Nevěsty z okresu Ústí nad Orlicí. Najdou se nějaké?

Profilova fotka
Ahoj holky, chtěla bych se poradit o dodavatelích a poklábosit. Jsem zvědavá, jestli se nějaka nevěstinka z mého kraje najde :)
Odpovědět
Ahoj,já budu mít svatbu v okrese Ústí nad Orlicí. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
huraa nejsem sama! odkud jsi? a uz vis neco konkretniho, koukala jsem, ze se vdavs az v zari... ja jsem z letohradu a budu se vdavat v letohrade.
Odpovědět
Já jsem z Dolní Dobrouče a svatbu budeme mít taky v Letohradě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no, super! kde chystate hostinu? uz vis, kam pro kytku, saty, fotografa?
Odpovědět
Hostinu máme v Petrovicích,šaty mam z Lanškrouna a kytku chtěla jsem jí ze dvora,ale budu jí mít taky z Lanškrouna.A fotit bude asi brácha.A co ty?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holkyy :) Hi tak koukám, že se tu objevilo téma ustí nad orlicí.. Já jsem přímo z ústí, obřad sice budeme mít na Nových Hradech, což je okres Chrudim, ale hostinu budeme mít v ústí :) v letohradě se vdávala má ségra :-D
Odpovědět
ywonn:kde jsi sehnala tu knihu naše svatba?
Odpovědět
Profilova fotka
dajdda: no v ústí ani v okolí ne.. bohužel až v Praze, unás na mě čučeli jak na blázna.. :-N
Odpovědět
Profilova fotka
jsem rada, ze se tady nevdavam sama tam u nas. uplne to vypadalo, ze oustaci jsou offline! dajdda:hostinu mame na zamku v letaku, saty jsem si koupila v lednovch slevav v karlstatu ve frankfurtu (bydlime tady) kytku budu mit ze dvora. chceme mit vsecko originalni, takze nam dela prstynky zlatnik chladek v zamberku:). zenich foti, tak jsme meli problem sehnat fotografa, ale nasli jsme na netu lucku sedovou, ktera ma aspon podle webu super napady a zenich rika, ze i technicky jsou fotky super... tak uvidime... ty uz mas saty???? pane jo! to koukam Ywonn: kde se da v usti parit??? a mas naky drby na dodavatele z letaku?
Odpovědět
Profilova fotka
tlapicka: jojo taky mi přijde, že se tu snad nikdo nevdává.. net už má v dnešní době hodně lidí.. no třeba se tu ještě někdo objeví :)) v ustí a pařit?? chi.. to teda nevím.. snad jedině v Dominu, ale tam už jsem hooodně dlouho nebyla.. jinak je to unás mrtvé :( Dobrý je ještě Music bar (v popradu), tam chodí hodně mladí.. jinak nic moc o letohradských dod. nevím.. já vlastně ani nic moc z ústí nemám.. jen fotografa a kameramana, ostatní věci mám bud z prahy nebo kutné hory.. jooo vlastně mám hudbu z Letohradu, je to skupina Aspekt a zdají se mi být dobří.. hráli mamce na oslavě a měli i zábavný program :)))
Odpovědět
Profilova fotka
dajdda: koukam, ze se hodne najezdite. Ja se toho strasne bala, tak mam vsecko v pesi vzdalenosti...jeste nemam domysleny detaily, ale myslim, ze na obrad pojede jen nevesta a zenich :) zbytek prochazkou.
Odpovědět
Profilova fotka
ywonn: to pareni jsem myslela hostinu, ale jak jsem prosla tvou fotogalerii,tak asi uno, ze? co mas za fotografa? kdo to je ten aspekt? vedela bys jmena? nekdo je tady uz taky chvalil... my mame cimbalovku v krojich. budeme mit zahranicni kamarady, tak chceme divadlo, aby meli zazitek... kolik ten aspekt stoji?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
tlapička: :-D hi jsem to trošku nepochopila :))) Jojo máme to v Unu, už to tam měla sestra a líbylo se nám to tam :)) fotografa máme wagenknechta, fotí hlavně pro noviny, ale jeho fotky ze svateb se nám moc líbí :) v tom Aspektu je hlavně Karel Uhlíř a většinou hrají ve třech, jsou fakt šikovní :) a chtěj po nás 3000,-- za tři lidi, což není tolik :))) jéééé tak to budete mít zajímavou hudbičku!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
ywonn. to by me nikdy nenapadlo, ze Wagenknecht foti svatby... no super... to uz tak byva, ze zjistim vsecko az po akci ... my se za hudbu prohnem, ale snad to bude ok... bude 7lidi nazivo, zadnej mikrofon. bude to za 8... nekdo bude z brna a nekdo ze souboru jaro z UO, tak jsem fakt zvedava... segra mela teda v letaku jen obrad?
Odpovědět
Profilova fotka
ahojda lidičky, dnes jsem narazila na tyto stránky a mám radost :-N Téma svatba je pro mě letos (vlastně už za měsíc) též aktuální. Jsem přímo z Ústí, ale svatbu máme v Potštejně na zámku. Hostinu taky v Potštejně v hotelu Praha.
Odpovědět
Profilova fotka
clio:ty jo, super! zavidim!
Odpovědět
Profilova fotka
tlapicka: ty toho wagenknechta znáš?? Fotil sestřenčinu svatbu a fakt krásné fotky jim udělal :)) No tyjo, tak to bude asi supr ta vaše hudba.. určo to bude stát za ty penízky :)))) Není nad živou hudbu :)) Jojo ségra tam měla jen obřad, původně tam chtěli i hostinu, ale pak to nějak nevyšlo..
Odpovědět
Profilova fotka
clio: kdo vas bude fotit? dotaz pro vsechny: odkud mate zenicha?
Odpovědět
Profilova fotka
clio on je v potštejně i zámek?? Vim že se tam svatbičky dělají na hradě.. :-D tlapička: hi zajímavý dotaz ;-) já ho mám z Kutné Hory :-D a odkud ty?? a už spolu žijete??
Odpovědět
Profilova fotka
zdravím tlapičko, nezáviď, spíš já , píšeš že žiješ v cizině, jak dlouho a proč ne svatbu tam??nebo v tomto případě jsou čechy lepší??Jak prožíváte vše kolem svatby, musím přiznat, že já jsem zatím v poklidu i když z vás mám termín nejblíž,ani není moc zařizování naštěstí nám dorty a drobné cukroví a vše kolem zařizuje majitel restaurace, je fakt prima, vstřícnost sama... x-)
Odpovědět
Profilova fotka
mam zenicha z trince, chodime spolu 7 let, zijeme spolu cca 2 roky. V rijnu se nam narodila uzasna dcerunka, ale jelikoz jsem byla na jare v japonsku a zenich v kanade, pak jsem byla v kanade za nim v lete, tak jsme nestihli udelat svatbu, tak jak se to ma jeste s briskem, ale to si tedka vynahradim, protoze eli bude brzo na brokolici a na kasicku, tak si tu svatbu uzijem... V cizime jsme porad nekde jinde. chytla jsem toulavy boty ve 13 a kdyz mi bylo 18, tak je odeme chytil zenich a nejde s tim nic delat... bydlime v nemecko, protoze je to blizko do ceska k doktoroj s eli, ockovani a tak. za rok chcem jet do kanady, aby se naucila Eli anglicky a pak za 2,3 roky chcem z5atky co ceska, nejsis beskydy... praha nas ubiji a neda se tam sehnat bydleni. po 100 nezdarnych pkusech to vzdavame... :) jinak pripravy si uzivam a vychutnavam po douscich. jsem na matersky a mam strasne hodnou dcerunku, takze bajo...
Odpovědět
Profilova fotka
clio: nestoji to balik, kdyz to dodavaji sami? jestli je to rozumny, tak tomu rikam pohoda!!!
Odpovědět
Profilova fotka
postupně,ženicha mám z Ústí ( naštěstí jsem pro něj daleko nemusela) :-D ywonn: Wagenknecht je super, budeš 100% spokojená, letos dělal manželovi ( budoucímu) kalendář(firemní), a je moc krásnej(fakt, uměleckej),jinak v podstatě patří do příbuzenstva ( pro mě vzdálenější), ale od mého manžela (bud.) bratr měl za ženu jeho sestru. Jinak k tomu zámku, zámek je v Potštějně už od staletí, ale byl zavřenej v loňským roce ho koupili nějací pražáci a opravují ho, je otevřen od července 2006, musí nás ale oddávat z matriky ve Vamberku, protože místní starostra má povolení pouze na hrad.Zámek je hned uprostře silnice, když odbočuješ do Potštejna.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
clio: svatba v cizine je asi draha a kdo by na ni prisel? takovy veci se maji delt doma, ne?
Odpovědět
Profilova fotka
tlapička: fíííha, tak to jste pěkní cestovatelé :))) Je to super, že máte takhle elán, pro mě by to asi nebylo :)) clio: tak to jsem ráda, že i Vy jste byli s tim fotografem spokojení :)))) a koho budete mít vy?? jo tááák já si právě říkala, že jsem o svatbách na zámku v potštejně neslyšela.. bude to určo moc hezké, zámek je zámek :) já už asi vím kde je, není naproti kostel??
Odpovědět
Profilova fotka
pravda tlapičko, nejdřív jsem si myslela, že je třeba ženich z němec, teď už vím, že nene popravdě zatím nevím vůbec nic o tom kolik to bude stát, ale chtěli jsme to tak ( nemusíme se o nic v tomto směru starat, jsme spokojeni) a je to jednou za život ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ywonn: je šikmo naproti kostelu,asi jak myslíš..fotit nám bude fotograf z městsk. úřadu ve Vamberku, plus hudba na obřad taky z Vamberka (dostali jsme seznam melodií a písní) a coí se týká kapeli na hostinu tak to přesně nevím, obstarává nám to majitel hotelu ( jedeme tam o víkendu) :-x
Odpovědět
Profilova fotka
clio: tak to máte fajné, že vám to ten hotel takhle pěkně všechno zařídí, nám toho taky obstará hodně, původně i hudbu, ale nakonec jsme si ji vybrali sami podle zkušeností :))) tak držím palečky at dobře pořídíte :)
Odpovědět
Profilova fotka
clio- taky drzim palce! urcite dej vedet po vikendu co a jak. jsem zvedava!
Odpovědět
Profilova fotka
ywon: ty jsi fotografka? koukala jsem na was svatebni web a saty c. 10 jsou uuuuuuzasny!!!!
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?