjaí lautr nic...tam neměli slevy snad ani když byl veletrh v diplomatu
Odpovědět
Holky.....pocasi bude .......vsechno bude :-D
Odpovědět
Profilova fotka
petrajda: minuly rok jsem obcas koukla na jejich stranky, protoze se mi vdavala kamaradka a nikdy jsme tam zadne akce nevidela. takze si myslim, ze to delaji prvni rok. preci jen nemaji ty saty zrovna nejlevnejsi a salonu je cim dal tim vic :-) ja, kdyz jsem si je tam byla vybirat v unoru, tak jsem mela slevu 2000 kc. coz taky super -. saty mam za cca 8000, mozna ani to ne, ale ted jsou ty ceny jeste lepsi, na druhou stranu uz neni takovy vyber, ze jo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
chtěla sem napsat tempery - některá písmenka mi pořád unikaj :-N
Odpovědět
Profilova fotka
já vim,to sem se měla rozhodnout vdávat se v listopadu. Ale co..vezmu temery a pár listejčků si namaluju :-D . estrellita - tak sem si zaslintala. ceny to sou parádní. škoda,že takovéhle akce neřeknou s předstihem :-D :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?