Nevěsty ze září 2009

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Zdravím všechny před pár dny jsem dostala žádost o ruku a termín jsme si řekli, že za rok v září..tak kdo je na tom podobně jako já tak pojdte prohodit pár slov :-)
Odpovědět
Profilova fotka
dartsman: jůů,tak jsem ti jukla do alba. ty zásnuby,to je krásné.....to u nás nic takového nebylo ]-( ,zabít. Ale co,jsou horší věci na světě..... :-)
Odpovědět
u nás žádost proběhla v obýváku, ale taky máme relativně na co vzpomínat...aspon nějaká žádost byla :-)
Odpovědět
Zdravííím.... 8-) Fakt to dalo fušku to tady celý přelouskat :-p . I když jsou podle vás "všichni chlapi stejní", tak snad se sem k vám můžu "vetřít" ;-) . Co už máme je v albu a teď momentálně řešíme hudbu a minivínečka... A co se týká vlečky - tak tu já rozhodně mít nebudu :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
akarka - ahojky gratuluji,....u nás žádost o ruku proběhl taky u moře, tak budete mít oba na co vzpomínat,....musela to být romantika 8-) ;-)
Odpovědět
krtek: hrozná závislost, co? :-D
Odpovědět
Děkuji ano obřad máme na radnici a pak se budeme fotit v květné zahradě tak snad nám vyjde počasí, ale to si asi přeje každá
Odpovědět
Profilova fotka
Vítám vally kráááása akarko
Odpovědět
akarka: no tak to gratujeme :-) koukám do tvého alba, vy máte svatbu v kroměříži? to se máš, že se můžete fotit v těch zahradách, tam je to krásný...
Odpovědět
akarka: tak to je super, gratuluju! vally: ahoj! Jinak já to tu musim dneska zabalit, nebo k těm našim nikdy nedojedu :-N tak možná večer ahoj!
Odpovědět
Ahojky, jsem tady zase po hodně dlouhé době. Je to tak dva měsíce co jsem si stěžovala že jsem nebyla požádána o ruku, že plánujeme svatbu a žádná romantika se nekonala. Tak se hlásím štastná s novinou, že na dovolené v Řecku u Afroditiných vodopádu jsem byla oficiálně s prstýnkem požadaná o ruku.
Odpovědět
Profilova fotka
Vally - i já tě vítám 8-) ,tak jak jste na tom s přípravama
Odpovědět
Profilova fotka
vally: zdravím Opavu :-D
Odpovědět
vally : vítej... no jo, čím víc se to blíží, tím víc nevěst se hlásí...:-)
Odpovědět
sidi.m--děkuju jj je to tady fajn si takhle s někym pokecat kdo ví co se nam v určity moment honí hlavou ohledně přípravy svatby
Odpovědět
Profilova fotka
bajoch:Děkuji za odkaz.Nevíš jak se to pohybuje cenově?Já zas nevím,aby se mi to hodilo k těm mým šatům,ach jo.Jinak krásný oznámení,tak máme zvířátkový ;-) vally:Ahoj vítám tě mezi námi.Někajse to taky rozrůstá :-D
Odpovědět
sidi: já jsem drahého upozornila, že i když budu vypadat jako koště, tak že mě musí pochválit a že nesmí ve svatební den na mě nic kritizovat, naopak chválit :-) já věřím, že to bude dorbé, i když třeba ne absolutně dokonalé, tka že si rozhodně ostudu neuděláme :-)
Odpovědět
Článek se načítá
bajoch: vy máte roztomilé oznámení....
Odpovědět
Profilova fotka
zelvinka:Vějíř jsem si takyobjednalas Květuše,takdoufám,že to přijde v poho,i nějaký ty přísavky naauta a hlavně ten papírový balon jak se vypouští pro štěstí. krtek:Závoj bych k tomu vyzkoušela,proč bynešel?Já byla taky proti závoji,že mám krátký vlasy a ono to pak vypadá dobře,tak už ho mám taky doma. Holky kdo to psal s těma bolerkama?Nemáte nějaký odkaz? V Praze je taky pěkná kosa,ach jo,to počasí. Jak se ta svatba blíží tak to na mě nějakpadá, bojím se že budu ošklivá nevěsta,že se něco zkazí a pod. Tychlapy jsou fakt všude stejný, ten můj mi pořád říká na copořád civim,že už to musím znát na zpamět akdyž něco nevím,tak si prej mám nechat poradit od vás :-D
Odpovědět
Ahoj holky má tady taky někdo termín 19.9. v Opavě? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
vydržej to s nám protože nás milujou :-)
Odpovědět
aci: jak u nás :-D Naštěstí máme každej svoje PC, sedíme zády k sobě :-N
Odpovědět
já dostávám vynadáno, že furt blokuju PC a že jsem nekumonukatviní a že mi z toho brzu hrábne :-) že neví, co tam furt prohlížím, když je to pořád stejný, apk zase rejpá, co jsem se tu dozvěděla a případně ještě přijde domů a volá "ááá, náš závislák".....když mě vidí s PC na klíně :-) ale zatím jsem nic nespálila, jen nestíhám žehlit, uklízet a tak....večeře jsou studené :-) tak nevím, jak dlouho to vydrží... díky za radu ohledně závoje...uvidím, jak to dopadne, až se šatky ušijou,t ak to vyzkouším...
Odpovědět
Profilova fotka
Jani připomíná mi to uplně mě,mělajsemuplně stejnpu radost z oznámka :-D dělali jsme si valstní návrh a hurááááááááááááá jsem pak chtěla křičet do celého svtěta(je v albu) ;-) pro prstýnky jdeme až v druhé půlce července :-(ale tak snad do té doby vydržím :-o máme naprpsto jasnoupředstavu a šikovného zaltníka,který dělal můj zásnubáček
Odpovědět
bajoch: :-D :-D :-D Tak u nás zatim katastrofy žádný, ale večeříme neobykle pozdě... A vůbec jsem nějaká nepoužitelná.
Odpovědět
Holkýýý,tak mi poslali návrh na naše oznámení..až dám souhlas,tak se už bude tisknout!!!!No já se snad vážně vdám!!!!...i když asi nahá....to bude taky originální....chichi A zítra už jedeme pro prstýnky,musím dneska vybrat zálohu..chtějí třetinu,takže 4000 snad budou stačit!!!! Jupííííí :-D :-D Aci k těm šatům by se mi závoj nelíbil.....musím říct,že mě víc nějaký lehký klobouček....má ho tady v albíčku okka..něco takového.... Ale ty šaty jsou už samotné hodně reprezentativní..možná by měly zůstat jen s trochou bižu.....bez jakýchkoli pokrývek hlavy a závojů...Toť můj názor ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky prolízám svatební alba a taky mi kupodivu můj nastávající říká že už to trochu přeháním. hlavně o víkendu jsem perlila,sedímpřišpendlená na židli.........a spálila jsem brambory,hrnec je nepoužitelnej.adenpřed tím to odnesla mikrovlnka..........je na odpis,máme černou zeď atd....dělala jsem popcorn déle než je zdrávo :-D jsem zvědavá co se ještě stane do 12.9. abysme mnevyhořeli :-( no a výsledkem je že na brms jsem radši jen v práci aby u nás zase nehořelo :-D a aby miláček nebyl nafouklej :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Aci - vějíř si myslím že by určitě šel k tvým šatům, když se podíváš ke mě do alba, tak si tam dokážu úplně na té fotce představit tvoje šaty,..jen s tím závojem ti neporadím,....jestli to budeš mít v kombinaci se zelenou, tak jen něco decentního,...jemnýho Jani - tak jim v salonu řekni, že potřebuješ fotku i se závojem včetně šatů pro kadeřnici, to by mohlo projít ne :-D ?
Odpovědět
Mě fascinuje, jak jsou vlastně všichni barevně sladěný. Ani nevim, jestli bych to tak chtěla, ale je fajn, že se uměli tak pěkne domluvit :-)
Odpovědět
krtek: to se nebeoj, já ty svatební alba lustruju každej den :-) přítel je ze mě úplně na mrtvici to je hezká svatba, navíc ženich v bílém vypadá docela jako člověk...no někdy se to podaří i hezky :-)
Odpovědět
Jé, tak stupňů je tu už 13 - že bych předtím blbě koukala? Ale stejně je to málo :-S
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?