Zdravím všechny před pár dny jsem dostala žádost o ruku a termín jsme si řekli, že za rok v září..tak kdo je na tom podobně jako já tak pojdte prohodit pár slov :-)
aci:Ta bižu z Jablonce je nádherná.
Tak jsem zas koukala na nějaké ty doplňky a objednala jsem si na focení vějíř,tak jsem na to zvědavá.To je hrůza jak ty penízky lítají.
Holky nebudete mít některá ty svatební čokoládky?Já o tom dost uvažuju, že bych to dávala do výslužek ;-)
jana: jo jo, taky jsem vybírala šperky nakonec tak, abych je unosila i po svatbě. Původně jsem chtěla výraznější náušnice, visací, ale k tomu mýmu šperku na krk je jasný, že nic jinýho než obyč perličky nejde. Tak aspoň že nebyly drahý :-N
Tak holky,my určo předkrm mít nebudeme. Ani jsem o tom neuvžovala,ale je fakt,že jak jsem tady na brm začala chodit,tak jsme si všimla,že hodně nevěst předkt plánuje,tak jsem to jen tak navrhla skoromanželovi,ale bylo to hned odmítnuto. :-D
A co se týče menu,tak klasika polívka s játr.knedlíčky a s v í č k o v á :-D ,ta musí být. Mňam,máme ji rádi,takže nebylo pochyb.
A bižu budu mít ze salonu,sice jsou to celkem palby,ale já si budu od nich kupovat jen set náušnice + na krk,a ve stejné serii mají i malinkou korunku,ale tu si od nich půjčím. Stejně na co kupovat novou,když ji už stejně nikdy nosit nebudu,ale ty náušnice určo ještě vynosím,že???
janicka: ty jdeš do salonu květuše? zkoušela sis tu na něj najít recenze? já jen, abys nebyla zklamaná.....psali tu nic moc ...zásilkový obchod dobrý, ale šaty prý ne...mrkni do dizkuzí, někde to tu je....
jani: To jsi mě zaskočila... No učil v praze, ale tušim, že sem odněkud dojížděl. Z Kladna? Ale je možný, že teď žije úplně jinde, já ho potkala naposledy před x lety.
Aci a klidně mám tady vychvaluj své prstýnky,od toho jsme tady...nikdo z nás nebude jiný!!! ;-) ;-)
Jinak já jsem asi klasická konzerva,ale my jsme o té rolce přemýšleli...i když možná to dopadne tak,že předkrm nebude vůbec.....
Aci a jinak já budu mít perlové náušnice s briliantem,které jsem dostala k Vánocům....co na krk netuším,ale je parvdou,že pokud ty náušnice nosím,tak si sundavám zlatý řetízek....přijdou mi takové,že si zaslouží být "jedinečné" takže spíš půjdu do nějakého pěkného perlového náramku....
Hodně bižuterie nabízí ten salon,co bych tam měla jít zkoušet šaty...ale nevím jaké máš představy...jmenuje se to salon Květuše Most...tak třeba možná jen pro inspiraci..mají tam myslím nějaký e-shop....
Ahojky holky...chichi..tak jsem se stihla picnout s kamarádkou co mi bude vázat kytku a moc pomáhat i s jinýma věcma...chichi...pokud tady budu něco blábolit,tak je to díky té flašce bílého kterou jsme zneškodnily....chichi....Ještě že mne nevidí Pepča,já skoro vůbec nepiju,takže mi stačí fakt málo..ale myslím,že je se mnou legrace....chichi..hlavně bych teda šla tančit....chichi...
Krtí odkud je ten Tvůj profesor???Panenský Týnec je totiž u nás!!!Já bych se tam teda nevdávala,jsi tam vydaná na pospas počasí,ale je tam hodně svateb...
Ale musí říct,že ženichovo kombinace barev je otřesná...teda alespoň pro mne....každý máme jiný vkus,tak jim to nechci nějak hanit...ale já bych Pepču v bílém... :-D :-D :-D ...no musím se smát,když si to představím..
Já v Praze na Floře, dole je takovej stánek se stříbrem - Magnolia se to jmenuje. A maj tam většinou přívěsky na řetízku, stříbro s různejma perličkama, kamínkama... Většinou cenově kolem 1000, 1500 amně se tam teda líbí spousta věcí.
aci: Jo? Tak to je dobrý, já už ho málem po sobě znova nepochopila :-N Jinak "bílej ženich" ve mně vzbuzuje skoro dojetí - on byl na nás vždycky fajn, z gymplu už jsem 9 let, to je neskutečný... Takže ani neumim objetivně posoudit oblečení ani nic jinýho. Já si ho teda v roli ženicha vůbec moc představit nedovedu, ale fakt mu přeju, že "našel" :-)
krtek: hihihi, tak to je trefa..dneska jsem zrovna to album prohlížela a kroutila hlavou na tím,jak může některá nevěsta nacpat ženicha do bílého obleku.....neboj, všichni ten tvůj text pochopily, čteme mezi řádky :-)
aci: my máme taky o 10 - já 50 ) a půl teda), přítel 60. Jinak koukám, že kdo dosud prstýnky zřízený neměl, tak už má - tak to je super!
mayner: ty jo, to bych ty "technický důvody" asi chtěla znát. To je teda jednání fakt... Ale třeba to nakonec v galerii bude ještě hezčí ;-)
bajoch: já se taky bránila rolce zuby nehty, dokonce jsem nechtěla předkrm klasickej žádnej, jenom nějaký pečivo s máslíčkama pro zájemce. Mně by nejlíp vyhovovaly rajčata s mozzarellou. Ale holt ženich se prej bez rolky neožení, "ujíždí" na tom celá jeho rodina :-S A já to zrovna nejim, tak budu asi bez předkrmu no...
ježišmarjá, teď jsem si po sobě přečetla poslední odstavec v tom předchozim příspěvku - co jsem to tam blekotala??? No, omlouvám se, dneska mi ty prsty nějak stávkujou nebo co, tak snad to přeluštíte :-N
Ahoj! konečně jsem doma z práce. jsem dneska byla na místě, kde sice je internet, ale zaheslovanej, takže jenom pro jednu určitou osobu ]-( My ostatní že prej si tam řešíme svoje osobní věci, tak nám to heslo nedaj.) Tak jsem tam holt osm hodin čuměla do knížky a z okna, protože v tomhle počasí fakt nejni co dělat - nejdou lidi. To bych ráda věděla, jakej rozdíl je v tom, jestli si čtu knížku, nebo jestli si čtu na netu... =-)
lowe: já bych do těch prstýnků taky šla, na pana Kouřila jsou tu zaitm samý dobrý reference ;-)
bajoch: Ahoj! Ty čaty jsou neradiční, ale krásný! A rozhodně byc nbeřekle, že nejdou svatební (přece jenom - bílá tam je ;-) a i kdyby ne, dneska už je spousta nevěst, který chtěj něco jinýho než bílou klasiku). Ta platba na apríla mě rozesmála - my se spřítelem na apríla sestěhovávali :-N
aci - to je přeci v ppořádku, že máš radost a chceš se o ni podělit,navíc to máte fakt za super cenu:-)jinak já mám velikost 54,5 a přítel kvůli kloubu 66.
salome: navíc je budeme mít hotové za 14 dní a ještě si je v polovině vyzkoušíme a oni je kdyžtak předělají....a tedka už to vypadá, že se moc chlubím, tak se omlouvám :-) ale mám z toho radost. Nechtěli zálohu? to je zvláštní...tak snad to bude dobré..my dávali jen 1000 kč, to je skoro jako nic v poměru s konečnou částkou...
Jani:já mám velikost 53 a přítel 63...akorát o 10..9500 je pěkná cena, v takovou jsem původně doufala, ale je fakt, že nemít tam ty brilianty, tak jsou prstýnky o 4000 levnější...
bajoch: vítej a přidávám se k těm tvým šatičkám,jsou háhodou super,úplný origoš ;-) ....
Holky,tak už máme objednané prstýnky,byli tam jedny,které byli boží,ale je fakt,že ty byli úplně nové a stál jeden 9500,-- což se mi zdá už dost. Tak jsme si vybrali bílé zlato se žlutým,s takovým vlnovým rytím + já tam budu mít ještě navíc kamínek. Dohromady nás ty prstýnky vyjdou na 9500,-- + 200 kč za ten šutr (ale briliant to není :-) ,je to zirkon,ale to mi je jedno,opravdu...),akorát jsem se ptala,jaká je pravděpodobnost,že ten kamínek může vypadnout,a paní říkala,že za těch 5 let co tam dělá,se ještě nestalo,aby to přišel někdo reklamovat :-N .
Akorát s těma velikostma,to byl gol
:-D ,mám úzké prsty,ale výrazný kloub (a v horku či v nervozitě mi prsty natékají),ale objednala jsem si vel.53,no a přítel?? Též má výrazný kloub,no ten má pracky jak slon (o proti mě :-D ),a má vel.66..... No snad to na ty prsty v ten svat.den navlíknem hihihi :-)
Aci: I tak si myslím, že cena je hoooodně dobrá :) My taky obcházeli zlatnictví s obrázkem, ale nám všude říkali cenu buď stejnou nebo větší, tak jsme usoudili, že to asi objednáme přímo od těch lidí, kteří to měli na svých stránkách v nabídce. A zatím čekáme. Ani nechtěli zálohu, což mě překvapilo.
salome: kuřecí koktejl v papuči? no už ten název je výbornej :-)
cena ujde, mohly být i levnější, ale já se levněji nedala ;-) jinde jsme je viděli za 17400, vyplatilo se obejít s obrázkem i jiná zlatnitví....
Bajoch: Ahojky! Nevěsta nemusí být v bílé, jen musí mít odvahu a šaty si uhájit :)
My budeme mít jako předkrm kuřecí koktejl v papuči :-) Rolku s křenem jsem zavrhla hned, pak se uvažovalo o nivě v hrušce, nebo taky v rajčeti, ale to se máti zdálo, že to nepujde ke svíčkové. A kuřecí koktejl máme rádi a v té papuči (něco jako těsto na věnečky) je to výborné.
Aci: Tak to je hezké cena :)
mayner: no to je tedy pech....tak tam zkus brnknout a zeptat se, jde to je a dojít ot tam omrknout...
Tak jsme dneska zamluvli prstýnky, budou max za 13300 se třemi brilinaty 2,5mm.Budou to ty, co mám v albu..
ahojky děvčata,
tak si představte že jsme s přítelem dostali od matriky dopis. svatbu máme 10.9: Ze se obřadní sín v praze 10 v magnitogorské kde jsme měli mít obřad přesouvá z technických důvodů do ulice moskevské v nějaké galerii kde nevím vůbec nevím jak to vypadá. Takže fakt dobrý to mě fakt potěšíli.
bajoch:Ahoj taktě taky vítám ,máme taky stejný den svatbu.Tyšatyjsou nádherný i s tím přehozem.Takyjsem jednudobu váhalas vínovýma,mám je v albu.
Mybudeme mít klasiku šunkovou rolku s křenem a svíčkovou a napůl s knedlíkem,červený bílí zelí a dva druhy masa