Zkušenosti a rady ohledně místa svatby v Brně a okolí

Ahoj, dobrý den, prosím o zkušenosti a rady ohledně místa svatby v Brně a okolí, kde je možné ubytování (v Brně do třiceti idi, mimo Brno do padesáti lidi), nestalo to majlant a zároveň by to bylo alespoň trošku hezký? Asi nereálná žádost, ale stejně to zkusím :-) není potřeba ani mít svatbu a hostinu na jednom místě ikdyz by to bylo nejjednodušší. Svatbu bychom chtěli 13.9. a nejlépe venkovní obřad. Myslíte že je možné něco takového najít? Budu ráda za jakékoli tipy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, můžete říct zhruba svoji představu o rozpočtu (a je v něm zahrnuto)? Každý si pod "nestalo to majlant a zároveň by to bylo alespoň trošku hezký" představí něco jiného :) Je pro vás to datum stěžejní?
Odpovědět
Ahoj zkus Nemojansky mlýn. Je to tam krásné
Odpovědět
@martinvlcek Dobrý den, má snová představa je do 50.000, - ale zjišťuji, že je to nereálné když nechci klasickou svatbu na radnici ☺️ takže jsme to zvedli a do 80.000,- bychom se rádi vešli se vším všudy. Tak zkouším jestli někdo nemá zkušenosti a z nich bychom čerpali ☺️ a toto datum bychom rádi zachovali
Odpovědět
@zuokor Děkuji za tip, určitě prozkoumam ☺️
Odpovědět
Profilova fotka
@leniia7 Tím že chcete konkrétní datum, tolik lidí ubytovat a při nízkém rozpočtu se výběr hodně zužuje. Možností je aktivovat vaše příbuzné a kamarády, aby vám s přípravami a provedením pomohli - zároveň ušetřili nějaké prostředky. Věřím, že se vám dost z rozpočtu vrátí formou "darů pro novomanžele", tak se toho tak nebojte. Zkuste kuknout třeba na Ranč u Jelena.
Odpovědět
Profilova fotka
@leniia7 dobrý den, rozpočet společně s ubytováním pro tolik lidí je opravdu nereálný. Když si vezmete za ubytování min. 400 Kč/osoba, tak jste hned na 20.000, k tomu šaty, prstýnky, květiny, dekorace a největší část rozpočtu ukrojí jidlo a pití. Nejlevnější varianta by byl nějaký kemp či rekreační středisko, kde by hosté mohli přespat v chatkách nebo kamarádi ve stanech. Jak píše kolega výše, tak určitě počítejte, že se Vám minimálně polovina vrátí zpátky, když si řeknete o peněžité dary. Tipy kde ušetřit jsem sepsala do článku na blogu, viz. Webovky níže, třeba něco z toho pomůže ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Kolem Brna vím o stodole v meruňkovém sadu (nebo je vedle ještě Karlov), pak Jedovnice Kůlna, ale bojím se, že v září už bude dost obsazeno. A ještě mě napadl Kaprálův mlýn! Tam je ubytování pro 60 lidí a je to tam super ;) a nejezdí kolem cyklisti a turisti jako U Jelena, kde jde vidět z cesty na celou hospodu ;)
Odpovědět
@ppawlusha Moc děkuji, určitě si přečtu :-)
Odpovědět
@petrnoxnovak O Kulne hodně uvažujeme, děkuji za další tip :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kůlnu můžu doporučit, měli jsme tam nádhernou svatbu, obřad jsme měli v kostele, ale vím, že možnost obřadu tam nabízí a určitě to musí být krásné :) Každopádně tady už ale víc lidí psalo, že tam mají na letošek už hodně plno.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?