Dobré ranko, holky, tak jaký byl srazík?? Nepřišla jsem, protože jsem marod :-(
nika: Leni, chceš ty penízky poslat na účet nebo Ti to můžu dát příště??? ;-)
Hvezdi: stačí příště...A co že marodíš...teď je toho hafec okolo, cpu se vitamínama abych to nechytla od někoho ;-)
Romi: ty si jako nepočkala na mě s tím jo.... :-p
jo a teď se tu posunulo dopředu to album s těma fotkama ve vodě, jak jsme se o tom bavili..mrkněte na to...to je prostě super :-)
http://www.beremese.cz/album/album.ph...
jo to manzel delal pred rokem, nejlepsi bylo kdyz ve ctyri rano lovi "kesku" u tesca z pod toho mega stojanu s reklamama, na to si bral totiz zebrik :-D ale oak uz presel na "kesky" drive in :-D
nikaa: no to on jel spesl v noci aby ho nikdo s tim zebrikem tam nevidel :-D jo prosim te, shanime pozemek do milionu, kdybys o necem vedela nebo nekdo z vasstavu :-)
Ahoj holky, co je to za poklady? O co jde? Nemám ani tucha :-N :-D
Kači: blahopřeju k úspěšnému zasetí ;-) :-D
Jinak jsme doma, plazím se jak lemra, protože jsem pěkně nazdechaná, dnes už ani nemluvím ]-(
Ahoj holky,
prosím nedáte mi některá tip na hezké místo pro svatební hostinu v Brně a okolí? Představujeme si něco modernějšího pro cca 40-50 lidí, s malou zahrádkou, případně se sklípkem a třeba i možností ubytování? Budu moc vděčná za rady, už začínám být nervózní, že nemůžeme nic pravýho najít :(.
Ahoj holky :-)
Nikaa: a ty se divíš, že jsi po včerejšku nemohla vstát? No já raději bez komentáře, pomale jsem ani nespala, protože je mi hrozně, ani nemluvě o tom zasraným kašlu, co se mě drží ]-( ale bylo to super, zase bych zašla ;-)
Joooo a ještě jsme vám zapoměla něco říct, víte co tam pak brácha dělal, to by jste se ...... :-D šly jsme tancovat, ženský tam z něj nemohly :-D pak šel za tím co zpíval na podium a trsal tam :-D jako jsme nemohla, on když pije, tak je fakt šašek, pak začal plánovat, že bude taky dělat travesti, ale abych pravdu řekla, tak on by se na to od malička hodil :-D :-D :-D
Simi, tak to je prča....ještě že ten muj tolik nepil..pač má by tam byl s ním na podiu...to on je taky šáša :-D :-D
Hej tak si jim ho měla dohodit ;-) by s něma vystupoval :-D a měla bys lístky zadara :-D
Nikaa: ntj,on by se k nim hodil :-D včera do mě ryl, že mám založit travesti a že to bude u mě dělat :-D jako věřím tomu, že kdyby takovou nabídku dostal nebo o něčem věděl, že do toho fakt jde ;-)
Škoda, že manža teda moc nepil, mohla být prča :-D víš jak to je, jedno pivo=rohlík :-D