Svatba v Brně a okolí. Podělte se o rady, představy

Zobraz úvodní příspěvek
Pojďte si pokecat o všem co máte na svatbu připravené, co ne, podělit se o rady, představy..... :-)
Odpovědět
Dobré ranko, holky, tak jaký byl srazík?? Nepřišla jsem, protože jsem marod :-( nika: Leni, chceš ty penízky poslat na účet nebo Ti to můžu dát příště??? ;-)
Odpovědět
mitote: Díky, moooc pěkné. Dáš kontakt?
Odpovědět
Profilova fotka
dobré ráno,,,,, tak mám další poklad ... mezi nádrem a Maliňákem :) Kachorka.. takže už zaseto ????
Odpovědět
Profilova fotka
Hvezdi: stačí příště...A co že marodíš...teď je toho hafec okolo, cpu se vitamínama abych to nechytla od někoho ;-) Romi: ty si jako nepočkala na mě s tím jo.... :-p
Odpovědět
Profilova fotka
jo a teď se tu posunulo dopředu to album s těma fotkama ve vodě, jak jsme se o tom bavili..mrkněte na to...to je prostě super :-) http://www.beremese.cz/album/album.ph...
Odpovědět
Profilova fotka
Leni,, jj, to album jsem viděla, boží no jinak já šla právě dnes kolem na Maliňák za zastávku,, tak jsem ji tam nemohla nechat,
Odpovědět
jaky poklad? geo?
Odpovědět
Profilova fotka
mitote: jj geocaching
Odpovědět
jo to manzel delal pred rokem, nejlepsi bylo kdyz ve ctyri rano lovi "kesku" u tesca z pod toho mega stojanu s reklamama, na to si bral totiz zebrik :-D ale oak uz presel na "kesky" drive in :-D
Odpovědět
Profilova fotka
mitote: jj ta je hustá...na tu jsem zatím neměla nějak odvahu :-D bojim se vejšek a žebřík po ruce taky nikdy neni
Odpovědět
Profilova fotka
nikkaa - takže vemee skádací žebřk a vyrazíme na ni, ne??
Odpovědět
nikaa: no to on jel spesl v noci aby ho nikdo s tim zebrikem tam nevidel :-D jo prosim te, shanime pozemek do milionu, kdybys o necem vedela nebo nekdo z vasstavu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
romi: no jasan....nebo lano :-D vyšplháme :-D :-D mitote: hmmm...kdybych o něčem věděla, dám vědět...u nás se to prodává tak za 1 400 000
Odpovědět
nikaa: i levneji my ted mame vybhlidly za 850 ve Strelicich zdarma a za 750 v Cebine
Odpovědět
Profilova fotka
mitote: u nás je to děsně nadsazený, protože je to žádaný...nevím co tam kdo vidí :-D :-D
Odpovědět
Ahoj holky, co je to za poklady? O co jde? Nemám ani tucha :-N :-D Kači: blahopřeju k úspěšnému zasetí ;-) :-D Jinak jsme doma, plazím se jak lemra, protože jsem pěkně nazdechaná, dnes už ani nemluvím ]-(
Odpovědět
Článek se načítá
nikaa666 : Leni, ale nějaká náchlada nebo co :-( O penízky se neboj, určitě Ti je dám ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No tak zatím nevím, jestli se semínko ujme :-D nika: Pošli mi to číslo účtu! ssimmikk: Najdi si o tom na netu - geocaching
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, prosím nedáte mi některá tip na hezké místo pro svatební hostinu v Brně a okolí? Představujeme si něco modernějšího pro cca 40-50 lidí, s malou zahrádkou, případně se sklípkem a třeba i možností ubytování? Budu moc vděčná za rady, už začínám být nervózní, že nemůžeme nic pravýho najít :(.
Odpovědět
disaster: zkus Boulevard restaurant, nas tam bylo 40, moderni, ceny nadhrne (jsou hodn eindividualni), vino vlastni bez korkovneho, servis spickovy
Odpovědět
Profilova fotka
dobré ránko, tak já vůbec nemohla vstát dneska. hvezdicka: já se nebojim
Odpovědět
Ahoj holky :-) Nikaa: a ty se divíš, že jsi po včerejšku nemohla vstát? No já raději bez komentáře, pomale jsem ani nespala, protože je mi hrozně, ani nemluvě o tom zasraným kašlu, co se mě drží ]-( ale bylo to super, zase bych zašla ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Simi a do kdy jste trsali ještě ;-) Jo a teprv dneska ráno jsem četla, že ti neni nejlíp, tak doufám, že něco od tebe nechytím 8-)
Odpovědět
Leni a já zase doufám, že ode mě někdo něco chytí, ať se toho zbavím já :-N :-D Jinak jsme tym byly myslím do 24hod.nebo tak nějak ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky holky,, no mě se teda taky nechtělo vstávat,,, ale 10.10. je Screamers na Kounicové,,, :)
Odpovědět
Ahoj Romčo, kdepak jsi na tom byla? Jinak bych šla :-)
Odpovědět
Joooo a ještě jsme vám zapoměla něco říct, víte co tam pak brácha dělal, to by jste se ...... :-D šly jsme tancovat, ženský tam z něj nemohly :-D pak šel za tím co zpíval na podium a trsal tam :-D jako jsme nemohla, on když pije, tak je fakt šašek, pak začal plánovat, že bude taky dělat travesti, ale abych pravdu řekla, tak on by se na to od malička hodil :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Simi, tak to je prča....ještě že ten muj tolik nepil..pač má by tam byl s ním na podiu...to on je taky šáša :-D :-D Hej tak si jim ho měla dohodit ;-) by s něma vystupoval :-D a měla bys lístky zadara :-D
Odpovědět
Profilova fotka
simi ... no viděla jsem plakát na to Screamers,,,,, myslím, že to bylo hned na tom sloupu u Šelepky
Odpovědět
Nikaa: ntj,on by se k nim hodil :-D včera do mě ryl, že mám založit travesti a že to bude u mě dělat :-D jako věřím tomu, že kdyby takovou nabídku dostal nebo o něčem věděl, že do toho fakt jde ;-) Škoda, že manža teda moc nepil, mohla být prča :-D víš jak to je, jedno pivo=rohlík :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?