Nevěsty z Ústí nad Labem 2009

Profilova fotka
Ahojky budoucí mladé paní z Ústí, otevírám toto téma protože to staré "Ústí nad Labem" je nějaké zamrzlé a neni tam nikdo kdo by teprve svatbičku plánoval :-( Najde se tu někdo, kdo by se chtěl podělit jak je na tom s přípravama? ;-)
Odpovědět
1
2
5
Ahojky, já jsem sice od Děčína, ale taky plánuji až příští rok a Děčín tu je jen 2008 a taky lehce mrtvo :-). Tak napiš něco o vás a jak jste daleko s přípravami vy? Já teda oficiálně můžu začít plánovat až na jaře, jinak budu považována za blázna :-N, ale už mám boty pro oba a závoj a zatím si tak nějak uceluji názory a představy. Takže na vysvětlenou: Je mi teprve 18 a na jaře maturuji, takže dohoda zněla po maturitě a ať si to zařídím sama :-D. Příteli bude 26 a jsme spolu necelý rok, ale připadá mi to jak manželství po pěti letech :-D. Bydlíme spolu u našich víceméně od začátku a v plánu je rekonstrukce poloviny domu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, tak toto téma se mi opravdu hodí. V ústí neznám kadeřnice, kosmetičky a tak podobně...takže máte nějaké dobré zkušenosti, kam bych si mohla zajít udělat nehty, nový účes..?? Emm: ty jsi dneska nebyla v práci?? ;-)
Odpovědět
ruzenka: Psala jsem to myslím vedle do 2009, včera ráno nás poslali domů, nebyla práce. Jdu zase v pondělí...
Odpovědět
Profilova fotka
emm: já jsem to právě moc nečetla...copak ti na svatbu řekli rodiče? Teďka jsem si uvědomila že jsem o něco starší a jak vyváděla naše mamka
Odpovědět
ruzenkas: Nic, nebudu jim to říkat minimálně do té maturity... Ale předpokládám, že řeknou jen "A proč jako? Ty jsi blbá"... Zdeňka politují, co se mnou musí snášet a pak snad přijdou. Ale mně je to fuk, nechci, aby se mi nějak motali do příprav. Jen zatím bydlíme u nich, tak nevím, jak do té doby postoupíme s bydlením :-/...
Odpovědět
Profilova fotka
emm: tak to u nas bylo taky tak. "Kubo, ses si vedom toho, jake si vemes bremeno"... :-D A to "proc jako" jsem taky slysela.
Odpovědět
:-D Njn, si nevybereme. Já si pořád říkám, že na všechno je času dost...
Odpovědět
Profilova fotka
emm: tak pravdu ma asi kazdy, cas na to je, ale proc taky cekat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Huráá mám radost, že to tu aspoń někdo našel ;-) My jsme se zasnoubili v září 2007 na dovolené na řecké Lefkádě (v tuchvíli jsme předpokládali, že svatbička proběhne 6.9.2008, ale hned jak jsme se vrátili z týhle dovči, tak nás známí přemluvili na další zimní do Francie a v tu chvíli jsme museli se svatbičkou udělat menší posun, aby se nám podařilo našetřit na všechno podle našich představ). Dneska jsem volala na obecní úřad do Velkého Března, kde chceme mít na zámku obřad a předběžně si domluvila termínek na 27.6.2009 ve 12 h. (v říjnu to už jen potvrdíme a zaplatíme) a to je z příprav asi zatím všechno spíš tak pořád pokukuju na netu a zatím se ještě k ničemu neodvažuju...
Odpovědět
ruz: Jasně. Já se nechci vdávat ve třiceti a pořád na něco čekat. Chci být mladá nevěsta a když by pak náhodou přišlo mimi, tak to aspoň bude bez problémů...
Odpovědět
Profilova fotka
uzasnakovi: A muzu se zeptat kolik ti bude v den D a kolik zenichovi?? Jen ze se docela resil vek a co na to rodice, tak jestli take spadas do toho, co ti reknou/rekli...?! Budete to mít tam na zámku? Ten je hezký, dneska kolem něj pojedeme k našim :-) Jo a jsi přímo z Ústí??
Odpovědět
uzasnakovi: Tak to je dobrý :-). Já fakt zatím nic zamlouvat nemůžu, protože podmínkou je ta maturita a dokud jí nemám, tak jako že nic :-N. Proto taky padlo moje vysněné 19.9.2009, protože v květnu už bude na ten den vše zamluvené :-(. Doufám jen, že na 12. ne :-).
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
emm: tak maturitu budes mit, ne?? Takze to muzes zamlouvat. Ja taky asi uz zavolam na matriku...abysme to meli jiste. O vikendu to probereme jeste s nasima, snad to bude v pohode :-|
Odpovědět
ruze: To jo, jako celý gympl mám samý jedničky, tak doufám, že maturu udělám taky :-D. Ale nemůžu teď moc provokovat, aby si to ještě nerozmyslel. Jak říkám, už teď mě má za blázna, že s tím straším už teď. :-D Ale na začátku roku alespoň zamluvím ten termín. Zbytek už asi proběhne jen doma, tak s tím problém nebude.
Odpovědět
Profilova fotka
emm: tak vidis, bude to v poho :-) a kde studujes? DC, nebo UL?
Odpovědět
ruz: DC
Odpovědět
Ale na VŠ půjdu na UJEP.
Odpovědět
Profilova fotka
emm: na co pujdes?? Ja delam taky UJEP
Odpovědět
Profilova fotka
ruzenkas: Jsem ustecanda jak poleno :-N Nám se ten zámek z okolí Ústí líbil asi nejvíc takže je rozhodnuto... No s věkem..jak to tak počítám tak mi stojí vlasy na hlavě. je to vůbec možný že mi v den D bude 25 a Tom bude mít měsíc pře 26! :-o to je masakr vůbec se tak necítim a hlavně všichni se kolom mě taky tak nějak tvářej jako že je ještě brzy =-)
Odpovědět
ruz: Na ekonomku. uza: Tak to máš ideální věk ;-). Jsi mladá, ale málokdo ti řekne, že na svatbu jsi moc mladá... Jak dlouho jste spolu a kolik je příteli?
Odpovědět
jej, jsem se přehlídla :-D. Takže jste skoro stejně staří. Hm, to je akorát. Ten můj má už teď před 26...
Odpovědět
Profilova fotka
uzasnakovi: Mně bude 22 a Kubovi 25..a taky mi to bylo řečeno...je a kde v Ústí bydlíš? My na Stříbrníkách
Odpovědět
No tak mně v den svatby bude 19 a půl :-D a tomu mýmu dědkovi vlastně pomalu 27! No tak to má nejvyšší čas se oženit! :-D
Odpovědět
Můj táta v jeho věku už vodil dvě děti do školky :-D.
Odpovědět
Profilova fotka
emm: tak vidis, mate duvod proc mit svatbu :-)
Odpovědět
ruz: No tak mu zkus říct, že to je důvod :-D. Do svatby se vyloženě dvakrát nehrne, nebo ho to spíš moc nezajímá, ale mimčo to by klidně bral :-).
Odpovědět
Profilova fotka
emm: vsak ono ho to chytne, az mu budes vse ukazovat a rikat mu o tom. Ten muj by taky mimco bral, ale mame jeste cas a hlavne to chce mit docela velky financni zasoby
Odpovědět
Tak já hlavně doufám, že první bude kuchyň a až pak dítě :-D. A že ho to chytne celkem pochybuju, když mi řekl i ať si nějakej datum vymyslím sama :-D.
Odpovědět
Profilova fotka
emm: tak aby pak nebyl jeste nastvanej
Odpovědět
ruz: Už jsem ho s datem obeznámila:-D. Počítá s tím, je to OK, jen říká, že je brzo něco řešit a hlavně se nechce moc angažovat. Takový ten typ, co se mu jen řekne, kdy má kam přijít a podepsat to. Nejlíp by asi bylo udělat svatbu jen se svědky, ale to rodičům a babičkám fakt nemůžu udělat... Koukala jsem, že taky chcete svatbu tak do 25000, jo? My taky, snad se vejdem. Teda musíme se vejít :-D.
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?