Nevěsty ze září 2009

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Zdravím všechny před pár dny jsem dostala žádost o ruku a termín jsme si řekli, že za rok v září..tak kdo je na tom podobně jako já tak pojdte prohodit pár slov :-)
Odpovědět
sal: co bylo, bylo :-( já se vám musím trochu přiznat, že jsem taková zklamaná...z té svatby....u mě žádná velká euforie nenastoupila...super jsem si to užila,ten den byl moc krásnej, ale.....že bych se vznášela na růžovém obláčku, to se nevznáším....spíš je to tak normálka,jako předtím......
Odpovědět
aci: E.T. bylo super ;-)
Odpovědět
salome :-) iniciálny moc pěkný :-) já bývala mimozemštan - mívala jsem E.T.....tedka leda prdlajs, změna na E.P. :-(
Odpovědět
jana: moc krásný fotky, vypadáte jak ze žurnálu ;-)
Odpovědět
jana: Moc hezký fotky! Ten váš prcek má naprosto úžasný oči x-) Vám to samozřejmě taky moc sluší ;-) petrjda: na mě někteří kolegové volali novým jménem už před svatbou - prej ať si zvykám :-p :-D
Odpovědět
A mám krásné iniciály - jako droga - LSD. :-N
Odpovědět
aci: Já mám obě příjmení s -ová. A zatím teda pro ostatní jsem furt po starém D-, a pro rodinu po manželovi S-.
Odpovědět
Ahoj holky, tak jsem si byla dneska konečně zažádat o OP a o pas... Ženskejm nějak vypadával systém, tak to bylo trochu n adýl... :-N . A bude platit Murphyho zákon: Nejhorší fotku máš v pase:-)
Odpovědět
Profilova fotka
nojo provokujou a maj z toho určo zábavu já když minulej tejden zamlouvala ten hotýlek tak jsem se nejdřív představila postaru a pak se pani píšící rezervaci ozvala,takže říkáte Petráková a já jí teda do toho honem skočila né vlastně né už K....s smákla.Aso to pochopila..
Odpovědět
petrajda: no to ze mě si všichni v práci taky dělají srandu a záměrně mě zdraví "dobrý den paní P..." i ty se kterýma si tykám
Odpovědět
Profilova fotka
holky co si nemůžem zvyknout na nové příjmení...mě pořád kamarádi a známí píšou neustále mejly kde mě schválně oslovujou novým příjmením.Prej abych si zvykla.To prto,že jsem si nedávno stěžovala,že si snad nikdy nezvyknu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
no to jo,ale už se snažím psát jana L.... a do závorky své staré příjmení. Hodně objednávám z mimibazaru pro malého,tak at už ví,že za chvílku budu už "jen" Jana L.... :-D
Odpovědět
jana: no když ti to přišlo na staré jmíéno,tak se můžeš podepsat starým, ne?
Odpovědět
Profilova fotka
právě,maximálně u doktora,jak mojeho tak prcka,a to už jsme ted použila své "nové" :-D ,ale ted mi přišla pošta a já se automaticky podepsala starým,že...?? Naštěstí já na hl.poště dělala,než jsme šla na mateřskou,takže se navzájem všichni známe :-D ,tak ještě že tak. ;-)
Odpovědět
jana: jo, ty to máš ještě horší, jak jsi na mateřský, to chápu,že se asi jen tak někomu nepředstavuješ :-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky,díky :-) A co se týče příjmení,holky,já si asi nezvyknu nikdy....možná kdybych byla v práci a tam jsme se podepisovala furt,ale tak..?? Prostě pořád mě ta ruka táhne automaticky na mé již bývalé příjmení :-p :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
aci - jo a paradoxně na mou sv. kytku byl nejmíň čas :-D
Odpovědět
jani: moc hezké fotky, krásně na nich ladíte :-) hezoučká kytka, paráda patrajda: no to máš dobré, alespon jsi "ušetřila" za květinouvou výzdobu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jana - krásné,na to se říct snad nedá nic lepšího. Mě se líbej hlavně ty černobílé a sépie. A ta fotka jen s prstýnky a "rozmazanou" kyticí v popředí je super.
Odpovědět
Profilova fotka
aci - květiny je mé zaměstnání a práce ;-) Jinak jsme byli na minisvatební cestě nebo víkendu,chcete-li. V Lázních Bělohrad jsme si objednali hotýlek,takže aspoň něco.Víkend byl hezký,trajdali sme po okolí,mužíčkovi se teda ozvala bolavá kyčle ]-( ,takže večer romantika tak akorát :-D . Edvi - krásné fotky,moc vám to slušelo.. Se jménem má ořád problém.Jsem tak napůl.Chvíli se ještě musím představovat postaru a chvíli mi to vyjde i s novým jménem,do telefonu jen raději ...prosim... a podpis mi teda vůbec nejde. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
holky,hodila jsem "pár" profi fotek ze svatby do alba,když tak jukněte.......zatím papa ;-)
Odpovědět
Sarka :-D :-D
Odpovědět
sarka: není každý den ideální :-)
Odpovědět
holky, proč jsem si myslela, že oddací listy jsou dva? Chudák manžel dneska naklusal na matriku a ženská na něj koukala jak zjara... :-N :-N
Odpovědět
Tak mám doma oddací list :-) Sal: používám to které se mi zrovna hodí , než se to nějak vytříbí. Do telefonu se představuju starým, jinak jsem ještě neměla kde používat. :-) Arci: ano první je manželovo a na druhém místě svoje. Já mám manželovo bez ová, není české.
Odpovědět
tak já čekám na občanku i řidičák, na pas jsem se zatím vykašlala......na oboje mi řekli měsíc a protože jsem to začala zařizvoat až po svatbece, tak to bude až za 14 dní....v práci jsem to nahlásila hned, už mám změměný email i jméno ve všech telefonní senamech,takže se mi často nedovolá někdo z firmy, protože si nemůže vzpomenout, jak se nově jmenuju :-) salome, edvi: a máte první jméno od manžel a pak to svoje, nebo je to opačně? a máte obě jsména s "ová" nebo jedno s a jedno bez?....jsem zvědavá :-)
Odpovědět
sal: Jo, tak v práci už jsem taky "vyřízená" ;-) S ostatnim čekám na OP, i proto, že se mi do toho zas tak moc nechce - je to dobrá výmluva, že radši čekám na občanku :-D
Odpovědět
edvi: A jak je používáš? Všude obě nebo jen někde?
Odpovědět
krtek: Kdekoliv jsem byla na úřadech, stačila jim občanka s papírkem, kde bylo napsané nové jméno. Ten jsem dostala hned v den svatby, oddací list poštou za 3 dny po svatbě, ale ten zatím nikde vidět nechtěli. Stačilo to na VZP i na řidičáku. Jinak občanku jsem měla velmi rychle, do 14ti dnů. Řidičák už trvá skoro měsíc a nic. A v práci jim stačilo to, že jsem na personální poslala mail s novým jménem a pak nascanovaný nový OP a oddací list.
Odpovědět
JJ kytku jsem nakonec fakt uvázala sama. :-) Sal: Já si nechala taky obě příjmení. ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?