Nevěsty z Chomutovska a okolí 2009. Najdou se nějaké?

Profilova fotka
Ahoj najde se tu některá, co se bude také vdávat v tomto roce a je z Chomutova nebo jejího okolí?
Odpovědět
1
2
19
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
jsem tady :-), svatba v dubnu na Hrádku....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj bonavio mi v červnu, ale v cv na radnici. Na Hrádku jsme to původně chtěli taky, ale pak jsme se spokojili s radnicí. Tak to už máš určitě spoustu věcí zařízených nebo to necháváš na poslední chvíli?
Odpovědět
tak půl na půl, mám šaty, zamluvenou restauraci (kavalír v jirkově), hudbu (bratři kopčanové) + fotografku (kamarádku). To ostatní jsme zatím vypustili. Jo a ještě mám objednaný počasí (20 stupňů 8-) ...). Už máte zvolenou restauraci? U nás to byla docela dřina...
Odpovědět
Ahoj, my se bereme 7.8.2009 v 10:00 na Červeném Hrádku. Zařízen máme pouze termín na Hrádku a fotografa. Dort už máme vybraný také a čekáme na cenovou nabídku - kolik nás vyjde i s koláčky. Vybíráme místo hostiny, zatím se rozmýšlíme mezi Bremenem v Jirkově, Camprem v Droužkovicích (tam se mi ale nelíbí pronájem za prostory) a Horský hotel Svahová. Nemáte tip na místo hostiny? Pokukuju už po svatebních šatech, kytici a prstýnkách.
Odpovědět
V Bremenu jsme se taky byli mrknout, tam je moc hezký prostředí okolo, bylo to na podzim, v zahradě všude spousta barevnýho listí, ale ten vnitřek nás hodně zklamal...připadá mi, že tam vůbec nikdo nechodí a poslední klientelu tam měli někdy před rokem, prý nemají ani stáleho kuchaře a museli by prý kvůli námněkoho najmout... Na Campra mám samý dobrý reference, jen ty Droužkovice jsou pro nás krapánek z ruky...
Odpovědět
Podle fotek Bremenu jsme taky na vážkách, vnitřek se nám nelíbí ale venek jo. Ale jestli nemaj ani kuchře, tak to asi nepůjdem ani zkoušet. Kdy jste tam prosím byli? Já na Campra mám taky samý dobrý reference, jen mne překvapuje ten pronájem, když ví, že na tom vydělá. A jakpak je to v Kavalíru, cenové podmínky? Byli jste ještě někde jinde se podívat?
Odpovědět
Zjišťovali jsme to někdy v listopadu. Byli jsme ještě ve Spessartu (Blatenská)...tam je to hodně drahý. Cenu u Campra neznám, jen se tam vdávala moje kolegyňka a byla nadšená. Pak ještě Koliba v Jirkově, ale tam je ten salónek takovej ponurej, zakouřeno, na WC se jde mezi normální hosty do restaurace, a taky tam není možnost ubytování, což je pro nás bohužel zásadní. Paní v Kavalíru byla fajn ochotná, byli jsme tam před Vánoci, řekli jsme svojí představu, jak postavit tabuli, co k obědu, co k večeři, všechno si sepsala, a teď v lednu máme přijít se zálohou, cca 5.000,- Kč. Ubytování pro novomanžele mají zdarma. Ale průměrnou cenu svateb nám vlastně taky nesdělila, záleží taky na tom, co si pak naporoučíme k pití a na raut a tak, no nechám se překvapit :-) Jo, a Svahovou taky znám, byla jsem tam na svatbě kamarádce, bylo to moc fajn, a si nic moc drahýho, můžu poslat odkaz na fotky do IP :-)
Odpovědět
Pošli mi prosím ten odkaz na tu Svahovou. Spessart, ten vím, kde je ale o něm jsme ani nepřemýšleli, Jsem zvědavá až napíšeš, jaký to bylo v tom Kavalíru. Jinak tady, fakt nic moc není na výběr, když to člověk nechce mít z ruky. Campr ceny znám vdávala se mi tam ségra, ale pořád mě odrazuje ten pronájem, sice pěkný ceny oběd 100,- 15,- panák, pivo i nealko to jsou super ceny... no uvidíme stále hledám a nejsem přesvědčená ještě ani o jediný restauraci.
Odpovědět
ahojky, omlouvám se, že sem lezu, já už to mám pár měsíců "za sebou" ;-) , ale pokud můžu - Spessart asi nebude moc levná záležitost. Kamarádka tam měla hostinu minulý rok a dala 2x tolik peněz za stejný počet hostů, co jsme měli my a celkově nebyla moc spokojená s přístupem. Byla domluvená s majitelem jen ústně, a stalo se jí to, že měsíc před svatbou ho naháněla jak to šlo, telefony nezvedal, umíte si představit, jaký scénáře jí probíhaly hlavou, když už to ťukalo na dveře a nebylo zajištěné z hostiny ani ťuk...nakonec se teda hostina konala tam, ale ta konečná cena-nebyla moc nadšená :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, tak mi máme zatím zařízenej termín na matrice, fotografku, já šatičky a rezervovanou restauračku. Restaurace Myslivna v Drmalech, zatím není na 100%, zatím byla domluva jen přes mail, tak doufám že to klapne. Nám se to tam strašně moc líbí a cenově střední třída, což jsme moc neřešili, bude nás málo jen 17 lidiček včetně dětí. Také jsem slyšela chválu na Campra, ale on pod 30 lidí nebere. Jinak jsem si nechávala posílat nabídku z Prvního mlýna a to nám vycházelo skoro na stejno.
Odpovědět
ahojky, jo Myslivna je krásná! Taky jsme jí v rámci "hledacího kolečka" vyzkoušeli. Jenže nás je moc :-( kolem třiceti. Do toho jejich krásnýho zadního salónku se nevměstnáme, a taky mají jen 3 pokoje na spaní, a u nás bude cca 50% lidí přespolních .
Odpovědět
Článek se načítá
Myslivna jo, máte fotky nebo odkaz na jejich stránky(jestli teda nějaké mají)? Jinak nás už opravdu nic jiného nenapadá, kde jinde by to šlo.
Odpovědět
www.drmalskamyslivna.cz
Odpovědět
Profilova fotka
z myslivny mám nabídku a náš oběd (šunk. rolka, knedl. polévka a staročeská bašta) nás vyjde na 195,- na osobu. Jen kdyby jste chtěli porovnat.
Odpovědět
jé děkuju moc, jste zlaté holky. Tam to vypadá moc pěkně a vrtule83 jiné ceny, pronájem, za alkohol, pivo víš? prosím o info. Děkuju moc
Odpovědět
Profilova fotka
no právě že ještě moc domluvený nejsme, se chystám že až bude v nejbližší době čas tak si domluvím schůzku a zajedeme tam. Psala mi i návrh večerního rautu, ale mi ho budeme chtít jinak. O pronájmu nic paní nepsala, jen že je záloha 10tis. a můžeme tam mít psa a že závazně se na konkrétním jídle a cenách domluvíme v květnu.
Odpovědět
10 tisíc záloha je dost, ale podle toho určitě bude i kvalita, vypdá to na fotkách moc pěkně. Poprosím tě tedy až budeš mít info, zda by si mi to napsala. Můžu se zeptat, kolik tak uvažujete utratit za hostinu. My budeme mít max 30 lidí a počítáme max 30 000,-
Odpovědět
Profilova fotka
nechalal jsem si posílat nabídku pro 17 lidí a oběd+raut nám byl spočten asi na 9500,- ale jak jsem psala mi budeme chtít ještě změny. Samozřejmě bez pití, tak věřím že se do 15 tis. budeme vejít (spíš musíme). Většinou platí, počítat 1000,- na osobu když to vyjde míň tím líp ne.
Odpovědět
Profilova fotka
ještě mě napadlo místo pro hostinu, Hotel Bobr, tam to měla kamarádka a chválila i ceny byli super, ale nevím jak to tam vypadá. Jinak ještě ten 1. mlýn a hotel na Kamenném vrchu.
Odpovědět
No určitě pokud to vyjde míň to se vždycky hodí. Zkusíme tu Myslivnu, jak to tam bude vypadat a zda bychom se vešli :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, nakukuju, kdo letos bude mít den D x-) a musím napsat svoje zkušenosti.... my jsme chtěli původně Kavalír, ale nakonec jsme se rozhodli pro hostinu v Bremenu (krásné venkovní prostředí x-) )....v té době byla majitelkou obou objektů tatáž paní, tak nebylo nic moc jiného k řešení :-p zálohu jsme dávali 5000,- a dopláceli něco okolo 10.000,-, ale záleží jak se pije a kolik vás je...nás bylo do 25 ;-) jídlo i obsluha byla gut, dalo se i zatancovat a počasíčko bylo i na posazení venku, takže paráda nicméně ta svatební noc na dvou k sobě přišoupnutejch postelích byla na prdlačku, ale vzhledem k tomu, že jsme měli upito, tak nám to moc nevadilo :-N jinak kdybych mohla, tak bych si vybrala asi něco jinýho, třeba toho Campra (na to je dost kladných ohlasů) a dobře vypadá i ta myslina, ale tenkrát jsme o tom neměli ani tucha :-p tak já letím a zase na vás přijdu juknout ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky andilku, svatbičku jste měli krásnou, moc vám to na fotečkách sluší. V tom Bremenu to nevypadá špatně a cena moc pěkná. Jakpak roste Ondrášek?
Odpovědět
tak mám čerstvé cenové info z Kavalíru :-) Cena menu (přípitek, polévka, předkrm, hlavní jídlo) = 260,- Kč/os. Jinak pak prý je dobré počítat cca 700-1.000 Kč na osobu (myšleno včetně pití a večerního rautu). Pokoj pro novomanžele zdarma, další pokoje s 50% slevou (tj. pokoj na noc stojí 1.000,-...takže 500,- Kč). Dali jsme zatím zálohu 5.000,-. Na 18.4. tam prý byli už další 2 zájemci (Hrádek v dubnu oddává jen tento den, tak asi proto... :-D ) Co se týká výzdoby svatební tabule, paní je hodně "pružná", poslala jsem jí mailem pár mojich představ, tak jsme se o tom včera bavily, je ochotná to shánění materiálu nechat na mě, což mě těší. Už mám určitou představu, a co si koupím si pak zase odvezu, čili přesně vím kolik co stojí a nebudou mi účtovaný žádný "záhadný" cifry :-)
Odpovědět
Teda 260,- na osobu/není to nějak moc? já počítala max. do 200,- spíše 150,-, ale uvidíte, třeba cena bude stát za to. Je fakt, že sehnat si výzdobu stolu sama je určitě lepší. Můžu se zeptat, jak se ta paní jmenuje, není to náhodou pí. Svítková nebo tak nějak?
Odpovědět
Profilova fotka
bonavio cena, na to že je i s přípitkem, není nejhorší nás to bude vycházet přibližně stejně. Mi se zatím do tý myslivny nedostali a zatím nedostaneme, čekám po výplatě aby jsme si tam taky něco dali a to budeme asi bez auta musíme ho dát do servisu. Nám hned paní nenabídla pokoj pro novomanžele, ale zkusím ji ukecat a jak to bude s výzdobou taky zatím nevím. ilco tak to jsem zvědavá jestli něco za 150,- najdeš, ty 200,- jsou reálnější. Leda že by jste chtěli nějakou hospůdku.
Odpovědět
jojo, p. Svítková. Taky myslím, že to není moc, na to že to je i s přípitkem a předkrmem :-). A vrtulko nevěš hlavu, ty máš ještě času habakuk, to je už začínám pomalu plašit :-p
Odpovědět
Ségra právě měla přípitek, polévka, oběd a platili 100,- u toho Campra, proto mi přijde 260,- dost, ale sama asi uvidím, že bude reálnější větší částka. My předkrm chtít nebudeme, ale to zas asi takový rozdíl nebude. Vrtulko my jdeme do té Myslivny v pátek, tak ti můžu potom poreferovat, zda se i něco dozvím. Zatím jsem, ale slyšela samé kladné ohlasy.
Odpovědět
Určo to bude dobrý a hlavně, že vám to sejfla a podržela před těma ostatníma. To bude solidní určo. 8-)
Odpovědět
jestli si to teda nevymyslela, že prý se jí slečna snažila přesvědčit, že jich bude cca 100, tak by měla větší výdělek...
Odpovědět
1
2
19
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?