O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Kadeřnice a vizážistka v Praze 16.6.2017
Ahoj nevěsty, sháním kadeřnici a vizážistku v Praze dne 16.6.2017. Nevíte o někom šikovném a zár…
helca01
Před 8 lety
10
Vhodné místo na obřad hostinu raut dlouhou párty a ubytování cca 60 osob střední čechy
Nemá zde někdo zajímavý tip na místo konání svatby ? Chtěli bychom všechno nejlépe na jednom místě …
pensiondiana
Před 8 lety
22
Jutový běhoun
kde sehnat levnou jutu, případně i krajku na běhoun-chceme si šít sami? Díky za kontakty
zero_obaly
Před 8 lety
3
Jaké místo ?
Ahoj.Je mi skoro 26 a příteli skoro 36 :-D a po sedmiletém vztahu bychom se chtěli konečně vzít.Má …
akemi9160
Před 8 lety
5
Kameraman 22.7. Pobliz Kolina
Dobry den, 22.7.17 mame svatbu ve Vigvamu v Nemcicich, u Kolina. Hledam kameramana na nataceni nase…
petradum
Před 8 lety
5
Nabízím úplně nové šaty na hubeňoučkou nevěstu
Ahoj, nabízím šaty velikosti 32 - 34 (XS). Bílé až šampaň maličko, tylová sukně s krajkou, vzadu na…
dusicka5
Před 8 lety
5
Svatební salony v Olomouci - šaty na menší postavu
Nevěsty z Olomouce a okolí - doporučte prosím, kam stojí za to zajít. Nejsem zdejší, takže nestihnu…
katerina88s
Před 8 lety
2
Hudba jen na obřad v září - FM, Ostrava
Hledám hudebníky, kteří by zahráli v instrumentální verzi u civilního obřadu několik písniček (typu…
kocisko
Před 8 lety
5
sponzor fóra
DJ nebo menší kapela na 11.3.2017, Praha
Dobrý den, hledáme nějakého šikovného DJ nebo menší kapelu (max trio) na svatbu 11.3.2017 v Praze. …
majdalenka09
Před 8 lety
9
Kameraman na svatbu 29. 7. 2017 Plzeň
Dobrý den, hledám kameramana na svatbu 29. 7. 2017 v Plzni. Můžete mi doporučit někoho schopného z…
pvatelier
Před 8 lety
7
Svatební líčení okolí Bruntál až Olomouc
Dobrý den, sháním vizážistku pro nalíčení nevěsty ve svatební den v sobotu 29.dubna 2017 přímo u n…
lennsy
Před 7 lety
7
Poradíte s kapelou z okolí Bučovic?
Svatba se koná 22.4.2017...
tehnik
Před 8 lety
8
Hubnutí do svatebních šatů, Praha 8 či 9
Ahoj, hledám nějakou nevěstu,která by také rada zhubla nějaké to kilo a chtěla by partičku do fitka…
netlucinka
Před 7 lety
4
Jsem tady nový - poldik
Ahoj prihlasil jsem.se ja ale jsme tu s přítelkyní oba dva svatba bude v červenci a spis se angazuj…
harley23
Před 8 lety
5
Šaty že Sapy
Ahoj děvčata mám dotaz jake jsou šaty že Sapy a platí se za zkoušení ? Nebo jak to tam chodí ? Díky…
terezka157
Před 8 lety
1
Kamarádka na hubnutí do svatebních šatů Praha 8, 9
Našel by se tu někdo , kdo chce zhubnout do svatebních šatů a rád by našel někoho na společné cvico…
lidub
Před 8 lety
1
Představa svatebních šatů
Ahoj, konečně mám představu o svatebních šatech. Ráda bych něco v tomto stylu (šaty nepřerušené v p…
mischelle007
Před 8 lety
4
DJ na svatbu 16. 9. 2017
Dobrý den, poptávám DJe na 16. 9. 2017 z okolí Frýdku-Místku, Havířova, Českého Těšína...Můžete mi …
michela86
Před 8 lety
5
Speciální krabička na svatební oznámení
Pěkný den, sháním někoho, do by byl schopen udělat mi trochu speciální krabičku na svatební ozná…
eventista
Před 8 lety
2
Svatba bez zasnub?
Ahoj holky, vsude porad vidim v pripravnych albech krasny zasnubni prstynky. Je tu nekdo jako ja, c…
rencik_a
Před 8 lety
23
Modion - máte zkušenosti?
Ahoj, holky, máte někdo zkušenosti s e-shopem Modion? Chtěla bych si tam koupit šaty na večer, re…
hojdas
Před 8 lety
1
Výzdoba stolu, svatební kytice
Ahoj, prosím doporučte mi květinářství kde nenechám majlant, Ostrava nebo nejlépe okolí (Klimkovice…
sladoch
Před 8 lety
7
Fotograf/ka Kladno, 24.3.2017
Dobry den, shanime fotografa nebo fotografku na svatbu v terminu 24.3.17 v Kladne za rozumnou cenu.…
vit_matzke_vmfotocz
Před 8 lety
16
Kameraman svatba 1.7.
Pekny den shanim kameramana na 1.7. Nabidne nekdo okoli pardubic nebo hradec kralove?
miroslavbroz
Před 8 lety
7
Catering na svatbu 7.7.2017 Brno venkov
Dobrý den, sháním catering na svatební hostinu pro cca 50 osob. Budu ráda za cenovou nabídku. Děkuj…
nejkrasnejsisvatba
Před 8 lety
2
Veteran na svatbu 7.7.2017 Brno venkov, konkrétně D. Kounice
Prosím o o ceník. Dekuji
blanche7
Před 8 lety
2
Hledáme fotografa/Fotografka na fotografovani svatby 7.7.2017 Brno venkov konkrétně Dolní Kounice
Dobrý den, prosim i o cenové nabídky. Děkuji
blanche7
Před 8 lety
12
Kadeřnice + vizážistka 16.9.2017, Frýdek-Místek, Havířov, Český Těšín??
Dobrý den, na 16. 9. 2017 hledám šikovnou paní či slečnu na líčení a účes v okolí Frýdku-Místku, Ha…
gladys1
Před 8 lety
6
Koupim jutové běhouny na stůl (svatba 50 lidí)
Koupim jutové běhouny na stůl, s krajkou nebo bez ní. Délku přesně nevím ale jednalo by se o svatbu…
ivanaju
Před 8 lety
5
Sháním fotografa na svatbu v Šumperku 27.5.2017
Dobrý den, poptávám fotografa na focení svatby v Šumperku dne 27.5.2017. Děkuji za nabídky.
mirkatad
Před 8 lety
10
1
2
…
692
693
694
695
696
…