Zdravím všechny před pár dny jsem dostala žádost o ruku a termín jsme si řekli, že za rok v září..tak kdo je na tom podobně jako já tak pojdte prohodit pár slov :-)
petrajda: nám to filmovala kámoška a dala to sestříhat nějakému známénu...ale tkay je to trochu roztřesené :-)
salome: no ony ty fotky vypadají fakt hezky,já si to album taky pořád prohlížím :-) chtěla jsem se tě zeptat, ty budeš svoje šaty prodávat, nebo si je necháš?
Krtek: :-D
petrajda: To věřím, já bych se taky moc těšila. Ale my video nechtěli (aby nás rodiče na všech oslavách neukazovali jako cvičené opice), takže jen rodiče si sami něco natočili a to je naštěstí tak strašně roztřepané, že to nebudou posílat dál :-D
Já se včera vrhla na fotky, sice ještě mi chybí jedna várka fotek pro kterou jdu dnes, ale i tak už jsemsi rovrhla jedno velke hlavní album a zaplnila jedno menší vedlejší album a moc se mi to líbí, tak se musím holt sama pochválit :-)
nojo holky chvilku nám to potrvá :-) .Mě se teda zvyká hooodně špatně. Po 32 letech užívání jiného rodného příjmění...
Jinak sem se chtěla zeptat vy co máte videjko ze svatby,ajk dlouho vám trvalo než jste dostali nahrávku? Já se dnes ptala švagrové a ta ,že i jim trvalo dost dlouho než nahrávku dostali. Já sem prostě nedočkavá...strááášně se těším.
krtek: no tak to je slušný :-) dobrý zásah :-) :-D
já jsem včera taky zmátla jednoho pána...volal ráno, to jsem se představila po staru a pak volal odpoledne a to jsem se představila po novu a byl z toho zmatenej, vůbec nepoznal, že to je tatáž osoba a to mi volal na mobil...
krtek :-D :-D :-D dobrý fór!
Mě z nového příjmení taky hrabe.Občas se musím představovat a hlavně podepisovat ještě starým příjmením a občas oboje novým. Takže než se pokaždé podepíšu dloooouho přemýšlím. :-)
Ahoj! Dneska se mi v práci poved fakt kousek... Tak si řikám, že si to nemůžu nechat pro sebe ;-) Jak vypisujem paragony a na každej píšeme "vstupenka", tak jsem si to tuhle předepisovala dopředu... A dneska zírám - někde v půlce bločku se ze "vstupenka, vstupenka, vstupenka..." stalo "V...ová, V...ová, V...ová... (aneb moje nové příjmení)" :-D Asi na šest jsem to napsala, pak jsem se vrátila ke vstupence. A co hůř - jednu jsem pustila do oběhu, vůbec jsem si nevšimla, co je tam za slovo. Tak nevim, asi se pani vrátí, tohle bude na účtárně vysvětlovat asi dost těžko. Vůbec netušim, jestli mi jako přeskočilo nebo co - asi jak se soustředim na to nový jméno a začíná to boboje na "v-"
Jinak pardon, že jsem vás dneska ani nedočítala, mám nějak všeho plný kecky, nálada nic moc a jsem navíc utahaná... Ale tohle mě rozesmálo ještě teď doma :-N
Holky, jen tak z nostalgie jsem mrkla do inzerce a nějaká nevěsta tam prodává šaty za 50000. Původní cena 80000....
Asi jsem z jiné planety, ale nevím, jaké by musely být, abych za ně dala tuhle cenu =-) =-) =-) . Uf...
No, já jsem na tom tak, že lítám ráda:-)
Docela bych takový dárek brala :-D :-D . My jsme dostali kromě peněz i masáže a projížďku na parníku po Vltavě... Vzhledem k počasí ten parník asi necháme až na příští rok... ;-( ;-(
Jo já se bojím strašně, velkým letadlem jsem letěla 3x a pokaždé jsem se držela i souseda a nedívala ven. A tohle malé letadlo???? no to nevím, rozd´ýchávám to doteď. :-|
petrajda: bojíš se lítat? jako i třeba na dovolenou?
zase by to bylo hezký, dkyž to je třeba vyhlídkový let v místě, že si prohlídneš místo, kde bydlíš a žiješ z výšky a tak,jak ho nikdy neuvidíš.....ale když se někde bojí létat letadlem, tak to není moc vhodný dárek...
vyhlídkový let :-) ,tak něčeho podobného sem se taky obávala od kamarádů,ale nakonec z toho byla ta schránka :-) .Já bych se letět bála :-. . Každopádně pak jsme se dověděli,že něo takového taky chystali a pak pořád ty mé řeči,že pracujem na miminku atakdále,že teda nám ten seskot padákem nedaj
sarka: právě že to jsou ty samé - na šampus a na whisky...a do toho jedny obyč...hezký jsou, všechny broušené,ale ale co s tolika sklenicema.....
edvi: vyhlídkový let? to je paráda :-) ty se bojíš létat?
my dostali jen peněžní dary a to z toho důvodu, že všichni věděli, že potřebujem peníze na IVF a jediný dar co jsme dostali je vyhlídkový let, což mě málem kleplo, nejsem si jistá, že tohle zvládnu. :-| :-|
klara: jo bohužel....a to jsme měli seznam darů, který každej viděl a bylo tam napsáno, že kromě skleniček na šampus nechceme žádné jiné nádobí do kuchyně....rozbalovali jsme dary až potom,ale už když jsme to dostávali,tak jsme měli podezdření.....oni tak cinkaly, že....ale neřekli jsme nikomu nic - kdo nám to dával, prostě jsme to vzali a poděkovali
aci - fakt osmery skleničky :-o , rozbalovali jste dary na svatbě nebo až potom samy, to mohl být docela trapas, oteřete si obchod se skleničkama :-D :-D
klara: my jsme jedny chtěli......a dostal jsme asi osmery .-( což si myslím je víc než dost, zvlášťkdyž už splu 4 roky bydlíme a máme zařízeno.....ta cihla je hezký nápad :-) kámoška zase cihlu obalovala do papírových peněz, když dávala dar sestře...
my kupovali digitální rámeček jako dárek k předchozím Vánocům babičce.... :-) No a druhý jako společný dar ke kulatinám skorošvagrové mamky:-).
Jinak si myslím (nevím určitě), že většina musí být zapojená v elektrice pořád, nevím, jestli se dělají i nějaké s nabíjením na baterie popř. jak silná ta vnitřní baterie je (mohlo by to fungovat jako notebook).
U nás ani nešlo o nečtení, jako o lenost a lakotu, náš porcelán evidentně nebyl nový, je to fakt takový ten kousek co někomu ležel buďto dobrý třicet let ve sklepě nebo to našli někde na ulici, fakt jsme na to koukali jak z jara, ta krabice nebyla ani zabalená, ani mašla na tom nebyla prostě nic, dokonce ani blahopřání. Ten co nám to dal je prostě skrblík a taky trochu debil, ale máme i z toho radost, takovu zvláštní, a historku kterou můžem předávat, a z porcelánu uděláme takový ten putovní dar, uvidíme třeba to fakt někomu dáme, ale jako srandu s jasným vysvětlením, že se jedná o srandu
edvi - no mě to taky překvapuje, už hned po svatbě jsem tam měla drobné náznaky oděrek, ale taky mě překvapilo, že ho manžel nosí, pořád vykládal ,že ho nosit nebude a teď ho sundává když jde do práce, ale dojde domů tak si ho zase nasadí, jsem zvědavá jak dlouho mu to vydrží, ale těší to
Holky když někdo neví tak prostě neví a koupí prostě klasiku. Jen je pak škoda,že si nepřečtou ten seznam.
klara - dárek od kámošek bezva nápad. Takový dárky snad potěší nejvíc...co ty peníze,ale originálním způsobem je věnovat...
taky se vám někdy nedaří připojit? Někdo to zkouším třeba 5x a pořád nic :-o
mě se asi nejvíc líbil dárek od kamošek- dali nám cihlu která má v sobě díry a v těch dírách byli narolovaný peníze a květy růží a celá cihla převázaná velkou lýkovou mašlí, parádní nápad, zvorna stavíme domeček tak to bylo naprosto stylový
a ten rámeček je prostě na to aby někde stál a na něm se promítají ty fotky, to ale musí být pořád v zásuvce, nebo se to dá nějak nabit, aby to jelo i bez drátu?
asi - skleniček není asi nikdy dost, taky jsme jedny dostali