Zdravím všechny před pár dny jsem dostala žádost o ruku a termín jsme si řekli, že za rok v září..tak kdo je na tom podobně jako já tak pojdte prohodit pár slov :-)
ktek: to se stává. Já jedno napsala dopis a zapomněla jsem přiložit ten životopis úplně co jsem napsala jako přílohu, tak jsem to posílala znovu, spadnul mi pc, nebyla jsem si jistá zda to odešlo, tak jsem to poslala znovu. Prostě někdy se daří. ;-)
krtek: tak to mě se stalo, že jsem posílala životopis a na druhé stránce byla přihláška k výběrovému řízení na krajský úřad a když se mě nato v bance pak zeptali, co bych brala víc, tak jsem byla naštvaná, jak se o tom dozvěděli. Samozřejmě jsem to zjistila až jsem odeslala asi 5 odpovědí na inzeráty, to se stane :-D
S těma injekcema - já myslim, že většina lidí jsou "ti, co odcházejí", dokud ovšem sami nejsou na tý pozici člověka, co to fakt potřebuje. Pak jde asi všechno stranou. Každopádně edvi: klobouk dolů, jsi dobrá! Vydrž!
jani: Já myslela, jak mám fakt stabilní práci, nic špatnýho se nedělo, dokonce odměny byly... jenže pak se prostě jedný externí firmě podařilo nějakým způsobem přesvědčit vedení, že bude nejvýhodnější, když nás vyhází a naší práci přenechá jim - externistům. Ve zkratce napsáno. Prostě podraz, nejspíš se v tom točej velký peníze a my jsme jenom pěšáci :-| Jasně že se uklidňuju tim, že v Praze to snad ještě nebude tak hrozný a že nejsem žádnej blbec, taky něco umim :-N Ale stejně mám nahnáno čim dál tim víc. A všechny plány, od drobný rekonstrukce kuchyně po mimčo, jdou teď stranou. No, třeba zjistíme, že to zvádáme s psrtem v nose i s krtkem na podpoře a zase se rozjedem :-D :-D
Teda Krti to zrovna nejsou moc hezké zprávy..být bez práce je na bobika.
Já doufám,že těhu zvládneme až do zdárného konce,protože tím tak trochu uteču pracovnímu hrobníkovi z lopaty.NAše firma je na tom taky moc moc zle,takže se u nás pořád vymýšlí nějaké novoty a tou poslední je to,že areál ve kterém tady u nás sídlíme se prodá cizí firmě a my budeme dojíždět cca 40 km někam jinam...přitom právě dojíždění do Prahy bylo to,proč jsem předtím práci změnila.
Ale hlavně dlužíme kam se podíváme,myslíme si,mnoho lidí z nás,že to firma prostě nemůže rozdýchat...NAvíc teď bude zima,menší kšefty,větší náklady na naftu a tak..
Ono sice v Praze to máte s prací pořád lepší než my tady,ale kamarádka co dělá v Cetelemu taky říkala,že mají stopstav.
Edvi super,že to zvládáš..Moje mamka je diabetička,píchá si 3 x denně a zvládla to taky v pohodě,prostě to tak musí být a nic s tím neuděláte.Já s tátou jsme Ti co odcházejí....Držím palce!!!
Chjo, mně se teď povedla kardinální chyba - jsem zkopírovala dva motivační dopisy pod sebe do jedný odpovědi. takže poté, co si přečtou, že "mě velmi zaujala nabídka práce na pozici Recepční" se vzápětí dozvědi, že jsem na tom stejně i spozicí Asistantka :-N No jo no, stane se...
Do toho se tady snažim přeložit CV a motivační dopis do angličtiny, a když potřebuju poradit nějaký slovo, tak se manžel akorát vytáčí a že nezná kontext a že takhle by to napsal jenom dement (doslova) ]-( fakt podpora, kdyby radši přiznal, že o překladu ptákovin jako "pracovní pozice" a "dosažené vzdělání" ví stejný prd jako já :-D
Tak hlásím, že injekce zvládám v pohodě, není to tak strašné, prostě píchnu. :-) Manžel to zvládá hůř, odchází raději do jiného pokoje. no ach jo. :-) :-D
Jinak jsem myslela na včerejší nevěsty, že je všechno sice krásně barevné, ale to počasí no hrůza.
Ahoj!
jani: Já sedim na netu docela pořád, ale na jobsech :-| V práci to dopadlo blbě a jsme od 1.1. všichni bez práce :-( Takže mimčo jsme teď zvažovali už opravdu hodně reálně, ale nakonec jsem i já dospěla k závěru, že radši budu hledat práci. Na přírodu se nedá zas tolik spolejhat, navíc když mám nervy trošku v háji. A přivést dítě do takovýhle situace... no nevim. Přeci jenom, nějakej ten rok to snad ještě vydržíme ;-) Ale kdybych měla bejt půl roku doma bez práce, nervy v čoudu, tak asi manžílka na to mimčo prostě ukecám - pak bych brala prd mateřskou a bylo by to celý na houby, ale aspoň bych nemusela mít strach, že jednou budu mít problém "zadělat", protože jsem otálela moc dlouho.
Jinak taky doufám, že nám to tu úplně neumře, už proto, že jsem fakt zvědavá, co se janicce a zelvince "vyklube" - jestli holka, nebo kluk ;-) A taky edvi moc držim palce a jsem zvědavá ;-) A nějak tu pořád postrádám estrellitu - co s ní asi je? =-)
A mamča včera hlásila, že mi vyprala ten spodek šatů a až bude čas, tak mi je přivezou. Akorát já tu na ně fakt nemám místo, asi budu muset koupit nějakou krabici :-N
Jani, my se taky máme báječne, ale mimi zatím ne, sotva jsem začala pracovat, musím si vydělat na mateřskou :-D . Koukala jsem na vaše album, máte moc krásné fotečky, težko věřit, že máš bříško jak meloun :-) .
Ahojky holčiny,
koukám,že všechny svatby za náma a už to tady trochu vázne.
Já se teda přiznám,že teď na net obecně nemám moc náladu,ale když už ano,tak jsem vázána spíš na koníka.
Jakpak se jinak máte???
My zatím skvěle,břuch už mi pořádně roste,vypadám,jako když jsem snědla melouna..chichi
Takže svatba byla tak nějak v pravý okamžik.
V pondělí jsme byli u mudry na UTZ,Pepča už byl i se mnou...takže to byla parádička.Máme malého kostlivečka a přeskočili jsme z prvního do druhého trimestru,tak nás mudra pochválila a řekla,že to nejhorší na odchod miminka máme za sebou a teď nás už čeká stabilnější doba...ale i tak je to pořád stres..za týden nás čekají odběry na triplíky,takže to budou zase nervy.
http://www.modrykonik.cz/album/album....
posílám odkaz na jeho fotečku...musela jsem se pak smát..protože Pepča tam u mudry na něj kouká a povídá..no ten vypadá jako kostlivec Eddie z Iron Maiden..takže jsme přehodnotili pracovní jméno a říkáme mu Edík:-))).Jinak už doma vedeme i diskuse nad tím pravým jménem,až tady bude prďousek s náma.....bude to ještě boj.A mluvíme o něm jako o chlapečkovi..já to totiž tak nějak cítím,že to bude chlapák.No uvidíme už za měsíc.
A co vy???Některé z vás už zvažovaly mimíska!!Je nějaký pokrok ve změně názoru a šli jste s páníčkama na věc???
Všechny se moc opatrujte a dejte alespoň občas vědět,jak se vlastně máte!!!
Pááá
Ahoj, holky!
Nehci se tady dneska moc rozepisovat, abych sem nevnášela příliš negativní energie :-N Ale každopádně edvi držim moc moc palce! To určitě zvládneš! (já bych teda měla problém do sebe vrazit jehlu, ale manžel by ten problém měl asi ještě větší :-N )
aci: Já mám šaty na 2 místech docela dost roztrhnuté, takže je prodávat nebudu, i když nejdřív jsem chtěla. Můstanou mi holt jako vzpomínka nebo na maškarní :-D
edvi: Nebát se a píchnout ;-) A nebo poprosíš manžela - znám jednu takovou, které to musel píchat manžel, protože ona sama to nedokázala.
werunka: to teda nevím jestli jsou tenké nebo hrubé, ještě jsem je nerozbalila. Jsou tam dvoje. jedna jehla je prý větší na nabrání té látky a pak ji mám vyměnit za menší. Tak asi jo. Ona mi to sestřička vysvětlila co a jak, akorát si nejsem jistá jestli do sebe dokážu píchnout. :-) :-|
Sidi: no asi to musím zvládnout, spíš hlavně at to vyjde, je to hodně peněz, dali jsme jim všechno co jsme dostali na svatbě.
klara:Jo fotky jdou vymazat a zas nahrát jiné.Jetamještěkalendář,hodiny a budík,to zas podle ceny rámečku funkce
edvi:To zvládneš,moc to nebolí,švagrová si píchala celé těhotenství denně clexane.
klara: slouží to jako rámeček na fotky (nastavíš si, jak se mají měnit), některé umějí i přehrávat videa...
a ano, fotky by měly jít z5 nahrát na jiné medium (třeba flash nebo SD kartu - podle typu...)
edvi: držím palce x-)
EDVI: a máš si to píchat subkutálně vid maš takové malé tenké jelihčky jako mají inzulínky?? Jsem vystudovaná sestřička, tak ti můžu poradit, kdyby jsi chtěla...
Ahoj, tak my to spočítali na 12tis, ale to jen proto, že koláče, dort, cukroví...obstarala rodina. Takže v pohodě. Jinak dnes jsme začli akci. dochvátala jsem k dr. ráno pro injekce a začínáme měsíc prvního pokusu umělého oplodnění:-) Ale jako jak si ráno bodnu tu injekci do břicha k vaječníku fakt netuším. Sestřička byla v pohodě rychle mi to vysvětlila, ale nevím nevím... vyfasovala jsem ampulky, jehly a stříkačky a šla. Kdyby někdo viděl co mám v kabelce, tak si myslí, že na něčem jedu. :-D
sidi - a to slouží jenom jako rámeček, nebo se tam třeba s tím dá i něco dělat? Aci si je musím upravit v počítači a tam přetáhnout, že? Ale když jsme je dostali rovnou v tom rámečku, tak dá se to z něj zase nahrát na nějakou flasku a udělat z toho pěkný fotky? Děkuju
ad šaty:No jsou pěkný ale to bych za to nedala a asi to tady neprodá.Ale jsou pěkný ;-)
ad rámeček:Musí to být pořád v zásuvce,mám tam nahraný svatební fotky a pořád na to vejrám.Je to fajn věcička
Holky tak já jsem taky dělala vyúčtování a celá akce nás přišla na cca 115 tis. (zahrnuto opravdu vše včetně obálek a mašliček a poštovného...). Jako finanční podklad si rozpočet vyžádali dva lidi v práci :-D :-D.
Jsou takový lidi.My pořád v rozpočtu na čem nejvíc ušetřit a tak.Nakonec nás to všlo zhruba na 70tisíc.Poslední 3000 jsem platila včera. Za pronájem sálu,energii a ubytování pro někerý svatebčany. Jinak doufám,že už nikde nic nedlužíme :-) .Každej hned nechtěl zaplatit až sem z toho měla bobky,že na někoho pak zapomenu.
já jsem se jednou bavila s nějakou nevěstou, co si brala američana a řekla, že on jí řekl, at si vybere šaty za jakoukoliv cenu, že jí je zaplatí...tak třeba to byl taky nějaký takový případ...
holky jsou prostě lidi co žijou jinak a myslej v jiných cifrách.Třeba si ty šaty koupěj někam do televize :-D .Mě přijde to samé jako píše Klára - za takový prachy si koupit raději nové.
tak ty peníze bylo to první, co mě zarazilo... ;-) . No a pak ten zbytek... Když si vezmu, jak jsem v těch svých (i když půjčených) šatech blbla :-D :-D
No, mně hlavně není jasný, jak někdo může v šatech zůstat jen 45 minut :-D :-D . Oblékání+přesun + obřad + svlékání zabere víc času :-D :-D . No nic, jen mi ty poznámky v inzerátech občas přijdou úsměvné...
krtek: dobrá historka ;-)
jo a tak jsem se dívala na ty šaty za 50000 no nevím nevím jestli je někde prodá, taky nerozumím proč kupovala tak drahé šaty jen na obřad, ale asi fakt žiju někde jinde, myslím si že jestli někdo dá 50000 za šaty, tak si taky raději koupí nové :-|
nám to natáčel pán z radnice a došlo nám to teď ve středu, svatba byla 26.9., ještě jsme to neviděli. Na fotky pořád čekáme. Mám jen pár co fotil bratranec a mamka se sestrou, ale absolutně nemáme čas k tomu sednou a udělat s nima něco, snad ten další víkend, tento to taky nebude.
S představováním je to dost hrozný, když se soustředím tak to jde, ale jinak se zakoktávám a při podpisech začnu nejdřív N , pak škrtám a začínám s K. hrůza, ale další zážitky, chlapi jsou fakt o spoustu zážitků ochuzení ;-)
edvi - takového dárku jsem se taky balá, nějaké lety nebo padáky, ale naštěstí nic
krti :-D :-D