Zdravím všechny před pár dny jsem dostala žádost o ruku a termín jsme si řekli, že za rok v září..tak kdo je na tom podobně jako já tak pojdte prohodit pár slov :-)
janicka:Jsi mockrásná navšech fotkách.
Holky já jsem si spousty z vás představovala úplně jinak,no nevím.Myslím ty co jsem neviděla v albech ;-)
petrajda:Fotečky krásný i ta kytička ;-)
Sarkajak....já za prvé prostě nějak nemám sebevědomí,za druhé mne stresovaly ty pitomě zavázané šaty a za třetí,když jsem byla malá(tak 2 roky),tak jsem přimrzla pusou ke koňské ohradě..takže mi přijde,že když se směju,tak mám takovou "křivou tlamičku" :-D :-D
Jinak jsem teda četla,kam se vydáváte na svatebku...jsi to Ty s tím Thajskem,Vietnamem a tak,viď????To je teda paráda....asi nejlepší svatebka z nás všech.....I když já mám taky dobrou...prstem po mapě...takže se můžu podívat,kam budu chtít... :-D :-D :-D
Baráček nám nevyšel...nakonec z toho pána vypadlo,že je to za 2 mega jen polovina domu..takže bychom tam bydleli s nějaku babkou..a to fakt díky,ale ne.Takže asi teda půjdeme do pozemku a začneme stavět nový,jenom nějaký menší..tak max.4+1....Pozemky se budou prodávat začátkem příštího roku,takže máme ještě chvilinku na rozmýšlení...
Holky byla tady už Estrel???
Její fotečky mi nějak unikají... :-o
Teď se jdu vrhnout na Petrajdino albíčko,tak snad už tam taky nějaké fotečky má.
Holky na CD s oststníma fotkama jsem ještě objevila jednu svou a musím říct,že se na ní sama sobě moc líbím(to jsem narcis,co :-N :-N )..je černobílá a máte jí v albíčku..
Holky děkuju :-) .Kytí vázala má kolegyně,ostatní já. Ale abych pravdu řekla na mou svatební kytici v pátek nebyl už skoro čas,respektivě sme byli obě už dost unavené. No bylo toho dost,dobrej maraton máme všichni za sebou a zpětné vazby všech zúčastněných včetně hostů jsou prostě pozitivní.Udělalo mi to radost.Takže celou naší svatbu prožívám tak nějak znovu a jsem zvědavá na video protože to jsme dostali darem. Atmosféra byla naprosto spontální,povedlo se vše co se dalo a už sem uklidnila všechny škarohlídy,kteří nechápali proč máme svatbu takhle "jen" na úřadě.Jó to kdybych jim řekla Sychrov,nebo nějakou radnici tak se nedivěj. A i těm škarohlídům se to moc líbilo.Prostě už se divit přestali.
aci - jídla bylo dost a nakonec i pití a stále ještě máme plnej sklep :-) Lidi byli rádi že byl raut,každej si vzal kolik chtěl a co chtěl.
Hudba perfektní a to sem zapoměla ještě dodat,že když sem byla v pátek na nehtech,tak manžel manikérky je právě zpěvák z té kapely.Nemohl ani mluvit,dělal si zábaliya pil heřmánek,protože měl chřipku jak blázen!!Řekla sem mu ať se na to vykašle,ať nám jen pučí nahomem notebuka a aparuturu,že si budem hudbu pouštět sami. Ne,že prej to nejde a že budou hrát. A hráli! A dobře! Jsou to kabrňáci!!
mayer: měli jste takovou malou pohodovou svatbičku, je to tak? ;-)
petrajda: prolétla jsem Vaše alba a moc Vám to slušelo... Souhlasím s Aci: super netradiční kytí:-)
salome: fakt? to já jsem nenarazila na nikoho....je fakt, že většinou spíš jednám s chlapama a ty se sem asi nekoukají..
petrajda: tkay jsem si tě představovala jinak :-)
petrajda: já si zrovan říkala, že jsem žádné tvoje fotečky neviděla :-) moc ti to slučelo a ta kytka, super a netradiční
salome: tak jo jo...myslíš, že jich sem tolik chodí?
aci: Jj, kdo se chtel podivat, uz se podival a vzhledem k tomu, ze pracuju porad s lidma, nechci, aby me poznavali.
mayner: Pěkná svatbička, takova decentni, opravdu vas nebylo vic?
Ahoj holky :-) , tak zase po tejdnu a jako vdaná paní.Asi mě zdrbnete že sem nedala vědět dřív,ale u nás technika a komputer si dělá co chce a když nejvíc potřebuju prostě něco vypadne,zmizne,nebo prostě jen nejde elektrika atd.
Všechni možné fotky ze svatby mám na rajčeti www.korinkovci.rajce.idnes.cz, sem do alba postupně dodám.
Svatba jak mnohé z vás píšou byla krásná,ale krátká. Přálo nám počasí.A druhej den ráno mě muj už manžel překvapil,že mi u mé kolegyně zařídil tuto sobotu volnou,takže jedem do hotýlku v městečku Lázně Bělohrad.Bohužel můžem až v sobotu ráno,protože miláček má odpolku,ale to vůbec nevadí,aspoň jak se říká něco.. Takže taková minisvatební cesta.
salome: tys ty fotky v albu nějak zkrouhla :-(
mayner: fotky hezké, měli jste maličkou svatbičku :-) zajímavé šaty s tím vrškem, to se taky hned nevidí
Sarka: To "houby" bylo slovo údivu, nikoliv popření toho, co ti říkali doktoři. Napsala jsem, co zase říkal můj doktor a imunolog ;-) Holt co doktor, to názor. Mam v planu stejny trojboj, na jare, takze docela blby odkladat
plozeni zase az o rok.. :-|
Krtek: Mraky byly reál, jen ty barvy to asi ještě víc podtrhly.
Janicka: ty jo, jsi fakt kočka ;-) A ty prstynky na kytici vypadaji luxusne!
Ahoj holky:-),
Janicka: nádherný fotky, s tímhle materiálem to byla hračka :-) ;-) . Kytyička je taky nádherná... :-)
Filu: vítej z dovolené, romantické líbánky, to zní úžasně x-)
Holčičky jste moc hodný..já mám prostě když se fotím nějak málo sebevědomí nebo co..připadám si vždycky jako blbec.....Teď musím na všechny ty nové OP,ŘP,katastry a tak..tak jsem ráda,že mám fotky hezky doma a nemusím se chodit znovu fotit....
filu: Ale bylo by to hezký - "počít" na svatební cestě ;-) Řecko nepokrytě závidim x-)
jani: Jaká ošklivka?! Na těch fotkách ti to moc sluší! Ty černobílý jsou vyloženě krásný x-)
janička:Takjá už jsem to zkoukla a musím říct nádhera,moc ti to slušelo i Pepčovi a ty fotky jsou úžasný.Ten šál ani nebyl tak nutný jak jsi psala.Nevěsta kočka ;-)
Ahoj vdané paní. :)
Jsem tu zpět ze svatební cesty, byli jsme v Řecku na Peloponésu a bylo to super. Po šesté večer jsme byli doma, vybalili jsme, vyprala jsem a poctivě dočetla vše, co jste napsaly. ;-)
Dodatečně velká gratulace všem novomanželkám.
Zítra budu volat fotografce a snad bychom si už mohli jít vyzvednout hotové fotečky, takže pak je hned šupnu do alba, aspoň pár.
Co se mimča týče, tak já vysadila HA cca před 4 měsíci a teď na svatební cestě jsme začali pracovat na miminku. Je mi ale jasný, že tak rychle to nejspíš nepůjde... ale uvidíme.
Pro dnešek se loučím a přeju dobrou noc, jsem utahaná jak kotě. :-)
Jsem moc spokojená...na to jak byly popackaný ty šaty..tak z fotek mám obrradost.Dokonce i já ošklivka jsem si na nich připadala hezky...I když taky mám nějaký s dvěma bradama,šklebem místo úsměvu,ležící spící a tak...ale dají se vybrat i hezké...
Sidiiiiii!!!Tak kdepak se flinkáš,plním tady svůj slib a ty nikde!!!!
jani: Krásný fotečky! ten šál vypadá náhodou úžasně romanticky x-) A kytička se fakt povedla. jsem si řikala, jakou sis nakonec vybrala a doufala jsem, že tu, co máš v přípravách. A taky prstýnky fakt super, originální a elegantní!