Vhodné místo na obřad hostinu raut dlouhou párty a ubytování cca 60 osob střední čechy

Nemá zde někdo zajímavý tip na místo konání svatby ? Chtěli bychom všechno nejlépe na jednom místě . Obřad civilní někde v přírodě (altánek , voda , hory , park) Oběd svatební tabule pro cca 40 osob . Potom raut grilování hudba Dj cca 60 osob . Ubytování nejlépe u toho klidně chata , stan , penzion, chatičky , hotel je to jedno . Místem se mi líbí mlýn ,statek, kemp nebo nějaká stodola nejlépe na klidném místě .. Je toho hrozně moc ráda bych se koukla jen na objekty vámi zvolené nebo vyzkoušené děkuji za rady :-) Termín budeme volit až podle zvoleného místa ... Nejlépe letní měsíce kvůli dětem aby nemuseli sedět někde v sále :-) přeji hezký den
Odpovědět
@ckalu Ahoj. Nevím jak daleko jsi ochonát dojíždět na svatbu, ale my jsme uvažovali o uspořádání hostiny i s ubytováním zde v hotelu Stará Pošta v Jeseníkách. Nakonec to máme na česko-polské hranici, ale komunikace s paní provozní byla celkem příjemná. Tak zkus poptat zde. :-)
Odpovědět
@apple2 hned se na to kouknu :-) záleží hodně na ubytování a ceně pokud by to byla přijatelná částka za vše tak je nám skoro jedno kam až pojedeme když se tam všichni vyspí ale pokud by cena byla velká tak bych asi zvolila něco blíže praha -východ . S jsem ochotna i přejet z místa obřadu na místo hostiny :-)
Odpovědět
@apple2 tak to mi doma neprošlo už je to prý hodně z ruky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mrkni se na Mlýn Davídkov. My tam plánujeme svatbu v září :). Ubytování až pro 100 lidí, v okolí krásná příroda, na pozemku bazén, možnost grilování. 50km od Prahy.
Odpovědět
@gabous91 koukala jsem už jsem tam i psala ale zatím bez odpovědi . Pro kolik lidí máte plánovou hostinu a ubytování :-) a jak je to tam cenově ? Někde jsem četla , že je to až 95 000 jen pronájem .. což už je poměrně dost :-) děkuju za info :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ckalu Máme to pro 90 lidí. Cena je včetně ubytování asi 100k (ale ubytování si hosté budou platit ze svého, na to bohužel nemáme peníze). Hostinu mít nebudeme, obřad bude až odpoledne, ale co jsem počítala, tak raut nás včetně nápojů vyjde také kolem sta tisíc.
Odpovědět
@ckalu No říkala jsem si, že to už bude krapet z ruky, ale moje rodina i přítelova rodina se potáhnou kvůli svatbě hodně daleko. :-D Já už ty kilometry tolik neřeším, ale chápu, že nechcete mořit hosty dlouhým dojezdem. ;-)
Odpovědět
Taky jsem chtela doporucit Davidkov, budeme tam mit svatbu v kvetnu :-) @gabous91 chtela jsem se zeptat za kolik budete mit ubytovani? Dekuju moc za odpoved
Odpovědět
Profilova fotka
@pajita V nabídce nám psali, že pokud bude chtít někdo přijet už v pátek, tak cena je 590 korun se snídaní za osobu, takže předpokládám, že ubytování vychází tak na 500 na noc :). Nicméně jejich nabídku nám přeposílala svatební agentura, tak je možné, že s nimi mají tuhle cenu nasmlouvanou.
Odpovědět
90 lidí pane jo to už je pořádná veselka :-) A jakou máš svatební agenturu já abych pravdu řekla pomalu do toho začínám vklouzávat a obávám se , že to sama nezvládnu sama nevím kde začít takže taky přemýšlm o agentuře :-) Nejlepší by bylo aby to celé za mě někdo udělal :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@ckalu Máme agenturu Creative weddings :). Nikdy jsem žádnou svatbu neplánovala (dokonce jsem byla v životě jen na jedné jako dítě), takže se obávám, že bych to sama nezvládla. A v mém okolí s tím taky nikdo zkušenosti nemá.
Odpovědět
Jsem na tom dost podobně :-) a účtují si hodně za organizaci ? :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@gabous91 aha mate svatebni agenturu, tak to my si zajistujeme vse sami :-) taky mame kolem 100 lidi
Odpovědět
Profilova fotka
@ckalu Tahle 25 000. Báječná svatba to má tuším za 35. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jestli stále sháníte prostory pro svatební raut či zábavu, mohu Vám doporučit Dolce Villa Hotel v Nebušicích. Hotel se nachází uprostřed přírodního parku Divoká Šárka, takže poskytuje pěknou atmosféru pro obřady i posezení na zahrádce. Předností hotelu jsou také variabilní prostory, jelikož dokážeme vytvořit skvělé zázemí pro velké svatby, ale i pro ty menší a skromnější. Za prostory si neúčtujeme žádný pronájem. Dekorace, koláčky,dort i květiny také můžete mít vlastní a to bez účtování poplatku. Dorty peče také naše cukrářka a květinou výzdobu Vám ráda navrhne naše květinářka. Pro Vaši zábavu můžeme nabídnout bowling, fotbálek, degustaci rumů apod. Ráda Vám pošlu nezávaznou kalkulaci, nabídku veškerého občerstvení a ráda Vám také nabídnu osobní schůzku. V případě zájmu se neváhejte obrátit na můj email, který naleznete na našem profilu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud byste chtěla pomoci od naší agentury, neváhejte nás oslovit. Hezký den
Odpovědět
@dolcevilla Dobrý den, mohla by jste mi prosím poslat nějakou Vaší nabídku do emailu? Děkuji Mockrát Korešová
Odpovědět
@dolcevilla Dobrý den , děkuji za vaši nabídku ale je to od nás už přes celou Prahu :-( zatím máme nabídku tady u nás na jednu Tvrz . Tak uvídíme jak to dopadne případně pošlu poptávku :-)Ještě jednou Moc děkuji :-)
Odpovědět
Ahojík, pokud je tvoje poptávka pořád aktuální, zkus penzion Kadlečák ve Světlé nad Sázavou. I když tedy nevím odkud jsi.. :-)
Odpovědět
@kacule7 ahoj ano stále je kouknu se na to děkuji za tip :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud by se Vám líbila naše nabídka,můžete nás kontaktovat, jsme rodinný penzion kousek od prahy v Křivoklátských lesích :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?