Zdravím všechny před pár dny jsem dostala žádost o ruku a termín jsme si řekli, že za rok v září..tak kdo je na tom podobně jako já tak pojdte prohodit pár slov :-)
Zdravííím.... 8-) Fakt to dalo fušku to tady celý přelouskat :-p . I když jsou podle vás "všichni chlapi stejní", tak snad se sem k vám můžu "vetřít" ;-) . Co už máme je v albu a teď momentálně řešíme hudbu a minivínečka... A co se týká vlečky - tak tu já rozhodně mít nebudu :-D :-D :-D
Ahojky, jsem tady zase po hodně dlouhé době. Je to tak dva měsíce co jsem si stěžovala že jsem nebyla požádána o ruku, že plánujeme svatbu a žádná romantika se nekonala. Tak se hlásím štastná s novinou, že na dovolené v Řecku u Afroditiných vodopádu jsem byla oficiálně s prstýnkem požadaná o ruku.
bajoch:Děkuji za odkaz.Nevíš jak se to pohybuje cenově?Já zas nevím,aby se mi to hodilo k těm mým šatům,ach jo.Jinak krásný oznámení,tak máme zvířátkový ;-)
vally:Ahoj vítám tě mezi námi.Někajse to taky rozrůstá :-D
sidi: já jsem drahého upozornila, že i když budu vypadat jako koště, tak že mě musí pochválit a že nesmí ve svatební den na mě nic kritizovat, naopak chválit :-) já věřím, že to bude dorbé, i když třeba ne absolutně dokonalé, tka že si rozhodně ostudu neuděláme :-)
zelvinka:Vějíř jsem si takyobjednalas Květuše,takdoufám,že to přijde v poho,i nějaký ty přísavky naauta a hlavně ten papírový balon jak se vypouští pro štěstí.
krtek:Závoj bych k tomu vyzkoušela,proč bynešel?Já byla taky proti závoji,že mám krátký vlasy a ono to pak vypadá dobře,tak už ho mám taky doma.
Holky kdo to psal s těma bolerkama?Nemáte nějaký odkaz?
V Praze je taky pěkná kosa,ach jo,to počasí.
Jak se ta svatba blíží tak to na mě nějakpadá, bojím se že budu ošklivá nevěsta,že se něco zkazí a pod.
Tychlapy jsou fakt všude stejný, ten můj mi pořád říká na copořád civim,že už to musím znát na zpamět akdyž něco nevím,tak si prej mám nechat poradit od vás :-D
já dostávám vynadáno, že furt blokuju PC a že jsem nekumonukatviní a že mi z toho brzu hrábne :-) že neví, co tam furt prohlížím, když je to pořád stejný, apk zase rejpá, co jsem se tu dozvěděla a případně ještě přijde domů a volá "ááá, náš závislák".....když mě vidí s PC na klíně :-) ale zatím jsem nic nespálila, jen nestíhám žehlit, uklízet a tak....večeře jsou studené :-) tak nevím, jak dlouho to vydrží...
díky za radu ohledně závoje...uvidím, jak to dopadne, až se šatky ušijou,t ak to vyzkouším...
Jani připomíná mi to uplně mě,mělajsemuplně stejnpu radost z oznámka :-D dělali jsme si valstní návrh a hurááááááááááááá jsem pak chtěla křičet do celého svtěta(je v albu) ;-)
pro prstýnky jdeme až v druhé půlce července :-(ale tak snad do té doby vydržím :-o máme naprpsto jasnoupředstavu a šikovného zaltníka,který dělal můj zásnubáček
Holkýýý,tak mi poslali návrh na naše oznámení..až dám souhlas,tak se už bude tisknout!!!!No já se snad vážně vdám!!!!...i když asi nahá....to bude taky originální....chichi
A zítra už jedeme pro prstýnky,musím dneska vybrat zálohu..chtějí třetinu,takže 4000 snad budou stačit!!!!
Jupííííí :-D :-D
Aci k těm šatům by se mi závoj nelíbil.....musím říct,že mě víc nějaký lehký klobouček....má ho tady v albíčku okka..něco takového....
Ale ty šaty jsou už samotné hodně reprezentativní..možná by měly zůstat jen s trochou bižu.....bez jakýchkoli pokrývek hlavy a závojů...Toť můj názor ;-)
taky prolízám svatební alba a taky mi kupodivu můj nastávající říká že už to trochu přeháním.
hlavně o víkendu jsem perlila,sedímpřišpendlená na židli.........a spálila jsem brambory,hrnec je nepoužitelnej.adenpřed tím to odnesla mikrovlnka..........je na odpis,máme černou zeď atd....dělala jsem popcorn déle než je zdrávo :-D
jsem zvědavá co se ještě stane do 12.9.
abysme mnevyhořeli :-(
no a výsledkem je že na brms jsem radši jen v práci aby u nás zase nehořelo :-D a aby miláček nebyl nafouklej :-p
Aci - vějíř si myslím že by určitě šel k tvým šatům, když se podíváš ke mě do alba, tak si tam dokážu úplně na té fotce představit tvoje šaty,..jen s tím závojem ti neporadím,....jestli to budeš mít v kombinaci se zelenou, tak jen něco decentního,...jemnýho
Jani - tak jim v salonu řekni, že potřebuješ fotku i se závojem včetně šatů pro kadeřnici, to by mohlo projít ne :-D ?
krtek: to se nebeoj, já ty svatební alba lustruju každej den :-) přítel je ze mě úplně na mrtvici
to je hezká svatba, navíc ženich v bílém vypadá docela jako člověk...no někdy se to podaří i hezky :-)